رفتن به مطلب

داستان سکسی مادرزن

gayboys

ارسال‌های توصیه شده

اوستا علم این یکی رو بکش قلم! (۱)

من از بچگی این اخلاق و نداشتم که اتفاقاتی که بیرون از خونه می افته رو بیام خونه تعریف کنم ،ولی خیلی ها رو میدیدم که راجع به همه اتفاقات روز شون با هم صحبت میکردند، یکی از همین ها محمد بود
محمد که نزدیک ۴ ماه بود تو شرکت ما استخدام شده بود خیلی پر جنب و جوش و بیش فعال بود، با همه شوخی می‌کرد و تو ماه اول تقریبا بجز چند نفر که جرأت نمی‌کرد کیر همه بچه های شرکت رو گرفته بود و هر وقت یکی بی هوا جیغ می‌کشید می‌فهمیدیم که محمد دست به کار شده! حتی همکارای خانم هم ماجرای شوخی دستی هاشو فهمیده بودند و سر به سرش میذاشتن، ولی محمد همیشه با من با احترام صحبت می‌کرد منم چند باری هواشو داشتم حتی یکبار جلوی اخراج شو گرفتم ، خیلی دوست داشت باهام صمیمی بشه چند باری پیشنهاد استخر و فوتبال و شام و …‌. رو داده بود ولی من اهل رفیق بازی نیستم و در کنار خانواده بودن و ترجیح میدادم
محمد تو همه موارد زندگی اش با من مشورت می‌کرد از خرید و فروش یه وسیله تا مسائل زناشوئی اش ، محمد ۳۲ سالشه و حدود دو ساله که ازدواج کرده و همیشه از راهنمایی هایی که بهش میکردم تشکر می‌کرد و میگفت چقدر به کارش اومده
بزرگترین ایراد محمد دهن لقی اش بود چند باری که چیزی بهش گفته بودم از دهن بچه های شرکت شنیدم و ناراحت شده بودم اما یکبار که یه خاطره خنده دار از مجردی ام رو براش تعریف کرده بودم و فرداش گفت که برای زنم تعریف کردم و اون از خنده پاره شد کاملا جا خوردم ، می‌گفت خانمم خودش و جای اون کوسی که اونجا جا گذاشتیش میذاشت و هر دفعه یه چیز خنده داری میگفت، ولی من دیگه نمیشنیدم از شرم صورتم سرخ شد ،وسط حرفاش گفتم چقدر عوضی هستی چرا اینو گفتی ؟ گفت مگه چیه آخه ، سمیرا همه داستان ها و خاطرات تو رو از حفظه!
هر شب میگیم و میخندیم
تا شبش هزار جور فکر تو سرم اومد ولی نهایتا همه چیز و گذاشتم پای کوسخولیش آخه مگه میشه یه آدم با زنش اینقدر راحت باشه مگر اینکه کوسخول باشه!
جدا از همه این ماجراها ، صحبت کردن با محمد برام یه حس خوبی داشت چون حدود ۱۰ سالی بود که دوست صمیمی نداشتم و باهاش که صحبت می‌کردم خود خودم بودم و خیلی شنونده خوبی بود در واقع مثل یه ضبط صوت عمل میکرد چندباری هم دیدم خاطره های من و بنام خودش تو شرکت تعریف میکرد!
از زندگیم و زن و بچه ام سوال می‌کرد ولی من بر عکس اون دوست نداشتم چیزی بگم و خیلی خلاصه میگفتم که شکر خدا همه چی خوبه!
بر عکس محمد که چیزی از خانواده من نمیدونست من حتی اسم و سایز سینه های دختر خاله های خانم اش رو هم میدونستم انگار یه حسی رو تو من زنده کرده بود که خیلی وقت بود فراموش کرده بودم، چندباری تلاش کرد که دوستای خانم اش رو با من دوست کنه و با هم مهمونی بریم کوه بریم ولی نه که بترسم ازین که متاهل ام و یا چیز دیگه ای ، ازین که دیگه پسر بیست ساله نیستم بخوام هر لحظه کس لیسی کنم ناز بکشم کادو بگیرم برم بیام وابسته بشن گریه نفرین و هزارتا تو مخی دیگه ، میگفتم نه!
در کل هم محمد هم سمیرا خیلی مهربون بودند یکبار که از دست پخت خوب سمیرا به محمد گفته بودم دیگه هر وقت کتلت یا فسنجون درست می‌کرد جداگانه واسه منم می فرستاد
حدود یکسالی شده بود که با محمد رفیق شده بودم خیلی وقتها سمیرا زنگ میزد بهم که نصیحت اش کنم یا باهاش حرف بزنم راجع به مسئله‌ای و منم انجام می‌دادم ،راستش محمد خیلی گنده گوز بود همیشه حرف که میزد بهش میگفتم به اندازه کونت بگوز، این گوز واسه این کون نیستها! یه حرفایی تو خونه میزد و تن اون دختر و میلرزوند ولی بعدش یا یادش میرفت یا بی خیال میشد ولی سمیرا همش تو استرس بود،
چند باری غیر مستقیم گفته بودم که این قمپز در میکنه نه تا حالا استعفا داده نه هیچ دعوایی تو شرکت یا بیرون شرکت نداره، نه کسی میخواد اینو بزنه نه این میتونه کسی رو بزنه ولی محمد هر روز تقریبا ازین خالی بندی ها می‌کرد تو خونه
بگذریم داره طولانی میشه داستان
محمد چندباری از مادر زنش صحبت کرده بود یه جورایی حس میکردم به مادر زنش چشم داره یه روز بهم گفت که مادر زنم داره میاد چند روزی بمونه پیش ما ((مادر سمیرا با خواهر و شوهر خواهرش شهرستان زندگی می‌کردن، بیچاره پدر سمیرا از روی داربست افتاده بود و چند سالی بود که فوت کرده بود مادرش هم بازنشسته آموزش و پرورش بود ولی با همه تصوراتی که هممون داریم فرق می‌کرد)) میخوایم براش تولد بگیریم ، سمیرا گفت ازت بپرسم میتونی برای آخر هفته مشروب برامون بگیری و خودت هم بیای یعنی تشریف بیاری؟
گفتم مشروب خوب خونه دارم بهت میدم ولی خودم که روم نمیشه بیام ، ولی فرداش با زنگ سمیرا راضی شدم که برم راستش خودمم خیلی دوست داشتم تو جمع شون باشم خیلی بهم احترام میذاشتن و دوستم داشتن ، پنج شنبه ای که دعوت بودم خونه شون،محمد تو شرکت چندتا از عکس های مادر خانم شو بهم نشون داد و گفت ببین چه گوشتیه!
با تعجب گفتم کیه؟ محمد خندید گفت میخوام امشب داماد ات کنم مادرزن جونیه!
محمد عادت داشت همه حرفایی که میزد رو با رسم شکل توضیح می‌داد! عکس همه خاندان خودش و سمیرا رو داشت
گوشی رو ازش گرفتم زوم کردم و با دقت نگاه کردم به به چه استایلی ،چقدر ترکه ای بود بدنش ، یه تیشرت چسبون زرد پوشیده بود که فرم بدنش پیدا بود یه شلنگ قلیون دستش بود، عکس و دیشب محمد گرفته بود سمیرا هم کنار مادرش نشسته بود هر دو داشتند می‌خندیدند، تو دلم گفتم این همونه که میخواستم یه ذره دیگه صورتش و دیدم گفتم واقعا چه مادرزنی داری! خیلی خوبه
هی با خنده و شوخی میگفت بیوه ست و میوه،جلوی ما نکنیش حالا، بزن نفت در بیاد ولی من جدی جدی میخواستم بکنمش!
تو صحبت ها گفت سمیرا گفته ردیف کن دیگه مست میکنیم شب بمون دیگه رانندگی نکن خطرناکه جا تو هم میندازیم کنار حاج خانم تا صبح برات بچوسه
خندیدیم و زودتر از شرکت زدم بیرون
دل تو دلم نبود میدونستم که اگر شب بمونم حتما میکنمش
من مشکلی واسه شب بیرون موندن از خونه ندارم بر عکس خیلی وقتها از طرف خانواده اصرار می‌کنند که برو با دوستات خوش باش! (این درون گرایی منم بد کوفتیه یعنی همه فکر میکنند غول سیاه افسردگیه)
زودتر رفتم خونه اصلاح کردم دوش گرفتم خوش تیپ کردم و مشروب برداشتم
یه سبد گل گرفتم یه کیف پول زنانه مارک بابت کادو تولد
حدود ۸ شب بود که رسیدم،ساختمون شون قدیمی بود ولی خیلی نمای قشنگی داشت خونه شون طبقه سوم بود زنگ و زدم اما آیفون خراب بود و در و باز نمیکرد چند دقیقه منتظر بودم که دیدم سمیرا خودش اومده پایین در و باز کنه ، دیدمش دلم هورری ریخت هر از گاهی عکس های پروفایل شو چک میکردم خوشگل بود ‌ولی امشب تو این لباس مثل فرشته هاست، یه پیرهن کرم رنگ کوتاه بالای زانو پوشیده بود موهاش رو شینیون کرده بود و آرایشی داشت که معلوم بود آرایشگاه بوده، دست دادم خیلی برخورد اول مون خوب بود انگار از چیزی خجالت بکشه یه دفعه سرخ شد، بعد تعارف رفتیم که بریم بالا ،تو این سه طبقه چندباری نگاهم افتاد به پاهاش و باسن اش، حرومت باشه محمد, تو این گوهر و داری و با اون دوزاری ها چت میکنی
خیلی نگاه نکردم کیرم تابلو نشه ولی جفتمون یه جوری بودیم به سمیرا از سختی پله گفتم ولی اونم صداش مثل من در نمیومد و جفتمون خندیدیم
جلوی در محمد و آذر وایساده بودن. محمدی که اندازه یه گوسفند پشم داره با یه رکابی چرک و شلوارک و آذر خانمی که خوب به خودش رسیده بود
با آذر دست دادم تبریک گفتم تولدش رو، سبد گل رو هم دادم به سمیرا با محمد روبوسی کردم
گفتم مگه نمیدونی امروز چه روزیه ؟! این چه سر و وضعیه برو خوشتیپ کن بیا
گفت حس اش نیست خودمونیم دیگه ، یه چشم غرّه بهش رفتم که زشته بابا ، ولی تا آخرش هم لباس مرتب نپوشید
آذر یه پیرهن مشکی پشت باز پوشیده بود با یه کفش پاشنه بلند بی نهایت زیبا بود اما تا وقتی که سمیرا رو ندیده بودم ، حواسم بود که خیلی از آذر تعریف نکنم هم میخواستم بکنمش هم نه ، از سمیرا خیلی خجالت می‌کشیدم خیلی با نگاهش مواظبم بود ، منم دیدم برای اینکه فضا بهتر بشه پیشنهاد دادم اول از همه چی مست کنیم
محمد و آذر که اصلا نخورده بودن تا حالا ، اگر هم خورده بودند تو شماره نمیرفت ولی سمیرا با بچه های سالن شون می‌خورد، حرفه ای بود سینی مزه خوبی هم چیده بود بعد پیک چهارم اجازه گرفتم تا برم تو بالکن یه سیگار بکشم سمیرا گفت باهام میاد راهنماییم کنه پاشدیم رفتیم تو بالکن سرمون داغ شده بود یه سیگار براش در آوردم گفت زیاده از سیگار تو میکشم اول شو براش روشن کردم دادم کام حبس دود ، بالکن خیلی کوچک بود نزدیک هم و روبرو ایستاده بودیم ، دودش میخورد تو قلب من ! چقدر این دختر ناز بود
