رفتن به مطلب

داستان سکس با زن مطلقه

chochol

ارسال‌های توصیه شده

حامد و خانم مطلقه

سلام اسمم حامده قدم حدود ۱۷۹ و وزنمم ۶۴ نرمال رو به لاغرم داستان از جایی شروع میشه که ما یک همسایه داشتیم به اسم هانیه ایشون ی خانم مطلقه با بدن فوق العاده ان و بسیار جذاب بودن بخاطر کار همیشه از مترو صادقیه استفاده میکرد و از شانس خوب من یکبار که من با دوست دخترم‌اون طرفا قرارذاشته بودیم‌مارو دیدن من دقیق یادم‌نیست ولی از وقتی یادم میاد ایشون مطلقه بودن و خب منطقا کمبود رابطه داشتند ی روز تو اسانسور دیدمش به عنوان تیکه انداختن گفت اقا حامد خوب تیکه ای بلند کرده بودیا منم سرخ شدم پایینو نگاه کردم اونم اومد یه دستی بزنه گفت جلو ما خجالت میکشی وگرنه ترتیب دختر مردم و خوب میدی منم که با اون دوست دخترم‌حتی بغل هم به زور پیش میرفتیم گفتم خانم فلانی چه ترتیب دادنی اون هیچکار نمیکنه خودمم‌نمیدونم چطور روم‌شد اینو بگم‌ولی بخاطر تاثیر شهوت و داستان خواندن بود یحتمل و رسیدیم به طبقه مد نظر و پیاده شدیم تا ی دو هفته ای خبری نبود که باز همو دیدیم این سری گفت از کامپیوتر اینت سر در میاری منم گفتم بلدم ی چیزایی و همین سادگی‌منو به خونش دعوت کرد برای خودمم عجیب بود رفتم پایین خونه خودمون و گفتم با دوستم باید برم بیرون سریع رفتم‌بالا و در زدم با ی لباس ی سره گلگلی در رو باز کرد و دعوتم کرد تو وقتی رفتم‌تو نه گذاشت نه برداشت درجا گفت میدونی برای چی گفتم بیای منم که تاحالا تو زندگیم سکس نداشتم گلوم خشک شده بود فقط نگاهش میکردم بعد ادامه گفت میدونم پسر تو سن و سال تو چه حیوونی ان و به سوراخ دیوارم رحم نمیکنن ولی یادت باشه من الان بهت میدم جندت نیستم هر وقت خواستی بیای بگی میخوام فقط وقتایی که من میگم سکس میکنیم منم پشمام ریخته بود که چرا نمیترسه من اینارو به یکی بگم شروع کرد به درآووردن لباساش واقعا انگار یک استاد مجسمه ساز درسته کرده بودش کمر باریک ممه سفت و گرد خیلی جذاب بود برام تازه موتورم روشن شده بود بلند شدم شروع کردم به لب گرفتن چون بار اولم بود گفت اینم که بلد نیستی گفت تورو باید تربیتت کنم دستمو گرفت برد تو اتاق شلوارمو درآوورد کیرم ی کیر معمولی ۱۶ سانتی با کفتی ۲ بند انگشت مردانه است ولی خدایی خیلی خوشگله کج و کوله نیست گفت خوشگله و خوب و شروع کرد اروم سرشو بوسیدن بار اولم بود وقتی گرما دهنشو حس کردم رسما داشتم ارضا میشدم بهش گفتم گفت طبیعیه بار اولت باشه و خورد ۴ ۵ بار سرش عقب جلو شد که ابم اومد و کلشو خورد بلند شد گفت حالا نوبت توعه بهم کامل یاد داد که چطور کصشو بخورم بالاشو میک میزدم و توشو با انگشت ماساژ میداد گفت بسه دیگه پسر کیرتو بکن تو کص مامانت از اینکه انقدر رک و بی پرده حرف میزد حشری تر میشدم کیرمو گذاشتم جلو کصش وقتی وارد کردم عجیب ترین حس دنیا بود دیواره های کصش به شدت داغ و خیس بود و به کیرم‌فشار میاوورد آه ای کشیدم و اونم گفت جون پسرم خوشگلم اولین کصتو بالاخره کردی دستاشو گذاشت رو باسنم و خودش با ریتم تلمه میزد وقتی دستاشو برداشت منم همون ریتمو ادامه دادم تا خودش کم کم‌میگفت محکم تر بعد ۷ ۸ دقیقه حدودا تلمبه زدن گفتم ابم داره میاد کیرمو در آورد و سرشو ی گاز گرفت که یخیلی درد داشت کلا لذت و شهوت همش باهم یادم رفت بعد که دردش خوابید گفت بخواب رو تخت خوابیدم خودش نشست روش و شروع کرد رو کیرم با حالت قر دادن کمرشو چرخوندن منم ممه هاشو گرفته بودم و گردنشو میخوردم یکم بعد شروع کرد بالا پایین پریدن کل اتاق صدای برخورد کونش با بدنم بود رو تخمام هم درد خفیفی رو حس میکردم که جذاب بود یکم بعد باز ابم داش میومد بهش گفتم سرعتشو بیشتر کرد و کصشو سریع میمالید و بعد ۵ ۶ بار بالا پایین شدن ارضا شد نبض زدن کصش و آه بلندی که در گوشم کشید باعث شد منم ابم بیاد خیس عرق شده بودم بهم گفت سریع برو دوش بگیر موهاتو خیس نکن خودتو خشک کن کسی نفهمه برو خونتون منم رفتم و بازم مدتی سکس میکردیم‌تا اینکه از اونجا رفتن
ممنون بابت وقتی که گذاشتید و خواندید

نوشته: عاشق میلف

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

به زودی فعالیت در انجمن عمومی خواهد شد، حتما قوانین را مطالعه بفرمایید.