رفتن به مطلب

داستان سکسی تریسام با زن شوهردار

mohsen

ارسال‌های توصیه شده

تریسام باورنکردنی حسنا شوهردار

این یه داستان واقعیه با کسی ک خودم باور نمیکردم
من اسم هارو مستعار میگم
حسنا یه زن چهل ساله ک استاد دانشگاه هست رو اولین بار تو یه نرم افزار اجتماعی باهاش حرف زدم حرف های معمولی تا جایی که یه روز گفتم عکستو بده ببینمت وقتی عکسشو داد دراز کشیده بود زمین و گفتم یه جوری عکس گرفتی ک انگار من روتم خلاصه خندید و گفت این حرفا چیه و گذشت
چند روز ک حرف زدیم گفتم خیلی سکسی هستی گفت این حرفا رو نزن من شوهر دارم و بچه دارم و اونجا فهمیدم ک شوهر داره عقب کشیدم اما هر روز پیام میداد پیام های معمولی و من حس گرفته بودم ک این یه چیزیش هست ک پیام میده خلاصه بحثو باز سکسی کردم حرف زدم دیگه شل کرد هر روز عکس میداد بهم هی عکسا بهتر میشد تا اینکه یه روز گفتم بدنت خیلی سکسیه دوس دارم ببینمت اولش یکم ناز کرد اما بعدش یه عکس کامل لخت بدون اینکه صورتش بیفته فرستاد اونجا بود ک بدنشو دیدم حشرم زد بالا گفتم باید اینو بکنم، چند وقت حرف زدم تا دستگیرم شد این یه دوست پسر نزدیک خونشون داره ک هر وقت حشرش بالا میزنه میره اونجا و ترتیبشو میده اینو که فهمیدم جسور تر شدم. هر روز حرف سکسی میزدم عکس لختشو میگرفتم چت سکسی میکردم باهاش گفتم باید ب منم بدی قبول کرد، گفت فانتزیت چیه گفتم دوست دارم تریسام بزنم باهات اولش گفت برو گمشو و فلان اما چند روز بعدش راضی شد انگار خودشم بدش نمیومد تجربه کنه شایدم تجربه داشت، گذشت تا یه روز بمن گفت هفته دیگه شوهرم نیست میره مشهد ماموریت تو یه جا بگیر منم بچه هامو بذارم پیش مادرم، گفتم دوستم مجید هم باید بیاد اولش ادا آورد اما بعدش قبول کرد، خلاصه روز موعود رسید یه خونه گرفتم با دوستم منتظرش تا اینکه بالاخره اومد تو خونه یکم نشستیم بعد در گوشم گفت مجید اولش نیاد گفتم باشه، بردمش تو اتاق لختش کردم و به مجید گفتم تا نگفتم نیا اونم ک کیرش راست بود سختش بود ولی چاره نداشت. تو چند ثانیه همه لباسای منو دراورد و شروع کرد خوردن کیرم یه جوری میخورد ک داشتم تو دهنش میشدم کشیدم بیرون و گفتم میخوام بکنم گفت مال توعه بکن، یکم مالیدم رو کص تر و تازش و فشار دادم تو شروع کردم سفت تلمبه زدن، هی حشرش بالا تر میرفت ده بیس دقیقه همونطور کردمش تا اینکه خودش درش اورد و حشرش خیلی بالا بود منو خوابوند افتاد رو کیرم به خوردنش بعد نگام کرد گفت بگو دوستت بیاد منم صداش کردم و اون دهن سرویس لخت اومد تو و کون اونو قمبل دید گفتم بکن تو کصش همینجور ک داشت ساک میزد اونم داگی گذاشت تو کصش و شروع کرد دیگع ناله هاش بیشتر شد و همونطور چند دقیقه کردش بعد گفتم درش بیاره و بخوابه و حسنا بره بشینه رو کیرش تا من از کون بکنمش، رفت نشست و شروع کرد اما کونش تنگ بود و سر کیر من به زور میرفت دیگه رحم نکردم بهش و فرو کردم ناله هاش شروغ شد ک نمیتونم گفتم خفه شو قفل شده بود رو کیرای ما مجید از پایین میزد من از پشت کونش همونجوری جرش دادیم دوتایی من نتونستم تحمل کنم بعد چند دقیقه تو کونش ارضا شدم و افتادم و مجید باز ادامه داد به کردنش خواست کونش بذاره اما نذاشت و همون کصو ادامه داد در حالیکه اون کیر منو لیس میزد. انقد تلمبه زد تا ابش اومد و تو کصش ریخت و اونم افتاد. بعد عین جنازه افتادیم اون عوضی بلند شد لباساشو پوشید و دفرار
خلاصه زیاد به آدم های اطرافتون اعتماد نکنید این قیافه رو میدید باورتون نمیشد که راضی شده به تری سام البته خودش قبل این رابطه جنده بازی کم نداشته و نداره خودش برا من تعریف کرده ک حداقل هفت هشتا کیر لیسیده بعد از ازدواجش و چندین بارم داده به این بهونه ک شوهرش اذیتش میکنه

نوشته: مهدی

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18