dozens ارسال شده در 31 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان ساحل لختی ها دوستان من داوودم و این یکی از خاطره های چند سال گذشته س که با زنم شبنم در یکی مسافرت ها رفتیم ساحل نچرالیست ها. اونجا انواع آدم ها پیدا میشه ن. از بی ها و گی ها تا کنجکاوها و نچرالیست ها. البته توریست های فرصت طلب هم هستن که دنبال کس و کون مفتی ان! چون شبنم میدونست که اندام من حالت زنانه کمی داره و دوست دارم که کون بدم زیاد راضی از همراهی با من نبود و می گفت خودت برو. بالاخره راضیش کردم و یه درس یه تیکه کوتاه پوشید و من هم یه شلوارک کوتاه با پیراهن پوشیدم. دو تا قمقمه آب هم پر از شراب کردم که شبنم رو سر حال بیارم که خودش رو لخت کنه. به محض رسیدن من کامل لخت شدم و رفتم توی آب. شنای لخت خیلی لذت داشت. تا کسی لخت تو دریا شنا نکنه واقعا نمی دونه چقدر می چسبه. وقتی برگشتم شبنم پیراهن رو کنده بود و سوتین و شورتش رو داشت. من سوتینش رو باز کردم و انگشتم رو بردم زیر شورتش و کمی کسش رو مالیدم. شراب داشت اثر خودش رو می کرد و کمی خودش رو شل کرده بود. یواش یواش شورتش رو کشیدم پایین و درش آوردم. دستش رو گرفتم و بردمش توی آب. یه نیم ساعتی تو آب با کس و کونش بازی کردم. با هم برگشتیم ساحل و روی ماسه ها دراز کشیدیم. چند دقیقه بعد من برای قدم زدن رفتم و سه مرد تیره پوست که بعد فهمیدم اسپنیش صحبت می کنن و مال آمریکای جنوبی هستن رو دیدم. یه چیزایی می گفتن و به نظر می رسید که منو مسخره می کنن. کیراشون سنگین بزرگ بود و حالت سیخ شدنشون رو داشتم تجسم می کردم. یکیشون یه چیزی گفت و من با تبسم بهشون نزدیک شدم. فکر کنم خواست کیرش رو بخورم و من هم با انگلیسی شکسته ازش اجازه گرفتم که کیرش رو بگیرم. اون هم خندید و همینطوری که داشتن میخندیدن من رو زمین به حالت سگی نشستم و شروع به ساک زدن شدم. ساحل خیلی شلوغ بود و مردم سعی میکرد که مستقیم نگاه نکنن. دوست داشتم که شبنم بیاد و ببینه که من چطور دارم حال می کنم ولی اون لخت دراز کشیده بود و به سمت ما توجه نداشت. همینطوری که داشتم کیرش رو میخوردم، دستی رو نزدیک سوراخ کونم حس کردم و بعد خیس شد. یکی دیگه شون داشت کیرش رو می مالوند روش. من مست شهوت شده بودم و تنها چیزی که یادم می آد اینه که در حدود نیم ساعت صورتم و کونم و پشتم همه چسبناک و لزج شده بود. هر سه تاشون کون و دهنم رو جلو مردم حسابی گاییدن و رفتن. منم کمی همونجا دراز کشیدم و سعی کردم شبنم رو پیدا کنم. فکر کردم که رفته شنا ولی هر چی دقت کردم تو آب پیداش نکردم. بعد از یک ربع نگران شدم و رفتم تو دریا که هم خودم رو بشورم و هم شبنم رو پیدا کنم. زنم رو توی آب پیدا نکردم. رفتم سر جایی که بودیم و دیدم که لباسش و حتی شورت و سوتینش اونجاست. یکدفعه هیجان و ترس سرتاسر وجودم رو گرفت و خودم رو کاملا یادم رفت. لبه ساحل شروع به قدم زدن کردم. خیلی ها نگاهم می کردن. چون کون دادنم رو دیده بودن و فکر میکردن بازم کونم میخواره! خلاصه شبنم رو لخت تو بغل یه ایرونی پیدا کردم. کار خاصی نمی کردن. فقط زیر آفتاب دراز کشیده بودن و دست پسره رو کس زنم بود و تحریکش می کرد. نیم ساعت به همین حالت بودن و من از قدم زدن دورشون خسته شده بودم. یه جایی همون نزدیکی ها پیدا کردم و منتظر بازی اونا شدم. بعد از چند دقیقه پسره دست شبنم رو گرفت و کمی از ساحل دور شدن و رفتن زیر یکی از چادرها. همون سرپا شروع کردن به لب گرفتن و دست پسره از پشت رو باسن زنم بود. بعد به هم چسبیدن و همدیگه رو می مالیدن. بدجوری تحریک شده بودم و نمیدونستم از دیدن زنم با غریبه اینقدر خوشحال می شم. پسره سرش آورد پایین سمت گردن و بعد نوک سینه های شبنم. وقتی بیشتر دقت کردم دیدم دست پسره رفته رو کس زنم و با اندامش بازی می کنه. در عرض چند ثانیه بازی یکدفعه شدت گرفت و شبنم روی یه نیمکت خم شد و پسره کیرش رو چپوند تو کسش. حالا تلمبه نزن، کی بزن. تا حالا زنم رو اینقدر خوشحال و تحریک ندیده بودم. از زیادی آب شهوت شبنم، پسره هی مجبور بود کیرش رو دربیاره و با دستمال کاغذی خشک کنه. بعد از تلمبه ها عمیق بسیار هر دو به اوج رسیدن و رو ماسه ها ولو شدن. بعد چند دقیقه زنم به خودش اومد و فهمید که چه گندی زده و به سمت زیرانداز خودمون براه افتاد. منم برای اینکه عیشش رو خراب نکنم از پشت دستی رو کونش کشیدم و گفتم بریم که تو آب بشورمت. بهش گفتم منم بیکار نبودم و بند آب دادم. لخت تو دریا رفتیم و تا غروب تو آب قدم زدیم و همه چیز رو برای هم تعریف کردیم. بعدش قول دادیم که امروز مثل یه راز بین ما میمونه. الان هم لذت اون روز در خاطره مون زنده س! نوشته: داوود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده