رفتن به مطلب

داستان سکسی زن مطلقه

arshad

ارسال‌های توصیه شده

دیوار همیشه تیر اخر بوده!

تمامی اتفاقات مو به مو بر اساس واقعیته
سن و سایز و قد و وزن من قطعا براتون مهم نیست پس منم نمیگم
اگر توجه کرده باشین توی سایت دیوار آگهی لباس زیر زیاد هست و قطعا همشون پسرن!منم یکی مثل اونا بودم که آگهی گذاشتم و چتو باز گذاشتم که پیام بدن
۹۰درصد که پسر بودن یه پیام اومد که نوشته بود:واقعا هدف فروش لباس زیره یا دوستی و رابطه!
منم گفتم لباس بهونست اگ دوست داشته باشی باهم آشنا شیم
۲۶سالش بود!دانشجو پزشکی!خوابگاه زندگی میکرد و مطلقه! ینی کاملا با کون افتاده بودم تو ظرف عسل!چی بهتر از این
خلاصه با هم صحبت کردیم عکس فرستادم براش اوکی داد اونم ویس فرستاد که مطمئن بشم خانومه!که فردا همو ببینیم فقط یه آشنایی اولیه بود از دید اون.نه سکس
ولی من خودمو اماده کردم حموم رفتم کامل صاف کردم همه جارو فرداش دیدم یه اس اومد.ساعت چند همو ببینیم! زنگ بهش زدمو ساعت ۳همو دیدیم
خیلی توپ بود واقعا!اندام ردیف.مو بلوند.توپر.خلاصه عالی بود از همه نظر.گفت من دیشب فقط حوصلم سر رفته بود که پیام دادم و شماره گرفتم وگرنه فکر نمیکردم واقعا به قرار گذاشتن برسه(کس میگفت کلا)گفتم عب نداره عزیزم ولی ماشالله خیلی خوردنی و خوبی ها.یکم توی ماشین لب گرفتیم و سینه هاشو مالیدم.گفتم تا کی وقت داری که بریم خونه.گف یکم زود نیست احیانا!گفتم نه بابا میریم یکم استراحت کنیم کاری که نمیکنیم
از دیوار به سویت دیدم نزدیک بود سریع اجاره کردمو رفتیم اونجا
رفتیم خونه به محض ورود از پشت بغلش کردم و یکم گردنشو بو کردم و نشستیم رو مبل و گفتم راحت باش مطمئنه لباساتو در بیار.لباساشو در اورد و با یه تاب نشست منم فقط شورت پام بود.یکم بغلش کردم و لب بازی کردیم و بغلش کردم رفتیم رو تخت.گفت فقط یه چی بهت بگم من چند وقته کلا سکس نداشتم باید با آرامش شروع کنیم گفتم چشم
حسابی لب بازی کردیم و سینه هاشو فشار دادم و مالیدم و سوتینشو در اوردم افتادم به جون سینه هاش.اروم اروم با زبون نوکشو میخوردم و دوباره لب میگرفتم دیدم دست برد تو شورتم و کیرمو گرفت.یکم مالید گفتم بلند شو بیا روم 69 بشیم.اخ این لامصب لیزر هم کرده بود.یک تار مو روی کس و کونش قاچاق بود.هیچی نداشت.صاف صاف.اول سوراخ کونشو زبون زدم و کلی حال کرد بهش گفتم کامل کصتو بزار روی دهنم.همین کارو کرد و محکم میلیسیدم و میخوردمش اونم خدایی حسابی برام ساک میزد و تخمامو می خورد.خیلی حرفه ای بود بیشرف بعد که براش خوردم دیدم اماده شده کصش دیگ.گفتم دراز بکش پاهاتو بده بارا.آروم کیرمو گذاشتم رو کصش و اروم اروم میکردم تو خیلی خیلی تنگ بود کصش.واقعا به زور تا کلاهک کیرم میرفت تو.بعد در اوردم کیرمو دوباره کردم توش نگه داشتم اونم فقط به خودش میپیچید دیگ در اوردم کیرمو دوباره کردم توش تا آخر نگه داشتم که عادت کنه.همزمان هم لباشو میخوردم و سینه هاشو فشار میدادم.دیدم خودش گف الان شروع کن منم واقعا کمرم سفته اصلا هم قرص و اسپری و اینا استفاده نمیکنم.در اوردم کیرمو دوباره کردم توش و اخ حالا نکن کی بکن.راحت ۱۰دقیقه توی اون حالت کردمش گفتم بلند شو داگی وایسا.داگی وایساد و از پشت گذاشت توش.محکم میکردمش دیگ راحت جا باز کرده بود و کیف میکرد.کلا علاقه ای به انال ندارم.سمت کونش اصلا نرفتم.محکم میکردمش دیدم گف محکم بکن داره میاد منم تلمبه سنگین میزدم روش ک دیدم ارضا شد و پهن شد رو تخت.یکم نازش کردم و لباشو خوردم که به خودش اومد باز.دوباره به پشت خوابید و باهاشو وا کرد یکم با کیرم مالیدم روی چوچولش و کردم توش تا ته.انقدر کردم که دیگ واقعا خسته شده بودم‌ بخدا.بهترین حالت بود.کیرم تو کصش و پاهاشو میخوردمو لیس میزدم یکم دیگ کردم و گفتم داره میاد گف بیا بریز روی سینه هام.در اوردم و همه ابمو خالی کردم رو سینه هاش و کامل خودش با زبون ابمو از کیرم پاک کرد و تف کرد رو سینه هاش و مالیدشون.یکم تک بغل هم دراز کشیدیم و بعد بلند شدیم خودمون تمیز کردیم و زدیم بیرون دیگ
دفعه های بعد هم سکس کردیم با یه زوج اگ دوست داشتین و لایکا زیاد بود ادامشو براتون چند شب دیگه میزارم
ارادت

نوشته: پریود مغز

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18