arshad ارسال شده در 18 آذر اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر از شوخی تا دادن به دوستدخترم مثل بقیه گاهی با هم سکس چت میکردیم که یه شب توی چت حرفامون به آنجا رسید که مونا گفت انقدررر حشریم که اگه پیشت بودم بهت تجاوز میکردم. منم در جواب گفتم جوووون کونم که قابل تورو نداره و این حرف باعث شد که یه جرقه توی ذهن مونا بخوره گفت جون واقعا میگی؟ نکنه قبلا دادی گفتم نه بابا گفت ولی فرم کونت از دختراهم بهتره فهمیدم که بهم چشم داشته خلاصه اون شب گذشت و از اون به بعد موقع سکس چت منو کونی صدا میکرد. من ۳۲ سالمه و اون ۲۶ سالشه اسم من پویاست و ۱۸۶ قدمه و وزنم ۸۳ کیلو و سایزم حدودا ۱۴ مونا هم ۱۶۲ قدش و تپله فک کنم ۸۰ کیلوعه . تا اینکه یه شب گفت یکم با سوراخش ور برو منم شروع کردم ور رفتن تا جایی که انقدر ادامه دادیم که تا دو انگشت کردم تو کونم و انقدر داغ شده بودم که فهمید خوشم اومده و ارضا شدم تا اینکه یه روز که خونشون خالی بود بهم گفت کاندوم و ژل بگیر با وسایل رفتم پیشش، خونشون تا فردا خالی بود و قرار بود شب پیشش بمونم بعد از خوردن شام و یکم شیطونی رفت از آشپزخونه یه خیار آورد که از کیر خودم یکم بزرگتر بود و گفت امشب باید کونی من باشی و من پششششمام ریخته بود یکم که رفتیم جلو دیدم سرپا ایستاده و من زانو زدم و دارم خیار رو براش ساک میزنم حتی اجازه نمی داد که به کیرم دست بزنم یه کاندوم روی خیار کشید و یه کاندوم هم روی دو تا انگشتهاش یه بالش زیر شکمم گذاشت تا کونم بیاد بالا و شروع کرد با ژل و انگشت سوراخمو مالیدن من دیگه ول کرده بودم داشتم لذت میبردم تا جایی که انگشتش تا تتتته تو کونم جلو عقب میشد بهم میگفت کونی دول کوچولو خلاصه کنم اون روز جوری با خیار منو گایید که فکرشم نمیکردم انقدر لذت داشته باشه ارضا نشدم ولی یه عالمه آب شفاف از کیرم (یا بقول مونا: دولم) میومد. اون شب تا شب کلی منو کرد، جوری که خیار راااحت توی کونم تلمبه می خورد و اصلا اجازه نداد به دولم دست بزنم خودشم فقط با لیسیدن کصش ارضا شد حدود یه سال از اون ماجرا میگذره و توی سکسامون اکثر اوقات اون منو میکنه جوری شدیم که خودم دلم میخواد بهش کون بدم و واقعا دنبال یه دیلدو کمری هستیم. امیدوارم از خاطرم لذت برده باشید. نوشته: پویا جون واکنش ها : karlosmarkoos 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده