رفتن به مطلب

داستان شیمیل نو رسیده

minimoz

ارسال‌های توصیه شده

اولین تجربه با شیمیل جوان

داستان علاقه پیدا کردن من به شیمیل مثل خیلی های دیگه از فیلم های پورن شروع شد.یادم هست.لا به لای یه سری فیلم ،شانس ما زد و با این موجود لطیف آشنا شدم و فانتزی های که باهاش جق میزدم. و در خیال پوزیشن مفعول با شورت و دامن زنونه به ارگاسم میرسیدم.راستی یادم رفت بگم این تجربه شیرین رو در تابستون پایان سال دوم دانشگاه تجربه کردم ،
اون موقع هم از درس و امتحانات خلاص شده بودم و هم ،کار پاره وقتی که داشتم تابستون کنار گذاشتم،توی بحث با بعضی از بچه ها به شوخی و خنده درباره شیمیل های تهرانی. یه چیزهایی شنیده بودم.ولیی من هم مثل خیلی ها راه پیدا کردن یکی از این مامانی های خوشگل رو نمیدونستم،تا اینکه توی همین سایت ،فهمیدم داخل اینستا ،میشه باهاشون تماس گرفت.اولش خیلی مردد بودم.تا قبل از اون ،تجربه سکس با شیمیل رو نداشتم و اصلا از این موجودات ندیده بودم یا نمی شناختم.ولی بالاخره بعد کلی کلنجار با خودم،رفتم و دلو زدم به دریا و به چند تا تو تلگرام پیام دادم.اولش به خاطر قیمت‌ها برق از سرم پرید،(گرچه وضعم در کل خوبه)ولی گفتم به یه بارش میرزه و کون نداده به کیر دختر از دنیا نریم.اینطور بود که اولین زنگ رو به سارینا زدم و تلفن رو برداشت،با صدایی که یکم تم پسرونه داشت وقتی سلام کرد،دلم تا حدی قرص شد و احتمال بالا دادم فیک نیست،مخصوصا که پول پیش هم نمی خواست.سر ظهر یک شنبه ای بود و من برای ساعت دو هماهنگ کردم،سوار ماشین شدم ،وقتی زدم بیرون استرسم بالا رفت،ولی توجه نکردم و رسیدم به آدرسی که داده بود.وقتی دوباره زنگ زدم کمی ترسم برگشت .اما وقتی در رو باز کرد و دیدم یه دختر قد بلند و خوش اندام با دامن کوتاه و تاب جلومه ،تو ذهنم اومد ایول !
پسر خودت رو رها کن که به آرزوت رسیدی،رفتم داخل و برام به لیوان آب سرد آورد. یکم باهم گپ زدیم و گرم گرفتیم ،تا بحث پرداخت رسید،براش مبلغ رو زدم و رفتیم اتاق،
برای اولین بار داشتم جلوی یه شیمیل لخت میشدم،بهش از علایق و پوزیشن مورد علاقم گفته بودم.ممه هاش موقع لخت شدن چشمم رو زد حس نوازش دستاش رو روی کیرم و اسپنک به کونم هنوز با داغی همون لحظات تو ذهنمه،خلاصه لخت افتادیم رو تخت،گرچه سارینا،اهل لب گرفتن نبود ولی ممه هاش رو مثل یه بچه حسابی مکیدم و بی مقدمه رفتم سراغ کیر و خایه هاش و با ساک حلقی کیرش رو صددرصد راست کردم،گفت به شکم بخواب و من هم که شل کرده بودم خوابیدم،مایع روان کننده رو مالید و با انگشت کون رو باز کرد ،سرم رو بالش بود که احساس درد شدیدی بهم اومد ،بهش گفتم میخوای سافت بری؟
گفت دیگه تموم شد عزیزم.کیرش ۱۸ سانت بود و نسبتا کلفت.یه لحظه صدام رفت بالا بلافاصله ،زد تو کونم که آروم!
منم رویی بالش رو گاز گرفتم و کم کم به شکم خوابید روم و پاهامو با پاهاش ضرب گرفت و شروع کرد به تلمبه زدن.
پسر! زودتر از اونچه فکر می کردم باز و روان شدم ،گرچه با خیار و وازلین دردسر بیشتر داشت و صد البته از اون مهمتر، گرمای کیر رو نداشت. بدون کاندوم تلمبه می زد و گوش هام رو میخورد و از اولین بار کونی شدم پرسید ،گفتم عشقم تو اولین تلمبه زن من شدی موهای افشونش روی صورت دنیام شده بود و صدای خوردن بساطش به کونم ارضام می کرد،بالاخره تا دسته کرد تو و به اصرار خودم آبش رو ریخت تو کنم.حال عجیبی بود توان جق زدن نداشتم و چون روی کردن توافق نکرده بودیم،دیگه بیخیال شدم و .تلو تلو خوران از جا بلند شدم،یه بوس به لوپش انداختم و خودم رو شستم ،بعد لباس پوشیدم و ازش تشکر کردم و گفتم باز هم هماهنگ میکنیم.اون هم گفت اوکی هست و خداحافظی کردیم.

نوشته: امیر

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

به زودی فعالیت در انجمن عمومی خواهد شد، حتما قوانین را مطالعه بفرمایید.