رفتن به مطلب

داستان سکسی گاییدن زن دوستم

poria

ارسال‌های توصیه شده

کردن زن رفیقم

سلام
زن کوشان و کردم کوشان رفیقمه البته خیلی خودش خوارکستست ولی زنش خوبه سینه هاشو عمل کرده هیکلش بد نیست تقریبا ورزشکاره تو مهمونیا یا دوره همیا بعضی موقع ها چشم تو چشم میشیم مست که میکرد ی ادم دیگه میشد میفهمیدم که ی زنه سگ حشریه و یدونه کیر جوابشو نمیده ولی نگران بودم کاری کنم و گند زده بشه به رابطه و دوستیمون. همه چی از ی شب شروع شد که تو ی مهمونی البته ی تولد بود که چنتا خانم که دوستامون بودن و مست بودن و بالای صندلی بودن داشتن میرقصیدن کوشان رفته بود پایین صندلی و دستاشو باز کرده بود مثلا نگران بود اونا نیفتن و زنش این صحنه رو دید حالش بد شد منم که منتظر موقعیت بودم بهش نزدیک شدم گفتم چرا ناراحتی گفت از این کاراش متنفرم گفتم اون همینه خیلی ساله میشناسمش گفت منم تازه بعد از چند سال زندگی مشترک فهمیدم که فقط من تو زندگیش نیستم گفتم چی میگی گفت مچش و گرفتم ولی به روش نیاوردم و میخوام خوارشو بگام نمیخوام طلاق بگیرم میخوام صد برابرشو تلافی کنم گفتم خر شدی گفت درست صحبت کن گفتم ببخشید بعد گفت زنت کجاست گفتم همین دورو بره خیلی جدی بهم گفت ببین میتونم بهت اعتماد کنم گفتم شک نکن گفت پس بهت زنگ میزنم (البته ما شماره تلفنهای همیدگرو داریم هممون) گفت صبا کی از خونه میری بیرون گفتم ده به بعد زنگ بزن گفت باشه خلاصه زنگ زد و کلی حرف زدیمو گفت چجوری با هم در ارتباط باشیم ی نرم افزار بهش گفتم نصب کرد نوتیفشم قطع کرد و گفت هر چند باری که زنتو میکنی منم باید بکنی گفتم چجوری اصلا ببینمت خونتون دوربین داره باغ دوربین داره گفت درستش میکنم بعد از چند روز گفت بیا خونمون رفیقت رفته استخر و ماساژ البته به منم زنگ زده گفت بیا ولی من کار داشتم نرفتم گفت ماسک بزن یه کلاه هم بزار بیا با ترس و لرز رفتم تو همون خونه ایی که کلی مهمونی گرفته بودن اینم بگم که کوشان کسکش داماد سرخونه شده رفتم تو لباس تنشو دیدم کیرم راست شد همونجا ی لباس توری ریز بدون سوتین که نوک سینه هاش زده بود بیرون از لای توریا ماسکمو از صورتم کشید پایین لباشو گذاشت رو لبام فشار داد دستمو گذاشتم رو لپای کونه خوشگلش زبونشو چرخوند تو دهنم و دستشو گذاشت رو کیرم دید داره منفجر میشه گفت دربیار بچرو ببینمش زنت خیلی تعریف میکنه ازش گفت چی میگه گفت دربیار تا ببینم درست میگه کیرو دراوردم از تو شلوار گفت جون چه کیری داری درست میگفت زانو زد جلوم چشماش و از چشمام برنمیداشت و ساک میزد گفتم چی کار داری میکنی گفت باید دو راه بکنی من راهه دوممی هستم گفتم خودت باید راستش کنی گفت نگران نباش تقریبا دو دقیقه ساک زد داشت ابم میومد که زنتو گاییدم کوشان کسکش زنگ زد ریده شد تو همه چی تلفن و جواب داد گفتم عزیزم کجایی حالا تخمامو داشت لیس میزدو میگفت اونم گفت دارم گوشی رو تحویل میدم برم تو اینم گفت منم خونم دارم شام خوشمزه برات درست میکنم حدودا نزدیک ۵ عصر بود بعدش گفت کار دارم و قربونت برم و خدافظ دوباره شروع کرد این دفع دوتا حلق زد درجا ابم اومد تا فهمید ابم داره میاد لباش و رسوند به بالای کیرم که ابم بریزه ته حلقش بعدش بلند شد لب داد که بو وایتکس میداد اینا همه پشت در ورودی اتفاق افتاده بود گفت بریم رو تخت گفتم نه رو کاناپه دوس دارم رفت رو کاناپه قمبل کرد با همون لباس توری با شورت مشکی گفت کیره کوچولوتو بمالون به کونم از رو شورت داشتم میمالوندم که با دستاش شورتشو کشید از پاش پایین اون لپای کونه خوشگلش از زیره لباس توری داشت دیونم میکرد این کیره لامصب که بلاخره سره منو به باد میده مث فنر دوباره بلند بشد گفت دیدی بلندش کردم گفتم خیلی دادی گفت بکن منکه با اون همه ادعا لال شده بودم گفتم هان گفت بکن کسکش زنه رفیقتو بگا بکن زنه رفیقتو کیرتو بکن تو کسه زنه رفیقت منکه هنگ بودم کیرو گذاشتم رو سوراخه کسش بدونه اینکه بمالم رو سوراخش تا خیس بشه تا ته فرو کردم توش گفت جوون بکن بکن شروع کردم تلمبه زدم داشت با لبای کسش میک میزد کیرمو ی دو دقیقه کردم دیدم الان دوباره ابم میاد ابرو ریزی میشه مکث کردم گفت بکن گفتم برگرد صورته زن رفیقمو ببینم دارم میگامش گفت جون برگشت شروع کرد لب دادن منم گذاشتم توش اون سینه های خوشگلش لای اون لباس توری داشت برق میزد شروع کردم نوک ممه خوردن و تلمبه زدن هی میگفت بکن زنشو نوش جونمون هی دم گوشم میگفت هر چند بار که زنتو میگایی منم باید بگای گفتم چشم شما نگران نباش بعدش دیدم دوباره ابم داره میاد گفتم به بقل بخواب پاهانو جمع کن تو شیکمت جمع کرد کسش مث کلوچه زد بیرون گذاشتم توش چنتا تلمبه زدم تا ته کسش رفت رسید به دهانه رحمش چنتا بالا پایین کردم همونجا یوهو دیدم گفت ح داره ابم میاد گفتم اب بده عزیزم بریز رو کیرم ابتو ی جوری ابش اومد ی ابی از بالای کسش ریخت بیرون البته زیاد نبود ولی مث اب خوردن بود شفاف گفتم این چیه گفت من از این مدلام که ابم میریزه بیرون گفتم افرین بهتون رفیقمون چه زنه کسی داشته و ما نمیدونستیم گفت تو خیلی چیزارو نمیدونی بعد از اینکه ابش اومد گفت بکن تو کونم میخوام ی کاری کنم که کیرت برا زنت دیگه راس نشه گفتم کسخل شدی گفت بکن تو کونم با همون اب خیس کسش گذاشتم رو سوراخه کونش گفت بکن تو کونم بکن لعنتی منم سره کیرمو کردم تو کلاهکش که رفت تو دیدم ی لبنخدی زد گفتم چیه گفت کونمم داری میگایی نوش جونت بکن کونه زنه رفیقتو منم شروع کردم تلمبه زدن بعد چند تا تلمبه سوراخ باز شد نمیدونستم عاشق کون دادن هم هست دیوونم کرد می گفت باید هر دفعه از کون بکنی تو خونشون تو حجت سوری میگه باید بریم باغ تو زندگیم زن اینقدر حشری ندیده بودم گفت ابت داره میاد از کونم در بیار بزار دهنم خوارتو گاییدم دوباره تمام آبمو خورد بعد گفت رفیقت از استخر بیاد ابه کیرتو تو معده منه گفتم جون گفت دوست داری گفتم اره دوست دارم گفت چیو دوست داری گفتم گاییدن زنه رفیقمو.بعد ی نیم ساعت تو بغلم خوابید منم که لباسمم در نیاورده بودم فقط کیرمو از تو شلوار درآورده بودم هیچیم نخوردم بعد از اینکه تموم شد یه ذره استرس گرفته بودم که کسی نیاد گفتم من برم گفت برو ولی دفع بعد باید زود ببینیم همو گفتم باشه بعد دوباره ماسک و کلاه و گذاشتم با ترس و لرز رفتم دم آسانسور و اومدم بیرون سوار موتور شدم و برگشتم سر کارم همینکه رسیدم زنم زنگ زد گفت کجایی گفتم سره کارم گفت شب زود بیا دلم میخواد گفتم لعنت بهت خوارتونو گاییدم خلاصه شب رفتم خونه با بدبختی کردمش هی میگفت چته چرا تو فکری گفتم کاریه ولی از اون روز با خودم میگم اصلا معلوم نیست این زنا چه موجوداتی هستن هر کاری دلشون بخواد میتونن بکن ما مردا فقط ادعا داریم

نوشته: ح

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18