kale kiri ارسال شده در 14 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان آب بیغیرتیم سلام دوستان من سعید هستم از یکی از شهر های شمالی کشور میخوام داستان سکسی خودم رو براتون تعریف کنم من سعید هستم و ۳۶ سالمه و شیما همسرم ۳۴ ساله داستان من بر میگرده به مدت ها قبل از ازدواجم بخاطر اندام دخترونه ای که داشتم تو دوران نوجوانی همسایه ها و دوستای برادرم و پسر داییم از خجالتم در اومده بودن و منم بدم نمیومد از اینکه خودشون رو به من میمالوندن بگذریم مدتها گذشت و من یه دوستی داشتم به اسم عماد که تو یه شهر دیگه با هم همخونه بودیم و دوستیمون خیلی عمیق بود یادمه یبار به بهونه ماساژ اینقد منو مالید که متوجه شق شدنش شدم و به روی خودم نیاوردم یادمه یبار تنها شدیم و موقع خواب همه لباس هام رو در اوردم و بهش گفتم منو ماساژ بده و اونم که بدش نمیومد ماساژم داد و شروع کرد به مالیدنم و متوجه سفت شدن کیرش شدم از عمد کونم رو دادم یکم عقب که دیدم چقد سفت شده کیرش و بهش گفتم اون چیه و خندیدم و اونم ضایع شده بود و گفتم در بیار ببینمش اونم سریع در اورد وقتی چشم من خورد به کیرش دهنم واا مونده بود از این همه کلفتی و گندگی کیرش حدود ۲۴ سانت و اندازه یه نوشابه کوچیک قطرش لبود بی اختیار شروع کردم براش ساک زدن و کمتر از یه دقیقه ارضاش کردم و رابطه ما مدتها ادامه داشت،بگذریم بریم سراغ اصل داستان من با شیما ازدواج کردم و همون موقع احساس کردم که تو سکس با شیما فقط من ارضا میشم و شیما برای همراهی با من فقط سکس میکنه کم کم تو سکس از سکس های قدیمیش پرسیدم اوایل مقاومت میکرد و وقتی فهمید که لذت میبرم از این کار با همکاری خودش شروع کرد به توضیح دادن و باید بگم کیفیت سکس ما هزار برابر شد و اون از من پرسید و منم کم کم سعی کردم متوجه کنم اون رو که من بیشتر تمایل به گی دارم و شروع کردم از دوستم عماد کم کم تعریف کردن وقتایی که همسرم میرفت به خونواده خودش سر بزنه من و عماد با هم سکس میکردیم و عماد کم کم بهم میگفت تو با این کیر کوچیکت چطوری میتونی زن به اون خوشگلی رو سیر کنی و بجای اینکه من ناراحت شم بیشتر حشری شدم وقتی عماد متوجه شد زد رو کیرم گفت نگاه کن شق کرده💦 بهم گفت دوست داری با کیر کلفتم برات بکنمش تا متوجه بشه کیر به چی میگن من یه طوری لرزیدم وقتی داشت من رو میکرد که تو زندگیم اونطوری ارضا نشده بودم و گفتم بکنش قربون کیرت شممممممم اونم نامردی نکرد و کیرش رو میکوبید تو کونم و تا قطره اخر ریخت تووووووم و من بعد از ارضا شدن روم نمیشد تو چشاش نگاه کنم و یکم حرف زدیم و سیگار کشیدیم و رفت و سری بعد که اومد خونه و تنها شدیم شروع کردم براش ساک زدن و شروع کردم از کیرش عکس گرفتن می پرسید میخوای چیکار که بهش گفتم لازمم میشه و چیزی نگفت گذشت و گذشت تو سکس خودم با شیما بودم و براش چند تا فیلم کاکولدی پلی کردم و خودم شروع کردم کسش رو خوردن و تو فیلم نشون میداد که یه کیر کلفت داره زن مرده رو جلوش میکنه دیدم داغ کرده و کسش خیس شد گفتم خوشت اوووومد جوووووووونم زنم کیر میخواد شیما گفت نه هر کیری یه کیر کلفت میخوام که گوشی رو ازش گرفتم و کیر عماد رو نشونش دادم گفتم این خوبه وقتی داشت نگاه میکرد متوجه شد که تخت خونه خودمون هستش و تو سکس همه حسش پرید و قهر کرد و رفت خونه مادرش چند روزی قهر بودیم که افتادم به خایه مالی و شروع کردم بهش اعتراف کردن و گفت بهم که کاری ندارم باهات یبار دعوتش کن خونه مونده بودم چطوری به عماد بگم و پیش خودم میگفتم عجب غلطی بود کردم که دلو زدم به دریا و عماد رو دعوت کردم و وقتی اومد دید شیما هم تو خونست نزدیک بود سکته کنه تو خلوت بهم گفت لاشی من شیره انداختم الان چیکار کنم که بهش گفتم شیما همه چی رو فهمیده عماد کپ کرده بود موندیم و شیما پیشنهاد مشروب داد که عماد بخاطر شیره ای ک انداخته بود گفت نمیخورم و شیما برای خودش چند پیک ریخت و منم همراهیش کردم یکم گذشت و مست که شد به عماد گفت بهت نمیاد کیرت اونقدی باشه عماد مثلا سرخ شد و با خجالت گفت شیما جان مشروب باز کرده ها اونم گفت که من همه چی رو میدونم نمیخواد فیلم بازی کنی عماد گفت چیوووو میدونی؟ گفت اینکه شوهرم رو… حرفش رو خورد و عماد پرسید ادامه بده شیما از جاش بلند شد گفت من میرم بخوابم شما هم راحت باشین فکر کنین من نیستم تا رفت تو اتاق عماد گفت سعید این چی میگه گفتم نمیدونم من ضربان قلبم رو هزار بود که دیدم عماد دستش رو گذاشت رو کیرم که دید داره میترکه کیر کوچولوم تو شورتم بهم گفت خاک تو سرت تو این وضعیت که منم به کیرش دست زدم دیدم سفت شده گفتم نه که تو بهتری الان گفت بخاطر شیره هستش گفت در بیار بخورم برات اونم در اورد تا در اورد کیرشو شروع کردم با ولع کیرش رو ساااک زدن بهم گفت شیما الان خوابه گفتم بزار برم ببینم و بیام رفتم تو اتاق دیدم فیلم گذاشته و داره خود ارضایی میکنه رفتم پیشش و شروع کردم کسش رو خوردن تا لبم به کسش خورد گفت بگوووو عماد بیاد سعید دارم میسوزم که خودش صدا کرد و عماد نیومد و همینطور که مشغول خورد و ناله کردن بود دیدم عماد داره کیرشو به کونم میماله که گفتم امشب به زنم سرویس بده از خدا خواسته اومد کیرشو بکنه تو کس شیما که شیما کیرش رو گرفت و برای اولین بار بود شاید یه همچین کیری میدید کپ کرد یه لحظه شروع کرد به ساک زدن براااااش و عماد هم رو ابرا بود عماد شیما رو پرت کرد رو تخت شروع کرد سینه هاش رو خوردن و منم برا عماد ساک زدم و شیما ناله میکرد میگفت کیر بکن زنت رو خوب بخور کسکش خوب خیسش کن میخواد منو جر بده و شروع کرد از عماد لب گرفتن و عماد طاقتش تموم شد و کیرش رو اروم مالید به کس تنگ زنم و بعد یهوووووو کیرشو فرو کرد شیما بیهوش داشت میشد و ناله میکرد وکمرش رو چنگ میزد میگفت بهم بیغیرت ببین اینطوری کس میکنن کیر به این میگن همیشه بیارش بهم حااااا بده و شاید بگم یه نیم ساعت سکس کردن و شیما بالای ۴ بار ارضا شد و منم دوبار ابم اومد و یهو عماد رو دیدم که کیرش رو تا ته تو کس زنم فرو کرد و فشار داد و متوجه شد ابش رو تو ریخته یکم تو اون حال موندن و شروع کردن همو بوسیدن و عماد بلند شد رفت دستشویی و شیما حال تکون خوردن نداشت و من رفتم شروع کردم کسش رو خوردن وعاشق اون بو بودم و شیما روش نمیشد چیزی بگه اما وقتی دید دارم اب کیر رو لیس میزنم انگار دوباره حشری شد و من رو کشوند روش که بکنمش و منم همینکار رو کردم ولی احساس کردم تو تونل دارم میزنم اینقدر گشاد شده بود و خیلی حس خوبی بود برام که زنم اینطوری لش شده بغلم وبعد از سکس بلند شدم دیدیم عماد بدون خداحافظی رفته و به شیما بهم گفت برو اورژانسی بگیر و منم رفتم و دیدم عماد بهم پیام داده بهترین حس دنیا رو داشتم ولی روم نمیشه ببینمتون و رازتون تا ابد تو قلبم میمونه… اگه دوست داشتین تجربه های دیگه رو هم بهتون میگم اگه استقبال کنید😘❤️ نوشته: سعید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده