رفتن به مطلب

داستان سکس با دو نفر

kale kiri

ارسال‌های توصیه شده

آینار و سکس با دونفر

سلام من آینار هستم 19 سالمه اندام متوسطی دارم سینه هام 80 و بدنم سفیده و به شدت حشری هستم…
خلاصه این داستان کاملا واقعی هست و من فقط اسم مستعار میزارم.و سعی میکنم داستان رو کوتاه تر کنم اذییت نشید از خوندنش

من 2 ساله با یه پسری به اسم نیما تو رابطه هستم 21 سالشه و ورش کاره و بدنشم واقعا سکسی بود سیک پک رگ ینی چیزی بود که عاشقش بودم و تقریبا از اول رابطمون هفته ای یکی دوبار سکس داریم اولاش لا پایی داشتیم بعدا از کون میکرد یه مدت از عقب رابطه داشتیم کیرش خیلی کلفت بود و رگ هاش گنده از کیرش میزد بیرون
من میرفتم خونشون رو تخت یا تو حموم یا تو ماشنین اخرم ابشو میریخت تو کونم
نیما زیاد اهل کص خوردن نبود ولی من هرازگاهی واسش ساک میزدم کیرشو خیس میکردم روغن میزد به کونم میکرد توی کونم من اولین سکسم باهاش بود
یه روز رو تخت تو اتاقش بودم طاق باز خابیده بودم کیرشو کرد تو کصم دنیا تو سرم چرخید کسم انگار منقبض شده بود کیرشو که در اورد روی کیرش یکم خون بود زود دستمال اول کصمو پاک کردم منم حق حق گریه میکردم اونم هی ارومم میکرد که گریه نکنم الان مال خودم شدی و فلان دیگه سکسمون رو ادامه ندادیم دفعه های بعد دیگه راحت از کص بهش میدادم خیلی حال میداد ولی نمیتونستم ارضام کنه قبل سکس داغم نمیکرد یکم با دستش ور میرفت بعد کیرشو میزاشت دم کصم میداد تو چیزی که من از سکس میخواستم این بود که مدام توی سکس ازم تعریف کنه من وقتی زیرش بودم مدام اسمشو صدا میزدم نیما ولی اون بعد 5 بار صدا زدن یدونه هوم میگفت منم زیاد بهم خوش نمیگذشت. همه جور پوزیشن هارو میرفتیم.کصمو میکرد ابشو میریخت رو بدنم منم خیلی دوس داشتم کصمو بخوره ولی هر موقه درموردش حرف میزدم میگفت دوس ندارم و فلان منم دیگه واسش ساک نمیزدم. خودش ارضا میشد
این شد من یه خورده ازش سرد شدم…
وارد یه گپ چت شدم و با پسری به اسم آرمان اشنا شدم 20 سالش بود و قد بلند ورزشکار. اندامش به نیما نمیرسید ولی خب… یه مدت باهم چت کردیم بعد اولین قرارمون بود متوجه شدم این خیلی خودشو بهم میماله متوجه شدم خیلی حشریه گفتم اخ که چی بشه یه حال حسابی بهم بده
من هم با نیما هم با آرمان توی رابطه بودم سکسم با نیما ثابت بود ولی دلم میخواست یه حال حسابی هم بکنم
من رابطم با ارمان به 3 ماه اینا رسید من الکی به ارمان گفته بودم رابطه قبلا سکس داشتم و الان پرده ندارم و فلان اونم جراینو گفت که منم قبلا سکس داشتم و فلان دیگی خیلی باهم راحت بودیم
ارمان خیلی ازم تعریف میکرد میگفت ممه هات خیلی سکسین از رو لباس کیرمو راست میکنه بهم پیشنهاد داد بیا کصتو بخورم منم از خدام بود اولش یه خورده ناز کردم بعدش قبول کردم
رفتم نشستم عقب ماشینش یکم لبامو خورد سینه هامو خورد بعد از رو شلوار با کصم ور میرفت دم گوشم میگفتم اخ خوشگله کصتو بخورم سکسی من منم داغ و داغتر میشدم دکمه شلوارمو باز کرد درش اورد با انگشتت کشید لای کصم گفت اخ جون چه خیسی کرده شیطون من اوف از سر زانو هام بوسید بعد اروم اروم رفت طرف کصم رون پامو نوازش کرد بوسید بعد زبونشو کشید لای کسم نالم رفت رو هوا گفت اخ جونم یه جوری برات بخورم که از حال بری خوشگله
یه جوری با وله میخورد کم بود از حال برم خیلی حال میداد دستمو کرده بودم تو موهاش فشارش میدادم به سمت خودم با زبونش ضربه ای میزد به سوراخ کسم خیلی ماهرانه میخورد پشت سر هم میلرزیدم هی قربون صدقم میرفت میگفت قربون کص خوشگل بشم من سکسی من. نیم ساعت به همین روال واسم میخورد اصلا یه ثانیه هم مکث نکرد و خسته نشد هی میگفتم خسته شدی بسه دیگه عزیزم
میگفت از کصت مگه خسته میشم خوشگله
انگشت فاکشو کرد توی کصم منم از ته دلم آه بلد فریاد زدم گفت جان چه کص داغی قربونت برم با انگشتت عقب جلو میکرد و از این ورم میخورد اخ عشقم چقد خیس کردی کص خوشگله داشتم از کیف از حال میرفتم
بعد پاشد گفت میشه کیرمو بمالم به کصت منم تو چشاش نگا کردم گفتم یکم بعد من لنگامو دادم بالا اونم شلوارشو کشید پایین یه کیر دراز افتاد بیرون اخ که چقد دلم میخواست بکنم تو کصم ولی جلوی خودم رو گرفتم کیرشو ضربه ای میزد رو کصم منم اه و ناله میکردم اونم هی قربون صدقه میرفت جانم عشقم قربون کص خوشگلت برم یکم کیرشو کشید لای پام یکمم سر کیرشو میزد رو سوراخ کصم یه کوچولو فشار میداد میکشید عقب باز دوباره هی اینجوری کرد اخر سر ابش اومد ریخت روی شکمم از لبم بوسید گفت مرسی خوشگلم ولی هنوز سیر نشدم ازت ایشالا دفعه بعد
تو چت هی از کصم تعریف میکرد قربون صدقم میرفت
بعد اون زیاد واسم خورد هر بارم بیشتر از قبل حال میکردم
یه روز با نیما میرفتم سکس یه روز با ارمان میرفتم میخورد واسم البته منم کیر ارمانو میخوردم ولی اون میگفت بزار من بیشتر برات بخورم
تو این مدت هم با ارمان بحث سکس داشتیم که توی یه فرصت خوب سکس کنیم منم تایم بالا دوس داشتم
یه روز ارمان بهم گفتم خانوادم میرن شهرستان بیا خونمون سکس منم با سر قبول کردم
عصر 5 اینا میشد رفتم خودشون ابفونو زد از پله ها رفتم بالا
دیدم اومد پیشوازم همونجام وسط پله لب گرفت ازم گفت خوش اومدی خوشگل من گرفت بغلش برد اتاق
گذاشت رو تخت هل داد دراز کشیدم اومد روم ازم لب گرفتیم اروم دستشو میکشید روی سینم کصم منم نفسم داغ تر میشد اروم دم گوشم میگفت کصتو جر میدم کص خوشگله دکمه لباس باز کرد سینمو گرفت دهنش خورد اروم اروم لباسمو از تنم در اورد از شکمم بوسید رفت طرف کصم شلوارمو کشید پایین گفت اوف کص خوشگلتم که خیس شده شیطون من لنگامو گرفت بالا زبونشو کشید لای کصم انگشتشو میکرد توی کصم جلو عقب میکرد منم حشتری تر میشدم بعد پاشد گفت شیطونت بلند شده نمیخوریش از جام بلند شدم گفتم اوف میخورمش شلوارشو کشیدم پایین کیر درازش پرید بیرون کیرشو کردم تو دهنم از پایین با دستم با تخماش ور میرفتم صدای اه و ناله مردونش بیشتر حشریم میکرد وسط اه و نالش قربون صدقمم میرفت حسابی واسش خوردم گفت حالا دیگه خیسش کردی منم و کص خوشگلت
دراز کشیدم پامو دادم بالا اومد روم کیرشو رو کصم تنظیم کرد گفت اخ که چقد ذوق این لحظه رو داشتم اروم اروم کرد توی کصم منم آه آه میکردم ارمان گفت اوف کصت چقد تنگ و داغه شیطون نمیشه ازش گذشت
اروم اروم دیگه کصم جا باز کرد ارمان هم کم کم داشت توی کصم تلنبه میزد با هر تلنبش بیشتر داغ میشدم اروام رو زانو وایساده بود یه دست دور کمرم یه دستم روی سینم داشت به کصم نگا میکرد گفت کصت با کیر من خوشگل تره کیرشو در اورد دراز کشد گفت بیا روم خوشگله منم رفتم نشستم رو کیرش بالا پایین میکرد میزدم روی لپاب کونم قربون صدقم میرفت لب میرفیتم از هم خیلی حال خوبی بود بهترین سکس عمرم بود
بعد از رو کیرش بلند شدم داگی وایسادم گفتم بیا گفت اخ شیطون داگی میخوای.چشمممم ولی اول بزار بخورم همون جور که داگی بود اومد سرشو گرفت لای پام از کونم گرفت لیس زد خورد منم داشتم میلرزیدم بعدش
اومد دستشو گذاشتم رو کونم کرد تو کصم اه و ناله میکردم میزد رو کونم چه کیفی میداد دستشو حلقه کرده دور دور کمرم تلنبه میزد تو کصم قربون کون سفیدت بشم قربون کص داغت بشم شیطون من
بعد من از حالت داگی در اومدم پامو جمع کردم دراز کشیدم ارمان کفت اوف شیطون منی تو سکسی من
توی کصم داغ داغ بود از شهوت میمردم هنوز که توش تلنبه میزد لرزیدم گفت اخ ارضا شدی شیطون من قربون شهوتت بشم من خوشگلمه خودشم یکم بعد ارضا شد ابشو ریخت رو کمرم داغی شو حس میکردم عین اب جوشیده بود داغ داغ
هردوم تو این سکس حال کردیم بهترین سکسم بود

من الان با دوتاشون سکس دارم و هیچ کدوم خبر ندان از همدیگه
من تقریبا هفته ای 5.4 بار سکس دارم.عاشق سکسم نمیتونم یه روز بدون سکس بمونم

امیدوارم از داستانم خوشتون بیاد
اگر هم طولانی بود و غلط املایی داشتم ببخشید
بوس بوس

نوشته: اینار

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18