gayboys ارسال شده در 3 مهر اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر آرزوی یک تریسام، از خیال تا واقعیت در دوران کودکی و نوجوانی با بچه های اقوام چه دختر چه پسر از دکتر و آمپول بازی تا خوردن سوسیس و کالباس و ،،، نیمچه سکسی در حد کوچولو و ریز داشتیم . به همین خاطر در هنگام نوجوانی و جوانی چشم و گوش بسته نبودم . و همین باعث شد که زود ازدواج کنم خودم اهل تهران و همسرم اهل قم است ، اسم من منوچهر و اسم همسرم رویا اختلاف سنی ما ۴ سال هست ، الان من ۴۹ سال دارم و ساکن ورامین هستیم .( اسامی و،،، مستعار هست ) اما مضمون داستان و شرح حال آن تماما واقعیت محض ه . چون بلد نیستم خالی بندی کنم شاید متن داستان خوشایند نباشد اما سراسر اتفاق افتاده، باورش با خودتان . از نظر بنده انسان با شخصیت و با ظرفیت اهل تهمت و توهین و ناسزا گفتن نیست آنانی که داستان ها را می خوانند و حرفهای ناشایست به نویسنده می زنند ، اگر ذرهای انصاف داشته باشند توهین نمی کنند و حداقل نظرات سازنده ارائه میدهند. من اوایل خیلی ورزش می کردم و بدنم رو فرم بود ولی الان کمی بدنم ریز نقش شده ، همسرم رویا واقعا سینه های سفت و ۸۰ عالی کوس تنگ ارتجاعی و کون خوش فرم داره و کمی شکم داره و فوق العاده هات هست . زمان ازدواج کمرم مثل فولاد بود و چون همیشه تایم می گرفتم کمتر میشد که رویا زیر ۱۰ دقیقه آبش بیاد و ما مدت سکس هامون همیشه بالای ۳۰ تا ۵۰ دقیقه بود واقعا ساعت میزاشتم بالای تشک چون تخت خواب نداشتیم. اندازه کیرم ۱۸ سانت بود و وقتی روبا به حالت گاوچران رو کیرم می نشست کلی خودش بالا و پایین می کرد تا آبش بیاد و من بیشتر مدل داگی آبم می آمد و من آبم بیرون کوسش می ریختم تا بچه دار نشیم . در هنگام سکس کم کم من از معاینه دکتر و نحوه معاینه حرف میزدم ناگفته نماند بیشتر اوقات از فیلم سوپر هم در هنگام سکس بهتر استفاده می کردیم . رویا هم وجدانا خوب همکاری می کرد . بعد صحبت بردم سمت نفر سوم و نام یکی از دوستانم رویا کمی اخم کرد و گفت مگه من جنده ام ،،، گفتم عزیزم این حرفا چیه و خلاصه کم کم شبهای سکس از نفر سوم و چون انگشت هم داخل سوراخ کونش میکردم از کیر دوم حرف میزدم اما اینها باعث نشد که طی فرایند ۱۵ سال زندگی کونش ب من هدیه دهد و ۱۵ سال کونش آکبند مونده بود. تا اینکه آنقدر در گوشش زمزمه نفر سوم کردم تا راضی شد ،، بعد که دوستم گفتم آمد خانه ما و طبق معمول در زیر زمین خانه امان مشغول حال کردن بودیم ، طبق قرارمون با همسرم، رویا که آن زمان همیشه با روسری بود یکدفعه بدون روسری با عجله آمد نزد ما و گفت منوچهر لطفا سریع برو فلان قرص از داروخانه برام بگیر اسم رفیقم ک اصغر بود گفت بیا با ماشبن من بریم گفتم نه داروخانه نزدیک ه الان میگیرم میام . من سریع از خانه زدم بیرون و رویا بعدا بهم گفت کلی ناز و عشوه براش اومده بوده که دوستم ناراحت میشه و از خانه بیرون میره و بعدها اصغر بهم گفت زن و شوهر خواستید مرا امتحان کنید و هرچی بهش گفتم ن ، رویا هوس کرده بوده باور نکرد ک نکرد و دیگه با ما قهر کرد ،،، گذشت تا اینکه رویا بهم گفت یک نفر باهاش آشنا شده بنام میثم که اهل اهواز است و همونی هست که دلم میخواد و ولی اگر توی منوچهر سر حرفت هستی که برنامه ریزی کنیم از هم ناراحتی و زدی حرفاتو پشیمان شدی بگو تا قطع ش کنم رویا را بوسیدم و گفتم درست ه که فانتزی و در مقام حرف بوده حرفامون هنگام سکس ولی اولا خودم خیلی خیلی دوست دارم سکس تو رو زیر کسی دیگر ببینم بعدش هم سکس سه نفره رو واقعا دوست دارم. رویا پرید بغلم و بوسم کرد و ،،، تا آنکه روز موعود فرا رسید اوایل مهر ماه بود ،،، قبلش میثم چند بار با من و یا با من رویا تصویری صحبت کرده بود . و آمادگی داشتم ،،، ساعت تقریبا ۶ عصر بود که میثم آمد خانه ما پس از ورود و حال و احوال خیلی ریلکس با من و روبا دست داد و یک دسته گل ب رویا هدیه داد با یک جعبه شیرینی. نشستیم و گپی زدبم و مشغول کشیدن سیگار و،،، شدیم برای اینکه یخ بین ما کمی باز بشه یک فیلم نیمه سکسی گذاشتم و صداش کمی بلند کردم ،،، رویا هم که حمام رفته بود و شیو اساسی کرده بود و با یک لباس نیمه باز مشکی از ما پذیرایی می کرد با اشاره من رفت پیش میثم نشست،،، من دیدم اینها بدتر از من نزد خودم خجالت می کشند ب همین خاطر رفتم دستشویی و کمی بیش از حد معطل کردم، ، وقتی از توالت آمدم بیرون دیدم رویا در حال لب گرفتن از میثم بود تا مرا دیدند خجالت کشیدند،،، من رفتم پیش آن دو و یک لحظه هردوشون جا خوردن و من نشستم کنار رویا و دستم بردم سینه های زنم مالیدم و بلوزش آهسته درآوردم و به میثم اشاره کردم و گفتم مشغول شو که میثم هم یکی از پستان هاش شروع ب مالیدن و خوردن کرد و گفتم بلند شید بریم داخل اتاق خواب همگی آمدیم سمت اتاق که من سریع وارد شدم و تشک انداختم و آنها همینطور سرپا ایستاده بودند، ،، من گفتم آقا میثم من میرم بیرون چون رویا اولیم بار در عمرش هست بزار راحت باشه میثم گفت منم روم نمیشه چون اولین بار یک زن پیش شوهرش ،،، گفتم فکر بدی نکن ( فکر نکنه بخوام عکس بگیرم یا چاقو بزنم یا،،،) گفت باشه ولی نظر رویا چیه رویا گفت باشه هرچی شوهرم بگه ،،، خلاصه من رفتم از اتاق بیرون که ۵ دقیقه نشد زنم کون برهنه اومد بیرون رفت سمت توالت ، ازش پرسیدم ب این زودی تمام شد گفت نه ،،، میثم میگه برو خوب بشورش تا من هم آبم کمی دیرتر بیاد وقتی رویا از توالت آمد من هم همراه زنم وارد اتاق شدم میثم اولش خجالت کشید سریع شورتش پوشید و رفت توالت ، دیدم وارد اتاق نمیشه رفتم دیدم رو مبل نشسته گفتم پاشو بیا این چ کاریه گفت شما راحت باشید گفتم آقا میثم این همه برنامه ریزی برای شما و نهایت سکس سه نفره هست خرابش نکن، ،، بعد من و میثم رویا را روی تشک خواباندیم و شروع کردیم ب خوردن سينه هاش که رویا شروع ب ناله کرد دستم بردم کوسش بمالم ک گقتن اووووففف رویا کوس ت بدجور آب انداخته ! رویا گفت تشنه کیره کیر ! میثم بلند شد نشست و گفت با اجازه آقا منوچهر و یک دفعه کیرش کرد داخل دهان رویا ، رویا هم خیلی خیلی وارد بود و حسابی کیر میثم ساک میزد ، او هم هی قربون صدقه رویا میشد وقتی حسابی کیرش ساک زد و توف مالی کرد ،،، خوابید روی تشک و پاهاش خودش بالا داد میثم هم گفت اینطوری دوست داری اول جلو شوهرت گاییده شی و کس بدی؟ رویا گفت آره آره زودتر بیا بکن کوسم تشنه تشنه هست ،،، میثم هم که اسناد بود تو کارش کیر کلفت ۲۰ سانتی با کله کیر خیلی گنده ش رو شروع کرد روی چوچوله کوسش زدن و می گفت باید این کوس اول تنبیه کرد بعد خوب جر داد !! گفتم آقا میثم بکن نوش جونت ،،، رویا هم هی التماس میکرد میگفت کیرت بکن تو کوسم زودباش، ،، میثم هم آهسته آهسته کله کلفت کیرش کرد تو کوس زنم که ناله و جیغ زنم بلند شد ،،، میثم شروع کرد به تلمبه زدن هی محکم تلمبه زد که ۳ دقیقه نشد آب کوس رویا در اومد من گفتم رویا قمبل داگی زیاد دوست داره چون ب نقطه G بهتر میرسه . میثم گفت عجب کارگردانی، ،، و ب من گفت منوچ تو کیرت تیز ه و اسم کیرت میزارم کیرتیزی و سر کیر من کلفت میزارم کیر نارگیلی و کلی خندیدیم، ،، و رویا گفت اسم کوسم هم بزارید غنچه نو شکفته ،،، و زدیم زیر خنده،،، بعدش ، رویا گفت از بس فیلم سوپر دیده استاد شده ،،، رویا قمبل کرد و من کوس و کون زنم براش باز کردم و میثم یکدفعه بدون معطلی چپوند تو کوسش و شروع ب تلمبه محکم کرد و بعد چند دقیقه گفتم بیا نزدیک مبل و قمبل کن رویا ک قمبل کرد با دست کوس و کون زنم باز کردم یک توف ب سوراخ کونش انداختم و گفتم کون زنم مال تو open ش کن که رویا داد زد و گفت کون اصلا اصلا نمیدم ،،، میثم گفت واقعا کارگردانی ب این میگن قمبل مبلی ،،، و شروع ب گاییدن رویا کرد،،، بعد نشست روی مبل و رویا اول از روبرو نشست روی کیر میثم و او هم سینه هاش می خورد و گاها لب میرفت ،،، تقریبا ۸ مدل زنم گایید و ۴ بار آب کوس زنم آورد، ،، رویا را روی شکم خواباند و به من گفت ، منوچ ، یک متکا بزار زیر شکم زن جنده ات ک کوس وکونش در اختیارم باشه بعد چپوند تو کوسش یکدفعه می خواست بزاره تو کونش ک زنم مخالفت کرد میثم ناراحت شد، ،، زنم گفت بزار یوری شم شاید بتونم کون بدم ،،، رویا یوری خوابید و میثم رفت تو بغلش و از پشت بهش چسبید رویا گفت از آب کوسم ب سولاخ کونم بمال بزار خوب نرم شه ،،، میثم خیلی استاد بود ،،، کلی سریع کیرش مالید ب سوراخ کونش که رویا خودش گفت فکر کنم سوراخ کونم آماده شده با دست خودش کیر میثم گرفت و گذاشت دم سوراخ کونش میثم هم خیلی آروم آروم کیرش حواله کون زنم کرد که جیغ و داد و فریاد و ناله زنم بلند شد تا اومد تکون بخوره میثم گفت عزیزم دستت بده ، رویا دستش برد عقب و داد زد منوچهر، واییییییییییی تا خایه کرده تو کونم ،، چند دقیقه ای بدون حرکت نگه داشت و بعد ب رویا گفت ، کونی خانم کونت قرررررریده رویا هم کونش میزد ب شکم میثم، ،، که کم کم تلمبه ها و اسپک زدن ب کون رویا شروع شد،،، من هم رفتم و پای زنم گرفتم بالا دیدم اووووففف میثم کیر کلفتش تا خایه جا کرده تو کون زنم ،،، من هم خم شدم و شروع کردم ب کوس لیسی ،،، که بعد حدود ۱۰ دقیقه میثم گفت داره آبم میاد ،،رویا گفت بریز تو کونم ،،،، شوهر اولی ریخته تو کوسم شوهر دومم بریزه تو کونم ،،، میثم رفت کیرش شست و آمد هنوز کیرش سیخ بود به رویا گفت میزاری یک بار دیگه کونت بزارم نخوابیده این سگ مصب ! رویا گفت بزار تو کوسم من گفتم بیا مدل عوض کنیم گفتند باشه آقای کارگردان ! من رفتم زیر خوابیدم و کیرم کردم تو کون زنم چون میثم گشادش کرده بود کیرم راحت رفت کونش البته تو کونش پر آب منی بود،،، بعد پاهاش داد بالا و میثم از جلو می خواست بزار تو کوس زنم گفتم بفرما آقا میثم کوس زنم باز شده در اختیار توست که جررررش بدی ،،، میثم گفت دمت گرم ، و خیلی سریع کیرش چپوند داخل کوسش و ب رویا گفت قدر شوهرت بدون ببین چجوری بهت حال میده ،،، رویا گفت آره شوهرم زیر خودم خوابیده و دوستم که شوهر دومم باشه منو در بغل شوهرم داره میگاد، ،، که صدای ناله رویا بلند شد و میثم گفت چشمهای رویا سیاهی ش رفته سفیدی اش هست ،، گفتم نترس این اوج شهوت و ارضا شدن زنم خوب بهش تلمبه بزن بزار حسابی گاییده بشه سیر بشه عزیز دلم ،،، میثم گفت اجازه میدی تو کوس زنت آبم بریزم ؟ رویا گفت بریز الان بیش از ۱۰ روزه دارم قرص میخورم خودم آماده میکنم ،،، برای همین خاطر ،،، میثم همه آبش تو کوسش خالی کرد ،،، من هم گفتم رویا خیلی بی معرفت ه و فقط ماه،،، قرص میخوره اونم بخاطر خودش ن من ولی ببین چقدر تو رو دوست داشته که بخاطر تو قرص خورده ،،، بعد ۳ تایی رفتیم حمام ،،، شام سفارش داده بودم ،،، بعد صرف شام میثم گفت رفع زحمت میکنم و کلی تشکر کرد،،، رویا گفت اگر مشکلی نداری شب بمان، ، من هم بهش تعارف زدم،،، میثم ک از خدا خواسته بود قبول کرد،،، موقع خواب رویا وسط خوابید ،،، من خودم زدم بخواب، ،، که دیدم رویا کونش کرده ب سمت میثم و او هم داره میکنتش خیلی دوست داشتم ببینم کجاش گذاشته ،،، که بعد چند دقیقه شنیدم که رویا گفت یواش یواش بکن ،، فهمیدم که الان میخواد بزاره تو کونش ،،، بعد رویا رو شکم خوابید و میثم آمد روی کمرش و شروع ب گاییدن کون زنم کرد، ،، بعد خم شد و همانطور که تو کون زنم تلمبه میزد زیر گوشش گفت : کیرم چطوره خوشت میاد؟ زنم گفت اووووففف آره عاشقشم ،، همینقدر بدون که شوهرم نتونست راضی ام کنه کونم بزاره ولی تو کثافت کونم پاره کردی عوضی لعنتی دوست داشتنی، ،، بعد بهش لب داد،،، میثم ازش پرسید چی شد ک راضی شد که تو رو جلو خودش بکنم ،،، واقعا شوهرت یک کاکولد واقعی ه رویا گفت از همان اوایل ازدواج فبلم سوپر میدیدم و حرفه نفر سوم میزدیم ،،، اوایل فکر میکردم داره مارو امتحان میکنه ،،، تا اینکه یک روز با رضایت خودم یک زن آورد و جلو خودم کرد،،، و من هم بهش گفتم هرچی عوض داره گله نداره حالا نوبت من هست، ،، که منوچهر گفت من که از خدام هست یکی تو رو بکنه و من نگاه کنم ،،، بهش گفتم دروغ میگی مگه تو بی غیرتی؟ ک زنت زیر دیگری باشه ،،، بهم گفت اولا مگه تو اختیار بدنت نداری و اگر دوست داشتی میتونی همانطور که من توانستم ،،، دوم مگه از کوس تو کم میشه ،، البته اگر فقط و فقط رفیق شخصی و یک نفر داشته باشی، ،، سوم من راضی تو راضی بکن راضی، ،،گور بابای ناراضی، ،، و میثم تلمبه هاش محکم تر کرد و کیرش از کون زنم درآورد ک رویا گوزید و همگی خندیدیم، ،، میثم گفت ای کلک منوچ تو بیداری ؟ گفتم آره راحت باش ،،، زنم بگا ،، گفت با اجازه میخوام بریم حمام تو حمام خیلی دوست دارم گفتم برید خوش بگذره، ،، رفتند داخل حمام و بعد یک شستشو ساده رویا شروع کرد به ساک زدن و صدای ملچ و ملوچ و شالاپ شلوپ و عوق زدن هاش می آمد، ،، بعد نیم ساعت از حمام آمدن ،، تا صبح کنار هم خوابیدیم صبح من رفتم نان تازه و تخم مرغ خریدم و صبحانه خوردیم،،، و دیدم رویا گفت منوچ نگاه کن ،،، بعد میثم خواباند روی تشک و شروع کرد تخم هاش خوردن و از زیر کیرش تا بالا لیس زدن و ساک زدن میثم گفت رویا جون مرا ببخش فعلا دیگه کیرم سیخ نمیشه اگه شوهرت اجازه داد یا امشب یا فردا شب در خدمت شما هستم، ، روبا گفت اجازه من ک هیچ اجازه منوچ هم در دست تو هست هر وقت خواستی کوس و کونم در اختیارت ،،، میثم گفت واقعا کوست ارتجاعی و تنگ ه من در عمرم همچین چیزی ندیدم و کونت هم که کاملا پلمپ بود،،، با این سن و همچنین کوس و کون و سینه سفت سفید براق نوک صورتی و نرم و عالی خوردنی مثل هلو واقعا واقعا خوش ب حال شوهرت خوش ب حالت منوچ ،،، ک رویا گفت از این ب بعد خوش ب حال تو هم هست میثم جانم ،،، کوس و کونم و کل بدنم مال تو هست،،، و میثم کلی قربون صدقه زنم رفت ،،، و بوسش کرد و آماده خداحافظی شد ،،، میثم رفت و تقریبا ۲۰ روز بعد آمد و گفت بریم سفر و رفتیم شمال و یک هفته تمام انواع سکس کردیم،، و الان سالهاست که ما ۳ نفر سکس خوبی رو تجربه می کنیم. این داستان تماما واقعی بود اسامی و مکان ها فیک بود،، اگر هم داستان زیاد واقعی بود چون تجربه داستان نویسی نداشتم، ،، و اهل زیاد حاشیه و خالی بندی نیستم شاید داستان خشک بود ،،، شماها ب بزرگی و خوبی خودتان ببخشید نوشته: منوچهر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده