رفتن به مطلب

داستان سکسی فوت جاب با مامان

chochol

ارسال‌های توصیه شده

آموزش فوت جاب با مامان

سلام داستانی که میخوام براتون تعریف کنم برمیگرده به 5 ماه پیش. من امیرم 19 سالمه تک فرزند هستم ورزش زیاد میکنم قد بلندی دارم با یک کیر تقریبا 19 سانتی بیشتر اوقات سرم توی درس و کتاب بوده و خیلی به موضوعات جنسی علاقه نداشتم اما از یک تایمی فهمیدم که توجهم به سمت پای خانوما خیلی جلب میشه طوری که تو نگاه اول چشمام میره روی پاهای اونا و از یک تایمی بهشون امتیازم هم میدادم مثلا این سفید این پدیکوره این انگشتاش خوشگله و اینطوری
سخت ترین قسمت ماجرا داخل خونه بود وقتی که مامانم رو با پاهاش میدیدم. اون اسمش رویا 38 سالشه مربی ورزشیه اندام خوب و کشیده ای و یک چهره دوست داشتنی ظریف موهای مشکی بلند پوست سفیدی داره بیشتر اوقات ارایش و در کل به خودش میرسه
مشکل این بود بیشتر اوقات توی خونه شلوار پاش میکرد و پاهای سفیدش از زانو به پایین لخت خیره کننده بود به تازگی پدیکور رفته بود و ناخن رنگ جگری گذاشته بود که خیلی به پاهاش میومد و از حق نگذریم واقعا پاهای خوشگلی داشت.
یک روز وقتی روی مبل کنار هم نشسته بودیم پاهاشو روی هم انداخته و یک پاش اومده بالاتره نمیتونستم چشمامو از روی پاهاش بردارم یک صحنه عالی بودش میخواستم یه جوری سر صحبتو باز کنم یه عکس از اینستاگرام که از پا بود بهش نشون دادم و گفتم چرا این عکس باید این همه لایک بخوره ؟
رویا: بالاخره عزیزم ادما علایق متفاوت دارند
من: یعنی علاقه به پا یه چیز عادیه ؟
رویا: عادی نیست ولی کاریشم نمیشه کرد باهاش باید کنار اومد
من: پس اگ یکی به خودت میگفت باهاش کنار میومدی
رویا: نمیدونم اره شاید درکش میکردم
من: خب مثلا چه کارهایی انجام میدادی
رویا: میدیدم چیا دوست داره همون کارارو انجام میدم
من: اخه برای من این سواله چطور پا باعث میشه ینفر احساس جنسی داشته باشه
رویا: اره خب با پا هم عضویه که میشه باهاش یه کارایی کرد
من: مثلا چه کارایی ؟
رویا : گیر دادیا من که نمیتونم بیام بگم به تو چکارایی
من : واقعا مامان برام سوال شده فقط بگو چه کارایی همین دیگ تموم
*انقدر حشری شده بودم که میخواستم همونجا بشینم جلوش زبونمو بزارم روی پاشنه پاش و بیام بالا تا انگشتاش و هر انگشتش دونه دونه لیس بزنم جوری که آب دهنم از انگشتاش آویزون باشه
رویا: بین خودمون میمونه این حرفا به کسی نمیگی اینارو من گفتم بهت
من: اکیه خیالت راحت
رویا : ببین مثلا فوت فتیش یعنی لیسیدن پاها یا فوتجاب میشه کارهایی که میشه کرد
من: اهااا اون وقت فوتجاب چیه ؟
رویا: وقتی الت مرد وسط پا زن باشه و بالا پایین بشه میشه فوتجاب به جای دست از پا استفاده میشه همین
*دلم میخواست همون جا کیرمو در بیارم بزارم وسط پاهاش عملی فوتجاب نشونم بده
من: جالبه پس لیسیدن پا باعث ارضا میشه؟
رویا : حتما میشه دیگ
من: میشه الان امتحان کنیم
رویا: روی چی
من :رو پاهات دیگ
رویا: معلومه که نه چی میگی
من: لطفا مامان خیلی کوتاه فقط میخوام بدونم چجوریه چه حسی داره
رویا: نمیشه که یعنی چی من پاهامو بدم به پسرم که اون رو بکنه تو دهنش
من: اره میگم در حد چند ثانیه خیلی کوتاه
رویا: نمیدونمم پس بزار برم بشورمشون
من: نه اصلا نمیخواد
*همون لحظه پریدم جلوش نشستم اون روی مبل نشسته بود یک پاش روی پای دیگش بود پاشو گرفتم دستم خیلی خوشگل سفید ناخنای مرتب قرمز با یک بوسه روی بغل پاش شروع کردم و رفتم سراغ کف پا زبونمو گذاشتم روی پاشنه پاشو اومدم بالا تا انگشتش وقتی رسیدم به انگشتا همه انگشتاشو تو دهنم جا دادم چند ثانیه نگه داشتم راحت انگشتاشو تو دهنم روی زبونم حس میکردم واقعا حس جالبی داشت میتونستم یکم مفعول بودن و تحت سلطه بودنو حس کنم انگشتاشو از دهنم در اوردم و شروع کردم دونه دونه از انگشت شست شروع کردم دونه دونه تا انگشت کوچیکش تو دهنم کردم میتونستم ناخن های پدیکور کردشو حس کنم رو زبونم پاش از تفای دهنم خیس شده بود انگشتاشو به هم میمالید نگاشون میکرد انگار خوشش میومد بالاخره من اولین کسی بودم داشتم پاهاشو تست میکردم
نشستم روی مبل شلوار و شرتمو دادم پایین کیرمو که شق شق بود دراوردم
رویا: چه غلطی میکنی؟
من: گفتی کار بعدی فوتجاب دیگ
رویا: من گفتم ولی نگفتم به تو فوتجاب میدم
من: ما که یکیشو انجام دادیم بیا اینم انجام بدیم ببینیم چه حسی داره
رویا: اگ بفهمم به کسی گفتی
من معلومه که نمیگم مامان چرا باید به کسی بگم ؟ فقط میشه شلوارتو در بیاری تو دست و پاه
*بلند شد شلوارکشو در اوردم یه شرت توری مشکی خوشگل پاش بود خیلی بهش میومد
رویا: چرا اینقدر کیرت بزرگه چه خبره
من: بزرگ خوبه دیگ مخصوصا برای فوتجاب
*نشست روی مبل پاهاشو اورد بالا گذاشت دو طرف کیرم و کف پاهاشو چسبوند به کیرم نرم بود چون قبلشم لیس زده بودم یکم خیس بود نمیتونستم باور کنم کیرم وسط پاهاشه دستاشو گذاشت روی رون پاهاش که تعادل داشته باشه شروع کرد کف پاهاشو بالا پایین کردن میتونستم گرما پاهاشو حس کنم با دستم دو طرف پاشو گرفتم بهش سرعت دادم قلبم داشت از قفسه سینم در میومد اونم با چشمای متعجب داشت کیرمو نگاه میکرد که وسط پاهاش بالا پایین میشد مطمعن بودم دهن و کوصش از دیدن کیرم خیس شده بودن احساس کردم یکم پاهاش خشک شده یه تف کردم رو پاهاش و انگشتای پاشو چسبوندم به کیرم دوباره شروع کردم بالا پایین کردن
رویا: اینم از فوتجاب خیالت راحت شد؟
من: واای خیلی خوبه فقط یه چیز دیگه هم میخواستم بگم
رویا :چی؟
اگر استقبال بشه قسمت بعدی میزارمMr.rj

نوشته: mr.rj

• Like 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18