mame85 ارسال شده در 6 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان من یه جنده ام 1 ساعت ۱۲ ظهر بیدار شدم هنوز خسته بودم و نیاز به خواب داشتم بخاطر بیداری دیشب ،چند سالی بود که مشتریم بود بکن خوبی بودن بدن و فیس خوبی داشت یه مرد ۴۲ ساله پشمالو تپل با کیر نسبتا کوچولو ولی چیزی که باعث میشد تا زنگ میزد سریع جواب بدم این بود که همیشه برنامه شب خواب می خواست و نیاز به چونه زدن نداشت همیشه هم بیشتر بقیه میداد. و نهایتا دو بار تا صبح ارضا میشد و معمولا هم حداقل دو هفته ای یه بار واسه پلن بهم زنگ میزد…یه کش و قوس به خودم دادمو رو انداز رو زدم کنار با چشم پر خواب قهوه زدم مشغول خوردن بودم که گوشی رو چک کردم دیدم سامان چند بار زنگ زده رفتم سراغ پیاما دیدم پیامداده جنده خانم خوابی هنوز مگه دیشب چند تا بودن که تا لنگ ظهر نتونستی بیدار شی حسابی دیشب پس کست رنگ و سایز کیرای مختلف رو چشیده اره …؟ سامان یه پسر قد بلند خیلی خوش استایل با یه سایز عالی که به جرات میتونم بگم تو شاید هزار نفری یا بیشتر که تو این چند سال باهاشون سکس کردم کل فاکتوراش رو بذاری کنار هم از همه سر تر بود هیچ نقصی توش نبود فیس و قد و اندام و از همه مهم تر یه سایز خوش تراش و عالی داشت ولی از اونا بود که اگه میخواست زیر دستش پر بود کس واسه همین خوب پول نمیداد یا بعضی وقتا اصلا نمی داد ولی چون خودم خوشم میومد ازش وقتایی که حوصله داشتم و مشتری کمتر بود باهاش پلن میکردم زیاد بفکر پول نبودم باهاش چون خودم از خوابیدن زیرش لذت میبردم… قهوه مو خوردمو پاشدم شروع به ارایش کردم که دیدم گوشیم زنگ خورد نگاه کردم دیدم سامانه برداشتم گفتم جان با لحن همیشگیش گفت جنده از صدات پیداس دیشب خوب دادیاااا حسابی گاییدنت اره گفتم نه بابا با سعید بودم اونم که بکن نیست گفت فکر کردم چند نفری باز رفتین باغ با مشتری های سری قبلی گفتم نه اونا کنسل کردن کار براشون پیش اومد دیگه با سعید رفتم… گفتمکارت چیه چی شده یاد ما کردی گفت یه زوج از تهران اومدن اینجاااا فقط تا فردا اینجان دنبال زوج هستن واسه ضربدری گفت خب باشن به من چه گفت عکس تو رو نشونشون دادم اوکی دادن باید بیای باهامگفتم من هزینه میگیرم باز وایساد زبون ریختن و سر قیمت چونه زدن که مثل همیشه بالاخره راضیم کرد قرار شد اماده بشم ساعت ۶ بیاد دنبالم… نوشته: 123 آموزش تماشای فیلم ها - آموزش دانلود فیلم ها - آموزش تماشای تصاویر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده