dozens ارسال شده در 11 آذر اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر شبی که زنپوش بی غیرت شدم. امیر هستم ۴۰ سالمه اهل تهران،خاطره ام مربوط به پنج سال پیش، با پارتنری به اسم محمد هست. چهار سال از آخرین سکسم می گذشت و از طرفی دو سالی بود که متاهل شده بودم، برقراری ارتباط با آدمای جدید برام ترسناک بود و فکر می کردم دیگه به درد مفعول بودن نمی خورم،ولی حس کونی بودن همیشه باهام بود و به ناچار برای خالی کردن خودم لباسای زنمو می پوشیدم، عکس میگرفتم و تاپیک می زدم. پسرهای زیادی از ۱۸ ساله تا مرد ۶۰ ساله چت میکردم،که خب اکثرا یا جقی بودن و دنبال عکس و یا برای سکس عجله داشتند. از بین فالورهام ،محمد،مدت ها بود که پیگیرم بود و هر وقت عکسی می گذاشتم،با کامنت و چت از بدنم تعریف می کرد تا بالاخره یه بار که داغ بودم و اونم انلاین بعد یه چت مفصل،ایدیمو بهش دادم و رابطه تلگرامی بینمون شروع شد. ده سالی ازم بزرگتر بود و می گقت تجربه رابطه گی جز چند بار کون کونک بازی اونم توی دوران دبیرستان رو نداشته،اهل اصفهان و مثل خودم متاهل بود و می گفت یه زن پوش بی حاشیه میخواد که اهل تهران باشه تا هر وقت برای خرید مغازه اش میاد تهران، باهاش سکس و رابطه احساسی را تجربه کنه. خلاصه عکس های بدن و فیسش رو فرستاد،فیس خوب با موهای جو گندم و بدن پر از پشم و کیر نسبتا کلفت و بلندی داشت که خیلی خوشم اومد ازش ، منم عکس فیس رو براش فرستادم.که بر خلاف تصورم خیلی خوشش اومد و توافق کردیم یه مدتی چتی باهم باشیم تا اگر به نتیجه رسیدیم یه بار که برای خرید میاد تهران با هم سکس کنیم. کم کم ارتباطمون بیشتر شد و گاهی برام پیام و موزیک عاشقانه می فرستاد و بهم زنگ می زد و باهام مثل یه دختر لاس میزد که حس زنونگی مو خیلی تحریک می کرد تا چند باری که تو خونه تنها بودم، لباس زیر زنانه زنمو پوشیدم و بعد ارایش مفصل، باهاش وب سکس کردم. بعد دو ماه رابطه مجازی، محمد گفت که آخر هفته قرار برای خرید بیاد تهران ،منم به نقطه ای رسیده بودم که دوست داشتم،زیر کیر محمد ارضا بشم و راضیم کرد تا طلسم چند سالمو بشکنم و برم سر قرار حضوری... . روز قرار، فول شیو کردم،زیر لباسم یه ست سکسی زنانه از زنم کش رفتم و پوشیدم و کیف لوازم آرایش رو برداشتم .توی مسیر انقدر استرس داشتم و افکار منفی اومد سراغم، که بهش زنگ زدم تا قرار بهم بزنم،ولی باهام حرف زد و راضیم کرد ،بی معطلی ادرس گرفت و خودش با ماشین اومد دنبالم و سوارم کرد . ارتباط اولش خیلی گرم و صمیمی بود،صورتمو بوسید و آروم دستمو که از استرس سرد شده بود گرفت مالید و گفت خانمی دیدی سر قرار اومدن سخت نیست.از اینکه خانمی صدام کرد، دلم هوری ریخت و نبض کونم از شدت شهوت زد. دستمو آروم گذاشتم روی کیرش که دیدم شق کرده ،خندید و گفت می بینی که منم مثل خودت دیگه تحمل ندارم.پس اگر اوکیی بریم سوییت حال کنیم. وقتی رسیدیم سوئیت ، یه جعبه بهم داد،با اشتیاق باز کردم،که دیدم داخلش یه بات پلاگینه(چون تو کار لوازم ارایشی بود راحت گیر آورده بود) خیلی خوشم اومد ،ولی هنوز خجالت می کشیدم، خندید و گفت با خودم فکر کردم یه چی بگیرم که بهش نیاز، داری و هر بار که بکنی تو کونت یادم بیوفتی. ازش تشکر کردم و محکم بغلش کردم، آروم لبشو اورد سمتم و ازم لب گرفت و همزمان لباسامو در اورد تا به شورت سوتین تنم رسید و انگشتم کرد، اروم و به حالت قمبل خوابوندم رو تخت و بات پلاگین رو با کلی کرم لوبریکانت کرد تو سوراخم.که خیلی بهم حال داد،جوری که پیش ابم سر کیرمو خیس کرد.گفت تا خودتو آرایش کنی منم یه دوش می گیرم. سریع رژلب و پنکک زدم و کلاه گیسمو سر کردم،بدنم داغ و سست شد،جوری که بی حال دراز کشیدم رو تخت تا بالاخره محمد لخت مادر زاد اومد و وقتی منو خمارم دید ،بی معطلی نشست رو سینم و کیرشو کرد تو دهنم ،چند دقیقه ای با ولع تموم براش ساک زدم تا شق کرد. بات پلاگینو از تو کونم در اورد و سر کیرشو اروم کرد تو کونم،که خیلی راحت رفت توم.درد چندانی نداشتم و از همون اول برام لذت داشت، یه ربعی منو تو چند پوزیشن مختلف، گایید تا از داغی ابش تو کونم فهمیدم که ارضا شده،یه دستمال کاغذی کرد تو سوراخم و کمی تو بغل پشمالوش ریلکس کردم. حالمون که جا اومد باهم رفتیم حموم و طبق قرار قبلی روم جیش بعد از سکسشم کرد،که حس فوق العاده ای بهم داد. بعد حموم سریع ست زنونمو پوشیدم و آرایش کردم.اون هم یه چایی اماده کرد ، نشستم تو بغلش و ازم لب گرفت و همینجور که عکسای سکسی زنمو که براش گرفته بودم ،میدید ،کونمو میمالید و درباره کس و کون زنم می پرسید و منم براش می گفتم.با اینکه اولین بارم بود ولی از بیغیرت شدنم حال می کردم و هردومون حشری شدیم .دوباره رفتیم رو تخت و منو خوابوند و این بار اون برام ساک زد.تا شق کنم،سر کیرم کاندوم بست و نشوندم رو کیرش،بعد یه کم بالا و پایین کردن، تا ته رفت تو کونم. اونم همینجور که برام جق می زد و از زنم می پرسید و فحش ناموسی می داد تا بالاخره آب کیرم اومد و ریخت تو کاندوم. محمد از روی کیرش بلندم کرد و ایستاده جلوی ایینه دوباره کیرشو کرد تو کونم و تلمبه زد و کاندوم اب کیرمو گرفت جلو دهنم و تا آب خودمو بخورم ،بالاخره آبش اومد و دوباره خالی کرد تو کونم. بعد سکس دوم، لباسامو عوض کردم و ازش خداحافظی کردم و رفتم. نوشته: امیر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده