رفتن به مطلب

داستان سکس یهویی در هیاهوی جنگ

arshad

ارسال‌های توصیه شده

سکس اتفاقی در زمان جنگ

سلام من اسمم ماراله ۳۴ سالمه چند ساله باشگاه میرم بدن خوبی دارم قدمم ۱۷۱ مجرد هستم میرم سریع سراغ اتفاقی هنوزم شکم براتون بگم تو جنگ اخیر با خانواده رفته بودیم شمال و تقریبا اواخر هفته دوم بود ک من با خانوادم دعوام شد خیلی شدید ساعت ۱۲ونیم شب بود سوییچ برداشتم از خونه زدم بیرون رفتم ب طرف دریا ی پاتوق داشتم واس خودم ک هیچ کس نمیومد سکوت تاریکی مطلق ی نیم ساعت اینا گذشته بود ک دیدم ی پاترول اومد به پلاکش دقت کردم پلاک تهران بود اومد بغل ماشین من دیدم ی پسره کم سن سال جذاب ۲۱ یا ۲۲ ساله تو ماشینه ب ماشینم تکیه داده بودم نشسته بودم واسه خودم نگام کرد ی لبخندی بهم زد صاف اومد نشست کنارم ی سیگار روشن کرد گف میکشی؟ گفتم اوهوم سیگارشو داد بهم یکی واس خودش روشن کرد کشیدیم ی سکوت سنگین صدا اب تو فکر بودم گف تو چرا اینجایی گفتم از بچگی دردامو ب اب میگفتم گف حالا دردت چی هست گفتم همه چی اصلا ن اسممو پرسید ن من پرسیدم داشتم ۱ ساعت باهاش دردو دل میکردمو گوش میکرد سردم شده بود کاپشنشو داد بهم شروع کرد خندوندن من گفت ورزشکاری بهت نمیخوره اهل مشروب باشی گفتم خیلی کم گف نمیطلبع؟ گفتم میطلبه ی شیشع جک دنیلز اورد با دو تا پیک از ماشینش شروع کردیم به خوردن گفتم پسره اسمت چیه راستی گفت عطام گفتم منم مارالم  از همه جا حرف میزدیم خیلی قشنگ بهم گوش داد و سعی میکرد منو بخندونه واقعا پسر با نمکی بود از تو گرمم بود از بیرون سرد گفت سردته؟ گفتم اره گف بریم تو ماشین؟ گفتم بریم رفتیم نشستیم تو ماشین با خودم داشتم فکر میکردم چرا ی پسر با سن کم انقدر قشنگ باید حرف گوش بده؟ چرا انقدر میفهمه؟ سکوت بود گفم راستی اصلا تو چرا الان اینجایی گف شاید خیلی تنهام باز سکوت دوتا غریبه ک خیلی بهم اشنان بو عطرش عجیب ادمو داغ میکرد من چم شده بود؟ منی ک خیلی چارچوب داشتمو تاحالا آدمهای کمی رو تو زندگیم راه داده بودم به قول معروف زن سختی بودم چرا باید کنار پسری ک ۱۲ سال از خودم کوچیک تره حشری بشم؟ضبط ماشینش داشت میخوند سکوتو شکوندم کرمم گرفته بود گفتم پسره تو چرا دوست دختر نداری هم قد بلند هیکل خوب خوش قیافه خوش تیپ مگ میشه؟ خندید دلیل ک زیاده گفتم چی گف ی با عاشق شدم خیانت دیدم و دیگ دنبال رابطه فاب نبودم و شایدم ی دلیل دیگ باز خندید گفتم چی گف شاید بعدا فهمیدی تو چشام زل زده بود لب خند رو لبش بود گف ته شیشه مونده بریزم اخریو ریخت پیک داد دستم گف فقط مزه هرچی داشتم خوردیم میتونی سک بخوری؟ صورتمو بردم نزدیک صورتشو اورد جلو تر با خنده گفتم کی گفته مزه نی؟ ی چشمک زد باهم رفتیم بالا وقتی اومدیم پایین لبامونو گذاشتیم رو هم انگار کارش لب گرفتنه انقدر تو این کار خوب بود زبون منو میکشید تو قشنگ میخورد اب دهنی ک موقع لب گرفتن بهش انتقال میدادمو پس نمیزد قشنگ میگرفت تو خودش لبامو میخورد دستشو برد لا پامو رونمو میمالید قشنگ دستشو اورد بالا از زیر کراپ سینه هامو گرف منم دستمو گذاشتم رو کیرش من اشتباه حس میکردم یا چی؟ چون از رو شلوار برجستگی و طولش معلوم بود لبمو ول کرد سرشو کرد لا گردنم داشت با کاراش روانیم میکرد دستمو انداختم کمربندشو باز کردم کمرشو داد بالا شلوارشو کشید پایین این پسر همه چیش عجیب بود ی کیر کلفت راحت ۲۰ سانت بود اغراق نکنم ی رگ گنده رو وسط کیرش موهامو با دستاش جمع کرد اب دهنمو اروم ریختم رو کیرش شروع کردم ساک زدن داغ داغ بودم خیلی وقت بود رابطع نداشتمو ی زندگی ی نواخت انقدر کیرش و عطر تنش خوب بود از ساک زدن سیر نمیشدم تمام تخماش خیس خالی بود دستشو از لگم رد کرده بودو کونمو چنگ میزد قشنگ میمالید واقعا از خودم در اومده بودم سرمو اورد بالا ی لب گرفت ازم دهنمو باز کردم ی تف کرد تو دهنم دوباره ساک زدم براش گف پاشو برو عقب رفتم عقب اومد عقب چسبوندم به در کراپو از تنم دراورد افتاد ب جون سینه هام سینه های سفید گرد ورزشکاری ۷۵ با نوک صورتی باهاش کاری کرد ک قشنگ کبود شد گاز میگرفت نیپلمو گف داگی شو قمبل کردم براش لگمو داد پایین دستشو گذاشت از رو شورت رو کصمو شروع کرد مالیدن خیس خیس بودم ی اسپنک زد بهم شرتمم داد دم شلوارم ی زبون لا چاکم حس کردم داشتم می‌سوختم زبونشو میکشید رو کصمو برام میخورد سرمو چسبونده بودم به در و صندلی ماشین قشنگ مک میزد چشامو بستم عمیق ترین ارگاسم زندگیمو تجربه کردم میدونستم ازم اب زیاد میاد وقتی ارضا میشم ولی همشو با مک هایی ک میزد خورده بود سرشو از کصم جدا کرد ی زبون رو سوراخ کونم کشید شروع کرد خوردن داشتم سکته میکردم واقعا نقطه ضعفم بود واقعا همه چی عالی بود تا زمانی ک کیرشو مالید به کصم ی کص تنگ داغ تشنه جلوی ی کیر ۲۰ سانتی ک اندازه ساعد دست من بود دستشو اورد جلو دهنم تف کردم تو دستش مالید ب کیرش سرشو گذاشت توم واییی دنیا برام وایساد با ی فشار دیگ نصف کیرشو کرد تو واقعا چشام رفت نفسم بالا نیومد به خودم اومدم دیدم دارم جر میخورم زیر کیرش گف حالا فهمیدی چرا کسی نمیتونه با من باشع؟ تا تخماشو داشت میکرد تو کصم گفتم من جا میدم موهام تو دستش بود کشید ب سمت خودش دستشو انداخت دور گردنم با شصتش با لبم بازی میکرد شروع کردم لرزیدن ک همینجوری تلمبه میزد گفتم عطا گف جون گفتم گاییدیم گف هنو با دوتا دستش انگشتاشو انداخت دور دهنم منه ورزشکار با این سن ی پسر ۲۱ ساله داشت جرم میداد ی تف کرد رو سوراخ کونم انگشتم میکرد شصتش قشنگ تو کونم بود هعی در میارد با ۱ انگشت بعد ۲ انگشت میزاشت تو کونم کیرشو از کصم در اورد ی اه کشیدم سرشو گذاشت رو سوراخ کونم گفتم عطا به خدا کیرت خیلی بزرگع برا کون نمیشه گف همینجوری بمون از ماشین پیاده شد اومد در سمت من ک جلو صوتم بود کیرشو کرد دهنم تلمبه میزد قشنگ میکرد تو حلقم درو بست رفت سر جاش سر کیرشو هل داد تو کونم بدنم واقعا خالی کرد  گفتم عطاا گف این همه اسکات زدی واسه چی پس؟ ی فشار دیگ داد تو تموم استخونام داشت میسوخت تیر میکشید حسابی از کون کرد کشید بیرون دوباره کرد تو کصم دیگ سرخ شده بودیم عرق کرده بودیم محکم ترین شکل ممکن منو گرفته بود تلمبه میزد گف بیا بخور فهمیدم ابش داره میاد گذاشت دهنم کل دهنمو صورتمو پر کرد به نفس نفس افتاده بودیم چقدر خوب بود چقدر عجیب چقدر یهویی گف نمیری خونه ک گفتم حالم بهم میخوره از خونه گف پس مهمون خودمی رفتیم سمت خونشون…

نوشته: مارال

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18