gayboys ارسال شده در دیروز در 04:04 اشتراک گذاری ارسال شده در دیروز در 04:04 مزدو همه جور میشه داد سلام خدمت دوستان عزیز داستان واقعی هست شغلم آزاد هست بابت کارم از یه خانم ۴۲ ساله پول طلب داشتم و همش امروز و فردا میکرد شهلا ۴۲ سالش بود شوهرش فوت کرده بود با دوتا دختر کارمند اش زندگی میکرد تا محل کار دخترش رفتم گفتم نمیخواین پول منو واریز کنید با تعجب گفت به مامانم دادم بهتون بده شاید فراموش کرده بلافاصله زنگ زد بهش گفت چرا هنوز پول بنده خدا ندادی متوجه نشدم چی گفت بهش دختر شهلا خانم قصه ما گفت ببخشید تا بعدازظهر گفته واریز میکنم فراموش کرده بازم هر موقع واریز کرد اطلاع بدین مطمئن بشم بازم معذرت خواهی کرد منم خداحافظی کردم اومدم بیرون رفتم سمت ماشین اومدم نشستم تو ماشین دیدم گوشیم زنگ خورد اولش شاکی بود گفتم من طرف حسابم دخترتون هست ایشون بهم زنگ زده اگر واریز نمیکنی که حرفم قطع کرد گفت پول نقد دارم بیا خونه بهت بدم منم مستقیم رفتم در خونشون خانه ویلایی قدیمی تعارف کرد و گفت بیا نگاه کن کارت مشکلی نداره بهتون بدم رفتم داخل همچیز چک کردم توی همین فاصله دوتا قهوه اورد گفت ببخشید دیر هم شد گفتم اشکال نداره پیش میاد چادر از سرش بخاطر گرما برداشت تازه اندام سکسش خودنمایی میکرد شهلا با قد ۱۸۰ تقریبا یه پیراهن سر تا پا که زیرش هم هیچی نپوشیده بود کیرم نیم خیز شده بود با پوزخند گفت انگار بدت نمیات داری مجانی نگاه میکنی گفتم نه شهلا خانم حساب منو پرداخت کن رفع زحمت کنم گفت یه شماره شبا بهم بده الان پرداخت کنم تعجب کردم گفت نقد حالا شماره شبا میخواد بهش دادم ۲۵ میلیون زد به کارتم طبق چیزی که بهم گفته بود خواستم برم شهلا خانم گفت میشه یه خواهشی ازت بکنم اگر دخترم زنگ زد بگین ۳۵ میلیون زدم تازه فهمیدم که از دخترهاش ۱۰ میلیون اضافه تر گرفته دیگه روم باز شد تو روش گفتم تو دیگه کی هستی بخاطر همین امروز و فردا میکردی دختر گفته بهش بگم دیگه افتاد به خواهش کردن دیگه فاصله نیم متری هم بودیم آروم دستم گرفت گفت خواهش میکنم بدهکار بودم نمیخواستم بدونن ناخواسته دستش به سمت کیرم بردم دیدم یکم اخم کرد ولی خودش یه فشاری به کیرم داد توی همون حالت بغلش کردم لبهاش بوسیدم گفتم بین خودمون میمونه (حالا چرا خواستم این داستان بنویسم بلکه بخونه یا دخترش بخونه ) یکم با کیرم بازی کرد راست شد پیراهنش در آورد شلوارم تا زانو کشیدم پایین پاهاش باز کرد کیرم مثل بقیه ۲۵ سانتر نیست زور بزنه ۱۷ که تو کس شهلا گم بود عین غار بود هیچ حسی نبود آخر هم با لب گرفتن با دست ارضا شدم سری پوشیدم زدم بیرون یک هفته ای گذشت دیدم دخترش بهم زنگ زد گفت آقا شما پولتونو گرفتین الان ۵ میلیون بابت چی میخواین منم با تعجب گفتم ببخشید بزارین دفترم چک کنم بهتون خبر میدم سری زنگ زدم به شهلا بله شهلا خانم گفت بود که ۵ میلیون دیگه اش مونده بهش گفتم چرا چنین غلطی کردی اون یکبار هم باید میگفتم به دخترت باز خواهش کرد تورو خدا ی کاری کن فکر نمیکردم بهت زنگ بزنه گفتم بزار ببینم چی میشه زنگ زدم به دخترش گفتم یه قطعه از چراغ ها هنوز مونده تو سقف کاذب سفارش دادم والله این موقعیت جنگی ما هم از بازار خبر نداریم بالاخره بنده خدا تشکر کرد گفتم همین امروز نصب میکنم دیگه تموم بشه مجبور شدم یه چراغ بردارم برم نصب کنم که شهلا خانم ضایع نشه خیلی عصبی بودم گرچه پولم کامل داده بود ولی از این سواستفاده کردنش بدم اومد رفتم جای چراغ ها عوض کردم تغییراتی توی سقف کاذب دادم شهلا هم تازه از حموم بیرون اومده بود ساعت ده صبح بود حداقل ۳ ساعت وقت داشتم بهش گفتم حالا مزدم درست حسابی ازت میگیرم خنده ای کرد آروم حوله برداشت کامل لخت جلوم بود منم بدون معطلی لخت کردم واقعا اندام سکسی داشت ولی کصش گشاد گشاد بود گفتم من فقط از کون میکنم و باید کیرم حسابی بخوری اخم کرد گفت اصلا من تا حالا نه کون دادم نه میخورم گفتم میل خودته منم به دخترت میگم با اکراه سر کیرم گرفت آروم تو دهنش کرد دو دقیقه هم نشد گفت نمیتونم واقعا هم همش دندون میزد خواستم از کون بکنم گفت نه تا حالا ندادم بزار لای سینه هام بازم قبول نکردم به اجبار خوابوندمش بالشت گذاشتم زیر شکمش کونش کامل اومد بالا همش میگفت نکن فکر میکردم ادعا در میاره روی میز یه کرم مرطوب کننده بود حسابی به کونش زدم وای حتی انگشتم میرفت دردش میومدم دیگه کیرم دستور میداد سر کیرم یه تف مشتی زدم آروم گذاشتم بعد از کلی کلنجار سرش رفت دیدم چشماش سیاهی میره همش میگه درش بیار سوختم چند دقیقه ای نگهش داشتم یکم جا باز کرد آروم آروم نصف کیرم رفت اینقدر تنگ بود که کیرم به زحمت میرفت تو کونش باورم نمیشد کص به اون گشادی کون به این تنگی یکدفعه تمام کیرم جا دادم تو کونش که جیغش در اومد دستم دم دهنش گرفتم حواسم نبود گاز گرفته دیگه فقط تلمبه میزدم به زحمت کیرم تو کونش جلو عقب میشد یکم دردش کمتر شد ولی همش میگفت توروخدا درش بیار مردم پاهاش محکم میکوبید به زمین ولی توجه نمیکردم کمکم شدت تلمبه هام بیشتر کردم نزدیک بود آبم بیات در گوشش گفتم کجا بریزم گفت داخل نریزی بزار لای سینه هام از کونش کشیدم بیرون سینه هاش جفت کرد پاهام دو طرفش گذاشتم چندتا جلو عقب کردم داشتم ارضا میشدم به عمد بردم نزدیک لبهاش با فشار ریختم روی لبها و صورتش کیرم کشیدم روی لبهاش چشمهاش بسته بود چندتا با کیرم زدم روی صورتش بلند شدم سری دستش در کونش گرفت یکم خون اومده بود رفتم خودمو شستم ولی شهلا لخت کف اتاق افتاده بود لباسم پوشیدم گفتم اگر دیگه دخترت زنگ زد همه چیز بهش میگم دستم گرفت با دستمال صورتش پاک کردم گفت این دخترم رئیس این خونه هست دختر کوچیک ام اصلا بهم نمیرسه این گیر میده عکس دختر کوچیکش روی دیوار بود واقعا خوشگل بود ببخشید طولانی شد یا غلط املایی یا نتونستم مفهوم کامل برسونم اگر جالب بود سکس با دختر کوچیکش که شهلا خودش ردیف کرد براتون بنویسم با تشکر از همگی نوشته: بنیامین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده