رفتن به مطلب

داستان بیغیرتی ارضا شدن با دیدن اندام زنم تو جاهای شلوع

poria

ارسال‌های توصیه شده

کون زن من توی مترو و جاهای شلوغ

سلام احمد هستم ۳۶ سالمه مینا زنم ۳۴ ساله سبزه رو چهره دلنشین و حشری قد ۱۷۵ پستونای ۷۰ کون جون چی بگم قلمبه لاش باز بالا پایین میپره وقتی راه میره آدمو دیوونه میکنه غیر ممکن بیرون نریم دستی در کونش نخوره خودش هم خیلی دوست داره اینجوری دستمالیش میکنند یا تو جاهای شلوغ میچسبوند بهش حالا اولین بار که متوجه شدم مینا اصلا خودش ی کاری میکنه که بمالند بهش تو خیابون یا متر و مینی بوس حال میکنه اینجوری چه جوری شد
مینا عاشق کیر کلفته به گفته خودش میگه یکی از فانتزی‌های که تو سرش هست اینه که به ی مرد سیاه پوست کیر کلفت مثل تو فیلم سوپرا بده
خلاصه که این مینا خانم ما یروز میخواستیم بریم تجریش وقتی داشت حاضر می شد دیدم ی پیراهن بلند پوشید نازک با جوراب تور تور که من خودم حشری میشم پای هر زنی میبینم بله گفتم با این میای گفت اره دیگه چادر هم سر میکنم چادر که سر میکنه همش جمع میکنه چادرو زیر کونش که کون قشنگ معلوم میشه حالتش چه شکلی بالا پایین میره لاش چقدر بازه خلاصه تو اتاق بود دیدم شورتشم دراورد و گفت بریم راه افتادیم گفت بریم سر خیابون با مینی بوس بریم گفتم باشه رفتیم تو ایستگاه تا ماشین بیاد چند نفر بودن چند نفر هم اومدند ی مرد ۴۰ ۴۵ ساله که قیافه اش داد میزد ترکه با ی شلوار کرپ مشکی گشاد که پیراهنشم انداخته بود روش پشت سر ما ایستاد و زل زده بود به کون مینا
مینا برگشت ی نگاه به یارو کرد و برگشت چادرشو باز و بسته کرد و جمع کرد کون و قلمبه انداخت بیرون یارو یکم اومد جلوتر وایستاد دقیقاً پشت سر مینا. بد جور تو نخ کون مینا بود مینا هم فهمیده بود چون هی کونو اینور اونور میکرد دولا میشد برمیگشت رو به عقب متوجه شدم که مینا برمیگرده عقب رو نگاه میکنه همون موقعه یارو هم با خشتکش ور میره چند بار دیدم که اینکارو کرد یهو مینا گفت ماشین اومد یارو گفت اینه با لهجه ترکی مینا بله مینا اماده شو که سریع سوار بشیم الان شلوغه یارو آمد پشت سر ما گفت نذارید از جلو کسی بیاد به من ماشین اومد پر پر ی سه چهار نفر پیاده شدند مینا گفت برو بالا دیگه منو به زور فرستاد اول تو بعد خودش یارو هم پشت سر مینا اومد و بقیه که فشار میاوردن
که سوار بشن مینا هبچی میگفت برو تو برو دیگه ی جوری شد که مینا پشت من بود تقریباً یارو کنار مینا مینا هی به من میگفت یکم برو جلو تر منو هل میداد سمت شیشه من چسبیدم به شیشه مینا اومد جلو تر پشت سرش خالی شد
ی جوری جا خالی کرد ترکه اومد پشت سر مینا خلاصه دیدم نمیتونم ببینم چه خبر ه. یکم جا به جا شدم اومد کنار مینا حالا دیگه میدیدم ولی اصلا بی خیال نشون میدادم تازه به یارو میگفتم بیا اینورتر تا سوار بشن یعنی بیا پشت مینا عیب نداره خلاصه یارو پشت سر مینا ایستاد سریع دستشو کرد تو جیبش کیرشو جابجا کرد کیر راست بود کله کیر کامل معلوم بود با این که شلوارش گشاد بود کله کیرش خیلی گنده بود معلوم بود یارو از این کیر کلفتاست هی اب دهنشو قورت میداد خودشو میمالوند به مینا سریع میرفت عقب میترسید اول با اولین تکون ماشین مینا کونو قشگ گذاشت رو کیر یارو از حالت مینا فهمیدم که مینا متوجه شد چه کیری پشت سرشه میدونست یارو دیونه کونش شده براش راست کرده ولی نمیدونست چه چیزیه مینا برگشت یواشکی دیدم زیر چشمی داره به کیر ترکه نگاه میکنه خلاصه یارو هم فهمید مینا چشمش به کجاست ترکه برگشت به من گفت من هروز همین ساعت میام اینجا سوار میشم همیشه همینجوریه تجربش میرید شما گفتم بله تو زمانی که با من صحبت میکرد مینا هم برگشته بود نگاه میکرد یارو هین صحبت بامن هی با کیرشم یواشکی بازی میکرد مینا چشمش به دست یارو بود که هی کله کیرو میگرفت قشنگ گندگیش به چشم میامد خلاصه بعد این حرفها مینا دیگه توری وایستاد اندازه ی تار مو فاصله داشت با کله کیر یارو ترکه سر کیرو میمالید زیر لپ کون مینا اروم یکم میومالید میامد عقب هی داینکارو میکرد یا میچسبوند وای میستاد یکم باز فاصله میگرفت دید نه من بی خیالم مینا هم خوشش اومده بود یارو جابجا شد سر کیرو گذاشت لای کون مینا دیگه قشنگ کون مینا تو بغل یارو بود ترکه میامد عقب نگاه میکرد کیرشو بادست میزون میکر د میزاشت اونجا که دوست داشت فشار میدا کون مینارو با کیرش کیرش میپرید از شوت محکم فشارش میداد زیر لپ کون مینا ی جا که کیر داد سمت بالا. یکم زانوشو خم کرد سر کیرو از پایین گذاشت لای کون بعد لیز داد سمت بالا یعنی صاف کل کیرو گذاشت لای کون مینا جفت پا هاشم به اینور اونور کون مینا فشار میداد قشنگ بغل یارو بود خود مینا خم میشد یکم یا صاف میشد مینا خودش کونشو میمالوند به کیر یارو خلاصه که همه فکر میکردن با ترکه است مینا یجا احساس کردم ترکه ی چیزی در گوش مینا گفت ولی گفتم اشتباه دیدم ولی نه بهش هم شماره داده بود هم بهش گفته بود فردا همون ساعت بیا همونجا که سوار شدیم رسیدیم تجریش یارو رفت ما رفتیم خرید شب سکس کردیم مینا خیلی حشرش بالا بود ولی ارضا نذاشت بشه خلاصه گذشت فردا من رفتم بیرون ولی احساس کردم میخواد بزنه بیرون کمین کردم دیدم بله خانم اومد بیرون رفت ایستگاه ترکه هم اونجا بود صحبت نکردن با هم ولی سوار شدند منم یواش اخرین نفر سوار شدم یارو دیگه کم مونده بود دراره بکن تو کون مینا رسیدیم تجریش یارو رفت مینا هم پشتش برد مینا رو تو ی خونه. قدیمی که دور تا دورش اتاق بود رفتند تو اتاق ی دیگه هم یکم پیر تر اونجا بود یکم گذشت رفتم پشت در بله مینا تو بغل ترکه. پستوناشو داره میخوره خلاصه. دو نفری کس و کون مینارو یکی کردن یکی کون مینا میخورد یکی کسشو هر پو هم کیر کلفت مینا چه اه و ناله ای میکرد دو سری کردنش مینا تو هفته سه دفعه می رفت اونجا. کون میداد میامد میگفت با کیرش منو میکرد از عقب ارضا میشدم خود مینا میگفت من دیگه هر روز میرفتم سوار مینی بوس شلوغ میشدم تا بچسبند بهم میگه من دوست دارم وقتی کیر راستشونو می مالند بهم وقتی یارو ارضا میشه حال میکنم دوست دارم کون بدم فقط هر شب از مالیدنش برام میگه از کون دادنش به کیر های خاص میگه هیچوقت شورتم نمیپوشه همیشه هم بادامنه که. قشنگ کیرو حس کنه

نوشته: Ahmad

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• آخرین مطالب ارسال شده در انجمن

• behrooz
      تصمیمات سرنوشت ساز - 4   در اتاق نشیمن، استفانی نفس‌های سنگین می‌کشید. از خدا ممنون بود که شورتش سیاه بود، چون ترسیده بود که خیسی که از بین پاهاش بود، احتمالاً دیگه پارچه را خیس کرده باشد. باور نمی‌کرد که بدون سوتین نشسته و شوهرش با رئیسش در خانه حضور دارند، باور نمی‌کرد که شوهرش این ایده را پیشنهاد کرده باشه، و قطعاً باور نمی‌کرد که این موضوع چقدر او را حشری کرده. در اتاق مهمان، تیم سعی میکرد شلوار جین ش عوض کنه. اندازه کیرش باعث میشد وقتی محدود میشه توی شورتش اذیتش کنه، ، و او در کشوی میز به دنبال ی شورت بود. وقتی بالاخره شلوار جین را درآورد، به کیرش نگاه کرد که به بیرون زده. فکر کرد شاید ایده هوشمندانه‌تر این باشه که شب را در اتاق باشه و بیرون نره. نمی‌دونست شب به کجا ختم میشه، و قطعاً نمی‌خواست چیزی اتفاق بیفتد که کسی بعداً پشیمان بشه. تصویر ذهنی سینه‌های باورنکردنی استفانی دوباره به ذهنش آمد، قطرات آب از روی انحنای سینه پایین می‌چکید. “به جهنم.” به خودش گفت و شروع به پوشیدن شورتش کرد. در حمام، استیو چنان هیجان زده بود که ترسیده بود. ‘این احساس از کجا آمده؟’ تعجب کرد. انگار در طول هفته‌ای که گذشته بود، پرده‌ای از روی تخیلاتش کنار کشیده شده و برای اولین بار آنها را آشکار کرده بود. کیرش به سختی غیرقابل تحملی سفت شد وقتی به طور شهوت‌آلود تصور کرد که تیم سینه‌های همسرش را در دستانش می‌گیرد. او عجله کرد تا به اتاق نشیمن برگرده، در آشپزخانه ایستاد تا بطری شراب را برداره. ‘برای ادامه این شب به بیشتر از این نیاز داریم.’ به خودش فکر کرد. وقتی استیو بالاخره پیش استفانی که روی مبل نشسته بود نزدیک شد، یک لیوان پر از شراب به او داد. “تو خیلی سکسی.” به آرامی گفت، تیم هنوز به اتاق برنگشته بود. استفانی در آن لحظه عاشق شوهرش بود. به خودش افتخار میکرد. لبخند زد و گفت: “این عین دیوونه گیه.” “دیوانه‌وار سکسی.” استیو پاسخ داد. به فضای خالی روی مبل کنار او نگاه کرد، و در تصمیمی سرنوشت‌ساز دیگر، تصمیم گرفت به جای صندلی کنار استفانی،روی صندلی یک‌نفره‌ی نزدیک تلویزیون بنشیند. استفانی متوجه شد، و ضربان قلبش حتی بیشتر بالا رفت. باور نمی‌کرد که شوهرش اینقدر ماجراجو باشد. دیدن رفتار شوهرش او را به شدت حشری میکرد. “هزینه ورودی داره؟” تیم شوخی کرد و دوباره به اتاق بازگشت. باور نمی‌کرد که سینه‌های استفانی چقدر سکسی و جذاب باشند، و به زودی متوجه شد که تنها صندلی خالی دقیقاً کنار او روی مبل است. فکر کرد شاید استیو این را هم برنامه‌ریزی کرده باشد. استفانی سریع به شوخی جواب داد، چون این کار تنش موجود در اتاق را کمی شل کرد، و گفت: “هزینه ورودی اینه که تو برای دو هفته ظرف‌ها رو بشوری.” “خدا، این ممکنه بهترین معامله‌ای باشه که تا حالا کردم.” سینه‌هاش هرچه بیشتر نزدیک می‌شد، جذاب‌تر به نظر می‌رسیدند. وقتی روی مبل نشست، متوجه شد که سینه های استفانی به خاطرش نشستن تیم جهش می‌کنند و به لرز افتادن. استیو به سمت میز کوچک کنار تیم اشاره کرد: “لیوان پر شراب اوردم برات.” تیم آن را گرفت، قدردان. فکر کرد این کمک می‌کند تا آرام شود و در این شب عجیب ذوب شود. سلامتی زد: “به سلامتی دوستان حامی.” اضافه کرد و لبخند زد: “و سینه‌های بدون حامی.” استیو و استفانی هر دو خندیدند. استرسی که استفانی احساس می‌کرد باعث شد که نتواند نوشیدنی بعدی را کنترل کند، شراب از لیوانش ریخت و روی گردنش پاشید، تعدادی از قطرات روی سینه‌هایش جاری شدند. صحنه‌ای بسیار شهوت‌آلود بود. " استیو لبخند زد، دوست داشت. چقدر زیبا به نظر می‌رسید. شلوار جین او به شدت تنگ شده بود و نشان می‌داد که کیرش سفت و سخت شده. او سرخ شد و تعدادی از قطرات شراب را از روی سینه‌هایش پاک کرد، نوک سینه‌هایش سفت شدند وقتی هر دو مرد به لرزش سینه هاش نگاه کردند. “فکنم امشب رو فرم نیستم.” اضافه کرد و سرخ شد. “مخالفم.” تیم وارد گفتگو شد، قادر نبود چشمانش را از سینه‌هایش بردارد. ادامه داد و به سینه‌هاش خیره شد. استفانی به چشمانش که گرسنگی داشتند نگاه کرد و سپس دوباره به سینه‌های خودش. به طور غریزی و در حالت تسلیم، به عقب تکیه داد تا دید کاملی به او بدهد. برای چند لحظه در آن وضعیت نشستند، شهوت در هوا آنقدر غلیظ بود که می‌شد با چاقو برش داد. تمایلات سکسی تیم شروع به جوشیدن از درونش کرد. استیو می‌توانست ببیند که در چشمان آنها چه چیزی وجود دارد. می‌دانست که آنها به هم علاقه‌مند هستند. این موضوع را سال‌ها بود که می‌دانست، اما این موقعیت آن را تقویت کرده بود، و واضح بود که آماده‌اند تا فوراً منفجر شوند. این موضوع او را ترساند، اما بار دیگر برانگیختگی‌اش تمام شک‌ها و تردیدهایی که در ذهنش می‌دوید را تحت الشعاع قرار داد. دهان تیم خشک بود، به شدت می‌خواست او را لمس کند، به جای آن توانست بگوید: “اینا حتی بهتر از چیزی هستند که تصور می‌کردم.” استفانی لبخند زد و با گرفتن هر سینه‌ی سنگینش در دستانش توجه بیشتری را به سینه‌هایش جلب کرد. آنها از کناره‌های دستانش بیرون زدن و از نوک انگشت‌هایش آویزان ماندند. برای تاثیر بیشتر آنها را تکان داد. “از دبیرستان به بعد دیگه توی دستام جا نمی‌شند. حتی در دست‌های استیو هم جا نمی‌شند.” اضافه کرد و خنده‌ای کرد. “شرط می‌بندم که در دست‌های من جا می‌شوند.” تیم واکنشی نشان داد، بدون اینکه به عواقب احتمالی کلماتش فکر کند. ناگهان استفانی احساس سبکی در سرش کرد و شکمش از فکر اینکه او ممکن است او را لمس کند، شروع به پیچ خوردن کرد. اتاق ساکت بود، و دیگر نمی‌توانست خودش را کنترل کند. نوک سینه‌هایش در حال سوختن بود از داغی و شورتش از هیجان خیس شده بود. از لحظه‌ای که بلوزش را درآورد، دیگر چیزی نمی‌خواست جز اینکه این مرد خوش‌تیپ با دستان بزرگش سینه‌هایش را بگیرد. به یاد آورد که شوهرش را فراموش نکند و به سمت او نگاه کرد. تقریباً بیهوش شد وقتی نگاه موافقش را دید. ذهن استیو از کنترل خارج شده بود. به تیم نگاه کرد و توانست بگوید: “شرط قبول میکنم.” تیم هیچ وقت تلف نکرد، با حس غالب و مهربانانه سینه ها را در دستانش گرفت راستش ، استفانی قبلاً میدونست چیزی که بین پاهای تیم هست خیلی بزرگه سال‌ها پیش متوجه شده بود. او در مورد خیره شدن بسیار ماهرتر از شوهرش یا رئیسش بود. همیشه لذت می‌برد که به حجم سنگین در جین تیم خیره بشه. دیدن آن باعث می‌شد بین پاهاش خیس بشه. در زندگی‌اش فقط با یک مرد دیگر قبل از اینکه استیو را بشناسد، رابطه داشته بود و آن مرد حتی کیر کوچک‌تری از شوهرش داشت. او به طور غریزی به کیر تیم جذب می‌شد، انگار درک کرده بود که اندازه آن چیزی است که به عنوان یک زن توی خودش میخواست حس کند. حالا با لذت به کیر عظیم او نگاه می‌کرد و آرزو می‌کرد که شورتش آن را پنهان نمیکرد. استیو متوجه نشد، حداقل در ابتدا. او دچار شدیدترین حالت عدم تمرکز بود که می‌توان تصور کرد. تمام توجهش معطوف به دستان تیم بود که سینه‌های همسرش را نوازش می‌کردند. او، به طور شهوت‌آلود، دوست داشت این صحنه را ببیند. هیجانش از حالت سرریز شده به سطحی فرازمینی رسید وقتی صدای همسرش را شنید. “خدای من، تیم، اون چیه؟” صدایش شهوت‌آلود بود. درخشش الماس حلقه ازدواج استفانی ناگهان توجه استیو را جلب کرد. دست چپش مشغول کاوش بود. استیو تقریباً سکته کرد وقتی دید دست ظریف همسرش در حال کاوش یک برآمدگی عظیم در شورت تیم است. “اوه، به لعنت بهت. استفانی، داری چیکار می‌کنی؟” تیم گفت، بی‌قرار. او هیچ چیزی نمی‌خواست جز اینکه او ادامه دهد، اما از عواقب وحشت داشت. تصمیم گرفت که باید استیو را دوباره وارد ماجرا کند، از او بخواهد که این کار را متوقف کند. “استیو! همسرت کاملاً خارج از کنترل شده!” نمی‌دانست چه بگوید، فریادش از یأس بود، انگار آخرین تلاش ها برای مودب بودن بود استیو این فرصت را برای بازگشت به موقعیت دید، : “چی؟ تو تا حالا زنی به کیرت دست نزده؟” “لعنت به جفتتون. شما دو نفر دیوانه‌اید.” تیم سرش را به عقب روی بالش مبل تکیه داد، چشمانش را بست و دستانش از سینه‌های استفانی کنار کشید. تسلیم شد و حالا شروع کرد به تمرکز روی لمس او. استفانی با اظهارات شوهرش کاملاً شوکه شد. باور نمی‌کرد که او اینقدر آرام و راحت با اتفاقاتی که در حال وقوع است کنار بیاد. تصمیم گرفت که واقعاً بفهمد ذهنش کجا است، گفت: “بله. تا حالا زنی به کیر بزرگت دست نزده؟” صدایش شوخ‌طبعانه بود. او حلقه لاستیکی شورتش را کشید. تیم به نظر می‌رسید به طور غریزی واکنش نشان دهد، باسن خود را از روی مبل بلند کرد و به استفانی اجازه داد که شورتش را از پاهایش بکشد. اتاق به سکوت فرو رفت وقتی آلت عظیم تیم رها شد. نه استیو و نه استفانی نمی‌توانستند به چشمان خود باور کنند. استفانی، با وجود اینکه برای دیدن آن آماده بود، برای دیدن آن آماده نبود. او در زندگی‌اش فیلم‌های پورنو زیادی ندیده بود و حالا به سختی درک میکرد که چطور می‌تواند یک مرد اینقدر بزرگ باشد. هرگز چیزی به این مردانگی، به این جذابیت کامل ندیده بود. به آلت او خیره شد، هر سانتش او را جذب می‌کرد در حالی که کسش مایع بیشتری به شورت خیس‌اش اضافه می‌کرد. با وجود اینکه بازوها و تنه‌اش مو داشت، کیر تیم تمیز و مرتب بود. به بیضه‌های بزرگ و سنگینش نگاه کرد، متورم و روی مبل لم داده بودند. چشمانش شروع به حرکت به سمت بالا کرد. طول آلت بلند او احتمالاً دو برابر شوهرش بود، بله، حداقل دو برابر استیو بود. این شگفت انگیز کیری بود که تا به حال دیده بود. نیاز ناگهانی درونی برای بوسیدن آن را حس میکرد، برای گرفتن آن در دهانش. ولی، این غرایز را سرکوب کرد و آن را با دستان کوچک و ظریفش گرفت. استیو تقریباً بیهوش شد وقتی دید همسرش شروع به حرکت دادن کیر تیم کرد. متوجه شد که دستان کوچکش حتی نمی‌توانند دورش بپیچند. او با شور و شوق آن را حرکت می‌داد، با حسرت به کیرش خیره شد. استیو فکر کرد که شاید از صندلی بلند شود و فریاد بزند که این دیوانگی متوقف شود، اما به جای آن با دهان باز نگاه می‌کرد، ذهنش منفجر شده بود. دیدن اندازه تیم حسادت شدیدی در استیو ایجاد کرد، اما به نوعی، دیدن هیجان همسرش باعث شد هیجانش به همان اندازه افزایش یابد. انگار در ذهنش یک کش و مکش بین مغز منطقی‌اش در حال انجام بود. آنها مساوی بودند. ناگهان استیو صدایش آزاد شد. “خدای من، تیم. کی فکر می‌کرد که تو اینقدر بزرگ باشی؟” تیم به سمت کارمند قدیمی‌اش نگاه کرد. صحبت کردن با دوست قدیمی‌اش در حالی کیرش نوازش می‌شد. علاوه بر این، واضح بود که کسی که کیر او را نوازش می‌کرد، همسر آن دوست بود. “خب می‌دونی که من چطوریم استیو. هیچوقت از خودم تعریف نکردم.” استفانی تا به حال اینقدر هیجان زده نشده بود. گرمای کیر تیم، وزنش، اندازه باورنکردنی‌اش. داشت چیزی به ذهنش القا میشد. نیاز داشت ببوستش توی دهانش ببره، و به طور غیر قابل توصیف، جاهای دیگر. کنترل غرایزش را به دست گرفت و به سادگی ادامه داد به حرکت دادن کیر چاق و زیبا در دستانش. به بیضه‌های سنگینش نگاه کرد، هنوز باور نمی‌کرد که چقدر بزرگ‌تر و گوشت‌آلودتر از شوهرش هستند. باید حداقل دو برابر بیضه‌های استیو بودند. ناگهان متوجه شد که لب پایینی‌اش را گاز گرفته است. تیم حالا به سمت استفانی نگاه کرد،. می‌توانست بفهمد که او از اندازه‌اش مجذوب شده است، که برایش تعجب‌آور نبود، اما این موضوع اعتماد به نفس او را بسیار افزایش داد. صحبت کرد، در حالی که به سینه‌های باورنکردنی‌اش که بالا و پایین می‌پریدند نگاه می‌کرد: “که گفتی چهار هفته ظرفشویی هاان؟” تصمیم گرفت که کمی شوخی به این موقعیت اضافه کند. استفانی سرخ شد، اما ادامه داد و او را نوازش کرد. حالا از هر دو دستش استفاده می‌کرد، طول آن را با لذت کاوش می‌کرد و گاهی بیضه‌های داغش را نوازش می‌کرد. لبخندی زد و پاسخ داد: “فکر می‌کنم دو هفته کافی باشه. بهت تخفیف داشتن کیر بزرگ می‌دم.” تیم به شنیدن تعریف او از اندازه‌اش، به ویژه در مقابل چشمان شوهرش، دیوانه شد. به طور غریزی دست دراز کرد و دوباره سینه‌های او را گرفت، به خاطر آورد که چند بار در خواب دیده بود که دور کیرش پیچیده شدن. حالا متوجه شد که این لحظه برای تحقق آن خیال‌پردازی است، گفت: “می‌خوام شانسم رو امتحان کنم، و چیزی که تو دستات داری بینشون ببینم حرکت میکنه.” به سمت کشاله‌ی رانش اشاره کرد وقتی این حرف را زد. استفانی بلافاصله فهمید که چه چیزی می‌خواهد، به صورت غریزی دوست داشت تسلیم درخواستش باشه هرچی دوست داره ازش بخواد. او به زانو درآمد، باسن را به سمت شوهرش گرفت در حالی که به سمت تیم روی مبل نگاه می‌کرد. استفانی وقت تلف نکرد، هر سینه‌ بزرگش به زور در دستانش گرفت و به آرامی آنها را به هم فشرد. کیر بزرگ و مردانه‌ی تیم حالا بین آنها بود. تیم ناله کرد وقتی احساس کرد کیر متورمش بین سینه های استفانی حبس شده، و بلافاصله فهمید که زودی آبش خواهد آمد. واقعیت این لحظه به طور غیر قابل توصیفی ممنوع بود، و می‌دانست که آن را به خاطر خواهد سپرد. استفانی شروع کرد به بالا و پایین کردن سینه‌هاش روی کیر تیم. به چند باری فکر کرد که استیو و او سال‌ها پیش سعی کرده بودند که اینو حالت را تجزیه کنند، و هر جلسه با خنده‌های مسخره بازی به پایان می‌رسید وقتی کیر کوچک‌ استیو در میان سینه‌هاش گم می‌شد. این بار کاملاً متفاوت بود، کیر تیم با افتخار ایستاده بود، و استفانی حس رضایت را دریافت می‌کرد در حالی که از لمسی که سینه‌هاش از این کیر مردانه دریافت می‌کرد لذت می‌برد. به پایین نگاه کرد. سر باد کرده کیر تیم نزدیک به انفجار بود، و بوی آبش حس کرد. دیدن سینه‌های بزرگش که بالا و پایین کیر او می‌رفتند بیش از حد سکسی بود، و تیم ناله کرد، با لذت منفجر شد. اولین رشته شلیک شده مستقیم به چانه‌ش خورد، آب تیم رشته به رشته، به بالا پرتاب میشد و برمیگشت، روی پوست صاف گردن و سینه‌های زیبا پاشیده شد. او نمی‌توانست باور کند که چقدر زیاد آمده، و سینه‌هاش همچنان به بالا و پایین کیر تیم حرکت داد تا همه آبش روی سینه اش خالی بشه و لذت بیشتری به او بدهد. وقتی غبار فرونشست و سینه‌هایش با آب تیم پوشیده شدند، استفانی انگار از حالت خلسه بیرون آمد. ناگهان احساس وحشت کرد و به سرعت بلند شد، به سمت شوهرش چرخید. انتظار داشت که او را خشمگین ببیند، یا شاید حتی از اتاق خارج شده باشد. اما با کمال تعجب دید که او شگفت‌زده است، شلوار جین‌اش از باد کرده بود. استیو نمی‌توانست چشمانش را باور کند. کلماتی برای توصیف اینکه همسرش چقدر سکسی به نظر می‌رسد وجود نداشت. وقتی استفانی چرخید، سینه‌های بزرگش از حرکتش تکان خوردند. آنها با مقداری زیادی از آب تیم پوشیده شده بودند، به حدی که انگار چندین مرد روی آنها خودشون تخلیه کرده بودند. قبل از اینکه کلمه‌ای بگوید، او دو قدم به سمت او برداشت و دستش را گرفت. “بالا نیازت دارم.” نوشته: sexparty
    • behrooz
      فریبا، زن شوهردار حشری   (این داستان کاملا تخیلی است. هرگونه تشابه با اسامی اشخاص یا مکانها صرفا اتفاقی و غیرعمدی است) -"سلام عشقم. خودتو آماده کن بهرام داره میاد بکنتت.     وااا. یعنی چی؟ خودش بهت گفت اینو؟ -نه. امروز داشت با هم اتاقی هاش صحبت می‌کرد، میگفت که سالگرد ازدواجمونه و ازشون نظر میخواست که به عنوان کادو چی برات بخره. من هم شنیدم حرفاشو. صداش کردم اتاقم و بهش تبریک گفتم. بعد به حسابداری گفتم یه مبلغ بعنوان پاداش به حسابش بریزن. بهش مرخصی هم دادم که بره برات کادو بگیره و بعد بیاد خونه پیشت که با هم جشن بگیرین. حتما بعدش هم میخواد باهات سکس کنه.     راستش چند دقیقه پیش بهم زنگ زد و گفت که شام درست نکنم و میخواد من رو ببره شام بیرون. پس کار تو بوده. این که خوبه امّا سکس بعدش باز میخواد اعصابم رو بهم بریزه. با اون دودولش فکر میکنه خیلی شاهکار میکنه. عین خروس میمونه. دو تا تلمبه میزنه، آبش میاد. بعد باید دو ساعت کسم رو بماله تا من هم حالم جا بیاد. -نگران نباش عشقم. مگه من مُردم. امشب که اون دول موشی زور خودش رو زد، نذار با دست آبت رو بیاره. بگو خسته ای و بگیر بخواب. فردا صبح خودم میام سر حالت میارم. به صابر هم گفتم بیاد دوتایی مثل اون دفعه یه تریسام حسابی بزنیم که تا چند روز آرامش داشته باشی.     آره. من هم هوس یه سکس درست و حسابی کردم. با صابر اون دفعه خیلی خوش گذشت. حتما بیارش. فردا خیلی خوبه. چون احتمالاً دو یا سه روز دیگه پریود میشم بعدش دیگه تا چند روز هیچ کاری نمیتونم بکنم. -جوووون. پس میتونیم آبمون رو تو کُس خوشگلت خالی کنیم. به به چه شود." من حمید هستم. 45 سالمه و مدیرعامل یک شرکت خصوصی در زمینه ساخت و ساز هستم. بهرام، از کارمندای قسمت نقشه کشی شرکت ما، 35 سالشه. تقریبا 6-7 سال میشه که برای شرکت ما کار میکنه. زنش، فریبا، 30 سال داره و خانه داره. اونها 10 ساله که ازدواج کردن و هنوز بچه ندارن. ظاهراً فریبا دلش بچه نمیخواد. من فریبا رو اولین بار تقریبا 5 سال پیش دیدم که اومده بود شرکت دنبال شوهرش تا با هم برن خرید شب عید. بهرام از اون مردهای خسیسه که زورش میاد برای زنش خرج کنه. اون روز هم من شاهد جر و بحثشون دم در شرکت بودم که بهرام می خواست زنش رو قانع کنه که از خرید منصرف بشن. از زنش خیلی خوشم اومد. برخلاف بهرام که قدش کوتاه و خپله، فریبا قد بلند (170) و خوش هیکل بود. صورتش هم با اون پوست سفید و چشم و ابرو مشکی، فوق العاده زیبا بود. از اون زنهایی بود که صورتش اصلا احتیاج به عمل زیبایی نداشت. همه چیزش نچرال بود. مطمئنم اگر در یک کشور اروپایی زندگی می‌کرد یه مدل مشهور می‌شد. از همون لحظه که دیدمش رفتم تو نخش که مخش رو بزنم. به بهانه های مختلف در زمانهایی که شوهرش خونه بود به خونشون زنگ میزدم که بیشتر وقتها فریبل خودش جواب میداد. اوایل بهانه ام این بود که با بهرام میخوام حرف بزنم. اینطوری هر بار چند لحظه ای هم با خودش خوش و بش می کردم. بعدا در مواقعی که بهرام هم خونه نبود باز به خونشون زنگ میزدم و کم کم بهش فهموندم که ازش خوشم اومده. زیاد مقاومت نکرد هر چند برای پذیرش پیشنهاد دوستی من زیاد هم هول نبود. امّا در هر صورت با هم دوست شدیم. این زمینه چینی ها تقریبا شش ماه طول کشید تا اینکه بعد از چند بار که با هم رفتیم کافی شاپ، و بعد از کلی چت سکسی که در غیاب شوهرش باهاش داشتم، بالاخره راضی شد که بیاد خونه ام. از اون زمان ماهی یک یا دو بار باهاش قرار میذاشتم و میومد خونه ام. البته چند بار هم من رفتم خونه اش. یکی از دوستام به اسم صابر، که از سهامداران شرکت هم هست و بهرام رو هم خوب میشناسه، رو هم بعدا به جمعمون اضافه کردم که هر دو سه ماه یکبار میومد پیش من و دو نفری با فریبا سکس می کردیم. فریبا از زمان آشنایی و رابطه با من، و بعدتر صابر، تازه فهمیده بود که سکس واقعی یعنی چی. بهرام هم کیرش کوچکه هم تو سکس زود انزالی داره و نمیتونه فریبا رو بطور طبیعی ارضا کنه. فریبا اولین ارگاسمش رو همون جلسه اول که اومد خونه من تجربه کرده بود. از اون روز دیگه معتاد کیر من شده بود. اگر حداقل ماهی یکبار سراغش نمی رفتم خودش بهم زنگ میزد و ازم میخواست قرار بذاریم تا بکنمش. البته علاوه بر سکس، کادوهایی که هر چند وقت یکبار براش میگرفتم هم در اشتیاقش به رابطه با من بی تاثیر نبود. ماجرای اون روز همونطوری بود که تو مکالمه با فریبا بهش گفتم. شوهرش از صبح داشت از خانمهای همکار تو شرکت ایده می‌گرفت که چه کادویی برای سالگرد ازدواج برای زنش بگیره. خانمها هم که معلوم بود بعضی هاشون حسودی میکردن (چون احتمالا هر کدوم شوهرهاشون اصلا اعتنایی به سالگرد ازدواج نمیکردن) یه حرف و پیشنهادی بهش میدادن. من هم دیدم فرصت خوبیه که هم بهرام رو نسبت به ادامه کار تو شرکت دلگرم کنم (آخه شنیده بودم تازگی ها صحبت از این کرده بود که شاید بخواد از شرکت ما بره) و هم اینکه یه بهانه ای پیدا کنم دوباره یه سیخی به فریبا بزنم. با صابر هم که تلفنی صحبت کردم استقبال کرد و اون هم با اینکه از بودجه شرکت یه پولی به حساب بهرام بریزیم مخالفتی نداشت چونکه می دونست بالاخره بیشتر این پول قرار بود نصیب فریبا بشه و در عوضش اونهم با دل و جون به ما کس میداد. صابر به اندازه من پیش فریبا نمیومد. زنش بهش اعتماد نداشت و رفت و آمد ها رو کنترل می‌کرد. برخلاف من که از زمان طلاق زنم دیگه خودم رو درگیر زن و گیر دادناش نکردم. بهرحال، بهرام رو صدا کردم تو اتاقم و بهش گفتم که صحبت هایش با همکارش رو شنیدم. به حسابداری زنگ زدم که 20 میلیون تومان از محل تنخواه گردان بریزن به حساب بهرام و بعد بعنوان پاداش حسن انجام کار از محل ردیف مربوطه به تنخواه برگردونن. به بهرام هم گفتم که بعد از ظهر هم مرخصه و میتونه بره سر فرصت خرید کنه. توصیه ام بهش این بود که بهترین هدیه ای که خانمها رو خوشحال میکنه یک تکه طلا مثل گردنبند است و اضافه کردم که بعد هم برای شام زنش رو ببره بیرون. بهرام خوشحال و خندان از اتاق من رفت و چند دقیقه دیگه اومد از من خداحافظی کرد و رفت. تو مکالمه ام با فریبا باهاش قرار گذاشته بودم که ساعت 10 با صابر برم خونه اش. تا قبل از این، بیشتر وقتها اون میومد خونه من امّا فردا نوبت این بود که نظافتچی، یه خانم به اسم سمیرا، بیاد خونه ام رو تمیز کنه و نمیخواستم سمیرا فریبا رو ببینه (آخه هر دو سه هفته یکبار یک سیخی هم به سمیرا می زدم. طفلک فکر می‌کرد من فقط خودش رو میکنم. یه جورایی رو کیر من حس مالکیت داشت.) فریبا و بهرام تو شهرک اکباتان زندگی میکردن. اونجا رفت و آمد اونقدر زیاده کسی متوجه اومدن و رفتن ما نمی شد. بعد از اینکه بهرام اومد شرکت، چند تا طرح و پلان بهش دادم تا برام نقشه بزنه. اینجوری خیالم راحت بود که سرش اونجا گرمه. ساعت نه و ربع صابر رو در خونه اش سوار کردم و 5 دقیقه به 10 رسیدیم جلوی ساختمونی که فریبا و بهرام زندگی می‌کردن. اول به فریبا زنگ زدم که ما رسیدیم و اوکی داد که بریم بالا. تو طبقه ای که اونها بودن 4 واحد بود و نمیتونست در رو باز بگذاره. امّا طبق روال همیشگی، خودش پشت در وایساده بود تا به محض اینکه رسیدیم پشت در خونه اش، در رو باز کنه و ما بی معطلی بریم تو. وقتی رفتیم تو خونه، فریبا سریع در رو بست. با وجود اینکه در این چند سال بارها با فریبا تنها بودم و کارهای زیادی با هم کردیم، امّا هر بار از زیبایی اش شگفت زده میشم. انگار خودش هم میدونست چه تاثیری روی من و صابر میگذره و هر بار با آرایش یا لباسی جدید ما رو مبهوت خودش میکنه. الان هم همینطور بود. فریبا موهاش رو کوتاه و بلوند کرده بود. آرایش ملایمی کرده بود و یک تاپ بندی نیم تنه سکسی، بدون سوتین، با دامن کوتاه فقط چند سانت پایین تر از کونش پوشیده بود. تاپ و دامنش مشکی بود که کنتراست این رنگ مشکی با پوست سفید تنش کنتراست خیلی قشنگی داشت که خیلی سکسی ترش کرده بود. با هر دومون دست داد و روبوسی کرد. وقتی با من روبوسی می‌کرد، دستم رو گذاشتم روی کونش و حس کردم شورت نپوشیده. از قبل برای پذیرایی وسایلی رو روی میز گذاشته بود. نشستیم روی کاناپه. فریبا وسط نشسته بود و من و صابر دو طرفش بودیم. من و صابر هر دو بهش گفتیم که دلمون براش تنگ شده بود. به دسته گلی که توی گلدان روی سکوی اوپن آشپزخانه بود اشاره کردم و پرسیدم “خوب دیشب سالگرد ازدواجتونن خوش گذشت؟”     اولش خوب بود. همونطور که گفته بودی، بهرام برام یه دسته گل آورد و یه کادو هم گرفت. یه گردنبند. سبکه ولی قشنگه. (بعد با دست به گردنبندش اشاره کرد) شام هم رفتیم بیرون. امّا شب خیر سرش میخواست سکس کنه. نمیدونم چی خورده بود که مثلا آبش دیر بیاد امّا انقدر فکرش مشغول بود که با اون دودولش نه آب من اومد نه خودش. هر دو با سر درد خوابیدیم. بوسش کردم گفتم “اشکالی نداره عزیزم. من و صابر الان برای همین اینجاییم تا حسابی حالت رو جا بیاریم.”     آخ اگه شما نبودید که این چند سال من میمردم این هم (اشاره کرد به کسش) تا الان اصلا خشک شده بود. دستم رو گذاشتم لای رونش و رسوندم به کسش. حدسم درست بود. شورت نپوشیده بود و کسش حسابی آب انداخته بود. -الان که حسابی خیس و سر حاله.     از صبح با فکر اینکه شما قراره بیایید همینجوری آبش سرازیر شده. = (صابر:) جووون. پس پاشو بریم تا تنورت یخ نکرده بهش رسیدگی کنیم.     نیمخوایید قبلش چیزی بخورید؟ -من دو سه هفته است کس نکردم. صابر هم میگه چند روزه زنش باهاش قهر کرده و بهش نمیده. هر دو به امید این اومدیم که درد ما رو درمان کنی عزیزم. با این حرف، فریبا بلند شد و دست من و صابر رو گرفت و رفتیم سمت اتاق خواب. در کمتر از یک دقیقه هر سه نفر لخت شدیم. من فریبا رو بغل کردم و باهاش لب تو لب شدم. صابر هم از پشت بهش چسبید و کیرش رو به شکاف کون فریبا میمالید. کیر من در عرض یکی دو دقیقه مثل چوب سفت شده بود و میمالیدمش به شکم فریبا، اونهم دستش رو انداخته بود دور کمر من و نوازش میداد. بوسه رو قطع کردم و گفتم: “بریم روی تخت.” روی تخت که رفتیم، فریبا طاق باز خوابید، من رفتم پایین پاهاش و از هم بازشون کردم. کسش از بس خیس بود برق انداخته بود. سرم رو بردم جلو و مشغول لیسیدن و خوردن کس داغش شدم. صابر هم بیکار نبود، کنار فریبا دراز کشیده بود، لبهاش رو میبوسید، و با پستوناش بازی می‌کرد. بعد از چند دقیقه مشغول مکیدن ممه هاش شد. فریبا رو پستوناش خیلی حساس بود. قبلا چند بار تونسته بودم فقط با مکیدن و لیسیدن ممه هاش ارضاش کنم. الان که هم ممه ها و هم کسش زیر زبون و لای دهن من و صابر بود، به سرعت نور به ارگاسم رسید. از بس هیجانش زیاد بود بجای آه و ناله، فریاد و عربده می کشید طوری که صابر مجبور شد جلوی دهنش رو بگیره که صدامون بیرون نره. تا حالا ندیده بودم فریبا به این سرعت ارضا بشه. خودش همیشه از دیر ارگاسم شدنش شاکی بود. می گفت که بعد از سکس ناموفق دیشب با بهرام، همچنان شهوتش رو حفظ کرده بود و عمدا خودارضایی هم نکرده بود تا امروز ما بریم پیشش. چند دقیقه صبر کردیم تا آروم بشه و نفسش سر جاش بیاد. بعد نوبت من و صابر بود که از خجالت کیرمون در بیاییم. صابر رفت لای پاهای فریبا و کیرش رو آروم فرو کرد تو کسش. من رفتم بالای سرش که با ممه هاش بازی کنم که گفت: “نه کیرت رو بیار برات بخورم.” یه بالش گذاشتم زیر سرش تا بیاد بالاتر، بعد روی سینه اش نشستم طوری که تخمهام روی ممه هاش، و سر کیرم جلوی دهنش بود. دهنش رو باز کرد و مشغول ساک زدن شد برام. البته موقعیتش زیاد خوب نبود ولی گرمای دهنش حسابی به کیرم حال می داد. چند نوبت پوزیشن رو عوض کردیم و من و صابر هم جابجا شدیم. آخرش در حالی که صابر خوابیده بود، فریبا به حالت داگی خم شده بود و براش ساک می زد و من هم از عقب تو کسش تلمبه میزدم. آبم اومد و تو کس داغش خالی کردم. همزمان با من صابر هم تو دهن فریبا خالی کرد. از قبل با فریبا شرط کرده بودیم که هر وقت دو نفره میایم باید آبمون رو قورت بده. که البته اونهم مشکلی با اینکار نداشت و الان هم تا قطره آخر آب صابر رو خورد. تو این فاصله خود فریبا هم دو بار دیگه ارضا شده بود. هر سه تامون از نفس افتاده بودیم. به نوبت رفتیم دستشویی و خودمون رو تر و تمیز کردیم. فریبا رفت برامون شیر موز درست کرد و آورد. واقعا احتیاج داشتیم. بعدش دراز کشیدیم کنار هم. فریبا بین من و صابر بود. من به پهلو دراز کشیده بودم و نرم نرمک با فریبا لب بازی می‌کردم و ممه هاش رو نوازش می کردم. صابر گفت: “به من که خیلی خوش گذشت. تا کی اینجا هستیم؟” پرسیدم مگه کاری داره. گفت: “آره. به زنم گفتم دو سه ساعت میرم جایی کار دارم. الان اگر پیدام نشه میخواد پشت سر هم بهم زنگ بزنه.” بهش گفتم اگر میخواد بره، من باز هم پیش فریبا میمونم. اون هم کمی با فریبا لب بازی کرد و بعد از خداحافظی از ما اسنپ گرفت و رفت. بعد از رفتن صابر، حدود نیم ساعت همچنان با فریبا روی تخت عشق بازی می‌کردم. اول ممه هاش رو مکیدم، بعد هم کسش رو خوردم، امّا نه اونقدری که ارگاسم بشه. فریبا هم کیرم رو مالید و ساک زد جوری که دوباره قد علم کرد. فریبا رو به پهلو خوابوندم از پشت چسبیدم بهش طوری که کیرم بره لای شکاف کونش و سر کیرم رو روی سوراخ کونش گذاشتم. بهش گفتم که هوس کون کردم. قبلا چند بار از کون گاییده بودمش، اوایل مقاومت می‌کرد ولی بعد راه افتاد و دیگه مشکلی نداشت. البته هر بار باید بعد از اینکه روده هاش رو خالی می‌کرد کلی با ژل لوبریکانت یا وازلین حسابی چربش می‌کردم و با انگشت راهش رو باز می‌کردم تا آماده بشه. البته همیشه هم کاندوم استفاده می‌کنیم. وقتی بهش گفتم کون میخوام، گفت آخه ژل و کاندوم ندارم. گفتم من آوردم. علت اینکه فریبا ژل و کاندوم نداشت این بود که بیشتر سکسهایی که من و فریبا داشتیم تو خونه من بود و کمتر پیش میومد که بیام خونه اون. سکسهای فریبا و بهرام هیچوقت جوری نبود که احتیاج به ژل و کاندوم داشته باشه چون بهرام زودارضا بود و سریع کارشون تموم می‌شد. از طرف دیگه فریبا نگران بود که اگر این جور چیزها رو تو خونه داشته باشن و بهرام ببینه، چه بهانه ای میتونه داشته باشه. بهرحال، فریبا پاشد رفت دستشویی تا کونش رو تخلیه کنه. من هم ژل و کاندوم رو از کیفم آوردم. وقتی از دستشویی اومد، اشاره کرد به کسش و گفت “امّا اول باید اینجا رو یه بار دیگه سر حال بیاری.” گفتم: “ای بروی چشم.” کسش هنوز خیس بود امّا نه به اندازه‌ای ساعت اولی که اومده بودیم اونجا. کمی ژل زدم به کیرم و رفتم روی کار. بعد از دو سه تا تلمبه ای که زدم، جوون جوون گفتنهای فریبا شروع شد.     