minimoz ارسال شده در 15 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان سکس تو آتلیه سلام من سحرم ۳۷ سالمه آتلیه دارم ی اتلیه کوچیک جمع جور مجردم چند سال با یکی بودم تا عقد هم رفتم ولی بهم خورد از خودم بگم قدم ۱۷۲ تپلم ولی ن تپل خیلی بد گوشتیم سینه هام ۸۵ باسن بزرگی دارم رونام و ساق پامم درشتع خلاصه درشت هیکلم لبامو ژل زدم موهامم تا کمرمه بلوند همه بهم میگن خیلی خوشگل بانمکم من خیلی ساله داستان های اینجارو میخونم ولی تاحالا داستان باحالی برا تعریف نداشتم تا هفته پیش چهار شنبه بود گوشیم زنگ خورد ی پسره بود گف اره عکس میخوام کی بیام گفتم فردا ظهر بیا بعداز ظهر نیستم فرداش شد اومد ی پسر ۲۲ ساله با ۲ متر قد موها بلند چهار شونه چندتا پیرهم دستش بود سلام علیک کرد از قیافش معلوم بود خیلی پروعه من خودم به سلیطه بودن خیلی معروفم ولی این واقعا پرو بود یهو اومد گف خوبی تو؟ گفتم مرسی خندم گرفته بود گف کجا لخت شم گفتم برو تو اتاق گف اووه کی حال داره تیشرت شو دراور چ بدنی داشت دوس داشتم بدنشو پیرهنشو پوشید نشست گف چقدر خوشگلی خانوم عکاس گفتم مرسی لطف داری چند تا شات گرفتم رفت بره برا لباس بعدی برق رف زد زیرخنده گف خانوم عکاس حالا چه کنیم؟ گفتم میتونی بری تا برق بیاد گف اوه میاد ۲ ساعت دیگه پذیرایی نمیکنی؟ گفتم تو چقدر پرویییی خندید بچه خون گرمی بود ولی شوخ طبع بود ی شربت اوردم نشسته بود رو مبل یکم از خودش گف شروع کرد دلقک بازی دراوردن انقدر منو خندوند اشکم در اومد ی نیم ساعتی گذشت گف خانوم عکاس خیلی گرمه پیرهنشو دراورد لخت نشست گفتم راحتی؟ گفت تو ناراحتی ؟ گفتم اره گف تو هم بکن لباسو گفتم خجالت بکش یعنی چی واقعا هوا گرم بود خیلی فضای عجیبی بود برام پاشدم رفتم اتاق پشت یه تیشرت شلوارمو دراوردم یه دونه از این لباس ساحلی سره هما پوشیدم آبی بود تا ساق پام بود گله گشاد بود اومدم یه نگاه کرد گفت نه خوشم اومد گفتم تو باید خوشت بیاد؟ نمیدونم برا چی داشتم تحملش میکردم ولی واقعا با نمک بود بدنش داشت کرم مینداخت ب جونم خیلی وقت بود یکی نتونسته بود ارضام کنه چون درشتم کم میارن و بعد از جدایی هم با کسی نبودم ۲ سالی میشد ک تنها بودم کلی شوخی کردیم گفتیم خندیدیم گفتم پاشم الان برق میاد گفت پاشی قلم پاتو میخورما گفتم فوت فتیشی بدبخت گفت با پاهات میشه کل اربعینو غذا داد گفتم پس ببین حسرت بخور گف جون دیگه چیزی نگف نشست رو مبل منم رو به روش دراز کشیدم پاهام سمتش بود یکم جلو تر نشسته بود تو اینستا بودم خودشم سرش تو گوشی بود دستشو گذاشت رو پام چیزی نگفتم داشت رو پامو با انگشت ناز میکرد یکم بیشترش کرد کف پامو اروم فشار میداد داشت کرم درونمو فعال میکرد داشتم لذت میبردم هوا گرم برقا رفته منم خیلی وقت بود دلم ی تفریح میخواست بعد از ۲ سال منو این تو ی جا تنها پسر باحالی بود میشد بهش اعتماد کرد با یه چی تو مغزم میگف انجامش بده پامو اوردم بالا فک کرد میخوام جمع کنم بدنمو یکم اوردم جلو تر پاهامو بردم سمت صورتش یکم دامنم رفت بالا ساق پای تپل سفیدم افتاد بیرون شصت پامو گذاشتم رو لبش ی نگاه رضایت امیز کرد شروع کرد خوردن پاهام داشتم حال میکردم گوشیشو انداخت اونور حسابی مشغول بود پامو با دست گرف باز کرد سرشو اورد سمت کصم دراز کشید دامنم داد بالا از رو شرت کصمو بوس میکرد هیچ دیالوگی رد بدل نمیشد بدنمو دادم بالا شرتمو از پام دراورد خب من خیلی تپلم سرش قشنگ لا رونام گم شده بود شروع کرد خوردن وای با اولین زبون رعشه به تنم افتاد تا یکم خورد ارضا شدم سرشو محکم چنگ میزدم فشار میدادم ۲ تا انگشت وسطشو کرد تو کصم انگشتم میکرد ناله میکردم سرشو ک اورد بالا صورتش خیس خالی بود منتظر حرکت من بود که رفتم سمتش ازش حسابی لب گرفتم تنشو لمس میکردم کیرشو میمالیدم وقتی دستم خورد به کیرش از کارم مطمن شدم کمربندشو باز کردم درازش کردم رو مبل رفتم لا پاهاش کیرش خیلی کلفت بود انداشم واقعا خوب بود همون ۱۸ ۱۹ بود از پایین کیرش ی زبون کشیدم شروع کردم قشنگ ساک زدن با لبای قلوه ایم رو کیرش بالا پایین میکردم میخوردم براش تخماشو قشنگ لیس میزدم میخوردم با ولع سرمو نگه داشت کل ابشو خالی کرد تو دهنم تا قطره اخرشو خوردم کیرشو براش تمیز کردم پاشدم لباسمو کلا دراوردم سوتینمم دراوردم پاشد اومد روم لب گرفتیم اسپنک میزد به سینه هام ک جیغم در میومد گردن گوشمو خورد سینه هامو چلوند با تمام زور فشار میداد میخورد کیرشو تنظیم کرد رو کصم فشار داد کصم انگار کیرشو بلعید محکم تلمبه میزد شکمم سینه هام رونام میلرزید پاهامو گرفته بود بالا میخورد و حسابی تلمبه میزد عین جنده ها ناله میکردم گف داگی شو داگی شدم براش رفت پشتم کرد تو کصم ی تف کرد رو سوراخ کونم انگشت میکرد کونمو انقدر ارضا شده بودم مبل خیس شده بود داشتم رو مبل وا میرفتم از کصم کشید بیرون کرد تو کونم لپای تپل کونم کیرشو غیب کرده بود صحنه قشنگی بود یه پسری ک ۱۵ سال از خودت کوچیک تره با منی که هیکلم خیلی درشته داشت جرم میداد مبل گاز میگرفتم آخرین بار ۳ سال پیش کون داده بودم گف کس کون تپلتو خوب گاییدم گفتم اووف اره خیلیی بدنم همینجوری تکون میخورد موهامو گرفته بود تو دستش با اون دست کونمو با اسپنک سرخ میکرد با یه نعره کل ابشو ریخت تو کونم افتادیم بغل هم کلی لب گرفتیم رفتیم برای کارای عکاسی نوشته: سحر واکنش ها : Kuros 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده