رفتن به مطلب

داستان تماشای سکس بابا و مامان

gayboys

ارسال‌های توصیه شده

دیدن سکس مامان و بابام در نوجوانی

سلام خاطره ای که میخوام بگم مال سالها قبله که یه شب تو پذیرایی خوابیده بودم چون خونه ما یدونه اتاق داشت اونم مامان و بابام توش بودن ، داشتم می گفتم حوالی نصفه شب با صدای پچ پچ یا همچین چیزی از خواب بیدار شدم از اتاق صدا میومد با ترس رفتم پشت در اتاق از لای در که یکم باز بود چون در قدیمی بود بسته میشد هم از کنارش یکم از فضای اتاق معلوم بود . دیدم که مامان و بابام کاملا لختن و بابام دراز کشیده بود به پشت وکیر کلفتش رو داده بود مامانم که کنارش چهار دست و پا نشسته بود با یه دست کیر شق شدشو میچرخوند مثل عقربه ساعت بعدش با دهن براش ساک حرفه ای میزد ،بعد بابام گفت بشین روش و مامانم بلند شد و کونش رو به بابام بود و کیر بابام رو کرد تو کصش و نشست روش ، از شق درد داشتم میمردم کیر کوچیکم مثل سیخ شده بود عجیب اینجا بود که بابام قبل نشستن مامان بسم الله گفت نمیدونم چرا اگه میدونید بگید دلیلشو . مامانم بعد از اینکه کلی رو کیر بابام بالا پایین کرد کنار بابا به پشت دراز کشید و بابام هم بلند شد و پوزیشن میشنری گرفت با مامان یعنی یکم رون های مامان رو بلند کرد رون های خودش رو کرد زیرشون و کیرش رو کرد تو کصش و لبش رو هم میبوسید و پاهاشو هم دراز کرد هر دو پاشون دراز بود رو هم افتاده بودن بعدش ریخت تو کس مامان منم زود رفتم تو جام تو پتو خودمو زدم به خواب بعدش اول بابام اومد یه چرخی زد رفت تو و بعدش مامانم اومد رفت دستشویی که تو حیاط بود و بعدش برگشت اینم خاطره من از دیدن سکس بابام و مامانم ممنون ازتون دوستان حمایت کنید چند تا خاطره توپ دیگه هم دارم این اندیش بود تو پست های بعدی اونا رو هم میگم ، بوس به کیر و کوص هاتون لایک این پست برسه به صد تا داستان بعدی رو میزارم که اولین سکس خودم با یکی از فامیلام بود فعلا .

نوشته: حمید

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

به زودی فعالیت در انجمن عمومی خواهد شد، حتما قوانین را مطالعه بفرمایید.