رفتن به مطلب

داستان بیغیرتی ماساژ و تریسام با زوج ناب

mame85

ارسال‌های توصیه شده

ماساژور و زوج دوست داشتنی قمی

دوستان سلام
من یکی از قدیم ترین عضو ها و ماساژور های سایت هستم ‌
تقریبا از سال 1390 داخل سایت فعالیت دارم و پیج های مختلفی داشتم که این پیج آخرین صفحه پروفایل من هست .
داستانی که میخوام بنویسم شروعش برای همین سایته و از همینجا شروع شده .
اسم من محمد و ۲۹ سال سن دارم و ساکن یکی از شهرستان های استان تهرانم و همه چیزم از قیافه قد و هیکل تا سایز کیرم متوسط و معمولیه کمی شاید رو به خوبه.
طبق روال همیشه اومده بودم سایت تا تاپیک بزنم و دنبال زوج بگردم و داستان بخونمو فیلم ببینمو جق بزنم ، تو یکی از همین روزای که اومده بودم تو سایت وارد یک تاپیکی شدم که آدرس گروه تلگرامی رو گذاشته بودش که میشد داخل گروه با افراد عضو اون گروه ارتباط گرفت ، همه قشری بودن ، گی ، لز ، خانم ها زوج ها کاکولد ها و …
مثل همین داستان من اونجا اصل میدادم و تلاش میکردم که یک کسی که تایپشون باشم و تیپم باشن گیر بیارم و بتونم باشون ارتباط بگیرم که بعد از چند ساعت هی اصل دادن های چت کردن یه آقایی از قم به اسم علی اومد خصوصی و بهم پیام داد که ما زوجیم و دنبال ماسوریم ! منم از خدا خواسته شروع کردم چت کردن ، و با علی جون ارتباط گرفتم علی و خانومش که اسمش سارا بود زوج میانسالی بودن که قبلا هم تجربه نفر سوم و زوج و ضرب رو داشتن و اینبار دنبال ماساژور بودن ، تو همون چت های اولیه چون اونا تجربه داشتن و تکلیفشون با خودشون روشن بود به نتیجه رسیدیم و علی بهم گفت که توی گروه دیگه دنبال زوج نباش و برو بنویس که من زوج خودمو گیر اوردم ، رفتم و همین کارو کردم ، علی همون روز چون از قبل سارا در جریان بود منو به سارا جون معرفی کرد و عکسامو نشون داد و از شانس خوب اون روز من سارا منو پسندید ! و یکی دو روزی رو با این زوج من صحبت میکردم و بیشتر همو میشناختیم و بعد از اون قرار گذاشتیم و بنا شد که علی و سارا برای بار اول بیان پیش من و اگه خوششون اومد و پسندیدن از دفعات بعد من برم خدمتشون .
و طبق قرار بنا شد هفته بعد بیان مکان من برای ماساژ سارا جون ، و ما تو این یک هفته کلی با سارا چت کردیمو آشنا شدیم و حتی سکس چت کردیم ، هر سه تای ما دوست داشتیم باهم باشیم . از قم تا محل ما 50 دقیقه راه بود و روز قرار علی و سارا جون غروب بود که اومدن پیش من و اون تایم از سال زمستون بود و من اونجا برای اولین بار بود که این دو نفر رو میدیدم !
سارا از از عکساش بهتر بود ، یه خانوم میلف چهل و دو ساله سفید که هم خوشگل بود هم خوش استیل و جذاب و علیم یه مرد چهل پنج ساله با پوست گندمی و هم قد سارا .
از درب که اومدن تو هیجان زده بودم و اونا استرس جای غریبی که اومده بودن رو داشتن
با علی سلام احوال پرسی کردم و دست دادم و با سارا هم همینطور .
قرار این بود که سارا ماساژ بگیره و اگه خوشش اومد و خودش خواست باهم سکس کنیم ، چند دقیقه ای رو پیش هم نشستیم و از زوج دوست داشتنیم پذیرایی کردم و کمی صحبت کردیم تا یکم یخ دیدار اولمون بینمون باز بشه و علی از خودش و سارا و اینکه چطور با سایت اشنا شدن و حتی اولین رابطشون با کسای دیگه که چطور بوده گفت و من لحظه به لحظه حرفای علی دل تو دلم نبود تا بتونم سارای قشنگ رو ماساژ بدم
و خیلی دوست داشتم کسشو بخورم چون کلا کسلیسی رو دوست دارم .
خلاصه بعد از نیم ساعتی علی رو به سارا گفت ماساژ رو الان شروع کنیم ؟ و سارا با سر اشاره کرد که شروع کنیم
و رو به من‌ گفت که محمد جان ما آماده ایم و بریم برای ماساژ
، ازشون خواستم که سارا اماده بشه و با لباس زیر بیاد روی تخت ماساژ بخوابه و تا سارا رفت که لباس عوض کنه من تخت ماساژم رو باز کردم ( تخت ماساژم مثل یه ساکه و قابل حمل هست ) و اماده شدم ، بعد چند دقیقه دیدم علی اومد تو و بعد از علی بود که با دیدن بدن سکسی و سفید سارا هوش از سرم پرید و سارا اومد داخل و به سمت تخت ، دستش رو گرفتم و کمک کردم روی تخت دراز بکشه بعد از خوابیدن سارا از علی و سارا اجازه گرفتم که کار رو شروع کنم و هر دوی اونا این اجازه رو به من دادن ! از قبل برای این روز روغن بادام تلخ رو با روغن آروماتراپی مخلوط کرده بودم و کف دستام ریختم و بعد از چند دقیقه مالیدن روغن کف دستم و گرم کردن روغن با اصطکاک دادن کف دستم ماساژ سارای عزیزم رو با روغن مالی کردن کمر سارا شروع کردم ، و ازش خواستم میزان فشار مورد نیازش رو با فشار های که میارم تایید کنه تا با همون میزان فشار یکنواخت ماساژ رو ادامه بدم ، بعد از چند دقیقه که خوب و حسابی کمر سارا رو به روغن آغشته کردم ماساژ اصلی رو از قسمت بالا تنه سارا جون شروع کردم و علی جون کنار تخت روی صندلی نشسته بود و گاهی به ما نگاه می گیرد و گاهی به صفحه گوشیش ! حسابی قسمت کول ها و گردن و کتف های سارا رو ماساژ دادم و کلی ری اکشن های خوب از صدای نفس های سارا گرفته بودم ! معمولا ماساژ هام چهل و پنج دقیقه طول میکشه و کاملا با عشق و حوصله انجام میدم که طرف قشنگ بفهمه دارم با ماساژ دادن چه ‌ کاری با بدنش میکنم
همنجور که ماساژ میدادم رسیدم به بند سوتین پشت کمرش و ازش اجازه خواستم که سوتینش رو باز کنم که علی گفت محمد جان دیگه اجازه نگیر ما راحتیم فقط انجامش بده .
سوتین سارا رو باز کردم و کمرشو رو ماساژ دادم و از کتف ها تا بالای باسن رو با حرکات دورانی انگشت های شصت ماساژ میدادم و بعد از اون دست هارو ماساژ تخصصی دادم و رسیدم به پایین تنه که از باسن تا کف پارو شامل میشه ! دیگه فضا کم کم داشت میرفت به سمت هات شدن و طبق گفته قبلی علی باید بدون اجازه شورت سارارو در میاوردم که ترجیحم این بود برای وایب بد نگرفتن سارا به ، باز اجازه بگیرم ؛ و گرفتم و شورت رو در اوردم ، انقد بالا بودم که دلم میخواست سرمو بزارم لای کونش و از همونجا شروع کنم به خوردن ! اما حرفه ای بودنم زیر سوال میرفت و ترجیحم این بود که کار رو به جایی برسونم که خودش ازم بخواد تا ماساژمون تبدیل به سکس ماساژ بشه ! روغن رو به صورت قطره ای از بالا روی کون سارا و قسمت همسترینگ پاهاش ریختم ( خیلی حال میده این کار ، کسی که ماساژ گرفته باشه میفهمه چی میگم ) کون سکسیشو ماساژ میدادم و گاهی دستمو که از بالای کون تا مچ پا میبردم تو برگشت دست به سمت بالا از لای پاش به نزدیکای کسش میرسوندم تا بتونم تحریکش کنم ، یه بیست دقیقه ای به همین منوال ماساژ کونش رو و رون هاش رو ادامه میدادم و کم کم صدای ناله های ریز سارا رو میشنیدم و معلوم بود که تحریک شده ، خودمم خیلی بالا بودم و علی جونم داشت از منظره لذت میبرد و گاهی بدون اینکه صورت من پیدا باشه عکس و فیلم میگرفت از ماساژ گرفتن زن سکسیش
کف پاشو که ماساژ دادم ازش خواستم که برگرده و طاق باز بخوابه ! باز روغن رو از بالا قطره ای ریختم روی سینه های سارا و با سر اشاره کردم به این معنی که شروع کنم و اونم تایید کرد ! سینه هاشو که گرفتم تو دستم چشماش رفت و نفس زدناش بیشتر شد و نظم قبلی خودشو از دست دادم و منم حسابی سینشو هم به نیت مالیدن سکسی هم ماساژ و هم فرمدهی ماساژ دادم و سارا دگ قشنگ داشت ناله میکرد ، ماساژ رو به سمت شکمش ادامه دادم و کمی شکمش رو ماساژ دادم که دگ‌ کلافه شده بود و معلوم بود که میخواست زودتر شروع کنیم سکس کردن ، علی دگ گوشیو گذاشته بود کنار و بدون اینکه بخواد تو این سکس با من همکاری داشته باشه نشسته بود و فقط نگاه میکرد ، بعد از ماساژ شکم سارا ، روغن رو برداشتم از بالا باز قطره ای ریختم روی کوسش و بدون هیچ اجازه و حرفی دیگه شروع کردم به ماساژ دادن کسش و سارا بی محابا داشت ناله میکرد کم کم تلاش میکرد دستش رو برسونه به کیرم و منم از خدام بود و خودمو به سمتش همونطور که داشتم کسش رو میمالیدم کشیدم و داشت از روی شرتک کیر شق شده من رو میمالید ، من هم مست بودم از دیدن سارا و هم کنجکاو ری اکشن های علی ، کسش رو که حسابی ماساژ دادم سرمو نزدیک کسش کردم و شروع کردم بوس کردن و کم کم شروع به خوردن و لیسیدن کردم ، سارا دستشو گذاشته بود رو سرم و سرمو به سمت کسش فشار میداد و ناله میکرد و تلفیق اینکارش و صداش باعث شده بود که من حسابی حشری بشم ، یه ده دیقیقه ای براش میلیسیدم و سیر نمیشدم ، سرمو که اوردم بالا دیدم علی داره از من و سارا فیلم میگیره ، انقد مست بودمو حشری که اهمیت نمیدادم ، بعد از کلی کس لیسی که خیلی بهم حال داد ، پا شدم رفتم سمت سرش و شورتکمو در اوردم و سارا کیرمو گرفت دستش و نزدیک شدو شروع کردن ساک زدن و منم تو همین حین داشتم با یه دستم یکی از سینه هاشو میمالیدم و با دست دیگم کسش رو میمالیدم ، خیلی پرتف و قشنگ ساک میزد ، خیلی حال میداد و خیلی نوع ساک زدنش بهم چسبیده بود ، بعد چند دیقه ای ساک زدن ازش جدا شدم و لبامو بردم سمت لبش و شروع کردم خوردن لباش و کسشو میمالیدم ، اون لب میدادو نفس میزد ، لب رو که گرفتم رفتم بالای تخت و کیرم رو گذاشتم روی کسش و به کسش میمالیدم ؛ توجهم به علی جلب شد بود که بدون اینکه کیرشو در بیاره داشت از رو شلوار میمالیدش ، سارا دستشو رسونده بود به کمر من و داشت میفهموند که باید کیرمو بکنم تو کسش ، کیرمو خیلی اروم فشار دادم تو کسش که چشماشو بستو با یه لبخند ناله خاصی کشید که خیلی هات بود ! روش خوابیدم و تو کسش تلمبه های اروم میزدم و لباشو گردنشو میخوردم ! بعد سه چهار دیقه بهم گفت بلند شو میخوام داگی بشینم ، داگی که شد نتونستم خودمو کنترل کنم و خیلی وحشیانه سرمو بردم سمت کس و کونش و شروع به خوردن کردم ، انقد حشری بودیم که حد نداشت ، علی رو به من گفت چطوره ، گفتم عالیه ، گفت بکن که امروز همین یه باره و تا میتونی حالشو ببر تا دفعه بعد ممکنه چند روز فاصله باشه ، من بازم دلم کس لیسی میخواست اما سارا گفت بس کن ، کسمو بگا ، میخوام کس بدم ، پا شدم کیرمو گذاشتم تو کسش و موهاشو از پشت گرفتم ، پشته کونش ضربه میزدمو تلمبه هامو تو کسش تند تر کرده بودم ، سارا داشت جیغ میزدو ناله میکرد علیم داشت باز فیلم میگرفت ، ازش خواستم که از روی تخت ماساژ بیاد پایین و بیاد توی سالن ادامه بدیم که انقد بالا بود اجازه نداد و گفت همینجا ادمه بده ، و منم مثل یه سگ وحشی دیگه‌ بی محابا داشتم تو کسش تلمبه میزدم ، پوزیشنو عوض کردیمو اون طاق باز خوابیدو پاهشو گذاشت رو شونه های من و منم تا اونجای که میتونستم تلمبه های سنگین میزدم و ازش لب میگرفتم ، سارا دگ داشت از حال میرفت که جیغ زد ولرزید که منم از دیدن صورت سکسیش و مدل مست شدن صورتش دیونه شده بودم و با ارضا شدنش ارضا شدم و بدون اینکه چیزی بگم یا بگه کل ابکیر داغمو تو کسش خالی کردم ، همونجور روش خوابیده بودم که دیدم علی اومد و از سارا جون لب گرفت ، من بلند شدم رفتم سرویس و بعد من سارا جون رفت و اومدن نشتسن چند دیقه ای که میوه بخوریم و استراحت کنیم ، سارا دگ تو بغل من نشتسه بود و علی داشت مارو نگاه میکرد .
بعد یه ربع تا بیست دقیقه باز به سارا گفتم میخوای باز برات بخورم ، که علی گفت نه معمولا بیشتر از یه بار سکس نمیکنه که سارا برگشت گفت بازم میخوام و علیم مخالفتی نکرد ، همونجا تو بغل هم لب تو لب شدیم ، زمستون بود و کرسی بود روی کرسی خوابوندمش و شروع کردم خوردن کسش ؛ باز بالا بودیم ‌ خیلی خیلی زیاد ، علیم دقیقا جلو ما زیر کرسی نشسته بود ، دیگه خیلی راحت شده بودم باشون ، به سارا گفتم قمبل کنه داگی بشینه و بعد یه کس لیسی خیلی عالییییییی چند دقیقه ای داگی از کس کردمش و ارضا شدم و سارا که ارضا نشده بود گفت ارضام کن ، منم بغلش خوابیدم و سینشو میخوردمو با دستم کسش رو میمالیدم و گاهیم علی جون ازش لب میگرفت ، انقد خوردم و مالوندمش تا ارضاش کردم .
اون روز بعد یه ماساژ خوب و سکس خوب شروع رابطه ما شد و اگر اشتباه نکنم دو مرتبه ای رو بعد از اون خونشون رفتم و اونجا سه نفری با مشارکت علی جون سارا رو کردیم که اگه از نحوه تعریف کردنم خوشتون اومده باشه میتونم داستان اون رو هم براتون بنویسم .
من ماساژور واقعیم و تخت ماساژ قابل حمل دارم و مدرک‌ ماساژ
و‌اینکه در این سایت در نهایت با پنج زوج آشنا شدم و باهاشون سکس ماساژ داشتم که دو زوج رو اصلا دوست نداشتم و اصلا جالب نبودن و سه زوج که یکیشون علی و سارا جون بودن رو خیلی خیلی دوست داشتمو باشون حال میکردم و الانم‌خیلی محدود و کمو بیش هنوز با سارا و علی در ارتباطم .
ببخشید اگر بد نوشتم امیدوارم حال کرده باشید .

نوشته: zoj.massage

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

به زودی فعالیت در انجمن عمومی خواهد شد، حتما قوانین را مطالعه بفرمایید.