رفتن به مطلب

داستان گی کون دادن به مرد حشری

poria

ارسال‌های توصیه شده

کون دادن به یک مرد وحشی

اسمم رضاست( مستعار). ۲۱ سالمه و قد ۱۷۰ و وزن ۱۶۷. دو هفته بود که کون نداده بودم و حسابی تو کف بودم. بالاخره یک روز جمعه رفتم پارک دانشجو. خیلیا بهم گیر دادن ولی به دلم نچسبید تا اینکه یه مرد قد بلند و هیکل درشت حدودا ۳۵ ساله رو دیدم که اطراف حوض پارک نشسته بود. اونم منو دید و بهم علامت داد و رفتم پیشش نشستم. اسمش رو میزارم علی . قدش حدود ۱۹۵ میشد و نزدیک ۳۰ سانت از من بلندتر بود. موهای بهم ریخته و در عین حال خوش قیافه. از تیپش معلوم بود که بچه تهران نیست. با هم صحبت کردیم و گفت یه جایی اطراف خ جمهوری داره و الان همخونه‌‌ش نیست و جاش امنه. بهم گفت که سایزش ۱۸ سانته و سکس خشن دوست داره. من قبلا سابقه سکس خشن رو با یک مرد متاهل داشتم و خیلی خوش گذشته بود. قبول کردم و با هم راه افتادیم و با حدود یک ربع پیاده روی رسیدیم به جای زندگی علی. بالای یک انبار قدیمی خونه داشت و با چند نفر از دوستاش توی انبار کار می‌کردن و شبها هم همونجا می‌خوابیدند. امکانات زیادی نداشتن و کف موکت بود و چنتا رختخواب با یه یخچال و تلویزیون کهنه داشتن. وقتی وارد خوابگاه شدیم اول خودش وارد شد و منم وارد شدم. خیلی زود منو بغل کرد و بی‌مقدمه از زمین بلندم کرد و شروع کرد به خوردن گردن و صورت من. با دندونش به گردنم می‌مالید . بهش گفتم صبر کن برم دستشویی و برگردم. رفتم دستشویی و برگشتم و لباسم رو درآوردم. علی هم با یک شورت وایساده بود. بدنش پشمالو بود.کیرش از روی شورت معلوم بود. با اینکه هنوز راست نشده بود ولی بزرگ بود. اومد جلو و سریع شورتم رو درآورد. کلا خیلی عجله داشت و اصلا حرف نمی‌زد. منو برگردوند و کیرش رو به کونم می‌مالید. بارگزم از پشت ، گردنم رو با دندوناش گاز می.گرفت که دوباره بهش تذکر دادم. نشست پشتم و کونم رو گاز می‌گرفت و لاش رو باز می‌کرد و اطراف سوراخم رو گاز می‌گرفت. بعضی وقتا لپ کونم رو میک میزد و تو دهنش نگه می‌داشت. منو برگردوند و شونه هام رو فشار داد و نشستم جلوی کیرش و شورت رو درآورد و کیرش افتاد بیرون. کیرش کلفت و راحت ۲۱ یا ۲۲ سانت می‌شد. بهش گفتم …تو که گفتی ۱۸ سانته…گفت ترسیدم درستش رو بگم نیایی…کیرش که کامل راست شده بود رو انداختم تو دهنم ولی به زور جا می‌شد. کمی واسش ساک زدم و خایه هاش رو لیسیدن. سرم رو به زور تو دستاش گرفت و کیرش رو تو دهنم جلو و عقب می‌کرد. چند بار کم مونده بود بالا بیارم. بالاخره از ساک سیر شد و بهم گفت دمر بخواب. من گفتم نه…اول بزار خودم بشینم روش بعد هر جور خواستی منو بکن.بهم گفت دمر بخواب آروم میکنم. منو بغل کرد و بلندم کرد و کمی لبام رو خورد و بعد بهم گفت دمر بخواب. میدونستم اگه دمر نخوابم میتونه به زور منو دمر بخوابونه. خوابیدم روی موکت دوباره سوراخمو با زبونش خیس کرد.میخواست کیرش رو بکنه که گفتم اینجوری من بیچاره میشم. یکم پماد بیار. بهم گفت پماد ندارد و رفت از یخچال روغن مایع خوراکی آورد و به سوراخم زد. بعد سر کیرش رو گذاشت و محکم فشار داد. فریاد بلندی زدم و میخواستم از زیر دستش بلند شم که منو به زور نگه داشت و دوباره فشار داد و حس کردم که سر کیرش رفت تو سوراخم. اینقدر کونم درد گرفته بود که اشکم دراومد. کیرش رو درآورد و دوباره فرو کرد و در حالی که اصلا به شرایط من توجه نمی‌کرد توی چند بار کیرش رو کرد تو کونم و خوابید روم. من التماسش رو می‌کردم ولی گوش نمیداد و آخرش هم بهم یه گفت زر نزن الان تموم میشه…من انتظارم از سکس خشن یه چیز دیگه بود ولی این وحشی بود. من فکر میکردم سوراخم پاره شده. خیلی ترسیده بودم. بهش گفتم صبر کن ببینم خون میاد؟.‌‌ خودش نگاه کرد و گفت نه خون نمیاد… نترس…‌ بعد خوابید روم و شروع کرد به تلمبه زدن. خیلی محکم داشت تلمبه میزد و منم واقعا درد داشتم. بهش گفتم یه جور دیگه بکن ولی گفت همین خوبه. من زیرش کاملا گم شده بودم. وزنش داشت اذیتم می‌کرد. منتظر بودم دردم کم بشه ولی کم نشده بود. هفت هشت دقیقه بود که داشت منو می‌کرد.ضربات محکمش و برخورد کیر من به زمین داشت آبم رو می‌آورد. بهش گفتم ممکنه آبم بیاد. از روم بلند شد و پیراهن خودش رو داد به من که بزارم زیرم. دوباره منو دمر کرد و کیرش رو محکم فرو کرد تو کونم و دوباره خوابید روم. دستاش رو از زیر شکمم رد کرد و منو محکم گرفته بود و محکم داشت تلمبه میزد. داشتم یواش یواش لذت می‌بردم. علی یه دفعه کیرش رو تا ته کرد تو کونم و محکم فشار داد و نگه داشت که آبم اومد . بعد دوباره شروع کرد به تلمبه… یکم بعد من واقعا خسته شده بودم و حسم هم رفتم بود. بهش گفتم یه خورده صبر کن حسم برگرده ولی گوشش بدهکار نبود. بلند شد و در حالی که پاهاش دو طرف من بو و چاک کونم رو باز کرده بود داشت محکم تلمبه میزد. اصلا انگار فقط همین یک روش رو بلد بود. دوباره بهش گفتم یکم صبر کن ولی دوباره بهم گفت زر نزن الان تموم میشه… دو سه دقیقه بعد آبش اومد و ریخت تو کونم و خوابید روم. اینقدر سنگین بود که نمیتونستم از زیرش جابجا بشم. بالاخره بلند شد. من بلند شدم و رفتم دستشویی و برگشتم که لباسام رو بپوشم. بهم گفت وایسا فعلا نرو. گفتم باید برم. کار دارم. بلند شد و دستم رو به زور گرفت و گفت یه بار دیگه میکنم بعد برو. گفتم نه نمیخوام. دردم گرفته‌ . دستم رو گرفت و در حالیکه لخت بودم بزور منو نشوند. واقعا دیوانه بود . من ترسیدم که بلایی سرم بیاد و نشستم. یکم بعد ، از من بابت حرفاش عذرخواهی کرد و نزدیک من شد و منو بغل کرد و کنارم دراز کشید. من واقعا ازش ترسیده بودم. بوی عرق از لای موهای سینه‌ش بلند شده بود . مجبور بودم به حرفش گوش کنم. نیم ساعت بعد بهم گفت دوباره واسم بخور. بهش گفتم کیرت رو بشور بعد میخورم. رفت و شست و اومد. دوباره شروع کردیم. ایندفعه هم دوباره منو دمر کرد و به سوراخم روغن مایع زد و راحت‌تر از قبل کیرش رفت تو کونم . این دفعه حدود بیست دقیقه تلمبه زد. حدود ده دوازده دقیقه از تلمبه‌هاش میگذشت که آبم دوباره اومد. ولی دیگه چیزی بهش نگفتم تا کارش تموم بشه‌ . یکی از وحشتناک‌ترین سکسایی بود که داشتم…

نوشته: رضا

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18