behrooz ارسال شده در 1 آذر اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر فانتزی های آخر هفته امروز پنجشنبه س پنجشنبه ها همیشه یه رنگ و بوی دیگه ای داره . برای هر کس یه جور و برای ما متاهل ها هم یه جور دیگه دم ظهر سر کار قهوه ام رو غلیظ تر درست میکنم و سر میکشم و سرم رو با کار گرم میکنم تا وقت زودتر بگذره بخاطر مسائل اقتصادی مجبورم پنجشنبه ها اضافه کار بمونم تا ۴ بعدازظهر . اما مدام تو فکر امشبم و تو ذهنم تا شب چندین بار با خانمم سکس میکنم ساعت ۴ میزنم بیرون و مسیر ۱ ساعته تا خونه رو با فکر سکسی که قراره امشب با خانمم انجام بدیم طی میکنم عاشق داگی و 69 هستم مخصوصا وقتی خانمم شورت توری مشکی تنش باشه اونم داگی خیلی دوست داره و دلش میخواد همیشه تو حالت داگی گاییده بشه. البته از 69 هم بدش نمیاد وقتی روم خوابیده و داره کیرمو ساک میزنه و من زبونم رو کردم تو کوسش حدود ساعت ۵ میرسم خونه میبینم منتظرمه با یه ساپورت مشکی براق که رون ها و کونش رو به شدت خوش فرم نشون میده جوراب شیشه ای مشکی ، سوتین توری مشکی که با شورت توری ست شده و یک تاپ نیم تنه که چاک سینه هاش آدم رو بشدت تحریک میکنه نمیتونم طاقت بیارم و به محض بستن در بغلش میکنم و زبونم میرم رو لبای رژ زده ش کیرم رو از رو شلوار میچسبونم به کوسش که از رو ساپورت به شدت خود نمایی میکنه دستام رو میبرم و از پشت لپ های کونش رو میگیرم و فشار میدم دیگه چی ازین بهتر بعد از ۲۰ سال که از ازدواجمون میگذره هنوز هم زیبایی و تناسب اندامش رو حفظ کرده و من هم مثل شب زفاف هیجان تمام وجودم رو میگیره و به این فکر میکنم که قراره چه کوس خوشمزه و خوش اندامی رو بکنم کیرم داره تو شلوار منفجر میشه طاقت ندارم تا صبر کنم . از بچه ها میپرسم که میگه فرستادم خونه مامانم چون میدونستم تا شب طاقت نمیاری درست هم میگه چون هفته قبل از شانس بد من پریود بود و نتونست بهم کوس بده خودش پیشنهاد میده بریم حموم خیلی دوست داره تو حموم بمالمش منم از خدا خواسته قبول میکنم لخت میشم اما نمیذارم لخت بشه و با همون لباسها میبرمش حموم زیر دوش آب لباسها تو تنش خیس میشن و میچسبن به تنش آب میره لای چاک سینه ش و مسیر رو طی میکنه تا برسه به برآمدگی کوسش جوراب شیشه ای مشکی تو پاش خیس میشه و سفیدی پاهاش میدرخشه از پشت کیر شق کردمو میچسبونم به کونش کونش رو فشار میده به کیرم و تکون میده از پشت سینه هاشو میگیرم دستم و ماساژ میدم و گردنشو لیس میزنم دیگه کم کم داره حشری میشه و ناله میکنه برمیگرده طرف من و شروع میکنه به خوردن لبام و همزمان کیرمو میگیره تو دستش و نوازش میکنه عاشق این کارش هستم چون منو به اوج شهوت میرسونه بعد جلوم زانو میزنه و نوک کیرمو که چند قطره آبم اومده میماله به لبش مثل اینکه داره رژ میزنه همیشه وقتی داره برام ساک میزنه میگم با کیرم رژ بزن و اونم همین کارو میکنه بعد از کمی ساک زدن چند قطره از آبمو که اومده میماله به صورتش از زمین بلندش میکنم و میگم نوبت منه اول تاپش رو از تنش در میارم سینه های سایز ۸۰ بلوریش تو سوتین مشکی توری که با شورتش ست کرده میدرخشه یکی یکی از روی سوتین بو میکنم و میگیرم به دهنم طعم و بوی بهشت میده با دستهام لپ کونشو گرفتم و دارم میمالم بعد از چند دقیقه سوتین رو از تنش در میارم و حسابی سینه هاشو میک میزنم برش میگردونم سمت دیوار کون خوش فرمش تو اون ساپورت مشکی جلوی چشمم خود نمایی میکنه با تصور اینکه توی اون ساپورت یه کون سفید و گرد و قلمبه تو یه شورت توری مشکی جا خوش کرده به اوج شهوت میرسم و دوست دارم تمام آب کیرمو بپاشم روش اما باید صبر کنم هنوز خیلی کار دارم پاشو میارم بالا و کف پاشو که تو جوراب مشکی شیشه ای برق میزنه میگیرم به دهنم و لیس میزنم من عاشق جوراب مشکی شیشه ای هستم من عاشق شورت و سوتین توری مشکی هستم من عاشق ساپورت مشکی هستم مخصوصا اگه همه اینها رو همزمان بپوشه بعد از اینکه حسابی کف پا و انگشتش رو تو جوراب مشکی شیشه ای میخورم حالا نوبته کونشه ساپورت رو کم کم میکشم پایین وای خدا من چی میبینم یک کون سفید ، خوشگل ، گرد ، خوش فرم و قلمبه تو شورت مشکی توری هر چه از زیباییش بگم کم گفتم صورتم رو میمالم به کونش و شورت رو میکشم پایین تا زیر لپ کونش زبونم رو میکنم لای کونش و میرسونم به سوراخ کونش از این کار بشدت لذت میبره و کونش فشار میده به صورتم من کون خانمم رو اینجوری میگام و اون هم با فشار دادن کونش به صورت و زبونم به من کون میده چند دقیقه که سوراخ کونشو میلیسم برش میگردونم سمت خودم دیگه نوبت کوس خوشگل و آبدارش رسیده اول از روی شورت توری مشکی میبوسمش و بعد بو میکنم این دروازه بهشت رو بوی کوس خانمم حسابی بهم آرامش میده کم کم شورتش رو میکشم پایین کوسش منتظره اونم چه کوسی یه کوس سفید و شیو شده آماده پذیرایی از دهنم چند قطره لزج و شیری رنگ که از کوسش میاد رو با زبونم جمع میکنم و میخورم بعد شروع میکنم به لیسیدن چوچولش که ناله شهوتش فضای حموم رو پر میکنه اما نمیذارم ارضا بشه هنوز خیلی کار داریم کم کم آماده بیرون رفتن میشیم اما همراه با شیطنت من دست میکشم به کونش اون کیرمو میگیره دستش و رژ میزنه من کوسش رو بوس میکنم اون میچرخه و کونش رو به زبونم فشار میده و ... حوله پیچ از حموم میایم بیرون نسکافه درست میکنم و عشقم کمی کیک که خودش پخته میاره با هم میخوریم همراه با طعم عشق و دوست داشتن که همچنان بعد از ۲۰ سال کم که نشده بیشتر هم شده من خودمو خشک میکنم و لخت منتظر میمونم اما اون کار داره باید آرایش کنه شورت و سوتین توری بپوشه همراه با جوراب مشکی شیشه ای بعد میاد جلوم زانو میزنه میپرسم برای من رژ زدی یا برای کیرم میگه برای کیرت میگم پس سر کیرمو رژی کن و اون شروع میکنه به ساک زدن و رژی کردن کیرم میگم برق لب بزن آب کیرمو میماله به لبش و میگه اینم از برق لب بقدر حشری میشم که همون لحظه همه لبش رو میگیرم به دهنم و باقیمونده رژش رو خودم میخورم میگه حالا چی میخوای میگم کون میخوام میدی میگه چرا که نه دستش رو میزاره روی دیوار و کمی قمبل میکنه و کونش رو میده عقب شورت توری رو میکشم پایین و با زبونم کونشو میگام اونم کونشو فشار میده به زبونم و با این کار به من کون میده کون دادن خانمم و گاییدن کونش توسط من اینجوریه میخوابونمش رو تخت کنارش دراز میکشم دستم راستم زیر سرش و دست چپم رو سینه های بلوریش اونم با دست چپ کیرمو گرفته و بازی میکنه با دست راستم سینه راستشو میمالم با دست چپم سینه چپشو کم کم دستم رو میارم رو شکمش و همینطور ادامه میدم تا دستم میرسه به شورت توریش از رو شورت کف دستم رو میمالم به کوسش و تو گوشش زمزمه میکنم عشق کی بودی میگه تو میگم عزیز کی بودی میگه تو میگم کوس کی بودی میگه بازم تو میگه کوس میخوام میگه میدم میگم کون میخوام میگه میدم میگم برام ساک میزنی میگه چرا که نه از خدامه دستم رو آروم می برم تو شورت توریش وای خدا این کار چقدر تحریک کننده س بازم به اوج شهوت میرسم شروع میکنم به بازی با چوچولش و اون ناله میکنه من کوس عشقم رو میمالم عشقم کیر منو میماله نمیذارم ارضا بشه هنوز کار دارم خودم هم نباید ارضا بشم هنوز کار دارم بلند میشم در حالی که دستم تو شورت توری روی کوس میره و میاد لبش رو میبوسم و میگم میخوام کوس بخورم میدی میگه چی ازین بهتر میرم لای پاهاش و صورتم رو نزدیک کوسش میبرم از روی شورت توری کوسشو بوس میکنم بوس میکنم و بو میکشم خدا چه چیزی آفریدی عاشق بوییدن و خوردن کوس خانمم هستم کارمو شروع میکنم شورت توری رو آروم میکشم پایین و چوچولش رو لیس میزنم عشقمه که داره از شهوت ناله میکنه و هر از گاهی سرمو به کوسش فشار میده لیس میزنم و لیس میزنم بعد از چند دقیقه میگه بسه داره میاد نه من دوست دارم زود ارضا بشه نه خودش کوسش رو که از آب دهنم خیس شده فوت میکنم که آروم بشه و آماده برای ادامه و بعد از چند ثانیه دوباره شروع میکنم لیس زدن سری بعد قبل از ارضا شدنش بلند میشم سر کیرمو میذارم روی کوسش و کمی بازی میکنم تا خیس بشه و به آرومی فرو میکنم تو کوسش بعد از چند تا تلمبه زدن برای اولین بار ارضا میشه کیرمو در میارم و میرم سراغ کوسش ، آبش اومده و کوسش حسابی شق کرده همه آب کوسش رو لیس میزم و میرم سراغ چوچولش این پروسه چند بار تکرار میشه تا بالاخره با زبونم حسابی ارضا میشه کنارش دراز میکشم و دستم رو میذارم روی کوسش و تو گوشش زمزمه میکنم کوس میخوام میگه میدم میگم دوست داری گاییده بشی یا دوست داری کوس بدی میگه دوست دارم گاییده بشم میگم چجوری میگه داگی استایل حالا نوبت فانتزی نفر سوم رسیده میگم دوست داری با چی گاییده بشی میگه با کیر کلفت میگم دوست داری کیر کلفت سیاه باشه یا سفید میگه سیاه با رگهای برجسته میگم پس من چی میگه از جلو کیر تو رو ساک میزنم از پشت کیر سیاه کوسمو بگاد میگم اگه آبش اومد چی میگه باید همه شو بریزه تو کوسم میگم اگه آب من بیاد چی میگه همه شو میخورم هر دو تامون به حد جنون رسیدیم بلند میشه تا کیرمو ساک بزنه جلوش زانو میزنم و اون داگی میشه با عقب و جلو کردن خودش کیرمو ساک میزنه و میگه کیر سیاه کلفت داره کوسمو میگاد بعد از چند دقیقه بر میگرده و کون سفید و خوش فرمش رو میده طرف من و میگه تو کوسمو بگا و کیر سیاه و کلفت هم دهنمو بگاد شورت توری خوشگلی تنشه قسمت کوسش رو کمی پاره میکنم تا کیرم ازش رد بشه کمی با کیرم کوسش رو میمالم و میگم عزیزم راه رو پیدا نمیکنه از زیر دست نرم و ظریفش رو میاره میکنه تو شورت توریش و سر کیرمو میگیره کمی باهاش بازی میکنه بعد میذاره جلو سوراخ کوسش و میگه راه رو براش پیدا کردم حالا بگا کیرمو فشار میدم تو کوس تنگ و خیس از آبش آخی میگه و میگه محکمتر با تلمبه زدن من کل هیکلش به جلو و عقب میره و میگه کیر سیاه کلفت داره دهنمو میگاد میگه کیرتو فشار میدی تو کوسم میرم جلو کیر سیاه کلفت فشار میده تو حلقم میام عقب خوب دارید از کوس و دهن منو میگایید تو همین حالت دو سه بار دیگه ارضا میشه و جیغش به هوا بلند میشه میگم عشقم آروم تر میگه بذار همه بدونن دو تا کیر دارن منو میگان میگم آبم داره میاد میگه بذار اول کیر سیاه کلفت آبش بیاد و بعد از چند ثانیه میگه کیر کلفت سیاه همه آبشو خالی کرد دهنم حالا نوبت توئه من که پشتش زانو زدم بلند میشه سر پا پاهاش رو جفت میکنم تا کوس تنگش تنگ تر بشه و در حالیکه کیرم از سوراخ شورت توری رد شده و رفته تو کوسش به گاییدنش ادامه میدم و ارضا میشم و از شدت شهوت جوری نعره میزنم که گلوم میخواد جر بخوره تمام آبمو خالی میکنم تو کوس قشنگ عشقم و کیرمو میکشم بیرون و با شورت توریش خشک میکنم خانومم میگه عزیزم آروم تر میگم بذار همه بدونن چه کوس خوشگلی رو گاییدم کنارش دراز میکشم و مشغول نوازش میشم تا حالمون جا بیاد بعد از چند دقیقه بلند میشیم و میریم حموم تا خودمون رو تمیز کنیم و فراموش می کنیم حرفایی رو که موقع سکس از زبونمون بیرون اومده . نوشته: Sadegh . آموزش تماشای فیلم ها - آموزش دانلود فیلم ها - آموزش تماشای تصاویر . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده