رفتن به مطلب

داستان گی سکس با دوستم

kale kiri

ارسال‌های توصیه شده

خاطره سکس با دوستم

من میخوام خاطراتم رو اینجا بنویسم. این اولیش هست و مربوط به خیلی سال پیش هست.
اسم ها رو مستعار میگم.
من اسمم نیما هست و وقتی ۱۸ سالم بود یه دوستی داشتم به اسم امیر. همیشه یه حس جنسی بهش داشتم و هر روز این حس بیشتر میشد. با هم دوست خیلی صمیمی نبودیم ولی من وقتی میدیدمش ترن آن میشدم. من حدود ۶۰ کیلو بودم با ۱۷۰ سانت قد. لاغر بودم، خیلی ی ی سفید بودم و پوست خیلی نرمی داشتم. امیر، یه پسر با موی خرمایی تقریبا بلند، لاغر، سفید، کمر باریک و هم قد من. دوسال از من بزرگتر بود. اون موقع ها زیاد توی کلوپ میرفتیم پلی استیشن بازی می کردیم، من خیلی تو کف امیر بودم، یه روز وقتی همه پشتشون به ما یود و بازی میکردن، یهو امیر به من خیره شد و نمیدونم چی شد همدیگه رو بوس کردیم. دیگه از اون روز یه بعد کار ما شده بود بوسیدن همدیگه. توی کوچه پس کوچه، هر جای خلوتی لبای هم رو میخوردیم. آروم آروم شروع کردیم به مالیدن همدیگه و شروع کردیم رفتن به مکان. اون موقع می رفتیم مغازه ما، خالی بود و من کلیدش رو داشتم. کم کم لباس هامون رو در می آوردیم و من کیرش رو میمالیدم ولی سکس نمیکردیم. تا یه روز بهم گفت کاش توی حمام بودم. گفتم چرا؟ گفت چون اونوقت بدنامون لیز بود و بیشتر حال میداد. منم گفتم آره، راس میگی. تا اینو گفتم اونم از خدا خواسته گفت میتونم خیسش کنم؟ منم که تو تمام این مدت تو کفش بودم که منو بکنه بهش گفتم آره، خیسش کن. اونم نامرد کون من رو پر تف کرد و کیر خودشم حسابی تف مالی کرد و شروع کرد مالیدن لای کون من. توی مغازه ما فقط میتونستیم سرپا باشیم چون جای دراز کشیدن نداشت. امیر سرپا حسابی کیرش رو مالید لای کون من که یهو آبش پاشید.
فردا دوباره قرار داشتیم، این دفعه یه جایی برای خوابیدن من درست کرده بودم. ولی به امیر نگفته بودم، از قبلش حسابی خودم رو تمیز کرده بودم، توی کونم هم همیشه میشستم و آماده بودم واسه امیر. همیشه من بدنم شیو بود و خودم هم خیلی خیلی کم مو بودم. بدنم اصلا مو نداشت. اون روز دوباره شروع کردیم به مالیدن هم و خوردن لبهای هم. سرپا بودیم، همینجوری لباسهامون رو در آوردیم و لخت شدیم. از پشت چسبید بهم و بدون اینکه ازم اجازه بخواد حسابی کونم رو با تف خیس کرد و کیرش رو میمالید لای کونم. من بهش گفتم میخوای بخوابیم؟ اونم که از خدا خواسته گفت آره، کجا؟ منم بردمش اونجایی که از قبل درست کرده بودم. هیچ وقت بهش نگفتم منو بکن، من دراز کشیدم و اون خوابید روم. خودشو انداخته بود روم و کیرشو محکم میمالید لای کونم، یجوری حس کردم داره از قصد محکم فشار میده روی سوراخم و هی میماله. به روی خودم میاوردم، دیوونه شده بودم، واقعا میخواستم اون لحظه تا ته بکنه توی کونم و تا ساعتها منو بکنه. ولی روم نمیشد. همینجوری محکم تر میمالید کیرشو، تا یهو اونقدر سوراخ من شل شده بود که سر کیرش رفت توی سوراخم. اومد در گوشم و گفت نیما، رفت توش؟ منم گفتم آره. بعد گفت درش بیارم؟ گفتم نه خوبه ادامه بده لطفا. دیگه دیوونه شده بودم. اونم نفس نفس میزد در گوش من. حسابی من حشری شده بودم و اونم مثل دیوونه ها منو میکرد تا آبش اومد و همش رو ریخت توی کونم. تا چند دقیقه بلند نشد از روم.
بعد از اون دیگه هر روز کار من و امیر سکس بود.
خیلی لذت میداد.
ممنون که خوندین

نوشته: نیما

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18