mame85 ارسال شده در 24 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر بالاخره تجربه اش کردم نمیدونم از کِی از پای برخی زن ها خوشم می اومد و برام جذاب جلوه می کردند،به پاهای خانمایی که به پاهاشون می رسیدند و لاک میزنن تو خیابون زیرچشمی نگاه میکردم و حس خوبی بهشون داشتم. دوست داشتم برای یک بار هم که شده ببینم بوسیدن یا لیس زدن پا چه حسی داره، اخه ویدیوهاش تو اینترنت پر بود. تو خانواده فقط یک نفر پاهاش منو جذب کرده بود که اونم دختر خالم سارا بود. به پاهاش می رسید و جز معدود پاهایی بود که ازشون خوشم میومد، سفید.تمیز و خوش فرم. خیلی خجالت میکشیدم که برم بهش بگم چون حس میکردم آبروم با ۲۲ سال سن میره. برای همین نقشه کشیدم وقتی که خواب باشه برای یکبار بتونم تجربه کنم. یکی دوماه تو همین فکر ها و پیدا کردن موقعیت مناسب بودم که فهمیدم خالم و شوهرش قراره برن سفر خارج کشور و سارا تو خونشون تنها مونده برای همین مامانم یک شب دعوتش کرد بیاد خونمون که شام بخوره و خونمون شب رو بخوابه تا تنها نباشه. با خودم گفتم ایولللل این بهترین فرصته. ساعت ۷ شب اومد خونمون و ساعت ۱۲ شب که شد رفت توی اتاق خواهرم روی زمین خوابید. در اتاق خواهرم بسته بود. وقتی ساعت ۳ شب شد و مطمئن شدم همه خوابیدن خیلی آروم در رو باز کردم. خیلی استرس داشتم که یه وقت کسی بیدار بشه. آروم که در رو باز کردم دیدم پاهاش از زیر پتو زده بیرون. اتاق تاریکِ تاریک بود. آروم روی زمین زانو زدم و سرم رو پایین خم کردم تا اول ببینم چه بویی میدن. در کمال تعجب پاهاش اصلا بویی نمیدادن، فکر کنم قبل از اینکه بیاد خونمون رفته بود حموم. خیلی می ترسیدم که بیدار بشه برای همین یکی دو بار اسمش رو آروم صدا زدم تا مطمئن بشم خوابه یا بیدار. وقتی مطمئن شدم کامل خوابیده با استرس انگشت شست پاش رو یه بوس ریزی کردم. کیرم داشت میترکید و شق کرده بودم.اروم به کف پاهاش یه زبون ریز زدم تا یه وقت بیدار نشه، اصلا طعم بدی نمیدادن و پاهاش گرمای خاصی داشت که تحریکم میکرد. حالا که ترسم ریخته بود چشمام رو بستم و زبونم رو کامل روی کف پاش از انگشتاش تا پاشنه پاش کشیدم و لیس بزرگی به پاش زدم. دوبار دیگه هم کف پاش رو کامل با زبونم لیس زدم و کف پاش کامل خیس شد. تو فیلم های فوت فتیش دیده بودم که پاشنه پا رو هم میخورن، منم کامل پاشنه پاش رو کردم دهنم و میک زدم.خیلی حس خوبی میداد بهم. کف اون یکی پاش هم چند بار لیس زدم. زبونم رو روی انگشتاش که بهشون لاک قرمز زده بود میکشیدم و غرق در لذت بودم. هنوز خوابش سنگین بود و چیزی نفهمیده بود. وسوسه شدم که مچ پاش و ساق پاهاش رو هم لیس بزنم و ببوسم. آروم پتو رو یک مقدار کنار زدم و دیدم شلوارش یکمی از مچ پاش بالاتر رفته بود و میتونستیم ساق و مچ پاهاش که سفید و بدون مو بودند رو هم لیس بزنم. دوباره چشمامو بستم و مچ پاش رو با زبونم لیس زدم. زبونم رو بالاتر بردم و به ساق پاهاش هم زبون کشیدم و چند بار نقاط مختلفش رو بوسیدم. کیرم که داشت میترکید رو از تو شورتم دراوردم ولی تنها کاری که جرات کردم انجام بدم این بود که سر کیرم رو به کف پاهاش بمالم. به طور ناگهانی صدای اذان صبح از گوشی پدرم بلند شد و چون باعث میشد پدرم از خواب بیدار بشه، سریع رفتم توی اتاق خودم و خوابیدم این بهترین تجربه زندگیم تا الان بوده. امیدوارم لذت برده باشید نوشته: غمگین و تنها آموزش تماشای فیلم ها - آموزش دانلود فیلم ها - آموزش تماشای تصاویر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده