رفتن به مطلب

داستان بیغیرتی گذشته ی زنم

dozens

ارسال‌های توصیه شده

کنجکاوی در گذشته همسرم

دوستان سلام
قسمت اول
امیدوارم از نوع بیان و نوشتن خاطرات مون دلخور نشین و فقط به بوجود آمدن مسائل زندگیمون و اتفاقاتی که هیچ وقت تصورش را هم نمیکردم ، توجه کنید . ممنون از شما
من و همسرم گاهی برای خواندن داستانهای سکسی وارد این سایت می شویم برای بالا بردن کیفیت سکسمون .
من افشین هستم ۵۶ ساله و همسرم میترا ۴۸ ساله بسیار هات و شهوتی که همیشه تو دلم از پدر و مادرش تشکر میکنم بخاطر بوجود آوردن این بانوی سکسی و زیبا که هنوزم با داشتن هیکلی مناسب و خوش فرم وقتی برای خرید و مایحتاج زندگیمون بیرون میریم چشمان خیلی ها دنبالشه . اینو من کامل حس میکنم .
چهار شب قبل یعنی پنج شنبه وقتی داشتم با تمام انگیزه و لذت بردن و لذت بخشیدن ، گوشی بدست هم میکردم و هم داستان سکسی می‌خوندم ، بخاطر اینکه بتونم بیشتر خودمو نگه دارم گفتم ، تو موافقی که تو این سایت سرگذشت زناشویی و اتفاقات پیش آمده زندگیمون را بصورت داستان سکسی بنویسم و تو این سایت بفرستم . چشماش که نیمه باز بود و با دستاش بدن منو لمس می‌کرد گفت افشین برو گمشو ، میخوای آبرومو ببری و زبانزد اجتماع بشیم . به جای این کوس وشعرا تند تر بکن و فشار بده گفتم ‌کوس خوشگله کسی نمی‌فهمه چون اسامی را عوض میکنم و کسی آدرس مارو نمیتونه داشته باشه . گفت کیر کیوان تو دهنت ، تند تر بزن داره ابم میاد بعد از یه دقیقه لرزید و منو محکم به خودش فشار داد با دیدن حس شهوتی که از همه جای بدنش خارج میشه منم نتونستم طاقت بیارم و با فشارهای محکم و تلاش در به حرکت در آوردن بدنم روی بدنش تمام آبی که داشتم با پنج شش تا ارگاسم تخلیه کردم و بی حرکت تمام بدنم ول شده بود رو بدنش ولی میترا با حرکت‌های مختلف هنوز داشت از من بهره می‌برد . بعد از نیم ساعت که در کنارش دراز کش بودم تونستم متقاعدش کنم و اجازه نوشتن این خاطرات رو بگیرم .
حدود ده سال پیش بود هر بار سکس می کردیم به من می‌گفت افشین کاش گیرت کلفت بود کاش بیشتر میتونستی خودتو نگه داری . دو هفته ای به حرفاش فکر میکردم تا اینکه جوابی به ذهنم رسید چندین بار لعنت بر شیطان کردم و به خودم فحش و ناسزا دادم . سعی میکردم که دیگه بهش فکر نکنم ولی لامصب به هر طرف میرفتم یه چیزی می‌دیدم که باعث می‌شد به جواب خودم برسم . بد جوری ذهنمو درگیر کرده بود . طوری که میترا متوجه شده بود و مرتب سوال میکر افشین چیزی شده دیگه مثل سابق شیطنت نمیکنی ، شوخی نمیکنی ، با حواله کردن دودولت منو نمیخندونی . گفتم نه بابا چیزی نشده پرید وسط حرفم گفت حتی دیگه مثل قدیم حالت‌های سکسی از خودت نشون نمیدی .من افشین یک ماه پیشو می‌خوام نه این افشین زوار در رفته رو. گفتم هر موقع پرید میشی رفتار تو هم عوض میشه من سعی میکنم فشار نیارم. تو هم فکر کن من پرید شدم گفت اوه اوه پرید یک ماهه . اره دیگه مردان اینطورین . نمی‌توانستم قبول کنم که همسری که عاشقانه دوستش داشتم شاید با کس دیگری سکس کرده باشه . بعد از مدتی تصمیم گرفتم که اول تحقیق کنم و به نتیجه برسم . با همکارم سر صحبت را با فیلم‌های پورن باز کردم و گفتم عجب کیرای گنده ای دارن چطوری زن زیرش تحمل می‌کنه گفت زنها از خداشونه که با کیر کلفت گاییده بشن چون لذت بیشتری میبرن . گفتم آخه مگه می‌تونه تحمل کنه من شنیدم از درد فقط جیغ می‌کشن و گاهی هم بیهوش میشن گفت فقط بار اول براش سخته اگه یکبار امتحان کنه دیگه براش عادی میشه . کم کم با بیراهه کشیدن حرفام موضوع را عوض کردم . بیشتر از قبل مطمئن شدم که همسرم میترا حتما با کسی که کیرش کلفت تر از من بوده سکس داشته که مرتب آرزو می‌کنه که کاش کیر من هم کلفت بود . داشتم دیوونه میشدم حوصله هیچ کاریو نداشتم تمام لباسام چروک بود و باید اتو میکردم . تا اینکه یه شب تو گوشیم می‌چرخیدم یه سایت سکسی پیدا کردم . روی تخت مرد سیاه پوستی داشت یه زن سفید پوست را می‌کرد ، یه مرد دیگه هم کنار تخت روی صندلی نشسته بود و با علاقه سکس آنها را نگاه میکرد گاهی هم خودشو می‌مالید . کم کم متوجه شدم که آن مردی که روی صندلی نشسته همسر اون زنه هستش و با نوازش کردن ازش دلجویی می‌کنه و زنده هم از شوهرش تشکر می‌کنه و به زبان فرانسه هم یه چیزایی میگه . برداشت من از حرفهای اون زن از همسرش این بود که می‌گفت ،چقدر کار خوبی کردی که دوستتو با اون کیر کلفتش آوردی تا منو بکنه ازت ممنونم . کاش تو هم اینطوری منو میکردی .هم عصبی شده بودم و هم دلم میخواست ببینم که آخرش چی میشه . چند روزی گذشت کم کم اون ذهنیت تلخ تبدیل شد به لذت بردن . و دوباره رفتارم مثل سابق شد . میترا هم کیف می‌کرد و با حرکت‌هایی که خانمها بلدن چطوری یه مرد را تحریک کنند انجام می‌داد . من هم کم کم از طریق ماهواره فیلم‌های پورن میزاشتم که با هم ببینیم و بیشتر دنبال مردهای سیاه پوست با کیرهای آنچنانی را انتخاب میکردم . بعد از چند بار سکس دوباره از کیر کلفت صحبت میکردیم . وقتی تو افکارم گاییده شدن زنمو زیر یه کیر کلفت می‌دیدم حسابی داغ میکردم و با حرکات سکسی سعی میکردم که برای همسرم جبران کنم . بعد از مدتی یه شب وقتی یه فیلم سیاه را می‌دیدیم میترا گفت وای چه کیر کلفتی . واقعا میشه کیف زنه را زیر کیر سیاه حس کرد . بهش گفتم خیلی دلت میخواد با کیر کلفت سیاه سکس کنی ؟ محکم به پشتم کوبید گفت افشین خفه شو ، برو بمیر که دیگه از این حرفا نزنی ، گفتم مگه چی گفتم منظورم این بود که کیر من دوست داری کلفت بشه با کمی مکس گفت از خدامه. ولی ما از این شانسا نداریم . گفتم که همانطور که تونستم ضعف زود ارضا شدنمو درست کنم کیرمو هم کلفت میکنم بهت قول میدم . گفت اگه تو بتونی این کار بکنی خودمو همه جوره در اختیارت می‌زارم. گفتم ایول ، قولتو فراموش نکنی .روز بعد به او گفتم یکی از کانال‌های ایتالیا تبلیغ دو دستگاه برای افزایش قطر و درازی آلت مردانه دیدم . وقتی روی کانال رفتم خوشحالی شو به صورت عجیبی نشون داد . چند روز با تحقیق متوجه شدم که باید برم قشم و از آنجا تهیه کنم . بخاطر همین یه تور دو روزه با رزرو هتل دو تخته گرفتم و با یه اشتیاق به قشم رفتیم . بعد از ظهر همان روز به بازار رفتیم ، از چندین نفر بصورت مخفی سراغ داروهای زیر شکم را گرفتم ، تا اینکه یه نفر آدرس داد .به میترا گفتم تو برو یه چرخی بزن درست نیست که هر دو وارد مغازه یارو بشیم من خجالت میکشم گفت باشه فقط دست خالی نیائی . وارد مغازه شدم و با من من کردن تونستم به فروشنده. بفهمونم که چی می‌خوام . هر دو مدلش را داشت یکی وکیوم می‌کرد و دیگری با پیچ و مهره بود با چرخاندن مهره کیر را به دراز شدن وادار می‌کرد . گفت شما باید هزینشو پرداخت کنی و آدرس تو بده برات میفرستم . ممکنه تهران تو فرودگاه ساکتو بگردند و پیدا کنند . قبول کردم ولی در آخر گفت باید از این پماد چهار کاره هم استفاده کنی تا رگهای آلتت پاره نشده ..و حتی درد را هم کمتر حس میکنی . یکی از پماد ها را گرفتم و دیگری را گفتم برام بفرست چون میترا گفته بود دست خالی نیایی . اون شب در هتل سکسی انجام دادیم که واقعا بیاد موندی شد . چون پماد هم بی‌حس کننده بود هم افزاینده بود و هم لذت دهنده . برای اولین بار سه ربع کامل فقط تلمبه زدم . بعد از استفاده از پماد با آب گرم شستنم تا بتونه سال بزنه . میترا هم عجب ساکی میزد بهتر از فیلم‌های پورن . گفتم چه خوشگل میخوری دمت گرم کجا یاد گرفتی ؟ گفت از تو فیلم‌ها دیدم یاد گرفتم . میدونستم که قبلاً کیر دیگه ای را ساک زده ولی نمی‌دونستم چند بار . روی تخت پاهاشو با دستام بالا گرفته بودم و خودم نشسته داشتم با شدت تلمبه میزدم ، بهش گفتم منظوری ندارم ولی یه سوال بپرسم ازت اگه ناراحت نمیشی ؟ چشماش و بست و گفت بپرس . همه زن‌ها از کیر کلفت خوششون میاد ؟ گفت نمی‌دونم ولی شاید بیشترشون گفتم پس تو هم جزو بیشتر ها هستی گفت آره . گفتم من شنیدم که هر خانمی اگه با کیر کلفت سکس کرده باشه می‌دونه که لذت زیادی داره ، کیر من که کوچیکه برام عجیبه که چرا تو اینقدر علاقه مندی . گفت افشین به کارت ادامه بده ، حال مارو نگیر دیگه از این فرصت‌ها گیرمون نمیاد . بخاطر اینکه موضوع را عوض کنم گفتم حس می‌کنی که کلفت شده گفت آره آره آره وای بکن بکن تند تند بکن . شک نداشتم که یاد کیر کلفتی افتاد که باهاش سکس داشته .
دوستان بقیه را در فرصت مناسب براتون تعریف میکنم . چون مطالب مهم و گفتنی های شیرینش هنوز مونده . شب بخیر
ادامه دارد
افشین کنجکاو

نوشته: افشین

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18