رفتن به مطلب

داستان سکسی بیغیرتی رو مادر

kale kiri

ارسال‌های توصیه شده

بیغیرتی رو مامانم

سلام ۲۵ سالمه. خلاصه و مختصر میرم سراغ اصل موضوع که حوصله سر بر نباشم.مامانم الان ۴۸ سالشه سبزه تو پر ممه های بزرگ ، شکم داره ولی تیپ های سکسی و جوون پسند میزنه و فیس بدی نداره در کل کصه از نظر بیشتریا ،من از بچگی مثلا تو سن ۱۳ ۱۴ اینا به شورتاش جذب شدم و باهاشون جق میزدم تا همین الانا😶‍🌫️🥲
شورت های سکسی و توری ،فیش نت همه چی داشت از اون قدیم. روز به روز بیشتر جذبش میشدم تا با فتیش بی غیرتی آشنا شدم تو تلگرام اینا دیگه کلا تو این فاز موندم و ترک کردنش خیلی برام سخته و نمیشه هرکاری میکنم .
تو گروه ها راجبش چت میکردم عکس میدادم ،یسریا عکسارو بر میداشتن تهدید میکردن که تن و بدنم به لرزش می افتد از ترس اینکه ابرو اینا نره خیلی میترسیدم ،بعد چند وقت با یه زنه آشنا شدم تو گروه فیلم سوپر اینا تعداد اعضا گروه کم بود زود آشنا شدیم خیلی حشری بود مجبورم می‌کرد براش جق بزنم عاشق این بود ارضا شدن ببینه ،با اینکه شوهر داشت بچه داشت ولی خیلی اوکی بودیم ماله یه شهر دیگه م بود و با هم اوکی بودیم بعد چند وقت فهمید فاز بی غیرتی دارم و قشنگ از خجالتم در میومد .براش تایمردار دم به دقيقه از مامانم عکس میدادم ،اونم یجورایی تحقیر توری از مامانم تعريف می‌کرد (مثلا میگفت جنده خانوم امروز چه کسشو انداخته بیرون زده بالا اره پسر بی غیرتش نشسته تا موقعیت پیش بیاد باش جق بزنه).منم خیلی حشری میشدم براش جق میزدم 😶‍🌫️ی روز خونه برای چند ساعت تنها شدم تصویری زنگ زدیم اونم شوهرش نبود، رفته بود تو اتاق داشت می‌مالید اونم نشونم میداد منم لخت جلو آینه داشتم میزدم براش.من بهش نگفته بودم رو شورت اینا زیاد زدم و میزنم و اینا حس دارم یهو گفت برو سره کشو مامانت ی شورت بردار منم سریع بلد بودم کجا برم یه شورت توری سبز برداشتم یکی دوتا دیگه م بش نشون دادم ببینه چیا داره خلاصه برداشتم می‌مالیدم ب کیرم اینا گفت بپوشش منم پوشیدم بش گفتم نمیتونم بریزم توش ابمو داستان میشه میان الان و اینا گفت برو آب سرد بگیر رو سره کیرت دیر تر بیاد 😅لاشی بلد بود منم انجام دادم شورترو پوشیدم براش نشون میدادم ی جورایی انگار اربابم بود هرچی میگفت انجام میدادم گفت برو یچی بکن تو کونت من مونده بودم چیکار کنم بعد کلی کشمکش رفتم تو یخچال ی خیار اونم تازه بش نشون دادم یدونه کلفت و گنده انتخاب کرد. آمدم وازلین مالیدم خیار میکردم تو کونم کیرم داشت منفجر میشد دیگه، تو شورت مامانم داشتم جق می زدم و خیار میکردم تو کونم اونم داشت کصشو می‌مالید تحقیر می‌کرد یجورایی . مثلا میگفت آفرین کسکش مادرجنده از این جور چیزا و منم واقعا داشتم حال میکردم آبمو پاشیدم براش.😛 یه جوری خودم ارضا شدم که تو زندگیم نشدم هنوز .پاهام دست خودم نبود یجور میلرزید خودم پشمام ریخته بود قرمز شده بودم اصن ی وضعیتی .
تا ارضا شدم قط کردم خودمو جم و جور کردم تا خودمو پیدا کردم اونام آمدن و من دوباره شروع کردم عکس فرستادن فلان اینا . بعدا ارتباطم باش قط شد کلی نصیحتم کرد که نکن و اینا و چند وقت دور بودم از این داستانا .بعدا دوباره شروع کردم 😅 خودمم بعدا تو تنهایی یه وقتایی لباساشو میپوشم سکسیارو .البته اینم بگم مامانم قبلا یکمی هرز میرفتی بار مثلا اون وقتا مدرسه میرفتم بچه تر بودم اینم رفته بود بیرون بابامم سره کار بود کارش یجوریه ک بعضی شبا نیست ،خلاصه رفته بود بیرون مثل همیشه .دیر آمد خیلی و خیلی مست بود یجوری که اصن تو حال خودش نبود منو بغل کرده بود گریه میکرد که توروخدا به بابا نگو من اینجوری بودم منم نگفتم خدایی ،تا چند سال بعد یعنی مثلا یکی دو سال پیش منم احساس می‌کردم مشکوک شده گوشی حرف زدنشو اینا مثلا گوشیشو همه چیو قفل اینا گذاشته بود و دیگه خیلی مواظب بود مثلا صفحه گوشیشو نبینم اینا منم فهمیدم یه داستانی هست تا اینکه خوده بابام مچشو یجا گرفتو خوردن ب یسری داستان خداروشکر حل شد دوباره اوکی شدن ،منظور میخوام بگم اینام تحریکم می‌کرد ،یادمه ی شب قبل اینکه این داستانها بشه ،بابام نبود اونم گفت میرم خونه دوستم هرچی اصرار کردم که کجا کدوم دوستت که چرا تا الان نمی‌رفتی و اینا اسمی ازش نبرد خلاصه رفت . آخر شب زنگ زد گفت نمیام منم دیگه چیزی نمیتونستم بگم .اجازه گرفته بود از بابام نمیدونم چی گفته بود منم هیچی نگفتم تا صبح جق میزدم 🫠یه چی دیدم خیلی خیلی حشری شدم از این فیشنت ها داشت رفته بود یدونه جدیدم گرفته بود دوتا داشت اون موقع ،وقتی خودم پوشیدم متوجه نکته شدم 😅 دقیقا دمه سوراخ کس و کونش اون توریه جر خورده بود. وقتی اینو دیدم خیلی حالی ب حالی شدم (برای اونایی که نمیدونن فیشنت چیه از این لباس توریا سکسیا).
خلاصه که مرسی که خوندین اگه توجه بشه بازم ازش تعریف میکنم داستان زیاد دارم راجبش😅 و اینکه اولین داستانها ممنون

نوشته: oo021

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18