رفتن به مطلب

داستان سکس داغ با همکار مطلقه

chochol

ارسال‌های توصیه شده

همکار مطلقه ام مهسا 1

سلام دوستان کیر کلفت حشری
من مهدی ۴۵… تو شرکت مهندسی عمرانی کار میکنم…حدود ۷سال پیش یه همکار خانم ۳۶ ساله داشتم خیلی شیک پوش موقر و با احترام… بدن توپر ،قد۱۷۰ … باسنش از رو لباس دل آدم رو میلرزوند.
چند ماه اول رابطه کارمندی خیلی خوبی بین ما برقرار شد اشنایی پیدا کردم با اخلاق و زندگیش… بعضی روزا خیلی سرحال بود بعضی روزا تو خودش …خیلی دل به صحبت نمیداد… من سعی میکردم بهش نزدیک بشم و کمک کنم.
تا اینکه یروز از زیر زبونش کشیدم گفت با شوهرش به مشکل خورده سعی داره جدا بشه. شوهر معتاد شده بود خیلی تو زندگیش نبود. یک دوماه تو این حال بود بعد دیدم پوشش عوض شد لباس باز تر رفتار خیلی داغ تری نشون میداد…بعضی وقتا آمار میداد.مخصوصا به من . منم دیدم خیلی مایله سوارش شدم کم کم نزدیک تر صمیمی تر شدیم یک ماه گذشت از این قضیه… صحبت رو کشیدم به مسائل شخصی گفتم هر کاری بود در خدمتم… شماره موبایلش رو بهم داد و گفت امروز یه کاری دارم تنهایی نمیتونم …بی زحمت میای کمک کنی
گفتم بله…باهم رفتیم سمت خونه اش رفت بالا …گفت میخوام یه سری وسایل بفروشم سنگینه جابجا نمیتونم بکنم
براش جابجا کردم… نشستم… رفت لباس خونه پوشید اومد پیشم نشست‌. من دیدم بله خانم دلش میخواد رفتم سمتش .
دستم انداختم دور گردنش عطر بدنش مست میکرد چشماش میگفت من از تو کیر میخوام. لبای کلفتش رو گرفتم دهنم دستم بردم سمت سینه اش سایز ۸۰ گرد و سرحال… گرفتم دستم یه آه ناز دوست داشتنی کشید زبونش رو داد دهنم دستم رو بردم سمت روناش از هم بازش کردم کس گوشتیش رو چنگ زدم دستم رو بردم توی شورت با انگشتم چوچولش رو مالیدم بازی دادم…تو بغلم ارضا شد …شل شد خوابید … کیرم داشت تو شلوار خودنمایی میکرد
من چند سالی ورزش میکرد …بدنسازی میرفتم. بخاطر تمرینات باشگاهم و ماساژی که چند شب یبار به کیرم داده بودم …کیرم هم کلفت شده بود هم گوشتی سایز ۱۷ .
مهسا سرش رو پام بود دستش رو گذاشت رو کیرم لمسش کرد…بعد زیپم رو کشیدم پایین از تو شرتم آوردم بیرون نیم شق بود سرش رو دادم دهنش اون تو حالت خماری و بی حالی شروع کرد خوردن زبونش رو میچرخوند دورش میک میزد‌. یه ربعی اینجوری خورد تا حسابی شق شد. پاشدم اول رو کاناپه به حالت داگی کردم شرتش رو دادم پایین که همراه اب کصش خیس خیس بود یه زبون کشیدم روش طعم شیرین و شو ش به دلم نشست… کیرم رو مالیدم به چاکش با اب کصش خیس بشه فرو کردم تو کصش با اب کصی که داشت انگار کیرم داشت شنا میکرد …یه آه با لذتی کشید کیرم توی کصش سر حال تر شد .
مهدی: ای جانم چند وقته کس کیر نخورده اینجوری آه کشیدی
مهسا: اوووف با کیری که تو داری انگار کیری که خورده کیر نبوده.
مهدی: اوووووم جانم راضی ای از سایزش‌. کص طلا ؟
مهسا: اااارررههه بکن بکن محکم و تند
لپای کونش رو گرفتم فشار دادم…چنگ زدم یه بوس روش گذاشتم . دو دستی کمرش رو گرفتم یه تلمبه مشتی به کصش زدم دو سه تا که زدم ارضا شد…
مهدی: ااااااخ جونم کاش زنم مثل تو ارضا میشد…
مهسا: نوش جونت… امروز خوب بکنی از فردا زنت میشم… فقط بکن…
مهدی: واقعا؟
مهسا: اره عشقم …کُلفَت کیرت میشم… کنیزی اش رو میکنم
ممم شروع کردم تلمبه زدن با کونش ور رفتن هر ۵ ۶تا تلمبه ارضا میشد ‌.تا اینکه بعد یه ساعت بعد ۱۰بار ارضا شدن‌. من ابم داشت اومد کشیدم بیرون بردم سمت دهنش کردم تو دهنش تا اخرش خالی کردم. همه رو ذره ذره قورت داد .
بی حال خوابید.
منم رفتم کیرم رو با اب سرد شستم یکم ماساژ دادم… رفتم خونه
شب بهم پیام داد‌‌…ممنونم بابت کمکی کردی … انشالله جبران میشه.
نوشتم انجام وظیفه کردم…خواهش
از قضا زنم پریود شده بود …اون شب راحت خوابیدم
صبح بهش زنگ زدم گفتم بیام دنبالت …
گفت آره اگه میشه…
من رفتم دوش گرفتم کیر حسابی تمیز کردم یه ماساژ دادم سرحال شه… پوشیدم ادکلن مخصوص رو زدم رفتم سراغش
خونش تقریبا نزدیکم بود اومد با همون لباس فرم محل کار…خیلی دلبر شده بود سوار شد . راه افتادم…
صحبت رو باز کردم
مهدی: به به خانم سعادت … چقدر بهت میاد لباس فرم…
مهسا: خانم سعادت چیه …بگو مهسا…
با یه لحن خاص حشری نگام میکرد. معلوم بود کیر میخواد باز
مهدی: اخخ مهسا جان … میتونم راحت تر باشیم؟
مهسا: اره عزیزم.
مهدی: دیروز حرفت راست بود ؟… واقعا بخوام میای زنم بشی؟
مهسا: نمیدونستم زن داری عزیزم…
مهدی: باشه. چشمات باهام حرف میزنن…
دستم روی رونش بود آروم نوازش میکرد… .
مهسا: اممم چی میگن بهت؟
مهدی: میگه یه چیزی میخوام الان … ؟؟
مهسا لبش رو گاز گرفت به نشونه تایید سرش رو تکون داد…
دستش رو گرفتم گذاشتم رو کیرم…
مهسا: درست خوندی میخوامش … ولی داریم میرسیم…دیرمون میشه.
مهدی: عیب نداره هر وقت خواستی کافیه اشاره کنی
مهسا صورتش رو اورد جلو یه لب جون دار سکسی بهم داد
گفت از امروز کیرت مال منه…
پیاده شد رفت… رفتیم سر کار.‌ به بهانه های مختلف میومد اتاقم کیرم رو لمس میکرد میرفت…
می رفت اتاقش بهم پیام میداد …دلم گوشت خوشمزه ات رو میخواد کی میدیش؟
نوشتم کجا دوست داری بخوری بگو.
جواب داد … بعد از ساعت اداری تو پارکینگ

ساعت سه همه رفتن من و مهسا بودیم. براش نوشتم بیا غذات اماده و منتظرته.
نوشت الان میام.
یه گوشه از حیاط دوربین دید نداشت.ماشینم کنارش پارک بود وایستاده بودم… اومد سمتم بغلش کردم بوسیدمش نشست زمین زیپم رو باز کرد … کیرم رو دراورد اخخخخ یه لیس جون دار سکسی زد … چون جای خوبی نبود زیاد حرف نزد با اشتها و خیلی حشری ساک میزد و میخورد پنج دقیقه با تمام لذت خورد تا ابم اومد تو دهنش … همه رو قورت داد دهنش رو پاک کرد و رفتیم.

نوشته: مهدی کلفت

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18