mame85 ارسال شده در 4 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر من تا آخرش بهش وفادار موندم بعد از آلزایمر بابام و فوت مامانم خواهرم رعنا که از شوهر معتاد عوضیش طلاق گرفته بود و تهران کار میکرد اومد پیش ما و با گرفتن حقوق بازنشستگی بابام سرکار نمیرفت و از بابا نگهداری میکرد و کارهای خونه انجام میداد اون زمان 17سالم بود و داداش مانی 19 سالش خونمون یک خوابه بزرگی بود که بابام آلزایمر داشت و چیزی یادش نمیومد کنار دستشویی می خوابوندیم که اگر لازم بود به دستشویی نزدیک باشه و کمتر خونه نجس کنه رعنا توی اتاق می خوابید و من و مانی با فاصله از بابا توی هال می خوابیدیم یه شب مانی گفت پایه ای عشق و حال کنیم ؟ مثله اون فیلم سوپره سکس کنیم ؟ گفتم آره اما با کی ؟ گفت با رعنا مثله اون دختره هم هست سفید تپلی جووون اولش مخالف بودم اما انقدر گفت راست کردم قبول کردم ساعت 12شب بود بابام خواب بود و معمولا تا صبحم بیدار نمیشد مانی بهم گفت تو فقط دهن رعنا بگیر جیغ نزنه دوتایی رفتیم توی اتاقش در آروم بستیم چون از تاریکی می ترسید چراغ خواب همیشه روشن بود مانی اول پتو از روش کشید کنار خواب بود بعد یهویی دامنش کشید پایین تا بیدار شد منم دهنش گرفتم مانی نشست روی پاهاش با دستش کوسش میمالید بهش گفت هیس هیس آروم باش ما کارمون کنیم میریم صدای بدی به زور مجبوریم کارمون کنیم خودت اذیت میشی پس قول میدی ساکت باشی؟سرشو تکون داد که باشه مانی گفت ول کن دهنشو تا ول کردم گفت حرومزاده ها اومدید خواهرتون خفت می کنید؟ مانی که داشت هنوز کوسشو میمالید بهش گفت کوس مفت بیکار داری چه اشکالی داره ما هم ازش استفاده کنیم ؟ به مانی گفت خیلی پستی مانی خیلی مانی شورتشم درآورد به منم گفت تاپ و سوتینش باز کنم در همون نور کم سینه های رعنا خیلی بزرگ بود رعنا لخت خوابیده بود مانی داشت کوسشو می خورد منم داشتم سینه هاشو میخوردم که گفت بسه پاشید ببینم پاشید لخت شید ببینم مثله گشنه ها فقط می خورید مانی لخت شد رعنا شروع کرد کیرشو خوردن کیر مانی تا ته توی دهنش می کرد جوری که لبهاش به بدن مانی می چسبید مانی هم آه و ناله میکرد گفت آرومتر مانی بابا الان بیدار میشه خوابید پاهاشو باز کرد مانی کرد توی کوسش گفت آخ جون چه داغه رعنا بهش گفت بزن تلمبه بزن مانی آروم میزد رعنا بهش گفت تندتر صدای شالاب شالاب تلمبه های مانی توی کوس رعنا اتاق برداشته بود که رعنا بهم گفت بیا جلو و کیرمو کامل کرد توی دهنش خیلی حس خوبی بود که یه نفر داره کیرمو میخوره گفت قربون تو برم مهران کوچولو من کی کیرت به این کلفتی شد ؟ مانی داشت تند تند تلمبه میزد که آبش اومد و ریخت توی کوس رعنا کشید بیرون یکم اون طرف تر دراز کشید رعنا داگی شد گفت مهران جونم تو بیا بکن توش کردم توی کوسش گفت آخ جون مهران جان آروم بزن آروم عقب جلو کن کردن توی کوس داغ و لیز رعنا خیلی حال میداد رعنا هم میگفت عجب کیریه کوسمو باز میکنه خوشم میاد مهران تندتر بازم کن تندتر جووون دارم جر میخورم جرم بده جرم بده که رعنا لرزید و آه بلند گفت آب منم اومد مانی بهش گفت کیر من خوب نیست ؟ رعنا گفت کیر تو هم درازه اونم دوست دارم کیر جفتتون دوست دارم الان بس نیست ؟بریم بخوابیم ؟ من و مانی رفتیم خوابیدیم صبح که بیدار شدم رعنا می خواست بره حمام بهم گفت تو بیداری ؟ بدو بیا توی اتاق کارت دارم در بست شلوارمو کشید پایین گفت من عاشق این کیرتم و برام خوردش گفت برات کم می خورم چون کوسم لیزه خوشم میاد که زودم راست میشه مهران جونم بخواب روی کمرت آفرین رعنا نشست روی کیرم که کیرم تا ته رفت توی کوسش و خودش بالا پایین میکرد خم شد روم گفت سینه هامو گاز بگیر گاز بگیر وای که چه لذتی داشت اونم انگار لذت زیادی میبرد چون نمی تونست چشاشو باز نگه داره و چشاشو میبست منم اینطوری میشدم وقتی رعنا تند تند بالا پایین می کرد نمی دونم چیشد که بدنش لرزید نزدیک بود بیفته روی زمین گفت میدونم تو هنوز می خوای الان درستش میکنم کیرمو لای سینه هاش گذاشت و سینه هاش به کیرم میمالید گفت خواست آبت بیاد بگو انقدر اینکارو کرد گفتم الان آبم میاد سر کیرمو کرد توی دهنش و لیسش میزد آبم اومد و همش ریخت داخل دهنش و همشو خورد گفتم اییییییی خوردیش ؟ گفت به مانی نگیا ؟ وگرنه دیگه برات نمی خورم گفتم باشه رعنا رفت حمام از اون زمان مانی بیشتر توی کون رعنا تلمبه میزد من توی کوسش و این انتخاب رعنا بود البته گاهی هم جا عوضی میکردیم که این خواسته مانی بود میگفت از کون کردن خسته شده کوس رعنا میکرد اما کسی که رعنا ارضا میکرد من بودم بعد از اینکه مانی دانشگاه اهواز قبول شد و رفت من رعنا از کوس و کون میکردم از بعد رفتن مانی من و رعنا با هم توی اتاق می خوابیدیم توی بغل هم مثله زن و شوهرها رعنا عاشق کیرم بود منم عاشق کوس و کونش همه چیز عالی بود تا اینکه مانی درسش تمام شد گفت من زن می خوام نوشته: مهران آموزش تماشای فیلم ها - آموزش دانلود فیلم ها - آموزش تماشای تصاویر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده