رفتن به مطلب

داستان گی کون کردن

mohsen

ارسال‌های توصیه شده

کون کردن بعد کات

داستانی که براتون تعریف میکنم کاملا واقعی هست و نیازی هم نیست پاشم تا اینجا بیام کسشر تعریف کنم برای خنده، گی هم هست اگه دوست نداری سیکتیر❤️.
من اسمم اسماعیله و همه اسی صدام میکنن ۲۳ سالمه و از وقتی یادمه گی ام و حشری. این داستان هم برای سال پیش زمستونه.

۱۸۵ قدمه حدود ۸۰ کیلو هم وزن، گندمی روشن هستم، چشم ابرو مشکی و بدن نسبتا خوب و مردونه و تمیزی دارم باشگاه رو گاییدم🤣. (اینارو میگم که بتونید تصویر سازی کنید نه اینکه پز بدم)

من کلا دیر انزال هستم، اوایل فکر میکردم یه موهبت خیلی خوبه که دارم و خیلی فاعل خفنی هستم، رفته رفته که سکس میکردم فهمیدم نه اینطوری هم نیست. کلی انرژی میذارم و تایم حدود نیم ساعت یا ۴۰ دقیقه یا حتی یک ساعته دارم سعی میکنم ارضا بشم ولی نمیشم. همین الان آرزومه با یه ساک ساده ابم بیاد چون خیلی رمانتیک هست. ولی خب منم از اینور بوم افتادم و شاید باید برم دکتر تا درمانش کنم.

حدود ۳ ماه با یه آقا پسری تو رابطه افلاطونی بودم بدون سکس 🤣، بیشتر از لحاظ عاطفی ارضا میشدم توی این رابطه ولی خب نیاز جنسی هم جزوی از خواسته‌های یه انسانه ولی بخاطر اینکه به طرفم فشار نیاد و حس نکنه که فقط برای سکس میخوامش بهش هیچی نگفتم (البته ساک و بوس و بمال بمال داشتیم ولی نشد هیچوقت بکنمش) که اخرش با یه دعوا کات کردیم.

منم فرصت رو غنیمت دیدم هورنت نصب کردم یه پسر سفید و لاغر ماغر فکر کنم ۱۰-۱۵ سانتی ازم کوتاه تر بود کلا ۶۰ کیلو هم نمیشد که تایپم بود و ارتباط گرفتیم باهم اوکی شدیم باهاش چت کردم دیدم خونشون نزدیک محل کارمه، خلاصه بعد هزار جور بدبختی و هماهنگی بعد کار رفتم خونشون.
اونم تازه کات کرده بود و دردش مثل من بود سکس میخواست.
رسیدم خونشون و سلام چطوری که خودش اومد زود بغلم و بوسیدیم همو خیلی رمانتیک طور و من سیخ سیخ بودم.
بعد بهم گفت دستاتو بشور (مثل خودم وسواس بود🤣)
بعدش همونجا توی پذیرایی شلوارمو در اورد و شروع کرد ساک زدن کیرم، گرمای دهنش و زبونش داشت دیوونم میکرد، یکم که ساک میزد صورتشو میگرفتم و میبوسیدمش (کارای رمانتیک و از این حرفا 🤣)
یادم نمیاد دیگه چی شد این بین که رفتیم تو اتاقش رو تخت کامل شلوار شرتم رو در آوردم و فقط تنک تاپ تنم بود و لم دادم رو تخت و پاهامو باز گذاشتم و و امد کیر سیخمو گذاشت باز توی دهنش و این بار یکم خشن تا ته حلقش فرو میکردم و تلمبه میزدم توی دهنش
شلوارشو در اوردم دیدم واااای یه شورت توری خوشگل رنگ بدن پوشیده روانیم کرد. کلی کونشو از رو شورت بوسیدم و لیس زدم، در اوردم شورتشو و گفتم بشین رو صورتم، سوراخش تمیزززز بوی بهشت میداد، تا جان در بدن داشتم زبونمو توی سوراخش چرخوندم و مزه مزه کردم توشو، وای که هر چقدر بگم کم گفتم این پسر چقدر خوشمزه بود، نمیدونم چون خیلی وقت بود سکس نکرده بودم خیلی حال میداد یا واقعا تمیز ممیز بود.
همونجوری که من داشتم با ولع کون و سوراخ این آقا پسرو میخوردم اونم داشت کیرمو با ولع تمام میخورد و ناله میکرد بخاطر گرمای زبونم توی کونش.
همینطور به میک لاو ادامه دادیم و وقت کون کردن رسید :))
کاندومو در اوردم و لوب داشت خودش،
اصلااا یادم نمیاد پوزیشن اولی که شروع کننده سکسمون بود چی بودش 🤣
ولی آره خلاصه از اونجایی که از خودم مطمئنم احتمال زیاد آروم واردش شدم و کم کم ضربه ها سنگین تر و عمیق تر شدن.
چندین مدل کردمش، پاهاشو انداختم رو شونم و ضربه میزدم داخلش، افتادم روش و میکردمش، پاهاشو آوردم بالا و بازم افتادم روش و عمیق تر از همیشه سوراخشو میگاییدم و اونم رو ابرا بود. تلافی همه این چند ماه بدون سکس رو روی این بدبخت در اوردم، حتی برای اولین بار اونجا بود که سرپا یکیو می گاییدم، البته خوب وزنی هم نداشت و راحت پوزیشن ایستاده رو روی ایشون زدم و کیف کردیم 💦. حدود ۱ ساعت تایم سکسمون بود از اولش تا وقتی آبمون بیاد
بنده خدا وسطاش هم خسته شد و استراحت دادیم
جوری که پیشنهاد دادم اگه نمیتونی ادامه ندیم که گفت نه اینجوری زشته نمیشه و فلان.
بعد استراحت چند دقیقه ای که بلندش کردم تو بغلم بردمش تو آشپزخونه آب خوردم و ماچ و بوسه بازی کردیم
اوردمش دوباره تو اتاق و پاهاشو دادم بالا افتادم روش و تمرکز تمام کردم تا ابم بیاد (این دفعه خودم دلم نمی خواست آبم بیاد چون خیلی داشت خوش میگذشت ولی چاره ای نبود تایم نداشت مامانش ممکن بود برسه خونه) بعد چند تلمبه بهش گفتم ابم داره میاد اونم داشت برای خودش میزد گفت منم نزدیکه. نزدیک انزال کیرمو کشیدم بیرون و کاندومو در اوردم و با یکم حرکت دست آبم مثل اتش‌فشان پاشید رو سینه و شکم این آقا پسر دقیقاً همزمان اونم ابش اومد و جفتمون یه آه از لذت کشیدیم و پسره خوشش اومد از اینکه آخرش جفتمون سینک شدیم و ابمون باهم اومد :)

این یکی از بهترین و لذت بخش ترین تجربیاتم توی سکس بود، نمیدونم واقعا با کیفیت و لذت بخش بوده یا بخاطر این بود که بعد چند وقت طولانی داشتم یه کون ناب میگاییدم :))
امیدوارم خوشتون اومده باشه و قسمت شما هم یه سکس ناب و لذت بخش بشه.

اسی، مخلص همه پسرای سفید مفید :).

نوشته: اسی :)

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18