رفتن به مطلب

داستان گی کون دادن به مرد 50 ساله

migmig

ارسال‌های توصیه شده

اولین کون دادنم به اقای ۵۰ ساله

این دومین داستانیه که مینویسم و درست بلد نیستم
کاملا واقعیه داستان و برای ۱ ماه پیشه
۲۲سالمه حشری و سفید و لاغرم و خیلی کیر سن بالا دوست دارم و قدم ۱۷۴ هستش و وزنم ۶۵
با یک آقایی دوست شده بودم ۵۰ سالش بود مجرد بود خونه مستقل داشت و به شدت حشری بود
۴/۵ بار رفته بودم قبلا خونش با ترس و فقط براش ساک زدم اخرین باری که رفتم دیلدو داشت که میمالیم رو سوراخم وقتی ساک میزدم یه بات پلاگ ریز کرد تو کونم با روغن که اصلا درد نداشت خیلی ولی حال داد
اون شب خیلی حال داده بود و دلم میخواست دادن رو تجربه کنم ولی ترس درد و گشادی رو داشتم واقعا و نمیخواستم گشاد شم یا دردم بیاد
یه شب بدنمو کامل شیو کرده بوده طوری که کونمو میدیدم حشری میشدم و دلم میخواست ازش استفاده کنم
اینم بگم هربار میرفتم پیشش کامل شیو میکردم و لخت میشدم و یه حسی بهم میگفت وقتشه تجربه کیر رفتن تو سوراخ رو تجربه کنم
خلاصه پیام دادم بهش هستی امشب بیام حال کنیم
اون فکر میکردم بازم ساک میخوام بزنم چون یکبار قبلا تلاش کردم رو کیرش بشینم نرفت تو منم همون ساک رو زدم ابشو با لبام اوردم
اونم گفت اره هستم بیا امشب منم رفتم خودمو اماده کردم تمیز برای سکس که بهش گفتم ۴۰ دقیقه دیگه میرسم گفت باشه بیا
تو ذهنم میگفتم برم بدم بهش یا نه نمیدونم چیکار کنم
خلاصه گفتم بزار برم اگه نتونستم ساک میزنم
البته ساک خیلی خوبی میزدم براش و تنها کسی بود که چندبار براش ساک زده بودم
حاضر شدن با یه شورت خوشگل زیر لباسم رفت سمت خونش ۴۰ دقیقه بعد رسیدم زنگو زدم در و باز کرد
آسانسور سوار شدم دیدم در خونش نیمه بازه درو باز کردم دیدم رو تخت با شورت دراز کشیده اسممو صدا کرد گفت آماده شو بیا من اینجام
گفتم سلام باشه میام الان
دوباره رفتم خودمو تمیز کردم و ۵ دقیقه بعدش رفتم دیدم چشاشو بسته منتظره بخورم کیرشو
اروم دستمو گذاشتم رو کیرش از رو شورت مالیدم دیدم آروم ناله میکنه و میگه جووون افرین
منم ادامه دادم تا نیمه راست شد شرتشو کشیدم پایین سر کیرشو بوس کردن اروم کله ی کیرشو گذاشتم دهنم
کیرش کلا ۱۴/۱۵ سانته ولی خیلی کلفته
ازین سن بالا های که شکم داره و حشری و نیمه شیوه بدنش و کیرش شیو و کوچک ولی کلفته خودتون می توانید تصور کنید آقای سن بالای ایرانی چطوریه
اروم خیس شد سر کیرش منم اروم اروم شروع کردم خوردن کیرش تفی شده بود تا ته میبردم هی آه میکشید میگفت چقدر خوب ساک میزنی بخور تا ته
منم تا ته گلوم می برم با اینکه کوتاه بود ولی قطر زیاده داره و حال میده ولی ته دلم ترس گشاد شدن کونم بود
اروم اروم تبدیل شد به ساک تند تند و کیرش دیگه راست ترین حالت ممکن شده بود منم حشری شده بودم حالت ۶۹ نشستم شرتمم در اوردم که سوراخ و کون سفیدمو ببینه
که دید حشری شد گفت اخ اخ سوراختو قربون
منم یه اه کشیدم شروع کردم ساک زدن
همون پلاگه که سری پیش کرد توم بغلش بود اروم روغن زد به اون پلاگه و یکم هم زد رو سوراختم
پلاگه ازینا بود که از توپ کوچیک داره تا توپ بزرگ و میره تو و قفل میشه تو کون نمیدونم دیدید یا نه
اولین توپش که خیلی ریز بود و کرد تو کونم یه حالتی شدم که کونم واقعا نه اصلا درد داشت ولی انگار انگشت کوچیکه تو کونمه
یه اه کشیدم و گفتم جون چه خوبه و داشتم ساک میزدم اروم اروم
دید من حشری شدم یک توپ بزرگ تر شو فشار داد رفت تو کونم ساک زدنم تند تر شده دوتا توپ دیگه پلاگ رفت تو و فقط اخرین توپ بزرگش مونده بود که قفل کونم بشه و درد خیلی کم و لذت زیاده داشت هر کاری کرد آخری نرفت تو و من داشت ساک میزدم و اونم هی میگفت جوون چه کیری میخوری
منم از حرفاش حشری شدم کل پلاگ رو تا ته کردم تو کونم و قفل شد تو کونم
اونم چندتا چک زد رو کونم با این کارم و من انقدر سریع ساک میزدم که نفس اون تند تند شد صدای ملچ مولوچم میومد و واقعا داغ شده بودم اصلا نمیفهمیدم چجوری دارم ساک میزنم
که گفت اروم باش ابم میاد
منم کیرشو از دهنم دراوردم و همون حالت ۶۵ کونم که توش پلاگ بود رو مالیدم به کیرش و پشتم بهش بود
گفت ای جانم قربون صدقم میرفت پلاگو دراوردم سر کیرشو میمالیدم رو سوراخم و کیرش دقیق لای چاک کونم بود سوراخم اندازه اخرین گردی پلاگ باز شده بوده چون چند دقیقه تو کونم مونده بود و یک دیللو دیگه داشت که کلفتی یکم از کیرش کمتر بود ولی دراز بود واقعا که اونو دیدم داره روغن میزنه و فهمیدم این میخواد من زیر از کون ارضا کنه اون گذاشت دم سوراخم و من همون برگشتم به حالت ۶۹ و شروع کرد اروم کردن تو کونم که چون کلفت بود نمیرفت سوراخمو باز کردم و با دست دیلدو رو فشار دادم تو سوراخم سر دیلدوعه رفت و شروع کردم ساک زدن و ناله کردن چون یکم درد داش اونم ۱ دقیقه بعد یهو فشار داد دیلدو رو تا نزدیک تهش رفت یهو یه جیغ زدم و شروع کرد با دیلدو تلمبه زدم تو کونم منم ناله هام بیشتر شد و دوباره ساک زدنم سریع شد و تا ته میرفت و اونم داشت میگفت جون دوست داری تو کونته یه کیر سیاه (دیلدوعه سیاه بود) و منم میگفتم اوهوم دوست دارم که یهو انقدر حشری شدم کاندمو از بغلش با دندون باز کردم همون طوری که دیلدو تو کونمه کیرشو از دهنم دراوردم و کاندومو به سختی کشیدم دور کیرش گفت میخوای بکنی تو کونت گفتم اوهوم
یه جون عمیق گفت و من همون طوری که پشتم بهش بود پاهامو گذاشتم این ور اونورش و روغن زدم به سوراخمو کیرشو آروم نشستم روی کیرش
انقدر کلفت بود تو نمیرفت هر با دست جاشو درست میکردم میشستم تو نمیرفت کیرش واقعا کلفته و منم کونم صفر صفره واقعا و سخت میره تو با اینکه دیلدو توم بود
هر کاری کردم نرفت توش و گفت داگی شو بزارم
گفتم فقط تروخدا اروم
گفت نترس
دلم آروم شد با یک قوس کمر عالی داگی شدم انگار هرروز اینکارو میکنم
اونم دوتا محکم زد رو کونم و خیلی سریع اومد پشتم سر کردشو کرد تو
یه اه گفتم و گفت اروم میزارم صبر کن
منم گفتن تروخدا اروم اروم بکن
واقعا دردی حس نکردم و تا ته کرد تو
و درد و ذوق و ذوق لذت از جایی شروع شد که تلمبه هاش شروع شد هر تلمبه آه و ناله هام بیشتر میشد
دستم بردم سمت کیرم دیدم نیمه راسته و کلی آب سر کیرمه
خیلی کیرم آب شهوتش زیاد بود انگار ابم واقعا اومده بود ولی آب شهوتم بود یکم کیرمو مالیدم
و داشت محکم تلمبه میزدم در حد ۸ تا ۱۰ دقیقه کیرش تو سوراخم جلو عقب میشد خیلی حس خوبی بود تا گفت ابم میاد الان عزیزم
منم گفتم در بیار کیرتو ساک بزنم
کیرشو کشید بیرون کاندومو در اوردم و شروع کردم ساک زدن سریع میگفت تورو خدا سریع ساک بزن آبم بپاشه
منم ساک میزدم در حالش زبونمم تکون میدادم دور سر کیرش حرفه ایا میدونن چی میگم که گفت داره میاد دستمم گذاشتم دورش هم سرشو تند میخوردم هم جق میزدم براش یه دستمم. و کیرم بود داشتم برای خودمم جق میزدم که داد زد اومد آبش ریخت یکم رو زبونم یکم رو دستم یکمم رو شکمش و اب خودمم با آب اون اومد و یکم بغلش خوابیدم کیرش هنوز دستن بود که اروم کیرش خواب کیر منم خوابید اون دراز کشید من رفتم دوش گرفتن و خداحافظی کردم و
شب پیام داد پردتو زدم دیگه میتونیم هر شب سکس کنیم
درد نداشتم اصلا تا ۳/۴روز
ولی بعد ۳/۴روز یکم درد میکرد و فرداش دوباره خوب شد

امیدوارم خوشتون اومده باشه عین حقیقت بود و بازم کار جدیدی کردم میگم بهتون

نوشته: Suckincr

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18