behrooz ارسال شده در 2 آذر اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر اولین ساک برای مسعود سلام خواننده ی عزیز ❤ این اولین خاطره ایه که مینویسم پس اگه ایراد داره ببخشید من علی هستم 25 سالمه و بایسکشوالم اندامم ریزنقش و دخترونس و قیافمم متوسطه اولین خاطره ی گی من برمیگرده به ۸ سال پیش دبیرستان که بودم همیشه با مسعود اینور اونور بودیم از اون موقع رفیقمه . تابستون پدر و مادرش رفته بودن مسافرت ؛ بهم زنگ زد و گفت دو سه روز میتونم برم اونجا که بشینیم سریال ببینیم گیم اف ترونز رو گرفته بودم روی دی وی دی یه سری هم خوراکی اینا خریدم و ساعت ۱۰ صبح رفتم خونشون که یه خونه ی قدیمی ساز ویلایی بود مسعود هیکلش برعکس من درشت بود ولی نه عضلانی استخون بندیش درشت بود و یه سر و گردن قدش بلندتر رفتیم خونشون و نشستیم به سریال دیدن و میوه و چیپس و تخمه خوردن قبلا تو مدرسه یه وقتایی دستمالیم میکرد ولی هیچکدوم جدی فکر نمیکردیم و خب منم خوشم میومد وسط سریال که اگه دیده باشین صحنه زیاد داره متوجه شدم مسعود سیخ کرده و کیرش زیر شلوارش قلمبه شده حرفش افتاد که کاش یه دختر بود الان (حرفای نوجوونا) برجستگی کیرشو که دیده بودم با اینکه تو پس ذهنم می ترسیدم کنجکاو هم بودم یه جوری که انگار شوخیه گفتم خب خودمون که هستیم شروع کرد نه آوردن که زشته و اینا ولی مشخص بود اونم دلش میخواد گفتم خب یه امتحانی بکنیم بالاخره قبول کرد گفتم میخوای اگه خوشت نمیاد چشماتو ببند تو دراز کشید چشمشو بست منم رفتم روش و شروع کردم به لب گرفتن چند ثانیه که گذشت خودشم خوشش اومد و شروع کرد به خوردن لبام و دستاشم از زیر لباس کونمو میمالید بعد از چند دقیقه رفتم پایین قلبم تند میزد چون اولین بار بود و خیلی هیجان داشتم و خیلیم حشری بودم از روی شلوار کیرشو مالیدم بعد شلوارشو در اوردم و از روی شورت یکم با کیرش ور رفتم وقتی دست کردم زیر شرتش کیرشو گرفتم دستم سفت و داااغ بود سرش صورتی و خوشگل و یکم خیس اول با شک یکم زبون زدم بعد اروم سرشو کردم تو دهنم و اون خیسی شفاف نوک کیرشو مکیدم دیدم دستشو گذاشت رو سرم و یدفعه سرمو فشار داد روی کیرش؛ منم عاشق مزه ی کیرش شده بودم و خیلی با حرارت داشتم ساک میزدم مزه و داغی کیرش به کنار صدای اه و ناله ی حشریش بیشتر تحریکم میکرد بعد از چند دقیقه صدای آه کشیدنش یه دفعه بلند شد کیرش تو دهنم شروع کرد به منقبض منبسط شدن و دهنمو با آب داغ و چسبناکش پر کرد و دستش رو سرم شل شد از یه طرف دلم میخواست ابشو بخورم ولی چون اولین بارم بود یکم مزش برام عجیب بود تفش کردم تو دستمال و نگاه کردم دیدم مسعود شل شده و داره نگام میکنه گفتم چطور بود خوشت اومد؟ سرشو تکون داد : عالی رفتم بغلش دراز کشیدم کیرمو گرفت دستش و چند دقیقه مالید تا آبم اومد و همینجوری بی حال کنار هم خوابیدیم این اولین خاطره ی من از سکس با مسعوده اگه خوشتون اومد بعد ها بازم ازش مینویسم نوشته: علی . آموزش تماشای فیلم ها - آموزش دانلود فیلم ها - آموزش تماشای تصاویر . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده