رفتن به مطلب

داستان سکسی کاکولد شدنم

labubu

ارسال‌های توصیه شده

زن من و کاکولد شدنم

من فرید هستم ۴۲ ساله و خانمم فرشته ۴۱ ساله، از خانمم بگم سفید سفید و خوشگل و داغ و سکسی .چند سالی می شد که با داستان‌های سکسی آشنا شده بودم و خوندنشون برام جذابیت داشت بعد از اون با سایت کون باز آشنا شدم تنوع داستان زیاد بود ولی کم کم داستان‌های کاکولدی برایم جذابیت بیشتری پیدا کرد خانمم از اونایی بود که اصلا تو این وادی ها نبود و به طور مخفیانه فیلم می دیدم یا داستان میخوندم یه بار گفت که چیکار میکنی بیداری منم گفتم دارم داستان میخونم که گفت چه جور داستانی با ترس و دلهره بهش نشون دادم دیدم براش جذابیت داشت از اون به بعد کار ما قبل سکس شده بوده فیلم دیدن و داستان خوندن یه شب که یه داستان کاکولدی خونده بودیم موقع سکس بهش گفتم دوست داشتی جای اون خانمه تو داستان باشی که گفت آره چرا که نه، جراتم بیشتر شد گفتم می خوای منم یکی بیارم دوتایی بکنیمت گفت اره بیار
ولی اینا در حد فانتزی و موقع سکس بود و بعدش دیگه خبری نبود تا سکس بعدی، ولی کلا عوض شده بود دیگه از اون حالت خشک و غیرتی شدن دوتامون دراومده بودیم.
یه شب بهش گفتم جدی جدی میخوام یکی برات بیارم که گفت دیوونه شدی ، گفتم جدی میگم اونم باور نکرد تا اینکه توی یکی از این سایت ها با پسری به اسم رضا آشنا شدیم تو تلگرام بهش پیام میدادم و عکس رد و بدل می کردیم و کلی داغ می شدیم .
رضا گفت میخوام ببینمتون ولی فرشته قبول نمی کرد و می گفت اینا در همین حد بمونه جلوتر نرو
تا اینکه به اصرار من قبول کرد بریم ببینمش رفتیم رضا رو دیدیم و فرشته ازش خوشش اومد چند دقیقه ای صحبت کردیم که من گفتم بریم با ماشین دوری بزنیم، من شدم راننده و رضا و فرشته رفتن عقب ، ماشین دودی بود و داخل ماشین مشخص نبود گفتم برید با هم صحبت کنید و حالی ببرید.
رفتم جاده خلوتی و با سرعت کم می روندم دیدم رضا دستشو گذاشته روی رونای نرم فرشته و داره باهاش ور میره فرشته خیلی داغ و حشریه همین که باهاش حال کنی حشری میشه دیدم داره ازش لب میگیره منم کیرم سیخ شده بود و داشتم لذت می بردم .
از تو آینه که نگاه کردم سینه های سفید فرشته یکی تو دستش بود و اون یکی رو داشت لیس میزد صدای نفس های فرشته رو می شنیدم ولی خیلی ترسیده بود چون تا اون موقع اصلا دست کسی بهش نخورده بود
دوتاشون حشری شده بودن به پایان اون مسیر رسیدم دوباره دور زدم و مسیر را برگشتم تا بیشتر لذت ببرن رضا شلوار فرشته را کشید پایین سرشو برد سمت کس فرشته و کس سفید و تپل فرشته را لیس میزد ولی فرشته داشت دیونه میشد شلوارش رو رضا آورد پایین و همون جوری بغلش کرد کون نرم و سفید فرشته الان تو بغل رضا بود و داشت لذت می برد فرشته هم کیر رضا تو دستش بود و داشت براش ماساژ می داد.
رضا می خواست کیرش رو بذاره تو کس فرشته ولی راضی نمی شد چون می گفت تو ماشین اذیت میشم.
رضا دستشو گذاشته بود تو کس فرشته و داشت باهاش ور می رفت دوتاشون در اوج لذت و شهوت بودن رضا گفت بزار لاپایی بزنم فرشته قبول کرد و اونم کیرش که خیلی داغ شدا بود رو رو رون و وسط پاهای فرشته میزد تا اینکه آبش اومد.
ولی فرشته هنوز آبش نیومده بود زدم کنار رضا اومد نشست پشت فرمون و من رفتم عقب پیش فرشته وای چه حالی داشت قرمز قرمز شده بود همین که نشستم کیرمو گرفت گفت عجله نکن میریم خونه خودم آبتو میارم دست کردم تو شلوارش خیس خیس و داغ بود.
رضا ما را رسوند خونه و اولین تجربه و لذت رو دوتامون بردیم. آخر شب آنچنان سکسی کردیم که انگار تو عمرمون سکس نداشتیم از رضا و کیرش حرف زدیم و لذت بردیم. حالا قراره بریم خونه روز که با فرشته سکس کنه .
اگه لذت بردید کامنت بذارید

نوشته: فرید

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18