رفتن به مطلب

داستان سکسی کیر مصنوعی

dozens

ارسال‌های توصیه شده

سکس با کیر مصنوعی

زینب هستم دختری بسیار حشری و هات هات خیلی دلم میخواد مثل بقیه پسرها و دخترها تو رابطه هستن منم باشم ولی ترسی تو وجودم هست نمیدونم چرا . بعضی وقتها شبها میرفتم توی این سایت ها وفیلم های سکسی میدیدم توی اتاق در قفل میکردم لخت لخت میشدم توی رختخواب فیلم میدیم با دستم روی کوس ام انقدر بازی میکردم و توی خیالات خودم بودم تا ارضا میشدم چندین ماه این کار ادامه می دادم تا یک روز با یکی از خانمهای آپارتمان بیوه بود اشنا شدم همسن هم بودیم 22 ساله شوهرش تصادف کرده بود مدتی تنها بود خلاصه از آشنایی من و مریم چندین ماه گذشت و دوستی صمیمی شدیم برای هم خیلی در دل و رازهای زندگی همو می‌گفتیم منم رازم و اینکه چقدر هات هستم رو بهش گفتم خیلی مسخره ام کرد وبهم خندید میگفت تو چقدر عقب افتاده هستی از این حرفهاش دلگیر شدم تا یک روز مریم تو اتاق بود توجه منو به خودش جلب کرد پرسیدم مریم این چیه خندید و سریع جمع جورش کرد بهش گیر دادم تا آورد نشونم داد گفت گاهی وقت دوست پسرم پیشم نمیاد با این کیر مصنوعی 20 سانت حال خودم خوب میکنم زینب بدرد تو نمیخوره جون دختری هنوز پرده داری نمیشه اره درست میگفت شبها تو فکرش بودم خیلی دلم میخواست یک بار امتحان کنم تا فردا رفتم ازش با التماس گرفتم وشب توی اتاق در قفل کردم وبا یک فیلم سکسی امتحان کنم مراحل مالیدن ونوازش کیر مصنوعی لای خط کوس ام بودم توی فیلم دیدم چطور پسره داره با تمام توان فشار میده منم بدون توجه ناگهان کیر را تا نصف داخل کردم درد داشتم وخونریزی ترسیدم سریع تمیز کردم ولباس پوشیدم تا صبح خوابم نبرد روز بعد رفتم جریان به مریم گفتم خندید وگفت نترس قراره کسی نفهمه ان روز سخت بهم گذشت چند ماهی گذشت دیگه عادت کردم بازی با کیر مصنوعی و تا یک روز مریم بهم گفت میای امشب کنارم گفتم باشه غروب با همون لباس راحتی خونه وکمی آرایش کرده رفتم مدتی نشد دیدم مهمون امد برای مریم اره پسر خوش هیکل وخوشتیپ نگاهم ازش برنداشتم انقدر خوشتیپ بود پذیرایی کردیم وباهم شام خوردم آخرش مریم دست منو گرفت برد توی اتاق بهم گفت دوست داری امشب کنار سجاد پسره بخوابی اول مخالفت کردم شدید با اصرار مریم خودمم دلم خواست و قلبم به طپش افتاد راضی شدم چند لحظه بعد سجاد امد داخل از خجالت سرم بالا نگرفتم سجاد لخت شد ویک شورت مایو تن اش بود ان کیر باد کرده زیر شورت بهم چشمک میزد یک مرتبه یاد فیلم ها افتادم سجاد منو بلند کرد و سرمایه لب گرفت بدنم هات شد وقتی دست به سینه ام زد و محکم فشار داد تمام بدنم عرق برداشت منم با دست از روی شورت کیرش ماساژ دادم سجاد بهم گفت من عجله دارم بخواب من که اولین بار بود تو بغل پسر بودم خوابیدم و سفید تمام لباس درآورد لخت لخت شدم نگاهم افتاد به در دیدم مریم داره بهم نگاه میکنه عین فیلم سینمای .. وقتی سجاد کیرش درآورد ترسیدم اخه طبیعی تا بحال ندیده بودم سجاد با دستانش زد زیر ران پاهام دوتا پا دادم بالا وسط پاهاش رفت مریم اومد کنار من نشست و با دستش کیر سجاد لای خط کوس ام گذاشته نگاهم از صورت مریم برنداشتم بهم میگفت زینب ببین چقدر بهت مزه میده اره لذت بردم سجاد تمام افتاد روی من و فشار داد ایییییی اوووف لیز خوردن کیرش تو کوس ام حس کردم داغی کیرش باعث شد منم ارضا بشم و جیغ بلندی بزنم تا خایه زد و کمی تلمبه دیگه هیچ نفهمیدم جز شهوت تمام وجودم لذت ضربه زدن کیرش یادم نمیره یک ربع تلمبه میزد و منم محکم بغلش گرفتم تا ابش اومد ریخت روی شکم کارش تموم شد این اولین سکس من بود با رها مریم دوستانشو می‌آورد منم خبر میکرد

نوشته: دختر حشری

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18