رفتن به مطلب

داستان بیغیرتی سکس و تریسام با پری خانوم

dozens

ارسال‌های توصیه شده

گاییده شدن پری

ماجرای گاییده شدن زنم
اول از همه به اونهای که به اینجور داستانها علاقه ندارن میگم برید بیرون و داستان مورد علاقه خودتون پیدا کنید.
اینم بگم که خانم بعد بیشتر از پونزده سال قبول کرده بود یک بار تریسام بریم و گفته بود که اون فرد خودش انتخاب میکنه برای همین تو گروهها عضو میشد کسی پیام میداد با چهره و تیپش تقریبا اوکی میشد چت میکرد تا ببیینه طرف قبول میکنه یا نه قبول نمیکرد طرف بلاک میکرد.بریم سر اصل ماجرا…
بعد تعطیلات عید بود داشتیم با اسنپ میرفتیم سمت خونه برادرم با خانومم پشت نشسته بودیم یذره هم شیطونی میکردیم و قرار شب هم گذاشته بودیم.تو گوشی بود که گفت اگه ی نفر تهدیدت کنه چی میشه میتونه کاری بکنه گفتم یعنی چی؟گفت ی نفر گیر داده میگه میام ابروت میبرم به خانوادت میگم از این حرفها گفتم بزار بیاد خودم جرش میدم…اروم گفت اگه باهاش رفته باشم چی؟ گوشم زنگ زد چی گفت؟منظورش چی بود؟گفت باشه بعدا حرف میزنیم نمیتونم توضیح بدم راننده میشنوه.برخلاف میلم تمام مسیررو و زمانی خونه برادرم بودیم دیگه حرفی نزدم داشتم میمردم تازودتر برسیم خونه و بپرسم منظورش چی بود.خلاصه شب وقتی برگشتیم خونه بچه‌ها خوابیدن. نشستیم نزدیک هم.من نمیخواستم بهش فشار بیارم خودش هم این پا اون پا میکرد روش نمیشد شروع کنه که من گفتم خوب تعریف کن با کلی مقدمه چینی که من نمیخواستم و یدفعه پیش اومد وچون از تو اجازه داشتم مقاومت نکردم گفت:
با مجید تو روبیکا آشنا شدم.رفتم تو ی گروه همین که سلام دادم صدتا پیام خصوصی اومد برام اکثرا بلاک کردم این چهره خوبی داشت حرف زدیم بعد دوروز ساعت یازده بود گیرداد که بیا ببینمت ی دور کوچک بزنیم اصرار کرد منم دیدم بیکارم اتفاقا اماده ضده بودم برم خرید مخالفت نکردم گفتم میرم زود میام دیگه.ادرس دادم اومد نزدیک خونه رفتم نشستم عقب تو مسیراز هم چیز حرف زدیم تا رسید جلو ی ساختمان نگه داشت گفت بریم بالا صحبت کنیم منم پیش خودم گفتم بچه است چیکار میخواد بکنه میریم حرف میزنیم دیگه.رفت داخل بعد دو دقیقه اومد صدام کرد رفتیم بالا کلی استقبال کرد خوش امد گفت به خونه. نشستیم نیم ساعتی حرف زدن از جامعه و جنگ همه چیز اینم چندباری می‌رفت اتاق میومد این وسط.بار اخر رفت اتاق اومد بیرون از گوشه چشمم دیدم با ی شورته فقط.اومد بیرون منم سرم بلند نکردم مثلا ندیدم ولی یک کیر خیلی بزرگ زیر شورت خودنمایی میکرد تو دلم دهنم باز مونده بود… اااااا عجب کیری… وقتی اومد نزدیک گفتم ع چرا لباساتو دراوردی گفت حالا دیگه.اومد نشست بغلم تقریبا چسبید بهم ی لحظه که سرم برگشت سمتش لبام رو بوسید…لب نگرفت فقط بوس.دستم رو گرفت با ناخونام بازی کرد بعد دستش گذاشت روی رونم منم مخالفتی نکردم چون از تو اجازه داشتم ترسی نداشتم دلمم میخواست اون کیررو امتحان کنم و ببینم. تقریبا بیست دوسه سانت به کلفتی هم دستم دورش کامل حلقه نشد. عکس کیرش من دیدم میگم(اندازه چسب آکواریوم) بلند شد دستم گرفت گفت پاشو پاشو خیلی کار داریم منم گفتم بابا دیره باشه دفعه بعد اونم منو کشید سمت اتاق باهاش رفتم اتاق نیمه تاریک بود دوتا تخت تک نفره با فاصله کم کنارهم بودن روی یکیش کلی وسیله بود از پشت بغلم کرد شروع کرد نیمه بالای بدنم مالیدن.مانتو دراورد انداخت رو وسایل بعد دستش کرد زیر لباسم کشید بالا که اخرش خودم درآوردم چسبیده بود بهم شکمم و سینه هام میمالید از پشت شونه ام بوس میکرد لیس میزد بعد میرفت سراغ گردنم لیس میزد سوتینم باز کرد انداخت کنار پستونام که دست گرفت کلی تعریف کرد وای اینا چقدر گنده ان چقدر عشقن اینا مال منه بعد چسبوند به دیوار همه جام بوس میکرد لب میگرفت صورتم بوس میکرد.بعد گفت چرا بغلم نمیکنی منم کمرش بغل کردم سینه هامون چسبیده بود بهم.دستم گرفت گذاشت روکیرش.
کیرش سفت سفت بود ولی اویزون رو به پایین اول فکر کردم سیخ نیست بعد فهمیدم از سنگینی اویزونه ی مقدار دیگه سینه ها و گردنم لیس زد بعد رفت روتخت دراز کشید.کیرش سیخ رو به بالا اصلا ی چیزی بود.به روی خودم اصلا نیاوردم ولی دلم داشت قنج میرفت که اونو بگیرم دستم و امتحانش کنم.بهم گفت بیا شروع کن یعنی بیا بخور منم تو دلم ذوق داشتم که اخ جون عجب کیری…رفتم از روبروش وسط پاهاش نمیخواستم صورتم رو ببینه که ذوق دارم کیرش دودستی گرفتم اندازه کردم از دستام چند سانت بلندتر بود شروع کردم خوردن خیلی سعی کردم خوب بخورم یکی دوبار سعی کردم همش رو بکنم تو دهنم ولی نصفش بزور جا میشد کیپ کیپ بود تو دهنم سرش مک میزدم از بغلها لیس میزدم میرفتم پایین تخماش لیس میزدم با دست جق میزدم براش حسابی خوردم اونم صدای اهش اتاق برداشته بود ده دقیقه ای خوردم.که گفت بسه بسه الان میام گفت بیا بالا.رفتم روش نشستم ولی خودمو ول نکردم که اونهمه کیر تا ته بره تو رحمم جر بده…ممه هام افتاده بود جلو دهنش ممه هام نوبتی میخورد اونجا یذره حال داد بهم. چند دقیقه که بالا پایین شدم گفت پاشو الان میام بلند شدم قنبل کردم اومد تا کونم دید وااای عجب کونی داری این خود بهشته این مال منه. گفتم کون تعطیله کونم نداریم کلی زبون ریخت گفتم نه که نه…کرد تو کسم ده دقیقه ای کرد منو.بعد گفت به بغل بخواب این وسط هم ی کاسه اب اورده بود هی اب میزد به کیرش و میخورد یبارم رفت بیرون اومد به بغل خوابیدم دستش گذاشت زیر سرم نصف وزنش روم بود اومد بکنه تو کوسم کرد تو کونم چشمام برق زد درد تو همه بدنم پیچید. اون کیر برای کسم بزرگ بود چه برسه به کونم که سالی دوسه بار بزور بهت میدم التماس کردم خواهش کردم دربیاره ولی اون تا ته کرده بود تو کونم فقط شانس که اوردم تلنبه زدن بلد نبود فقط ویبره میزد من چشمام پراشک بود فقط التماس میکردم دربیاره.حتی گفتم حداقل روغن بیار بزن گفت روغن چیه همینجوری خوبه…کوسکش با یذره اب خشک خشک کونم گذاشت…نمی‌دونم چند دقیقه کرد دیگه درد شدید نداشتم ولی درد لحظه اول هنوز تو جونم بود که گفت باشه دیگه کونت نمیکنم قنبل کن بکنم کوست میخواستم زودتر تموم بشه با غر قنبل کردم نامرد اومد مثلا بکنه تو کوسم دوباره کرد تو کونم دراز کشیدم که نکنه پاهام سفت کنم افتاد روم پاهاشم گذاشت روی پاهام که تکون نخورم کرد تو کونم فرصت فرار نداشتم دوتا که تلمبه زد یکدفعه بدون اختیار ریدم همه جا رو گوه گرفت بلند شد ملافه ها رو جمع کرد من رفتم دستشویی اومدم دیدم لباسشویی روشنه اونم تو حمومه شورتم پوشیدم شلوارمم داشتم میپوشیدم اومد بیرون گفت چیکار میکنی هنوز تموم نشده گفتم بسه دیگه باشه ی روز دیگه گفت نه باید تموم کنیم من ازم نیومده.شلوارمو کشید پایین.نمیخواستم ادامه بدم هم ناراحت بودم کونم گذاشته.از یطرف خجالت میکشیدم ریده بودم.خلاصه منو دوباره برد رو تخت گفت بخور منم دوباره خوردم ولی نه مثل بار اول گفت بخواب اومدم بچرخم نشستم اومد گفت صبر کن کیر اورد گذاشت لای پستونام بالا پایین میکرد دائم هم اه اه میکرد خیلی خوشش اومده بود چند بار گفت من دختر زیاد کردم ولی هیچکدوم مثل تو تنگ نبودن کونت هم که خودم باز کردم… دراز کشیدم پاهامو داد بالا گذاشت تو کوسم یخورده خودشو تکون داد یذره خوشم اومد کیرش رو تازه حس کردم دو دقیقه ای کرد بعد پاهامو باز کرد اومد روم ولی پاهام بالا بود کیرش تا ته میکرد تو هی قربون صدقه میرفت گفت کیرم کجاته منم گفتم تو کوسم گفت خیلی تنگی منم گفتم دوست داری گفت عالیه.پیش خودم گفتم یذره حرف بزنم اخ و اوخ بکنم ابش بیاد تموم بشه اخ من اصلا هیچی حس نمیکردم بعدها که فکر کردم تازه متوجه شدم بی حس کننده میزده چون واقعاً کیرش تو خودم حس نمیکردم وقتی میرفته بیرون می‌زده همونم منو بی حس کرده اصلا کیرش رو حس نمیکنم. خوابیده بود روم الکی بدنش تکون میداد شاید اگر کیرش میکشید بیرون دوباره میکرد تو منم حشری میشدم خوابیده بود گردنم میخورد لبهام بوس میکرد ممه هام جلو دهنش بود میخورد بعد گفت قنبل کن خواستم بچرخم گفت یذره بخور منم با اینکه دوست ندارم کیر از کوس دراومده بخورم مجبوری برای اینکه تموم بشه دو سه دقیقه خوردم براش. گفت قنبل کن حواسم بود تو کونم نکنه…کرد تو کوسم چند دقیقه تنبله میزد منم اخ و اوخ میکردم مثلا دارم حال میکنم که زودتر اب بده یکدفعه دراورد کرد تو کونم ولی تا ته نکرد یذره بیشتر از سرش اااااااه بلند کشید. فهمیدم ابش اومد گفتم اومدی گفت اره گفتم ریختی توش.اونم گفت اره… بلند شدم رفتم دستشویی خودمو شستم اومدم لباسام پوشیدم.رفتم پذیرایی رو مبل نشستم اونم رفت دوش گرفت باز… اومد با شورت نشست پایین مبل دراز کشیدگفت از فردا هرروز میام دنبالت میایم اینجا میکنمت بعد میرم سرکار.منم چیزی نمیگفتم فقط گوش دادم بعد گفتم پاشو منو برسون تو راه هم از خانوادش حرف زد تا رسیدیم گفت فردا کی بیام دنبالت گفتم خبر میدم که دو سه روز پیچوندمش بعد هم باهاش دعوام شد چند وقتی نبود تا تو عید دوباره پیام داد بیا منم گفتم نه.که تهدید کرد میام به خانوادت میگم منم از ترسم به تو گفتم.بخدا من هیچ لذتی نبردم از اون سکس اصلا کیرش تو خودم حس نمیکردم که گفتی بی حسی زده تازه فهمیدم چرا حس نداشتم …اهان پرسیدم چه زمانی بود این ماجرا خانومم گفت اوایل اسفند دقیقش یادم نیست اما وقتی اومدی خونه از ترسم که سکس بخوای یا کون بخوای ی دعوای الکی راه انداختم که چند روزی قهر باشیم چون کونم خیلی درد میکرد دیدم راست میگه درسته … حالا من که با خاطره اش حال کردم کاش اون دیوس بلد بود خوب بکنه…خانومم که کوس و کون داده بود کاش لذت میبرد… ماجرا کاملا واقعی بود الان هم هنوز ادم مورد اعتماد پیدا نکردیم که سه نفره رو بریم چون شرایط ما رو ندارن مهمترینش مکان مناسب واینکه به دل خانومم بشینه و بچه نباشه . امیدوارم خوشتون

نوشته: حاتم

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18