رفتن به مطلب

داستان سکسی مشتری دایمی

behrooz

ارسال‌های توصیه شده

مشتزی مغازه

باسلام خدمت دوستان،این داستان واقعی که پارسال تو اوج اعتراضات اتفاق افتاد براتون تعریف کنم.اسمم رضا هست ۳۲ سالمه ۱۸۴ قدمه ،یه مشتری داشتم خونه اش نزدیک مغازه ام بود،اون شبا زود تعطیل میکردم که ساعت ده بود زنگ زد با حالت نگران و استرس که خونه ام پر دود شده زود بیا ،نگو گلوله اشک اور افتاده بوده تو بالکنه خوتش بنده خدا تا در را بسته بوده دود وارد خونه اش شده بود،چیز زیادی نبود ولی ترسیده بود، شوهرش سرکار بود وپسرشم خونه مادرش بود تنها بود اونشب میترسیده پسرشا برده بود خونه مادرش گذاشته بود،واین شد سریع رفتم نزدیک بود خونش رفتم دیدم پوکه گلاوردموله اونجا بود هنوز داغ بود،برداشتم با یه حوله داخل که موقع رفتن ببرم باخودش،،سرتونا درد نیارم نشستیم پایه ماهواره واخبار نگاه میکردیم رفت یه شربت اورد ونشست کنارم دستش میلرزید دستشا گرفتم ونوازش کردن ودلداری که چیزی نیست ،وکم کم بوس کردن دستاش ،اینا بگم اسمش سوگند بود۲۷ سالش بود که اصلا به قیافش نمیخورد با اینکه یه پسر هم داشت رنگ پوستش سفید وچشما رنگی وبدنه عالی ،کم کم بوس کردن جا خودشا داد به لب گرفتن ومالیدن سینه هاش از رو لباس اینم بگم خیلی چت میکردیم باهم تومغازه هم کسی نبود بوسش میکردم ویا دستشا میمالیدم که همیشه میدیدم دوست داره،تا اون شب که دیگه در اختیارم بود بعد از بوس ولب گرفتن شروع به مالیدن سینه هاش کردم که خیلی حساس بود وبعد اینکه اومدم رو سینه اش شروع به خوردن گردنش کردم ولاله گوششا مک میزدم که از حال رفت وغرق لذت شد ومنم پاهاشا باز کرده بودم وچسبیده بودم بهش که کلفتی کیرم بیشتر بهش حال میداد از رو لباس وباعث شد کم کم لختش کنم که گفت بریم رو تخت راحت نیستم. همونجور بغلش کردم ورفتیم رو تخت که شروع به در اوردن لباسش کردم ،سینه هاشا نشونم داده بود خیلی خوشگل وناز بودند ۷۵ خوشگل وخوشتراش بانوک شق وخوشگل،شروع کردم خورون ومک زدن که اه وناله اش رفت تو هوا هی میخوردم ومیالیدم خودما بهش کیرم داشت شلوار وشورتما جر میداد اخه کیرمم نصبت به هیکلم عالیه وکلفته اما سر کیرم نسبت به جداره کیرم کوچیکتره ، بعد از خوردن سینه هاش اومدم طرف نافش وشکمش که بوس بارون کردم دور نافشا بوس میکردم ورفتم سمت کوصش یه شلوار چسبون پاش بود با یه شورت قرمز اول از رو شلوار بوس کردم رو کوصشا وبعدش شروع به در اوردن کردم وشورتشم در اوردم. وافتادم به جونه کوصش بخور وکی نخور هر چند لحظه زبونما میکردم تو سوراخ کوصش بعد لیس میزدم چوچولشا وبا ولع میخوردم کوصشا که اب از کوصش سرازیر شد ومیومد رو زبونم دوست نداشتم ولی میومد ومن هر چند دفیقه زبونما با شورتش پاک میکردماینقدر خوردم ومالیدم سینه هاشا که دیدم کونشا بلند میکنه از رو تخت.که فهمیدم داره ارضا نیشه تون ندادم زبونما وفشار دادم به زیر چوجولش که یه جیغ بلندی زد وبدنش لرزید وسرما فشار داد که ابش زد بیرون پاهاشا بهم چسسبوند به سرم وهی میلرزید گذاشتم ابش کامل اومد ودست میکرد تو موهام منم ازش لب میگرفتم والان باید میکردمش روش افتاده بودم که گفت برگرد وقتی برگشتم اومد رو سینه ام واول لباسما در اورد وشروع به بوس کرون سینه ام کرد ونوکه سینه ما لیس میزد که خیلی بهم حال میداد منم دستم تو موهاش بود ورفت پایین کمربندما باز کرد ودکمه شلوارما باز کرد دست کرو تو شورتم کیرما در اورد وبا تعجب گفت وااای چه کیری داری دیوث گفتم ماله خودته وهی میمالیدش . که خم شد سرشا کرد تو دهنش وشروع به خوردن کرد راحت سرشا میخورد ولی تنه کیرما به راحتی نمیخورد اخه کلفت وبزرگه فقط لیس میزد وتخماما میمالید وانجام میداد تند تند وقربون صدقه کیرم میرفت ، کمکش کردم شلوار وشورتما ورفت بین پاهام تخماما زبون میزد منم تو اوج لذت داشتم به کردنش فکر میکردم وبیشتر بفکر کردنش از کون بودم،،خیلی خوش فرم بود کونش،،،که گفتم کافیه گفت بزار بخورم گفتم ابم میاد اینجور ،اینم بگم که قبلش که برم خونش یه دوتا قرص خوردم که دیر ابم بیاد وزهر مارم نشه ،ویه بیست دقیقه ای بود که من داشتم حال میکردم وباید دست بکار میشدم واسه کردنش وخوابوندمش واومدم بین پاهاش وشروع به لب گرفتن وخوردن سینه هاش وگردنش کردم ویه دستمم رو کوصش بود که دوباره خیس شده بود،،سر کیرما چند بار بالا پایین کردم تو چاک کوصش ومالیدم سر کیرما به چوچولش که اه وناله اش رفت تو هوا وتند تند اینکارا تکرار کردم که دیدم تو اوج شهوته سرکیرما اروم گذاشتم در سوراخش اروم فشار دادم یه اهی کرد وکم کم فرو کردم که جیغش بلند شد منم درش نیوردم فقط تلمبه نمیزدم وسینه هاشا نیخوروم ومک میزدم که دردش یادش بره که شروع به تلمبه زدن کردم که تا بیخ کردمش تو کوصش که با جیغ واه وناله. کردن من کار خودما میکردم ومحکمتر تلمبه میزدم که بعد از چند دقیقه درداش تبدیل شد به لذت وگفتن بکنم. تند تند بکن جرم بده. پارم کن قربونه کیرت برم خداایش کیرم خیلی عالیه ورگدار ،هرکیا کردم خیلی تعریف کرده از کیرم،، خیلی حال میداد بهم یه کوص تنگ ویه بدنه سکسی زیرمه دارم میکنمش که تواوج کردن ابم اومد ودرش اوردم وپاشیدمش رو شکمش که تا زیر گردنش پاشید ،وافتادم روش وازش لب گرفتن وتشکر گرفتن .بیحال افتادم کنارش سرش رو سینم بود بعد یک ساعت یه تجدید قوا کردیم با خوردن ،رفتیم حموم. تو حموم دوبار ارضاش کردم از کون کرومش که هر وقت یادش میفتم کیرم بلند میشه لوپز لنگ میندازه جلوش. ،،امید وارم خوشتون اومده باشه

نوشته: رضا کیر کلفت

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18