رفتن به مطلب

داستان سکسی لز

chochol

ارسال‌های توصیه شده

لز خیس

سلام اولین داستانمه مینویسم این اولین تجربه من نبوده ولی بهترینش بود…
(اسمارو فیک میگم)من حنام ۲۰ سالمه و برمیگرده به ۱۷ سالگیم که خونه یکی از فامیلای دورمون کاشون دعوت شدیم .من کلا آدم خجالتیم و چون اون خانواده رو اولین بار بود میدیدم خیلی معذب شدم. اولشم بگم که قدم ۱۵۵ وزنم ۵۴ و سینه هام ۷۵ تو پرم ولی چاق نه. خلاصه اولین بار بود که اونجا رفتیمو قرار بود شبم بمونیم من خیلی معذب بودم و خجالت میکشیدم بعد سلام و احوالپرسی و اینا به بهونه لباس اوردن رفتم توی ماشینمون که توی حیاطشون پارک شده بود نشستمو اهنگ گذاشتم که دخترشونم فرستادن بیاد پیش من ک احساس راحتی کنم .خلاصه اومد و اول حرف زد باهام و سعی کرد صمیمی باشه خیلی خوشگل بود اون کلاس هشتم بود ۱۵ ۱۶ سالش بود حدودا اسمش مهسا بود یکم تپلی بود ولی سینه هاش کوچیک بود تازه دراومده بود ولی تپل بد نبود اونم تو پر بود و سفید با چشمای سبزش.خلاصه یکم باهام حرف زد که یخم اب شه بعد اهنگ گذاشتیم از دوست پسرش گفت ی قسمتی حالت انباری داشتن گوشه حیاط که راه‌پله داشتو به پشت بوم می رسید از تو ماشین خسته شدیم رفتیم اونجا از دوست پسرش گفت و کلی حرف زدیم یهویی گفت که میتونم بوست کنم منم فکر کردم میخواد لپمو ببوسه یهو لبمو بوسه ریز زد منم جا خوردم اونم متوجه شد گفت که این عادیه من همه دوستامو میبوسم و ی کارای دیگه ایم میکنیم. اینم بگم که از قبل من خیلی فیلمای لز میدیدمو بیشتر با اونا هورنی میشدم و با دختر عمومم لز داشتم.خلاصه دوباره رفتیم تو ماشین و منم ک حسابی دلم خواسته بودو میترسیدم گفتم حالا که دوست حساب میشیم باید بزاری منم ببوسمت اونم قبول کرد فکرد منم مثل خودش کوتاه میبوسمش که لباشو به کام گرفتم اونم همراهی نکرد اولش و بعد غر زدم ک من گذاشتم توعم باید بزاری خلاصه قبول کرد وسط بوسیدنش گفتم حالا ک راه اومده بزار بیشتر پیش برم شروع کردم با مالیدن سینهای کوچیکو تازه جونه زدش اونم خوشش اومده بود رسمن و شروع کر دستشو زیر تیشرتم هل دادنو سینهامو گرفت گفت که چطور اینقد نوکش ریزه بعدش چراغ ماشینو روشن کردو نگاشون میکرد و به دهن گرفت منم از اون صحنه اون لبای کوچیکش خوردن سینه هام لذت میبردم دستمو اون بین رسوندم به کصش بی مو بی مو بود نرم و گوشتی چوچولش پف کرده بود لابیاش جمع و جور و کوچیک بود و خیس خیس شروع کردم به مالیدن ک معذب شد گفت من عادت ندارم کسی دست بزنه( میدونستم داره ناز میکنه و میخاد اونم دست بزنه) گفتم برا اینکه راحت باشی بیا دستتو بکن تو شلوارم اونم از خدا خاسته دستشو کرد داخل شلوارم منم حسابی خیس بودم (کص منم شیو کرده تپلی و سفیده) شروع کردبم به مالیدن همو لب میگرفتیم دلم میخاست برام بخوره یا من براش بخورم خیلی هورنی شده بودم گفتم حالا میگم هر طوری شه بازم خوبه گفتم میخام بخورم برات که قبول نکرد گفت من میخام منم از خدا خاسته قبول کردم ی لنگ شلوارمو رو خمون صندلی راننده دراوردم پشتمو به شیشه چسبوندمو پامو از هم باز کردم دیدم اومد جلو یکم مالید سرشو نزدیک کرد نمیخاستم اذیت شه اروم شروع کرد زبون زدن که نفسام خیلی سخت بالا میومد با دستش سوتینو تیشرتمو تا زیر گردن زد بالا و ی بار کصمو میخورد سینهامو میمالید ی بارم سینهامو میخورد حدودا نیم ساعت داشت لیس میزد منم رو ابرا بودم دستمو انداخته بودم لای موهاش و همش ناله میکردمو میگفتم بمکه برام توی ی لحظه که حسابی لیس زد و مکید اومد بالا سینمو بخوره که ممه کوچولوش مالیده شد به کصم و ارضا شدم.

آخر شبم موقع خواب کلی همو مالیدیم زیر پتو که اونم ارضا شه ولی اصلا نذاشت واسش بخورم .

بعد این ماجرا پارسالم باز رفتیم خونشون که اون موقع خیلی خوش گذشت اگه خواستین اونم مینویسم.
ببخشید اگه خیلی بلد نبودم اولین بار بود که نوشتم و سعی کردم کوتاه کنم و فقط خاطرمو بگم:)

نوشته: hna

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18