رفتن به مطلب

داستان سکس گروهی

arshad

ارسال‌های توصیه شده

موازی یا ضربدری؟

رضا بطری رو چرخوند . بطری چرخید و چرخید و رو به روی نرگس قرار گرفت . حس کردم یه تشت آب یخ روم خالی کردن . به من نگاهی انداخت و پاشو روی میز گذاشت ، پوست کف پاش به برخورد با میز چروک شده بود و رنگش به قرمزی میزد . رضا به جلو خم شد و کف پای نرگس رو دوتا لیس محکم زد . ماهی همونطور که من به نرگس خیره شده بودم به رضا نگاه میکرد . حس نا آشنایی بود که اولی برخورد پوستی نرگس و رضا ، برخورد زبون و کف پای اون باشه . شاید با خودتون فکر کنین چی شد که من تو این موقعیت قرار گرفتم ، پس بزارین کامل تعریف کنم . من سامم ، ۲۶ سالمه و دو ساله که با نرگس ازدواج کردم و سرخونه زندگیمونیم ، شخصیت من پر از فتیش های متفاوت و عجیب غریبه و نرگس هم در مسیر لذت بردن از این فتیشا همیشه همراهیم کرده ، هرچند از یکسری فتیش های دارک من بی خبر بود . نرگس یه دختر خوب و سالمه که قبل از ازدواج ۴ سال دوست دخترم بود و ما همون زمان هم با هم سکس داشتیم . نرگس ۲۴ سالشه ، با قد ۱۶۰ و ۴۵ کیلو وزن که کوچولو موچولو و بغلی به نظر میاد تا موقعی که هنوز لباسشو در نیاورده باشه ، ترکیب سینه سایز ۷۰، پوست گندمی و در کنارش شکم عضلانی و ورزشکاری هر مردی میتونه تحت تاثیر قرار بده ، من هم با قد ۱۸۰ و ۸۰ کیلو وزن با یه بدن نیمه ورزشکاری کم جذبه نیستم . داستان از اونجایی شروع شد که ذهن من چند سال درگیر روابط باز و اپن شد . من حتی تو سکسامون افراد دیگه ای رو کنار خودمون تصور میکردم و دوست داشتم با ادمای دیگ رابطمون رو شیر کنیم و لذت ببریم . تصور این که نرگس در حالی ببینم که روی کیر یکی دیگست دیوونم میکرد و بارها تو سکسمون با این تصورات ارضا شدم . این مسئله چند سال طول کشید تا این که وارد یه گروه تلگرامی شدم که در باب همین موضوع بود و همه به دنبال زوج مناسبشون بودن . کم کم داشت تو ذهنم کلید می خورد که مسئله رو با نرگس در میون بزارن . این که میدیدم چقدر عجیب زوج ها با هم دوست میشن و راحت با هم سکس میکنن دیوونم میکرد . یه شب عزمم رو جزم کردم و شب توی تخت موضوع رو مطرح کردم . نرگس لباس خواب بلندی پوشیده بود و موهاش گوجه ای بالای سرش جمع شده بود . اول گفتم بیا این فیلمو ببین ، فیلم راجب دو مرد و دوزن بود که در کنار هم سکس میکردن و وسطش زنا جا به جا میشدن . نرگس دست رو کیرم گزاشت و گفت تو مودشی؟(حس سکس رو داری؟) گفتم نه ببین این فیلما باحال نیستن ؟ ینی این سبک باحال نیست؟ تو میدونی که من به باورای دینی اعتقادی ندارم و تو پوشش هم ایرادی نمیگیرم هیچ وقت ، محدودیتا تو ذهنمونه ، دوست ندای کنار هم یه چیز جدید تجربه کنیم ؟ . حالت چشماش عوض شد و کمی اخم کرد . منظورت با کیه؟ به کسی نظر داری؟ . فهمیدم موضوع رو بد متوجه شده و فکر میکنه دارم راه رو باز میکنم که خودم برم با کسی سکس کنم . گفتم نه . من چهارچوب های رابطمونو میدونم و خودت هم میدونی که اهل خیانت نیستم . این مورد هم چیزیه که دوست دارم با یه زوج عین خودمون تجربه کنیم ، هم تو تنها سکست با من بوده هم من ، واقعا دوست نداری یه کار دیگه در کنار هم با رضایت هم انجام بدیم ؟ نرگس دیگه اون شب چیزی نگفت و خوابیدیم . چند روز گذشت و ما راجب این موضوع هیچ صحبتی نکردیم .

نوشته: سام

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18