رفتن به مطلب

داستان بیغیرتی تریسام با نفر سوم

poria

ارسال‌های توصیه شده

حمید، نفر سوم

لازم نیست که دروغ بنویسم چون نه شما من و نرگس می‌شناسین نه چیزی.
من حمید هستم ۳۵ سالمه قدم بلند دارم آلتم 18 سانت پنج سال ازدواج کردم با نرگس نرگس یک دختر گرم حشری هستش قد نرگس ۱۸۰ بدن سفیدی داره سینه های نرگس ۸۵ هستن چون لاغره تقریباً همیشه سینه هاش به چشم میاد.
ما روزانه سکس میکنیم نرگس همیشه تو خونه لباس های لختی میپوشه منم تا بدنش میبینم هر جا که میخواد باشه میرم براش میگیرمش همون جا میکنمش چه تو آشپزخونه چه جاهایی دیگه.
یک روز در مغازه بودم لوازم آرایشی دارم یک پسری که انگاری ترنس بود آمد تو مغازه سلام کرد وقتی دیدمش کیرم بلند شد آنقدر خوشگل بود مقداری خرید کرد و خیلی باهم صمیمی شدیم نیم ساعت نشست پیشم شمارش بهم داد منم کارت مغازه رو بهش دادم بهش گفتم هرچی خواستی بیا پیش خودم گفت باشه و رفت منم خیلی تو نخش رفتم همش بهش فکر میکردم یک ساعت گذشت پیام داد سلام من آوین هستم همون که آمدم پیشت خرید کردم منم باهاش سلام کردم پیام داد من حقیقت اهل برنامه هستم برای یک ساعت دو میلیون میگیرم بهش گفتم منظورت چیه فاعلی یا مفعول ؟
نوشت هر دوشون بستگی داره مشتری چی بخواد گفتم اگه دو نفر باشیم چی ؟ گفت دوتا آقا ؟ گفتم نه زن و مرد هستیم.
گفت هر دوتون بکنم ؟ گفتم نه تو خانوم بکنی بعد من تو رو گفت سه میلیون میگیرم.
نوشتم چندتا عکس خوشگل از خودت برام بفرست میخوام نشون همسرم بدم. راستی آلتت چقدره گفت ۲۰ سانت تعجب کردم ترنس به این خوشگلی آلت تناسلی ۲۰ سانتی داره.
برام چندتا عکس از خودش فرستاد بهش گفتم عکس از آلتت و کونت بفرست گفت باشه سینه های کف دستی داشت چهره واقعا زیبا عکس فرستاد چه کون سفید و بدون مو عکس آلت دیدم از مال من بزرگتر.
بهش گفتم صبر کن چند روز آینده بهت جواب میدم دوباره یک فیلم از خودارضایی خودش فرستاد آنقدر حشری شدم گفتم برم خونه نرگس بکنم کیرم بلند شده بود فیلم خود ارضایی که فرستاد صد بار تو مغازه دیدمش .
مغازه بستم رفتم خونه نرگس صدا کردم دیدم نیست دیدم تو حمامه منم زود لخت شدم رفتم تو حمام صورتش و بدنش پر کف بود از پشت سر چسبیدم بهش اولش ترسید گفت حمید تویی بهش گفتم نه عزیزم من فقط بکنم آمدم تو رو بکنم خندید دوش آب باز کرد دوتایی رفتیم زیر دوش همین که ایستاده بودیم کیرمو از جلو گذاشتم تو کس نازش دوتا حال میکردم صدای سکسمون تو حمام پیچیده بود داشتم میکردمش یاد آوین افتادم بهش گفتم دوست داشتی الان دو نفر همزمان تو رو میکردن ؟ تو اوج شهوت بود گفت آره کیر میخوام بکن بهش گفتم دوست داشتی دونفره از کس کون جرت میدادن گفت آره دوست دارم آبم ریختم تو کسش کیرمو کشیدم بیرون دوش گرفتیم آمدیم بیرون چند دقیقه بعد نرگس گفت تو حمام منظورت چی بود که گفتی دوست داری دونفره همزمان منو بکنند ؟ گفتم هیچی اگه دوست داری گفتم یک حالی بهت بدم دونفری بکنیمت خندید گفت گمشو احساس کردم خوشش آمده عصری دوباره رفتم مغازه پیام دادم به آوین سریع جواب داد بهش گفتم کجای گفت نزدیک مغازه شما هستم گفتم می‌آیی پیشم گفت آره ده دقیقه بعد آمد سلام کردیم گفتم نزدیک مغازه من چیکار داشتی گفت خونمون پشت مغازته بهش گفتم جدی میگی گفت بله نشست پیشم گفت دوست داری برات ساک بزنم گفتم دوست دارم صبر کن تا کرکره مغازه بیارم پایین ریموت زدم کرکره بستم گفت جریان خودت همسرت چیه که تو پیام برام نوشتی بهش گفتم دوست دارم من باهات سکس کنم و تو با همسرم ولی دارم رو همسرم کار میکنم که راضی بشه تو بیایی وسط گفت باشه از زیر ویترین مغازه فرش آوردم گذاشتم رو زمین شلوار و شورت دادم پایین گفتم بیا نشست روبروم شروع کرد برام ساک میزد چقدر خوب می‌خورد بهش گفتم کونت بده سمتم آمدم پهلوم شلوار داد پایین وای چه کون سفیدی کونش از نرگس زیبا تر بود دستم کشیدم در کونش آب دهن زدم به انگشتم کردم تو کون سفیدش جوری حال میکردم که نرگس اینجوری برام ساک نمیزد آب آمد تمام آب منی منو خورد گفت خوشت اومد ؟ بهش گفتم حرف نداری شلوارش که پایین بود با کیرش بازی کردم عجب کیری داشت دوست داشتم براش ساک بزنم آنقدر کیر سفید و خوشگلی داشت ولی خجالت می‌کشیدم بلند شدیم خودمون رو و لباس ها رو اوکی کردیم جمع جور کردیم گفت هر وقت تونستی زنتو راضی کنی بگو من هستم گفتم باشه آوین جان چقدر بهت بدم لطفاً شماره کارت بده گفت هیچی این برای خودت منم یک ادکلن بهش دادم گفتم اینم برای خودت ازم تشکر کرد بهش گفتم دوست دارم اگه نرگس میخوای بکنی که جرررررر بخوره گفت کارت نباشه ولی نیای جلو بگی زنمو کشتی ولش کن گفتم باشه و کرکره مغازه باز کردم و رفت تا شب چند تا مشتری رد کردم ولی تمام فکر و ذهن من شده بود آوین چه ساکی برام زد چه کیری داشت یا چطوری میخواد نرگس بکنه.
شب شد رفتم خونه منو نرگس شام خوردیم بعد رفتیم یکم فیلم نگاه کردیم پا تلویزیون نرگس تو بغلم بود نرگس عادت داشت وقتی پیشم بود با کیر من بازی میکرد منم دستم دور گردن نرگس بود با سینه نرگس بازی میکردم فکری به ذهنم رسید رفتم تو گوشی موبایل عکس آوین نشون نرگس دادم بهش گفتم این مشتری جدید منه نرگس گوشی از دستم گرفت نگاه کرد گفت این پسره ؟ گفتم بله گفت چقدر خوشگله ، گفتم آره خیلی خوشگله زد عکس های بعدی نگاه کرد عکس کون و کیر آوین دید من قلبم تند تند میزد با خودم گفتم چیزی بهم نگه رفت رو فیلم خود ارضایی آوین دید گفت خودش برات فرستاده ؟
گفتم بله گفت کجا فرستاده گفتم واتس اپ رفت تو واتس اپ تمام چت منو و آوین خودند حالم داشت بد میشد تمام نقشه منو خوند گفت بگو بیادش یک لحظه جام کردم ، گفتم منظورت چیه گفت مگه نگفتی به آوین منو راضی بکنی که منو بکنه تو هم بکنیش بگو بیاد گفتم نرگس ببخشید اشتباه کردم گفت نه نترس بگو بیاد منم ازش خوشم اومده تو هم بکنش گفتم تو مشکلی نداری ؟
گفت نه دوست دارم دو نفری منو بکنید انگاری تو هم خوشت اومده کون بکنی اونو بکن گفتم باشه پیام دادم به آوین گفت زنگ بزن بهش زنگ زدم جریان براش تعریف کردم گفت فردا شب میام نرگس بهم گفت پول بده میخوام برم لباس سکسی بخرم و برم آرایشگاه پول براش زدم صبح رفتم مغازه زنگ زدم اوین آمد بهش گفتم نرگس از تو خوشش آمده امشب کم نزاری گفت خیالت راحت باشه کیرم در اختیار زنت و کونم در اختیار شما گفت الان دوست داری برات ساک بزنم ؟ گفتم نه بزار برای شب گفت چشم آوین رفت یک ساعت بعد نرگس آمد مغازه گفت لباسی خریدم اگه ببینیش کف میکنی گفتم کو گفت نه عزیزم شب که با آقا آوین آمدی ببینش عصری میرم آرایشگاه وقتی آمدم خونه زنگ میزنم شما و آوین بیان زودتر من خونه نیاید گفتم چشم عزیزم خدا حافظی کرد و رفت خونه منم تمام فکر و ذهنم شده بود برای امشب چندتا فیلم سکس دانلود کردم مخصوصا دوتا آقا و یک خانوم برای نرگس تو واتس اپ می‌فرستادم گذاشتم خوب شهوتی بشه ظهر رفتم خونه نرگس نبود بهش زنگ زدم گفت آرایشگاه هستم برات نهار گذاشتم غذاتو بخور غذا رو خوردم استراحت کردم عصر رفتم مغازه زمان بیشتر که به تاریکی هوا می‌رسید از یک طرف خوشحال تر میشدم از طرف دیگه یکم ترس داشتم که این قضیه برای بار اول هستش دل زدم به دریا گفتم هرچی بادا باد تقریباً ساعت ۸ شب بود نرگس زنگ زد گفت عزیزم خونه هستم همه چیز آماده هستش گفت مگه نه قراره آوین با من سکس کنه ؟ گفتم بله گفت لطفاً لباسی که خریدم یک لباس مخصوص سکس هستش که کل بدن پیداست گفتم باشه عزیزم مشکلی نیست و قطع کرد زنگ زدم به آوین گفتم آماده هستی گفت الان میام گفتم نه نیا در مغازه همسایه ها شک میکنند من میام دنبالت گفت باشه با ماشین رفتم دنبالش در خونه سوار شد حرکت کردیم به سمت خونه تو مسیر داروخانه ایستادم یک قرص تاخیری خریدم چون من کمرم شل هستش دو دقیقه نشده آبم میاد تو ماشین قرص خوردم آوین گفت میخوای کونمو جر بدی قرص تاخیری خوردی ؟ گفتم بله دوست ندارم یک خوشگلی مثل تو بکنم زود آبم بیاد آوین گفت راستی اگه میخوای منو بکنی اول اجازه بده من با خانومت سکس کنم بعد تو منو بکن گفتم چرا گفت اول اینکه اگه تو بخوای منو بکنی درد میاد کیرم بلند نمیشه بعدش تو سکس من و خانومت ببینی بیشتر حشری میشه برای من گفتم فکر خوبیه رسیدیم در خونه زنگ زدم نرگس ما رسیدیم آیفون زد در باز شد رفتیم داخل با صحنه ای روبرو شدم که فکرشو نمیکردم نرگس کنار اوپن آشپزخانه ایستاده بود فقط یک چیزی شبیه تور ماهیگیری تنش بود فقط فرق تور ماهیگیری با لباس تن نرگس این بود که اون سفیده و لباس نرگس مشکی بود سینه ها و کس و کون همه پیدا بودن همون ورودی خونه کیرم بلند شد آوین خیلی زیبا و محترمانه رفت تو بغل نرگس همدیگه رو بغل کردن لب نرگس بوسید و گفت واو عجب مالی هستی چه لباسی سینه های نرگس فشار میداد دستش برد زیر کس نرگس مالید و گفت کست آب میده عزیزم حسابی حشری شدی نرگس محو تماشای آوین بود به آوین گفت چقدر تو خوشگلی جوری برای همدیگه دلبری میکردن که انگاری من آنجا نبودم منم گفتم دیگه منتظر چی هستید برید تو اتاق خواب دست همدیگه رو گرفتن رفتن سمت اتاق خواب آوین لباس ش درآورد وای حشری شدم آوین بکنم چه بدنی داشت از بدن نرگس سفید تر بود رفت رو تخت کیرش گذاشت رو صورت نرگس گفت بخورش نرگس براش ساک میزد منم شلوار و شورتم کشیدم پایین با کیر خودم بازی میکردم دوست داشتم همون لحظه دوتاشون بکنم نرگس انگاری کیر ندیده بود چطوری براش میخورد که برای من توی این ۵ سال ساک نمیزد پاهای نرگس باز کرد توری قسمت جلوی کس نرگس با دست پاره کرد کیرش گذاشت توش تا آخر کرد داخل نرگس جیغ کشید و مثل این وحشی ها تلمبه میزدم تو کس نرگس صدا نرگس کل خونه رو گرفته بود اونم خوابید تو بغل نرگس پشت سر هم تلمبه میزد یکم دیگه با کیرم بازی میکردم آبم میومد و آوین و نرگس وسط تلمبه زدن جوری از همدیگه لب میگرفتن که انگاری میخواستن همدیگه رو بخورن معلوم بود که دوتاشون از همدیگه خوششون آمده آوین بلند شد به نرگس گفت پشتت بکن میخوام از پشت بکنم تو کست نرگس گفت نه همینجوری ادامه بده دوست دارم نگات کنم گفت باشه من میخوابم تو بشین رو کیرم از رو نرگس بلند شد خوابید رو تخت نرگس نشست رو کیر آوین دست گذاشت روی لباس توری نرگس قسمت که سینه های نرگس بود تور پاره کرد سینه های نرگس سفت گرفته بود دوتا دست نرگس رو سینه ی آوین بود رو کیر آوین تند تند عقب و جلو میکرد و نرگس یک صدای جیغ آروم زد و لرزید نگاه آوین کرد و خندید خوابید تو بغل آوین نرگس ارضا شد یکم بعد آوین گفت بخواب پاهات باز کن دوباره حالت ۷ پاهاش باز کرد و کیرش تا آخر فشار داد داخل دوباره نرگس جیغش بلند شد و تلمبه میزد جالبی قضیه این بود که انگاری من آنجا نبودم آوین به نرگس گفت آبم بریزم تو کست نرگس بلند می‌گفت بریز بریز عاشق کیرت و خوشگلیت شدم بریز آوین چندتا تلمبه زد خوابید تو بغل نرگس معلوم بود تمام آبش ریخت تو کسش کیرش درآورد کنار نرگس خوابید به آوین گفتم آماده شو بیام برات گفت باشه منم کامل لخت شدم دیگه تحمل نداشتم رفتم سمت آوین کیرمو گذاشتم رو صورتش آوین شروع کرد برام ساک زدن نرگس بی حال افتاده بود کنارمون بهش گفتم پشتت بکن دولا شد گفت با چی میخوای منو بکنی ؟ گفتم تف میزنم گفت نه من تنگم بعد تف سوراخ کن سیاه میکنه برو کرم بیار یا روان کننده رفتم رو میز آرایشی نرگس کرم دست و صورت آوردم مالیدم به کیرم و سوراخ کونش انگشت کردم انگشتم راحت رفت داخل کیرمو گذاشتم تو کونش سر کیرم رفت داخل یک تکون خورد گفت کم کم بزار خیلی وقته ندادم آروم آروم کیرمو جا کردم تو کونش محکم زدم در کونش بهش گفتم تو به زنم رحم نکردی حالا من آروم آروم بکنمت و تو کونش تلمبه میزدم همش می‌گفت آخ آخ درد میاد بهش گفتم بخواب خوابید منم خوابیدم رو کمرش و از کون میکردم از شدت درد با آرنج دست خوشو از زمین بلند میکرد نرگس داشت نگامون میکرد با کسش بازی میکرد با یک دست آوین بغل کردم با اون دستم با سینه های نرگس بازی میکردم نرگس گفت گناه داره دردش میاد یواش تر بکن در حین تلمبه زدن تو کون آوین نرگس آمد جلو از آوین لب میگرفت و منم پشت سر هم میکردم تو کونش و تلمبه میزدم آوین از نرگس لب می‌گرفت با سینه های نرگس بازی میکرد دیگه خسته شدم از تلمبه زدن نفسم برید تلمبه زدن بیشتر کردم و بیشتر تو کونش فشار میدادم و تا زودتر آبم بیاد لبش از نرگس جدا کرد و یک آخی گفت و خودشو از درد جمع می‌کرد منم داشتم ارضا میشدم آبم اومد آوین محکم از پشت بغل کردم فشار دادم آبم خالی کردم تو کون آوین بلند شدم بین آوین و نرگس افتادم نرگس گفت عشقمو بد جوری کردی حال نداره از جاش بلند شه بهش گفتم آوین عشق منو بد جوری کرد اونم حال نداشت از جاش بلند شه من و نرگس خندیدیم آوین بلند شد گفت من برم کونم پاره کردی آقا حمید بلند شد به زور لباس پوشید خودشو نرگس همدیگه رو بغل کردن نرگس بهش گفت بازم بیا پیشمون گفت حتماً میام منم براش پول زدم به کارتش نرگس از تو کمد ادکلن های من یک ادکلن بهش هدیه داد.
دیگه خودش اسنپ گرفت و رفت به نرگس گفتم عجب لباسی پوشیده بودی من تعجب کردم با این لباس اینجوری جلوی من و آوین ایستاده بودی خندید گفت بله پس چی خیال کردی بهش گفتم این همه ساله با هم ازدواج کردیم چرا برای من اینجوری ساک نمیزدی ؟ گفت چشم برای تو هم میزنم حالا حسودی نکن دستش گذاشت رو کسش گفت آخ گفتم چته گفت برای اولین باره که کسم درد گرفت بهش گفتم ببرمت دکتر ؟ گفت نه چیزی نیست استراحت کنم خوب میشم گفت حمید میشه یک چیزی بگم ناراحت نمیشی ؟ گفتم بگو گفت میشه هفته ای یک بار آوین بیاد ، گفت دوست داری ؟ گفت آره خوب بود من و تو که هر روز سکس داریم یک روز آوین بیاد ، گفتم باشه منم از خدامه که بیادش ، گفت چرا ؟ اول اینکه سکس دوتاتون می‌بینم لذت میبرم بعدش منم از کون میکنمش حال میکنم تو که کون نمیدی گفت نه درد داره تو همون آوین بکن گفتم باشه.
دیگه با آوین قرار گذاشتیم که هفته ای یک بار بیاد پیشمون.
دیگه قرار شد این رویه رو ادامه بدیم.

نوشته: حمید

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

به زودی فعالیت در انجمن عمومی خواهد شد، حتما قوانین را مطالعه بفرمایید.