رفتن به مطلب

داستان گی رفیق کون باز

gayboys

ارسال‌های توصیه شده

بالاخره رضا منو کرد

من رضا رو چند ساله میشناسم .دوستیمون از زمانی شروع شد که یکی از بچه ها رضا رو وارد اکیپمون کرد .فکر کنم نسبت فامیلی باهم داشتن . تقریبا هر روز با بقیه بچه ها میرفتیم بیرون .گاهی هم کافه میرفتیم .
تقریبا شش ماه پیش بود که رضا خونه مجردی گرفت و پاتوق همه بچه ها خونه مجردی اون بود.همه هر شب خونه اون جمع میشدن و کلی میگفتیم و میخندیدیم .
منم تقریبا عاشقش شده بودم . صورت ته ریش چهارگوشش بدن لاغرش و کیر بزرگش که همیشه از روی شلوارش دیده میشد.
دوماهی میشد که یه مبل خریده بود . از این مدل مبل های تخت خواب شو که به قول خودش فقط برای سکس خریده بودش .من همیشه از بقیه بچه ها زودتر میرفتم و اگر رضا دستشویی می رفت یا کاری داشت سریع روی اون دراز میکشیدم و داگی میشدم و حس میکردم رضا پشتمه و میخواد منو بکنه .تنها چیزی که ارومم میکرد همین بود .یکی از همین دفعات رضا رو دیدم داره میره دستشویی منم سریع رفتم رو مبل شو و شروع کردم . چند دقیقه گذشت دیدم صدای در دستشویی نمیاد برگشتم پشت سرمو نگاه کردم دیدم رضا پشت سرمه . بهتم برده بود . تنها چیزی به ذهنم رسید این بود که بگم کمر درد شدم و اومدم اینطوری دردشو خوب کنم .
اون باور نکرد و بعد اون نگاهش به من یه طور دیگه شده بود بیشتر به کونم نگاه میکرد .انگار منتظر فرصت بود که بهش بدم ولی مطرح نمی کرد و منم میترسیدم بگم و جواب بدی بهم بده
از اون اتفاق مدتی گذشت تا اولین بازی ایران تو جام جهانی که ساعت 4 و نیم صبح بود . شب قبلش بهم زنگ زد که با بقیه بچه ها هماهنگ کرده و قراره ساعت 12 همه بریم خونه اون . منم طبق معمول ساعت 11 رفتم خونش . کلی با هم حرف زدیم و منتظر بچه ها بودیم که هرکسی به بهونه ای کنسل کرد .منم میخواستم برگردم که گفت بمون دونفری باهم می بینیم بیشترم خوش میگذره . منم قبول کردم و تا ساعتای دو و نیم سه بود که بیدار بودم ولی شدید خوابم گرفته بود .بهش گفتم من میرم رو مبل میخوابم هر موقع بازی شروع شد بیدارم کن.اونم گفت باشه . اینو بگم من عادت دارم به شکم میخوابم .
خواب بودم که سنگینی خاصی روی خودم حس کردم. انگار یک نفر خودشو انداخته باشه روی من … بیدار که شدم اول چشمم به بطری عرق افتاد که نصف شده بود و رضایی که دستاشو دورم حلقه کرده بود و چسبیده بود بهم و از روی شلوار کیرشو داشت بهم میمالوند و روی خط کونم میکشید ولی من کامل حسش میکردم . تا اومدم حرفی بزنم جلوی دهنمو گرفت و با لحن مستش گفت میدونم دوست داری پس خفه شو
منم مثل بچه های حرف گوش کن فقط سرمو گذاشتم رو دستام تا ببینم چی میشه اونم از روم بلند شد و شلوار و شرتمو دراورد .رفت و از اتاق کاندوم و روان کننده اورد و دوباره خوابید روم . حس کیرش روی کون لخت من حسی بود که سال ها دنبالش بودم .نمیدونم چم شده بود هر چند باری که کیرشو روی کونم میکشید پاهام میلرزید .روی ابرا بودم .
چند دقیقه ای که این کارو کرد و کیرش حسابی کلفت و بزرگ شده بود بلند شد کاندوم و روی کیرش کشید و روی سوراخمو و روی کیرشو حسابی روان کننده زد .بهم گفت داگی بشم .منم با کمال میل داگی شدم.کیرشو روی سوراخش تنظیم کرد و آروم هل داد داخل همزمان هم صدای سوت شروع مسابقه از تلویزیون اومد .یه کمی درد داشتم ولی لذتی که داشتم می بردم این درد رو برام هیچ کرده بود .کیرشو که تا ته کرد داخلم دوباره روی من دراز کشید و منو خوابوند روی مبل دستشو دورم حلقه کرد و شروع کرد به عقب جلو کردن
منم از ته دل آه میکشیدم و لذت میبردم .5 دقیقه نشده بود که دوباره شروع کردم به لرزیدن و آبم اومد .اونم تا دیدم آبم اومده شروع کرد به بازی با نوک سینه هام . منم دوباره حشری شدم و آه کشیدنم شروع شد تقریبا یک بیست دقیقه گذشته بود از بازی که آب اونم اومد و روم خوابید و همشو داخلم خالی کرد .بعد از اون یه بار دیگه توی نیمه دوم هم منو کرد و اون شب شد بهترین شب زندگیم .
الانم با هم هستیم و هر شبی که بتوانیم بعد اینکه بچه ها از خونه میرن با هم ارتباط داریم و حسابی از خجالت کون من درمیاد . همیشه هم بهم میگه کون تو خیلی بهتر از کون دختراست .

نوشته: کون گنده

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18