behrooz ارسال شده در 25 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر باز شدن کونم سلام. من سارینا هستم و 19 سالمه این اتفاق برای یک سال پیشه زمانی که 18 سالم بود. من اون موقع خود ارضایی زیاد میکردم و به خاطر پردم انگشتم رو میکردم توی کونم و با اون یکی دستم با کلیتم خود ارضایی میکردم. و خب فیلم زیاد می دیدم پارسال مادر بزرگم از دنیا رفت و خب ما هم رفتیم شهرستان و… من و پسر عموم و دختر عمم رو گذاشتن خونه عمم گفتن که اینجا باشید و ما هرکاری کردیم گفتن نه باشید و… خونه عمم نزدیک خونه مادر بزرگم هست و خب همه میومدن میرفتن و تا بعد از ظهر که فقط ما 3 تا موندیم و از جایی که دختر عمم خیلی گریه کرد اونم بزور بردن و من و پسر عموم تنها شدیم اون داشت گوشی بازی میکرد و صحبت میکرد منم رفتم داخل اتاق و نشستم یکم که گذشت رفتم و فیلم سوپر دیدم تا اینکه حشری شدم و خواستم خود ارضایی کنم رفتم دیدم پسر عموم داره بازی میکنه تو حال و حواسش نیست منم در رو بستم و دستم رو کردم تو شلوارم و شروع کردم به خود ارضایی اصلا حواسم نبود به خودم که اومدم دیدم پسر عموم جلوی در وایساده و داره به من نگاه میکنه منم ترسیدم سریع دستم رو از توی شلوارم در اوردم و گفتم اینجا چیکار میکنی اون گفت تو چیکار میکنی جق میزنی منم ترسیده بودم گفتم تورو خدا نگو به کسی اونم گفت اگه باهام سکس کنی نمیگم منم گفتم نه گفت باشه پس هرچی شد گردن خودت منم گفت نه وایسا گفت چیه گفتم باشه اما یه وقت اگه کسی بیاد چی گفت همه رفتم برای خاک سپاری کسی نمیاد منم که گیج شده بودم و ترسیده بودم قبول کردم سریع لباساش رو در اورد منم همین طوری با تعجب به کیر بلند شدش نگاه میکردم گفت چیه در بیار لباس هات رو من هم حشری بودم هم استرس داشتم هم خجالت میکشیدم بزور در اوردم رفتیم روی تخت عمم اینا شروع کرد به مالیدن سینه هام و من رو حشری تر میکرد و گردنم رو بود میکرد اومد بالا و ازم لب گرفت اولش چندشم میشد اما بعدش ول کردم و چند دقیقه ازم لباس گرفت و مالیدن سینه هام کیرش رو اورد جلوی صورتم و گفت بخور منم گفتم نه گفت بخور گفتم نه گفت باید بخوری چرا نمیخوری گفتم چندشم میشه میخواست بزور بزاره اما من محکم دهنم رو بستم دیگه دیدش نمیزارم ولم کرد گفت داگی شو میخوام بکنمت منم داگی شدم و حشری بودم کیرش رو به کصم میمالید و یکم فشار میداد و من گفتم وایسا نکنی توش گفت چرا گفتم پرده دارم اونم گفت باشه پس من از کون میکنمت منم گفتم باشه گفت وایسا یه چی پیدا کنم لیز کنم تا اینکه وازلین زد به کونم و کیر خودش منم هم حشری بودم هم استرس داشتم که یک هو کیرش رو کرد تو اون لحظه یه جیغی زدم چون فقط یه انگشت میکرد و برام بزرگ بود یکم جلو عقب کرد خیلی درد داشتم گفتم وایسا و وایساد بعد چند ثانیه باز تلمبه زد و گفتم وایسا بعد محکم من رو خوابوند گفت خفه شو و تند تند داشت تلمبه میزد منم هی جیغ میزدم میگفتم وایسا و اهمیت نمیداد میگفت ببند دهنت رو دیگه داشت گریم در میومد خیلی درد داشت بعد چند دقیقه دردم کم شد و داشتم لذت میبردم و ساکت شدم اونم که دید موهام رو گرفت کشید بالایی و سریع ترش کرد و منم غرق لذت بودم که ابش اومد و همه ابش رو ریخت داخلم نویسنده: سارینا . آموزش تماشای فیلم ها - آموزش دانلود فیلم ها - آموزش تماشای تصاویر . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده