arshad ارسال شده در 9 ساعت قبل اشتراک گذاری ارسال شده در 9 ساعت قبل ترسوی حشری سلام سلام اول از همه اینکه این متنی که مینویسم بخشی از زندگی خودمه و بخشیش کاملا غیر واقعی اگه ایرادی داره به بزرگی خودتون ببخشین من پویانم و 22 سال سن دارم و یه پسر کاملا معمولی با تقریبا سینه های بزرگ افتاده و پوستی سفید که حتی تو مدرسه سفید صورتی صدام میکردن و باهام شوخی های ناجور میکردن مخصوصا تو دبیرستان ولی من پیش اونا جوری رفتار میکردم که از کارشون بدم میاد شاید اولاش اینجوری بود ولی به مرور زمان یه حس جدیدی تو من شکل گرفت یه حس دخترونه و عجیب و حتی سلیقه پورن دیدنم هم تغییر داد و گی یا فمبوی نگاه میکردم و همیشه خودمو جای اون کسی که داره میده تصور میکردم همیشه دوست داشتم یکی با سینه های سفیدم ور بره و دستمالیم کنه ولی چون خانواده ام مخالف هزار درصدی این قضیه ان اکثر رابطه هام انلاین بود تا اینکه یبار وقتی رفته بودم استخر متوجه نگاه های خیره یه نفر شدم و سریع گرفتم قضیه رو اولش خواستم بی محلی کنم ولی یهو به سرم زد که بلاخره دل و به دریا بزنم و به طرف نخ بدم به هر بدبختی که تونسته بودم به طرف رسوندم که دارم میرم سمت دستشویی و وقتی رسیدم ذهنم هزار جا رفت که نود درصدش این بود که غلط کردم و اشتباه کردم ، که با باز شدن در دستشویی تمامش یادم رفت یه آقای چهارشونه با یه بدن ورزشکاری اومد تو انقدر هول شدم که با صدای نسبتا بلند گفتم چرا میای تو.. (سریع دستش رو گذاشت رو دهنم) آروم گفت اگه نمیخوای میرم ، منم با یه صدای خیلی لرزون گفتم نه وایسا بعدش شروع کرد تعریف کردن که تو خیلی خوشگلی و من دختر به این سفیدی ندیدم تا حالا چه برسه به پسر و از این حرفا من اون لحظه فقط میتونستم نگاه کنم صدام در نمیومد اصلا که یدفعه گفت خم شو و شلوارتو در بیار اون لحظه هر بهانه ای که تو ذهنم میومد جور کردم که ندم و فقط به ساک زدن راضی باش ( من تاحالا اینکار رو نکرده) ولی وقتی کیرش رو درآورد من با تمام حشریتی که داشتم براش ساک میزدم اونم برای یه کیر ۱۵ سانتی کلفت ، اولش داشتم اذیت میشدم ولی هرچی می رفت جلو بهتر میشدم که یهو اه مردونه ای کشید و حس کردم داره ارضا میشه میخواستم کیرش رو از دهنم در بیارم ولی نزاشت با دوتا دستاش سفت گردنم و گرفت تو حلقم ارضا شد و مجبورم کرد قورتش بدم و بالا نیارم مثل تمام داستان هایی بود که خونده بودم یه آب شور و لزج که خیلی حشری کننده اس بعدش که کارش تموم شد گفت اگه میخوای بیشتر از اینا حال کنی وایسا تو رخت کن شماره ام رو بدم و.... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده