mame85 ارسال شده در 24 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر به یه 40 ساله دروغگو کون دادم ! سلام اول از همه میخوام بگم که این داستان کاملا واقعیه من علیم 18 سالمه و داستان مال یه سال پیشه که تو تلگرام دنبال فاعل میگشتم که واسش ساک بزنم فقط ، کون دوست داشتم بدم ولی میترسیدم البته خودم زیاد مواقعی که تنها بودم خودمو انگشت میکردم یا برس میکردم تو کونم . خلاصه یه نفر اومد پیوی 40 سالش بود و فیس و اینا داد من خوشم نیومد گفتم سن بالا نمیخوام و خیلی اصرار کرد و میگفت مگه ما سن بالا ها دل نداریم و بعد از کلی حرف زدن قبول کردم ، با یه سمند قهوه ای اومد دنبالم و رفتیم مکانش ، نشستیم و کلی حرف زدیم ولی اصلا انگار نه انگار که قرار بود براش ساک بزنم یکم بعد تو تلگرام واسم گیف ساک زدن میفرستاد میگفت چطورن و هی من میفرستادم و اون میفرستاد بعد گفت بزار فیلم بزارم لپتاپشو باز کرد یه فیلم از پورن هاب باز کرد داشتیم نگاه میکردیم فیلمه یه فیلم خشن بود و انگار روش تأثیر گذاشته بود ، بعد گفت بیا کنار من بشین رفتم کنارش گفت دوست داری ماساژت بدم گفتم آره گفت برگرد به پشت از کمرم شروع کرد رفت پایین بعد دستشو کرد تو شورتم کونمو میمالید شلوارمو کشید پایین و کیرشو گذاشته بود لا پام میگفت حسش میکنی ؟خیلی حشری شده بود و داشت لاپایی میزد بعد برگشت خوابید گفت بیا بخورش من کیرشو ساک میزدم و اونم با کونم بازی میکرد و اسپنک میزد ، من ساک حلقی بلد نبودم و اونم هی سرمو فشار میداد که تا ته برم ولی نمیتونستم و عوق میزدم خیلی بی رحمانه باهام رفتار میکرد بعد گفت دوست داری بکنمت ، منم که هم دوست داشتم بکنه هم میترسیدم هیچی نگفتم گفت داگی شو میخوام بکنمت پس داگی شدم اومد پشتم گفت نترس من ازونا نیستم که یهو بکنم اول آروم میزارم توش گفتم باشه ، آروم آروم کیرشو داشت میکرد تو سرش که رفت خیلی دردم اومد و داد زدم و کیرشو در آوردم گفت نترس آروم میزارم بار دوم سرش که رفت باز میخواستم کیرشو در بیارم که سفت کونمو گرفت کیرشو کرد تو خیلی درد عجیبی بود از درد داشتم به خودم می پیچیدم کیرشو در آوردم افتادم زمین گفتم ولکن تروخدا نمیخوام بدم اصلا گفت تا اینجا پیش رفتیم باید بدی خلاصه گذاشت تو سوراخمو خیلی خشن بود از ترس صدام در نمیومد فقط منتظر بودم تموم شه تلمبه های سنگین میزد و کونمو خیلی محکم اسپنک میزد آخرم آبشو ریخت تو کونم و نوبتی رفتیم دستشویی تمیز کردیم خودمونو موقع رفتن برام اسنپ گرفت و بهم میگفت بازم بیا خیلی پسر خوبی هستی خونه هامون نزدیکه هروقت خواستیم میتونیم سکس کنیم منم گفتم باشه و رفتم خونه بلاکش کردم ولی خب شمارمو داشت و با یه خط دیگه بهم پیام داد این داستان ادامه داره اگه خوشتون اومد ادامشو میگم … نوشته: علی آموزش تماشای فیلم ها - آموزش دانلود فیلم ها - آموزش تماشای تصاویر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده