رفتن به مطلب

داستان سکسی باربی

chochol

ارسال‌های توصیه شده

باربی من و حس بی غیرتی 1

سلام من ارین هستم ۳۳ سالمه که ۶ سال پیش با ملیکا دوست شدیم توی یه محله بودیم از طریق گروه و اینستا بعدش فالو و خلاصه اون دوستی با دختر فنچ ۱۶ ساله خیلی برام جذاب بود که منه ۲۷ ساله با ۱۶ ساله بپرم انقدری که باهم خوب شدیم تصمیم گرفتم برم خواستگاریش و خلاصه نامزد نشون شدیم حالا دیگ نوبت خرید و گشتن و مهمونی و مسافرتای قایمکی شمال که راستی ما ساکن کرجیم ، بخاطر مشکلاتی که پیش اومد نامزدیمون طول کشید و الان هم دراخر متوجه میشید رابطه به کجا ختم میشه ، سالای اول خوب بود با مالوندن شروع شد و کم کم لیسیدن و لای کص کردن و بعدها سرشو بزار و بعد از کوون یکسال و بعدم دلو زدیم به دریا تا ته کردیم تو درسته خون نیومد ولی فرداش کلی درد داشت و جوری وانمود کرد پرده داره و زده شده بگذریم که انقدی عاشقش بودم برام مهم نبود ، ماجرا از جایی شروع شد رفته رفته پوششای باز و لختی رو شروع کرد تایمایی که کسی خونشون نبود سرکار بودن قرار میذاشتیم لگ تنگ نیم تنه و شرت سکسی میپوشید یه مانتو بلندم برمیداشت موقعی ک میره خونه با اون بره کسی به پوشش گیر نده ، اوایل فقط موقعی ک شبش قرار بود ببرم خونه مجردیم بکنم شهوتی میشدم چون قرص تاخیری میخوردم روانگردان هم بود حس لختی پوشدینش فقط شهوتیم میکرد شب خوب بکنمش اما به مرور تو همه قرارا میپوشید و دیگه حرف شنوی نداشت تقریبا ۲۰ سالش شده بود و شروع بود برای اختلاف که بارها بحثمون میشد تا پرسینگش‌ بیرون نباشه تا شرت فانتزی نپوشه و لگ سفید و قهوه ای و مشکی و کلی اورال جذب نپوشه با وست کوتاه راضی نمیشد سفره خونه و خرید و بیرون بریم ، کم کم متوجه شدم لذت میبره پسرارو شهوتی کنه و دوسداشت منو تحقیر کنه منم ادم روشنفکر ولی بی نبودم انقدری منو تحت فشار میذاشت جوری که فقط دعوام نشه ، میرفتیم لباس فروشی جایی ک پسر هول باشه هی تن میزد جلو اینه جلو پسره با تاب و سینه گرد هفتادو پنجش و چاک سینش و لگ که خط شرت و خط کس کاملا مشخص بود داخل پرانتز بگم که باشگاه میرفت حسابی کمر باریک و باسن گرد رو فرم و سینه بشدت خوش فرم ک حتی دوستاش و فامیلا به زور لخت میکردن سینشو نشون همدیکه میدادن از بس سفت بود به کفته خودش ، خلاصه ک نامزد شیطون من ملیکا حسابی جلب توجه میکرد با موهای تا کمر دماغ عمل و ژل به اندازه و صورت بشدت عروسکی و زیباش ، توی مغازه انواع لباسای لختی و کوتاهو تست میکرد و با خنده و لاس دلبری میکرد متوجه اخمای من تو اینه میشد و هی یارو رو نزدیکتر میکرد نظر میپرسید تا تایید بگیره خوش استایله و حیفه بیرون نندازه اندام سکسیشو ، بدون اینکه شماره بگیره یا دوستی کنه فقط این مدل اذیتم میکرد دیگ به مرور با پسرای فامیل و کافه و مغازشون کاری داشتیم با این تیپای سکسی میومد بریم و نظر اونارم حسابی جذب میکرد جوری ک شق‌شدن کیر پسرارو واقعا حس میکردم یادمه پارک شهربازی بودیم چنتا پسر از گیشه ک پشتمون بودن تا اخر شهر بازی با کیر راست شده مداک دنبالمون بودن بهم با شیطنت میکفت نگاه کن زن سکسیتو‌دید میزنن دعوا ک‌زورت نمیرسه بزار ببینن چیزی نمیشه ک افتخار کن زنت سکسیه بعدم نازترین شرتای فانتزیو میخریدم براش با خواهشش و دلبریش زیرش میپوشید حسابی خط شرت زیر لگ جذبش پسرارو دیوونه کنه خلاصه ک اویل فقط دید بود تا اینکه با مترو میرفتیم برای خرید عید بازار شوش اونجا برای اولین بار این تن سکسی نامزدم دستمالی شد و تونست رضایتم رو بگیره چون طبق معمول ترامادول خورده بودم نیم خیز بیشتر نمیشد تاخیر شدید میداد دوتا میخوردم و شب موقع سکس قبل قلیون یه راست کن هم میخوردم حسابی راست شه دو ساعتی میکردمش راحت دوبار بشدت ارضا میشد و سکسمون عالی بود ولی حس میکنم بعد چهارسال تنوع طلب شده بود و اینم بگم از اولش دستمالی رو خیلی دوسداشت و میکفت زود لخت شدن رو دوسندارم و میخوام بمالی و زوری‌یا عشوه بیاد من بمالمش نم نم لختش کنم بهرحال اینم یه نوع فانتزیه ، سعی میکردم‌کلی بمالمو سینه هاشو گوشش رو‌درارم کم‌کم شروع به خوردن کنم ، این فقط داستان نیست زندکی سکسی ۶ ساله من با نامزدمه ک فقط فکر نکنی داستانه و حسابی باهام لذت ببری .
توی مترو دیدم یه مرد تقریبا چهل ساله خیره به اندام سکسی زنم شده اونروزم وسط قهوه ای و نیم تنه و لگ قهوه ای تنگو‌نازک‌تن ملیکا بود این کل مسیر میدیم پشت سرمونه داخل ایستگاه مترو ک رفتیم خط عوض کنیم شلوغ شد کاملا پشت ملیکا بود جوری ک رفتیم داخل کامل چسبید بهش چون قد ملیکا بلنده تقریبا هم قد بودن ، داخل قطار شدیم روبرو ملیکا بودم و نگاه شهوت مرده ک چسبونده به زنم رو دیدم ک نگاهشو ازم دزدید تا حال کنه کاریش نداشته باشم ملیکا هم کاملا کیر شقشو لای کونش حس میکرد دم گوشم گفت یچی سفت لای کونم میره لای پام انگار با دست کیرو شق میکنن بخوره به کصم من برای اولین بار سکوت و شهوتی شدم هی کفت وای کیر کلفتیه از برا توعم کلفتر من عاشق دستمالیم ک حس کردم مرده شنید و دستاشو اورد رو سینه زنم کامل میدیدم داره سینشم میماله و از پشت با دست دیگش کیرشو لای کصو کون زنم وول میده دیگ همین حالت لذت بردیم تا خلوتر شد تا در بازشد یارو پیاده شد گوله رفت به زنم گفتم لذت بردی گفت عالی بود همسری مرسی ک گذاشتی لذت ببرم ، این شد اولین دستمالیش م بعدش با دوست صمیمیش ک همش پیش هم بودن به اسم سارا هم کلاسی و دوست قدیمی بودن رفتیم خونش با نامزد اون ک میشد شوهر دومش مشروب و رقص و اینم بگم زنم با اورال سفید خیلی نازک ک شرت لامبادا قرمزش حسابی تو چش بود اما جون سارا هم اورال ابی جذب تنش بود گفتم شاید عادیه و منم لذت میبردم ولی میدیدم نامزدش چطور خیره به خط کص و کون زنم شده که مست شدیم دیگ راحت نگاه میکرد بدون هیج چیزی و حیایی
قرار شمال چیدیم برای سه روز بعدش که میشد پنج شنبه مرخصی گرفتم به پدرزنم گفتیم متاهلی میریم خلاصه ملیکا باباشم راضی کرد رفتیم شمال و همین بساط اخر شبش تا سه صبح که یهو دیدیم لباسای لختی کم کم با شرتک ک گرمه و شورتک بپوشیم جاشو عوض کرد دیگه اولین لباس خیلی کوتاه رون‌سفید زنم جلو پسر نامحرم هم عادی جلوه شد و دم‌ گوشم‌ میگفت‌ تو هم‌ سارا رو‌ خوب دید میزنیا اونم مثل خودم حشری و سکسیه و این حرفا دیونم میکرد شب شد گفتن خیاری بخوابیم کنار هم و خوابیدیم دیدیم شروع دستمال سارا شد و جلو ما شروع کردن به سکس ما هم طاقت نیاوردیم مست هم‌بودیم‌ لخت شدیم کیر منو نیما تقریبا یه سایز بود و برا اونم کلفت‌ بود جلو هم زنامونو میکردیم چجوری ولی من چون مست‌بودم‌زیر ده مین ابم اومد ریختم کامل تو کصش و‌راند دورو‌کردم ک هوس از کون کردن کردم اخه ملیکا مست میشد میذاشت مثل سال اول از کون‌بکنم و دردش کمتر‌بود
وقتی میکردم کونش حسابی لذت میبرد و‌وحشی میشد میزدم کونش سیاهو کبود بود سینه هاش میک‌میزدم از گردن تا سینه بالای بیست تا کبودی در حد وحشیانه زده بودم نیما هم جوری تارا رو میکرد چش تو چش نشیم فقط زن همو از کنارببینیم‌رو کیر بالا پایین میکنن و‌کص‌و کون تنگشون‌رو
اگر تا اینجا لذت بردی پاسخ بده تا قسمت دوم‌رو‌ادامه بدم با کلی اتفاق واقعی و سرگذشت رابطمون

نوشته: ارین

• Like 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18