رفتن به مطلب

داستان بیغیرتی ارضا شدن با دیدن اندام زنم تو جاهای شلوع

poria

ارسال‌های توصیه شده

کون زن من توی مترو و جاهای شلوغ

سلام احمد هستم ۳۶ سالمه مینا زنم ۳۴ ساله سبزه رو چهره دلنشین و حشری قد ۱۷۵ پستونای ۷۰ کون جون چی بگم قلمبه لاش باز بالا پایین میپره وقتی راه میره آدمو دیوونه میکنه غیر ممکن بیرون نریم دستی در کونش نخوره خودش هم خیلی دوست داره اینجوری دستمالیش میکنند یا تو جاهای شلوغ میچسبوند بهش حالا اولین بار که متوجه شدم مینا اصلا خودش ی کاری میکنه که بمالند بهش تو خیابون یا متر و مینی بوس حال میکنه اینجوری چه جوری شد
مینا عاشق کیر کلفته به گفته خودش میگه یکی از فانتزی‌های که تو سرش هست اینه که به ی مرد سیاه پوست کیر کلفت مثل تو فیلم سوپرا بده
خلاصه که این مینا خانم ما یروز میخواستیم بریم تجریش وقتی داشت حاضر می شد دیدم ی پیراهن بلند پوشید نازک با جوراب تور تور که من خودم حشری میشم پای هر زنی میبینم بله گفتم با این میای گفت اره دیگه چادر هم سر میکنم چادر که سر میکنه همش جمع میکنه چادرو زیر کونش که کون قشنگ معلوم میشه حالتش چه شکلی بالا پایین میره لاش چقدر بازه خلاصه تو اتاق بود دیدم شورتشم دراورد و گفت بریم راه افتادیم گفت بریم سر خیابون با مینی بوس بریم گفتم باشه رفتیم تو ایستگاه تا ماشین بیاد چند نفر بودن چند نفر هم اومدند ی مرد ۴۰ ۴۵ ساله که قیافه اش داد میزد ترکه با ی شلوار کرپ مشکی گشاد که پیراهنشم انداخته بود روش پشت سر ما ایستاد و زل زده بود به کون مینا
مینا برگشت ی نگاه به یارو کرد و برگشت چادرشو باز و بسته کرد و جمع کرد کون و قلمبه انداخت بیرون یارو یکم اومد جلوتر وایستاد دقیقاً پشت سر مینا. بد جور تو نخ کون مینا بود مینا هم فهمیده بود چون هی کونو اینور اونور میکرد دولا میشد برمیگشت رو به عقب متوجه شدم که مینا برمیگرده عقب رو نگاه میکنه همون موقعه یارو هم با خشتکش ور میره چند بار دیدم که اینکارو کرد یهو مینا گفت ماشین اومد یارو گفت اینه با لهجه ترکی مینا بله مینا اماده شو که سریع سوار بشیم الان شلوغه یارو آمد پشت سر ما گفت نذارید از جلو کسی بیاد به من ماشین اومد پر پر ی سه چهار نفر پیاده شدند مینا گفت برو بالا دیگه منو به زور فرستاد اول تو بعد خودش یارو هم پشت سر مینا اومد و بقیه که فشار میاوردن
که سوار بشن مینا هبچی میگفت برو تو برو دیگه ی جوری شد که مینا پشت من بود تقریباً یارو کنار مینا مینا هی به من میگفت یکم برو جلو تر منو هل میداد سمت شیشه من چسبیدم به شیشه مینا اومد جلو تر پشت سرش خالی شد
ی جوری جا خالی کرد ترکه اومد پشت سر مینا خلاصه دیدم نمیتونم ببینم چه خبر ه. یکم جا به جا شدم اومد کنار مینا حالا دیگه میدیدم ولی اصلا بی خیال نشون میدادم تازه به یارو میگفتم بیا اینورتر تا سوار بشن یعنی بیا پشت مینا عیب نداره خلاصه یارو پشت سر مینا ایستاد سریع دستشو کرد تو جیبش کیرشو جابجا کرد کیر راست بود کله کیر کامل معلوم بود با این که شلوارش گشاد بود کله کیرش خیلی گنده بود معلوم بود یارو از این کیر کلفتاست هی اب دهنشو قورت میداد خودشو میمالوند به مینا سریع میرفت عقب میترسید اول با اولین تکون ماشین مینا کونو قشگ گذاشت رو کیر یارو از حالت مینا فهمیدم که مینا متوجه شد چه کیری پشت سرشه میدونست یارو دیونه کونش شده براش راست کرده ولی نمیدونست چه چیزیه مینا برگشت یواشکی دیدم زیر چشمی داره به کیر ترکه نگاه میکنه خلاصه یارو هم فهمید مینا چشمش به کجاست ترکه برگشت به من گفت من هروز همین ساعت میام اینجا سوار میشم همیشه همینجوریه تجربش میرید شما گفتم بله تو زمانی که با من صحبت میکرد مینا هم برگشته بود نگاه میکرد یارو هین صحبت بامن هی با کیرشم یواشکی بازی میکرد مینا چشمش به دست یارو بود که هی کله کیرو میگرفت قشنگ گندگیش به چشم میامد خلاصه بعد این حرفها مینا دیگه توری وایستاد اندازه ی تار مو فاصله داشت با کله کیر یارو ترکه سر کیرو میمالید زیر لپ کون مینا اروم یکم میومالید میامد عقب هی داینکارو میکرد یا میچسبوند وای میستاد یکم باز فاصله میگرفت دید نه من بی خیالم مینا هم خوشش اومده بود یارو جابجا شد سر کیرو گذاشت لای کون مینا دیگه قشنگ کون مینا تو بغل یارو بود ترکه میامد عقب نگاه میکرد کیرشو بادست میزون میکر د میزاشت اونجا که دوست داشت فشار میدا کون مینارو با کیرش کیرش میپرید از شوت محکم فشارش میداد زیر لپ کون مینا ی جا که کیر داد سمت بالا. یکم زانوشو خم کرد سر کیرو از پایین گذاشت لای کون بعد لیز داد سمت بالا یعنی صاف کل کیرو گذاشت لای کون مینا جفت پا هاشم به اینور اونور کون مینا فشار میداد قشنگ بغل یارو بود خود مینا خم میشد یکم یا صاف میشد مینا خودش کونشو میمالوند به کیر یارو خلاصه که همه فکر میکردن با ترکه است مینا یجا احساس کردم ترکه ی چیزی در گوش مینا گفت ولی گفتم اشتباه دیدم ولی نه بهش هم شماره داده بود هم بهش گفته بود فردا همون ساعت بیا همونجا که سوار شدیم رسیدیم تجریش یارو رفت ما رفتیم خرید شب سکس کردیم مینا خیلی حشرش بالا بود ولی ارضا نذاشت بشه خلاصه گذشت فردا من رفتم بیرون ولی احساس کردم میخواد بزنه بیرون کمین کردم دیدم بله خانم اومد بیرون رفت ایستگاه ترکه هم اونجا بود صحبت نکردن با هم ولی سوار شدند منم یواش اخرین نفر سوار شدم یارو دیگه کم مونده بود دراره بکن تو کون مینا رسیدیم تجریش یارو رفت مینا هم پشتش برد مینا رو تو ی خونه. قدیمی که دور تا دورش اتاق بود رفتند تو اتاق ی دیگه هم یکم پیر تر اونجا بود یکم گذشت رفتم پشت در بله مینا تو بغل ترکه. پستوناشو داره میخوره خلاصه. دو نفری کس و کون مینارو یکی کردن یکی کون مینا میخورد یکی کسشو هر پو هم کیر کلفت مینا چه اه و ناله ای میکرد دو سری کردنش مینا تو هفته سه دفعه می رفت اونجا. کون میداد میامد میگفت با کیرش منو میکرد از عقب ارضا میشدم خود مینا میگفت من دیگه هر روز میرفتم سوار مینی بوس شلوغ میشدم تا بچسبند بهم میگه من دوست دارم وقتی کیر راستشونو می مالند بهم وقتی یارو ارضا میشه حال میکنم دوست دارم کون بدم فقط هر شب از مالیدنش برام میگه از کون دادنش به کیر های خاص میگه هیچوقت شورتم نمیپوشه همیشه هم بادامنه که. قشنگ کیرو حس کنه

نوشته: Ahmad

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

به زودی فعالیت در انجمن عمومی خواهد شد، حتما قوانین را مطالعه بفرمایید.