قربون اون کیرت برم که هر بار من رو میکنی به اندازه چند سالی که با بهرام بودم من رو سرحال میاره. -تو از اول باید زن من میشدی. حیف این کس و کونت نیست دست اون مرتیکه داره حروم میشه. از قدیم گفتن سیب سرخ نصیب دست چلاق میشه.     حرف اون رو نزن. بذار عشقمون رو بکنیم. بعد از حدود ده دقیقه که تلمبه زدم، فریبا یه بار دیگه نفس هاش تند شد و با آه و ناله بلند ارگاسم شد. چند دقیقه ای کنارم دراز کشید. نفسش که سر جا اومد کیرم رو تو دستش گرفت، سرش رو بوسید و گفت: “جوون. میبینم که هنوز شق مونده. معلومه که هوس کون کرده.” وقتی گفتم "آره. چه جورم هوس کرده#34;، روی شکم خوابید، البته یه بالش هم زیر شکمش گذاشت تا کونش بیاد بالاتر. بعد گفت: “بیا عزیزم. این کون در اختیارته. از اول عمرم تا حالا، تو تنها کسی هستی که گذاشتم بزنی اون تو. مالک کون من فقط خودتی.” کمی ژل ریختم روی سوراخ کونش و با انگشتم شروع به مالیدنش کردم. بعد انگشت سبابه ام رو آروم فرو کردم تو کونش. آه کشید. کمی نگه داشتم، بعد آروم کشیدم بیرون و دوباره ژل ریختم و باز همون انگشت رو فرو کردم. کمی عقب جلو کردم، انگشتم رو درآوردم باز ژل زدم و این بار دو تا انگشت سبابه و وسط رو به آهستگی با هم فرو کردم. آه بلندی کشید که معلوم بود ناشی از درد همراه با لذته. دو سه دقیقه اینکار رو تکرار کردم، بعد دستم رو درآوردم، کاندوم رو کشیدم سر کیرم. بعد رفتم روش. هم به کونش هم به کاندوم ژل زدم و و سر کیرم رو گذاشتم روی سوراخش. فریبا بلد بود چکار کنه. سوراخش رو شل کرده بود و همزمان با دستاش لپهای کونش رو از هم باز کرد. به آهستگی شروع به فرو کردن کیرم کردم. درد میکشید امّا از جاش تکون نمیخورد تا اینکه کیرم تا آخر فرو رفت. همونطور کیرم رو نگه داشتم چون میدونستم باید صبر کنم تا فریبا به این حجم از فشار به عضله های سوراخ کونش عادت کنه. دو سه دقیقه که گذشت، فریبا خودش گفت “حالا میتونی بزنی.” شروع کردم به تلمبه زدن. خیلی آروم و ملایم اینکار رو می‌کردم. با اینکه معمولا بعد از یک بار که آبم بیاد، دفعه دوم خیلی طول میکشه، با این کون تنگ خیلی سریع به مرحله ارضا رسیدم. فریبا از تند شدن نفسهام فهمید نزدیک شدم. گفت “آره بزن. عشقم. این کون مال خودته. بزن آبت بیاد. خوشم میاد که میتونم به این سرعت آبت رو بیارم.” آهی کشیدم و خوابیدم روش. در همون حال کیرم توی کونش نبض میزد. فریبا هم که نبض زدن کیرم رو حس می‌کردم “جوون جووون” می گفت. چند دقیقه روش موندم. بعد پاشدم. سوراخ کونش باز مونده بود. فریبا همونطور خوابید تا کمی سوراخش جمع بشه. تو این فاصله من رفتم دستشویی. کاندوم رو کندم و کیرم رو شستم. بعد از من فریبا رفت دستشویی. حدود یک ساعت کنار هم دراز کشیدیم. بجز کمی نوازش همدیگه کار خاصّی نمی کردیم. بعد از مدتی که فکر می کنم خوابش برده بود، فریبا سرش رو آورد بالا سمت من و لبم رو بوسید و گفت: “ممنون عزیزم خیلی امروز خوش گذشت.” -به منم خیلی خوش گذشت. باید کاری کنم که بهرام حسابی تو شرکت سرش شلوغ بشه تا بتونیم وقت بیشتری با هم بگذرانیم. نظرت چیه یه روز بریم ویلای لواسون.     عالیه. خیلی دوست دارم برم تو استخر اونجا لخت آب تنی کنم. ساعت رو که نگاه کردم، یک بعد از ظهر بود. با فریبا با هم اتاق رو مرتب کردیم و هر چیزی که میتونست علامت حضور مرد غریبه باشه برداشتیم. حتی سطل آشغالها که حاوی کاندوم و دستمال کاغذی با بوی آب کیر بود رو هم جمع کردم و تو یه کیسه ریختم. تا با خودم ببرم. فریبا اصرار داشت ناهار بمونم امّا ترجیح دادم که برم. امّا باهاش قرار گذاشتم بزودی بریم یک روز ویلای لواسون تا اونجا برام آشپزی هم بکنه. برای خداحافظی بغلش کردم و بوسیدمش. موقع رفتن، دستش رو از روی شلوار گذاشت روی کیرم و گفت: “مواظب این باش. دلم براش تنگ میشه.” وقتی رسیدم خونه، سمیرا هنوز مشغول کار بود. سلام و علیک گرمی باهام کرد. فکر کنم توقع داشت باهاش سکس کنم. امّا من که اصلا جون اینکار رو نداشتم. بهم اخم کرد و از قیافه اش معلوم بود که حدس زده همین الان کس کردم و اومدم خونه. زنگ زدم شرکت ببینم اوضاع چجوریه. بهم گفتن که بهرام کارهایی که بهش سپرده بودم رو تموم کرده و چند دقیقه پیش تحویل داده. طفلک کارش خوبه. امّا در عین حال زن خوب و سکسی هم داره. میخوام چند وقت دیگه برای چند روز برای یه پروژه بفرستمش بره شهرستان و همزمان با فریبا قرار بذارم برای یه عشق و حال دو سه روزه تو لواسون. نوشته: حمید
    • behrooz
      حس بی غیرتی که روشن شد   درود داستانم کاملا واقعی هست، من رامین۳۳ و همسرم رها ۳۱ ساله، منو رها تقریبا۱۰ سال پیش از طریق برنامه وی چت باهم آشنا شدیم و الان یک ساله باهم ازدواج کردیم، اوایل آشنایی من دوس دختر داشتم و نمیذاشتم رها بفهمه و یواش یواش همرو گذاشتم کنار، تو قراره دوم بود که رها رو آوردم خونه و از پشت باهاش سکس داشتم دوبار تو طول یک روز رها ۱۷۰ قدش هست و۶۰ کیلو وزنش وسینه ها ۷۰ هست، تقریبا هفته ای دوبار مییومد پیشم و هر بار تقریبا دوبار از پشت سکس میکردیم تا اینکه بهم گفت ارتجاعی هستم و میتونی از جلو بکنی و این شد شروع سکس کامل ما، چون دختر هات و با معرفتی بود به هیچ وجه نمیتونستم رهاش کنم و برم سراغ یکی دیگه همسایمون بود و هر موقع میخواستم مییومد و بهم میداد و همیشه تمیز و عالی بود، تا اینکه تقریبا ۴ سال پیش کارم افتاد یکی از شهرهای جنوبی کشور و تقریبا ۱۴ روز نمیدیدم و ۷ روزی که برمیگشتم حسابی میکردم هر روز، این ۱۴ روزه خیلی فشار روم بود و اونجا با یه پسری آشنا شدم که گی بود و بات وچون مکان همیشه داشت یه شب در مییون میرفتم و میکردم و از حالت دادنش خوشم مییومد، تو این مدت هم هر روز از رها عکس کس و کونشو میخواستم و میفرستاد تو یکی از شب ها که داشتم یاشار رو میکردم رها زنگ زد و گفت واست عکس فرستادم و ببین، نمیخواستم یاشار ببینه دوباره ز زد گفت چرا ندیدی دیگه مجبور شدم عکس هارو باز کردم و یاشار هم دید و گفت عجب بدنی داره دوس دخترت خیلی حال کردم و آبم زود اومد ازم خواهش کرد که همه عکسارو ببینه منم نشونش دادم دیدم داره جق میزنه حس خوبی داشتم اونشب دیگه کارم شده بود عکس واسه یاشار بزارم بهم بده و منم بکنمش و لذت می‌بردم رها یه شورت توری داشت که با اونم عکس داشت یاشار ازم خواهش کرد که تو سفری که میرم این شورت رو واسش بیارم و از سکسمون هم فیلم بگیرم وبذارم ببینه منم که واسم مهم نبود و خوشم مییومد این کارو انجام دادم و یاشار همیشه شورت رها رو می‌پوشد و واسم ناز میکرد و خوشم مییومد تا اینکه یه شب بهم گفت میشه واسم جق بزنی منم دوس داشتم لمس کنم کیرشو همینجور که داشتم جق میزدم واسش دلم میخواست امتحان کنم دادن رو بهش گفتم میخوای بکنی اونم مثل خر کیف کرد گوشیمو که عکس کص و کون رها رو داشت میدید گذاشت جلوم و شروع کرد لاپایی زدن واقعا دلم میخواست بکنه توم و تجربه کنم حسشون چون خودش و رها وقتی از کون میکردمشون حس عجیبی داشتند، تا خواستم بگم بکنه توش دیدم آبش رو ریخت رو کمرم بهش گفت واسه دفعه بعد واست سوپرایز دارم… شب قرار بود برم پیشش عصرشو مرخصی گرفتم اومدم خوابگاه سریع فول شیو کردم خودمم خالی کردم که امشب باید بدم به رها هم گفتم چندتا عکس از کص و سوراخ کونش بفرسته اونم فرستاد رفتم پیش یاشار گفتم امشب قراره تو منو بکنی گفت نمیتونم و تو هم باید بکنی گفتم باشه اول تو بکن عکس های رها رو که نشونش دادم سیخ کرد یه تف انداخت لاپام که لاپاییی بزنه گفتم بکن توش اینم سوپرایزت دیوانه شده بود وسوراخمو یکساعت لیس میزد و بلاخره آماده کرد و کرد توم نفسم بند اومد تو تلمبه سوم ابشو ریخت تو کونم یکم حس درد داشتم بد نبود، گفت نمیتونم بکنم ولی اگه خواستی یه دوس دارم عربه و فاعل خیلی خوب میکنه بهت معرفی کنم که بکنه قبول کردم و این شد شروع گی بازی های من، خانواده گیر دادند که باید زن بگیری الان که خونه و ماشین و کار داری منم و باید دختر دایی رو بگیری من تقریبا ۶ سال با رها بودم و عاشقش شده بودم ولی دلمم نمی‌خواست ازدواج کنم دیگه راهی نبود یا باید دختر داییم رو میگرفتم یا رها رو، گفتم من یه دختر سراغ دارم خوبه برید واسم خواستگاری معرفی کردم و رفتند تحقیقات رو شروع کردند و پسر خالم که خیلی دختر باز بود رو فرستادند که آمار بگیره مثلا، به پسر خالم گفتم نتیجه هر چی بود باید اول به من بگی قبول کرد و بعداز سه هفته گفت داداش این دختره تا حالا چندتا دوس پسر داشته با پسر خالش هم بوده و اینکه پسر خالش هم خواستگارشه گفتم چجوری فهمیدی گفت با دختر خالش دوس شدم و از اون آمار گرفتم، گفتم چون برادرش میخواتش اینو گفته که مارو دک کنه گفت شاید خلاصه گفتم به خانواده بگو خوب بوده و گفت و عقد کردیمو یکسال پیش عروسی کردیم و منم با دو تا بودم تو جنوب که منتظر عکس و فیلم سکسمون باشند و منو بکنند بهش گفته بودم دوس دخترم هست نمیتونستم که بگم زنم هست، بعد عروسی اصرار از زنم که منم باید بیام جنوب پیش تو خونه اجاره کردم و اومد اینجا ورابطم با این دوتا کمتر شده بود، شب ها با هم فیلم سکس نگاه میکردیم، مشروب می‌خوردیم سکس میکردیم و … یه روز بهم گفت یه رازی رو باید بهت بگم و عذاب وجدان دارم گفتم بگو گفت من قبل از تو دوتا دوس پسر داشتم و اینکه باهاشون سکس هم داشتم گفتم چند مدت باهاشون بودی گفت وحید ۶ ماه و سروش ۱ سال دیدم کیرم سیخ شد توقع اینجور برخوردی رو از من نداشت فکر می‌کرد دعواش میکنم یا هر چیزی وقتی بهش گفتم مشکلی ندارم به شرط اینکه با جزئیات واسم تعریف کنی خوشحال شد و سوپرایز. اولی رو وحید گفت که ۶ ماه باهاش بودم و تقریبا ۷ بار رفتم پیشش و فقد کصشو می‌خورده و لاپایی میزده و ساک هر بار که می‌رفته از صبح تا شب پیشش بوده و چند بار می‌داده بهش و واسش ساک میزده و رفته خارج در مورد سروش هم میگفت بعد از وحید بوده و کیرش خیلی بزرگ نبوده و از پشت بهش می‌داده و از هم دانشگاهیاش بوده و الان زن داره و تقریبا هفته ای دوبار پیشش بوده دقیق مثل من خیلی حشری شده بودم اون شب تا صبح میکردم و لذت می‌بردم و به این فکر بودم که دونفر قبل از من کون زنمو دیدند شورت و شلوارشو پایین کشیدند کصشو خوردند واقعا حس عجیب غریبی بود رها توقع نداشت من اینجوری خوشحال باشم پرسیدم حالا چرا گفتی بعد فهمیدم با دختر خالش دعواش شده ترسیده اون بهم بگه، یک ماهی تو آسمونا بودم و هر شب سکس میکردیم بعد یه ماه یه جرقه اومد به ذهنم که با دختر خالش اوکی بشم و بیشتر بفهمم مخ مریم رو زدم و گفت وحید رها رو اپن کرده و خارج از کشور هست هر موقع میاد رها چند روز پیششه گفتم آخرین روز کی بوده گفت دقیقا یه هفته قبل از عروسیت رها دو شب پیشش بوده آمار گرفتم دیدم اره رها دو روز گفته بوده میرم خونه دوستم و رامین نفهمه هنوز اینو بهم نگفته ولی واقعا دلم میخواد این بار که وحید از خارج اومد بیاد خونمون… در مورد سعید هم گفت که یکی از اقوام دورشون هست و همچنین اینکه داداش مریم هم سه بار وقتی رها اپن بوده کرده رها رو و میخواسته رها رو بگیره که تو اومدی البته همه این هارو با مدرک بهم ثابت کرد عکس وحید و رها رو نشونم داد سعید رو که چندبار از نزدیک دیدم و پسر خاله خانمم هم که همیشه میبینمش و واقعا خوشحالم نوشته: رامین
    • mame85
      خانومش رومبل داگی شده اونم تادسته میکنه تو کونش فاقد صدا . تایم: 01:05 - حجم: 11 تماشای آنلاین فیلم لینک دانلود فیلم
    • mame85
      دوست دخترشو برده توجنگل توماشین میکنتش لامصب موقع ارضا شدن جیغ میکشه . تایم: 00:45 - حجم: 9 تماشای آنلاین فیلم لینک دانلود فیلم
  • اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18