بهش گفتم این حرف و بزار پای مستیم
گفت چی و
گفتم این همه خوشگلی چجوری تو ۶۰ کیلو جا شده؟
با خنده گفت چقدر ترازوت دقیقه
گفتم قربون خنده هات برم
خجالت کشید و رفت داخل
خیسی فیلتر سیگارش آتیشی تو من روشن کرد
چیکار داری میکنی تو ؟! به خودت بیا
اون الان مسته میخنده فردا شر درست میشه
رفتم تو دیدم سمیرا آهنگ کی بهتر از تو عارف و گذاشته بود آذر و محمد هم پا شدن محمد رفت یه بوس چندش از سمیرا کرد تا باهم برقصن منم با حجب و حیا و فاصله با آذر شروع کردم به رقصیدن، آذر هم خوب بود ولی من حواسم جای دیگه بود ، بعد دو سه تا پیک دیگه دیدم محمد با کیر راست وسط سالن چپ کرده، گفتم من و ببخشید به قول حضرت حافظ ؛ میگه دوتا چیز هرگز نمیخوابه بخت آدم پولدار و کیر آدم فقیر! محمد و نشون دادم و سه تایی پاچیدیم از خنده
بغلش کردم و بردمش گذاشتمش رو تخت
برگشتم دیدم آذر هنوز داره میخنده گفت این بیشتر به ایرج میرزا میخوره تا حافظ، گفتم هر کی میخوره نوش جووونش، آذر گوشه لب شو گاز گرفت و چشاشو خمار کرد یه پیک دیگه براش ریختم
،دوباره رقصیدیم جفتشون و می‌مالیدم خیلی مستی خوبی بود ، مدیریت میکردم که حال هیچ کدوم شون بد نشه ، هم سمیرا هم آذر ریز جسته بودند راحت میتونستم بغلشون کنم و بچرخونمشون، آذر انگشتاشو کرده بود تو انگشتای من و نمیذاشت جدا شیم یا سمیرا رو بغل کنم چند باری هم پرید و بوسم کرد و تنها چیزی که باعث می‌شد در لحظه نکنمش خجالت از سمیرا بود
هردومون خیلی حشری شده بودیم
چند باری سمیرا رفت تو آشپزخونه لبای آذر و بوسیدم حالش خراب بود تو سالن میخواست کمربند مو باز کنه و کیرم و بخوره اما نزاشتم ، کلی هم جوجه گرفته بودند که کباب کنیم اما محمد که بیهوش شد ما هم با مزه خوری سیر شده بودیم
چند باری سمیرا صدام کرد بالکن رفتیم و سیگار کشیدیم ولی دیگه چیزی نگفتم احساس میکردم میخواد دوباره بشنوه ازم که قربون صدقه اش برم
ساعت حدود دو بود نشستیم به صحبت ،سمیرا گفت خاطره شمال و تعریف کن
گفتم شمال همش خاطره است کدوم شو
گفت خواهر دوقلو هارو دو قلوهای افسانه ای خندید
نه نه اون که شوهرش اومد
یا ماجرای حنابندان و بگو
گفتم این محمد نخود تو دهن اش خیس نخورده ، همه رو گفته
خلاصه تا نزدیک ۴ صبح نشستیم اونقدر خندوندم شون از دل درد میگفتن فقط چیزی نگو دهن مو گرفته بودند که چیزی نگم، سمیرا دست راستم آذر دست چپم آذر تو کف من، من دلم پیش سمیرا
دیگه می‌خواستیم بریم بخوابیم که من گفتم همینجا رو کاناپه میخوابم که آذر به شوخی قاطی کرد گفت پیش خودم میخوابی عزیززززم جای مارو تو اتاق بنداز سمیرا
به شوخی با ترس گفتم ایشالا خیره
هر دو لباس خواب پوشیدن اما لباس های محمد بمن نخورد و گفتم تو اتاق عوض میکنم
یه لحظه دو دل شدم که آذر رو واقعا بکنمش یا نه، همه چی رو از نگاه سمیرا میدیدم ولی آخر به این نتیجه رسیدم که سیلی نقد به از حلوای نسیه و اینکه هر ربطی را که نچینی بوقت ، آب شود بعد به شاخ درخت!
جاها رو انداختن رفتیم تو اتاق، در قفل اش خراب بود بسته نمیشد یه پارچه گذاشتم لاش فشار دادم ،هوا داشت روشن میشد هنوز مست بودیم سرپا بغلش کردم موهاش خیلی بوی خوبی میداد رفتم لباش و بوسیدم بی مقدمه دستم و گذاشتم رو کس اش ، اومد دستم و برداره برنامه اش عوض شد دستم و فشار داد رو کسش ، بردمش یه کنج دیوار تند و تند لباس هاش و از تن اش کندم گیج بود باورش نمیشد من که بیرون اتاق انقدر با کلاس رفتار میکردم الان چجوری مثل گرگ میدرمش
سوتین توری مشکی با شورت آبی پوشیده بود
خوابیدیم رو زمین فقط گازش میگرفتم از سر تا پا شو لیس میزدم از شکم تختش که پرسیدم گفت یه مدت تو استخر … نجات غریق و مربی بودم الان دیگه فقط پیاده روی میکنم شاخام داشت در میومد این بدن یه پری دریایی واقعا ،چرا من نمیدونستم مربی شنایی که اینقدر برات ناز نکنم
تا قبل از اون شب فکر میکردم تمام بازنشسته آموزش و پرورش مثل فاطمه مهاجرانی میمونن
اما دختر کم سن هم همچین بدنی نداشت سوتین شو باز کردم و با خنده گفتم میگن ممه رو هر وقت از سوتین بگیری تازست!! از حشر و خجالت نگام نمیکردو حتی نمیخندید، نوک سینه هاش کم رنگ بود کوچک و ناز ، منم لیس و بوس و گاز…
طاقت نداشتم طولش بدم اومدم پایین
واسه من بیشترین لذتی که سکس اول داره اینه که شورت میکشم پایین یه بوس ریز از کس اش میکنم بینی مو میمالم به کوسش، این یعنی دیگه تمومه ، رسیدم به مراد!
هولم داد کنار، اومد با عجله کمربند مو باز کرد ، کیرم از سر شب نیمه راست بود
خیلی قشنگ میخورد بیضه هامو می‌کرد تو دهنش نفس هام بند میومد گفتم بچرخ منم واست بخورم
جوری خوردم که لرزید و خودش و جمع کرد قربون صدقه اش رفتم خوابوندمش که کیرم و بکنم تو کسش، یدفعه گفت صیغه بخون اینجوری گناهه، برای بار دوم شاخام در اومد
خلاصه از تو نت پیدا کردم و خوندم و حوصله کیرم سر رفته بود دیگه میخواست بخوابه که رسیدیم سر مهریه ، دیدم دردش انگار همین بوده خلاصه از کیفم ۵۰۰ تومن در آوردم با دو تا کاندوم ، گفت تو کیف پول ات همیشه کاندوم میذاری؟!
گفتم آره یه شکارچی واقعی همیشه تفنگ و فشنگش همراهشه
خلاصه به شوخی و جدی مهریه رو دادیم و سر کیرم و گذاشتم که بره خلاصه با تف و کرمی که تو اتاق بود هر کاری کردم کیرم نرفت داخل انگار داشتم تو سوراخ نافش میکردم
از درد بخودش می‌پیچید، از گریه تمام ریمل اش پخش صورتش شده بود دلم براش سوخت گفتم با دست ارضات میکنم منم نمیخوام با اصرار گفت که طاقت میارم برگشت رو شکم و یه بالش گذاشت زیر شکمش ، چه بدن زیبایی ، خلاصه به زور تف و کرم رفت تو ولی تمام مدت داشت گریه میکرد و درد می‌کشید خیلی حرکاتم کنترل شده بود که دردش نیاد ولی خیلی تنگ بود اولین کوسی بود که میکردم و اینقدر تنگ بود اونم تو این سن و سال
چه پوست صافی داشت من چه زاویه دید خوبی داشتم ، با اینکه کیر منم بخاطر تنگی اش درد گرفته بود اما نمیخواستم تموم شه، گفتم هر وقت ارضا شدی بگو منم بشم با سرش گفت باشه
خیلی لذت بخش بود یکی از بهترین سکس هام بود فقط حیف که نمی شد داد بکشیم
جفتمون ارضا شدیم روش خوابیدم غرق بوسه اش کردم ،فقط شورت مو پوشیدم اومدم دستشویی ، برگشتم تو اتاق باز دیدم داره گریه میکنه بغلش کردم گفتم درد داری؟ گفت نه! خیلی خوب بودی همه چیت خوب بود
لباش و بوسیدمو خوابیدیم

۱۰ صبح با صدای محمد که داشت شعر عروس چقد قشنگه ایشالا مبارکش باد بیدار شدیم ، آذر سرش و گذاشته بود رو بازوی من با لبخند بهم بیدار شدیم بوسیدمش لباس هامو پوشیدم و رفتم از اتاق بیرون ، نتونستم جلوی محمد نخندم با شعرهایی که داشت میخوند ، چشم تو چشم که شدیم قیافه شو کج و کوله کرد بهم گفت بابااا اومد بغلم کرد
نتونستم یا نخواستم انکار کنم یه بوسش کردم گفتم دمت گرم واسه همه چی
یواش گفت زدی توش؟!
گفتم تابلو نکن دیگه جلو سمیرا خجالت میکشم
ولی محمد دست بردار نبود هی من و بابا صدا می‌کرد
دور میز صبحونه آذر مثل یه دختر بچه اومد نشست پیشم، خودش و لوس می‌کرد صورت شو میمالید بهم ، منم براش لقمه درست کردم گذاشتم دهنش ، سمیرا ام محمد و مجبور کرد براش لقمه درست کنه ، انگار چندین سال بود میشناختمشون ، چقدر دوست شون داشتم
آذر ساعت ۴ باید ترمینال می‌بود که برگرده
بعد صبحونه حدود یه ساعتی ولو بودیم بازم به اصرارشون دو تا خاطره تعریف کردم و خندیدیم بعد سمیرا رفت که برنج درست کنه محمد هم رفت پشت بوم واسه ذغال و جوجه که قرار شد منم با قابلمه برم کمکش ، ولی من و آذر جفتمون از بس با هم ور رفتیم خیلی حشری بودیم دستشو گرفتم دوباره رفتیم تو اتاق ، دوباره پارچه رو لای در فشار دادم شلوار و شورت مو با هم کشیدم پایین ، کیرم و گذاشتم تو دهنش ، خیلی حرفه ای میخورد با دستام سرعت خوردن شو تنظیم میکردم یه وقتها هم تا ته میکردم تو دهنش که عوق میزد خیلی همه جا رو خیس می‌کرد ولی خوردن شو دوس داشتم مخصوصا بیضه هامو که می‌خورد دیوونه ام میکرد،برام مهم نبود محمد یا سمیرا بیان شهوت نمی‌ذاشت درست فکر کنم شلوار و شورت شو در آوردم شروع کردم خوردن کسش، عین خودش خیس آب کردم کس شو ، بلند بلند ناله می‌کرد، جلوش و نگرفتم بزار حال کنه ، کیرم نسبتا راحت تر رفت تو کوسش ، بر عکس کوسش بدنش سرد بود دستامو از زیر دستاش بردم و رو شونه هاش قلاب کردم دردش که میومد هی خودش می‌کشید بالا ، اینجوری دیگه نمیتونست فرار کنه ، صدای ناله هاش عوض شده بود گوش و گردن شو میلیسیدم و کیرم عقب و جلو میکردم دوباره شروع کرد به گریه کردن تو گوشش گفتم زود تموم اش میکنم درد نکشی ولی دست خودم نبود چندتای آخر و به قدری محکم زدم زدم که جیغ کشید در آوردم و با دست خودم و ارضا کردم
خیس عرق بودیم دو تامون
بهش گفتم کاش دور نبودی کاش نمیرفتی کاش بیشتر میموندی
کنار هم دراز کشیدیم بوسه بارونش کردم
گفتم من روم نمیشه اول برم بیرون ، تو برو منم میام
صدای خنده هاشونو که شنیدم دیدم اوضاع خوبه رفتم بیرون ، سمیرا گفت خسته نباشید آقا ، خندیدم گفتم حرف نگفته زیاد داشتیم ، گفت بعله صدای حرف زدنتون میومد ، خندیدیم و با یه قابلمه رفتم پیش محمد ، محمد هر چی جوجه پخته بود نصفه شو خورده بود اعتقاد داشت کباب فقط پا منقل!
تا من و دید گفت زدی توش یا الکی گفتی؟
گفتم اره دمت گرم
گفت بگو تعریف کن کسش تمیز بود عکس نگرفتی
گفتم خجالت بکش اینا چیه می‌پرسی؟!
سکس کردیم خیلی ام حال داد دم شما ام گرم
بر عکس من که بجز سکس داشتن مون به محمد چیزی نگفته بودم آذر تو همون تایم همه چی رو به سمیرا گفته بود!
بعد از ناهار آذر آماده رفتن شد منم از سمیرا و محمد تشکر و خداحافظی کردم و آذر و تا ترمینال رسوندم نزدیک ترمینال هر دو مون عجیب دلتنگ و بی قرار شدیم، وقتی سوار شد پیام داد گفت که چقدر دوسم داره و بهش خوش گذشته چندین سطر نوشته بود براش قلب گذاشتم و گفتم امیدوارم به زودی زود ببینمت.
پایان قسمت اول

نوشته: شایان

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اوستا علم این یکی رو بکش قلم2

از اون به بعد رابطه من و آذر با هم تلفنی و پیامکی بود ولی بعد چند هفته هم هیچ حرفی نداشتم بهش بزنم، هم احساس کردم که داره خیانت میکنه البته نه بمن با من با کسی که تو رابطه بود و هم از دل برود هر آنکه از دیده رود !
داستان طولانی نشه فاکتور میگیرم خودمم این جاهای داستان رو دوس ندارم ولی همون شب که لنگ هاش رو هوا بمن گفت گناهه صیغه بخون عقد یه نفر دیگه بود!
سمیرا در جریان همه چی بود تو صحبت هاش هم حق و بمن میداد خلاصه رابطه من و آذر تموم شد ولی رابطه من با سمیرا بهتر شد واقعا دوستش داشتم اونم اعتماد کامل بمن داشت همیشه درد دلی داشت از مادرش یا محمد بمن میگفت ولی صحبت هامون عاشقانه یا سکسی نبود
یه روز صبح وقتی داشتم میرفتم سمت شرکت دیدم سمیرا چند بار تو همون تایم زنگ زده، زنگ زدم که دیگه بغضش ترکید فقط خیانت و عکس و فهمیدم از تو حرفاش ، گفتم مراقب خودت باش یه کم آروم شدی زنگ بزن ، رسیدم شرکت دیدم محمد مثل مرغ سر کنده داره اینور اونور می دوئه! محمد چی شده ؟! گفت سمیرا گوشیم و دیده! دیشب روشن تو دستم خوابم برده سمیرا همه چی رو دیده از همه چت ها هم عکس گرفته بود
من خیلی نصیحتش کرده بودم که نکن متاهلی ولی انگار اعتیاد داشت با همه لاس بزنه با تمام دوستای سمیرا لاس زده بود واسه خیلی ها عکس کیرش و فرستاده بود خیلی ها بلاکش کرده بودند خیلی ها هم پا داده بودند
سعی کردم آرومش کنم گفتم تو شرکت به کسی نگو من درستش میکنم، گفت فقط بیا سریع بریم سمیرا وسایل شو جمع کرده بره
نزدیک خونه که شدیم زنگ زدم باز داشت گریه میکرد تا صبح نخوابیده بود گفتم میخوام باهات صحبت کنم دارم میام پیشت تا ده دقیقه دیگه میرسم
گفت اگر محمد ام باشه خودم و میکشم
گفتم تنها میام محمد موند تو ماشین
رفتم بالا دیدم مثل عزادار ها لباس بلند سیاه پوشیده زیر چشماش گود افتاده و رنگ به صورتش نیست من و که دید دوباره زد زیر گریه، اینقدر معصومانه گریه میکرد که دلم کباب شد اصلا نمیتونست بگه چی شده بازو هاشو گرفتم گفتم فکر خودت باش داری از دست میری ، از دستش گرفتم و آوردم رو صندلی آشپزخونه نشوندمش یه آب قند براش درست کردم، گفتم چیزی نمیخواد بگی من خودم همه چی رو میدونم
من محمد و نصیحتش کردم قسم اش دادم و تا آخر داستان و براش گفتم ولی خودش نفهمید نخواست بفهمه
عکس های چت هاش رو نشونم داد، آرومش کردم گفتم تصمیم عجولانه نگیر نمیخواد ببخشی یا بیخیال بشی ولی احساسی تصمیم نگیر، خونه مادرت هم فرش قرمز پهن نیست
چندتا ترفند یادش دادم که حتی خواست جدا بشه دست خالی نره
خلاصه بعد از یک ساعت راضی اش کردم بمونه ولی فعلا با هم حرف نزنن تلفنی هم زنگ زدم با محمد اتمام حجت کردم عین سگ ترسیده بود منم خیلی ترسوندمش
بعد از صحبت هامون سمیرا خیلی آروم شد دوبار هم خندوندمش ، خیلی دوست داشتم بغلش کنم و تو گوشش بگم کوس ننه محمد، این بشر ارزش گریه تو رو نداره
تا شرکت فقط جواب سوال های محمد رو با آره یا نه میدادم خیلی ناراحت بودم از دستش
نزدیک ساعت ۴ سمیرا پیام داد ، تشکر کرده بود که ازش حمایت کردم کلی قلب و بوس فرستاده بود، قلبم شروع کرد تند زدن، پیام های منم نسبت به همیشه فرق کرد قربون صدقه اش رفتم با کلی قلب و بوس
از شرکت زدم بیرون تو ماشین نشستم بهش پیام دادم
امروز نمیدونی چقدر دلم میخواست بغلت کنم اونجا که بازوها تو گرفته بودم
گفت ؛ منم
گفتم ترسیدم
گفت چرا
گفتم شرایط روحی ات خوب نبود گفتم ناراحت میشی
گفت از خدا میخواستم فقط اون لحظه بغلم کنی
چقدر حس هامون شبیه هم بود
گفتم اگر بغلت میکردم خود خدا هم نمیتونست جدامون کنه
تند و تند واسه هم می نوشتیم جالب بود مثل دخترهای دیگه ناز نمیکرد که یه طرفه باشه اونم قربون صدقه من میرفت
براش نوشتم هر وقت هم ناراحت بودی بدون اینجا یه شونه هست که میتونی پاهاتو ببخشید یعنی سرتو بزاری روش :))
سمیرا حدود ۱۲ سالی از من کوچک تر بود بر عکس آذر که حرف مشترک نداشتیم با سمیرا یه دنیا حرف داشتم بزنم، تا شب تمام گوشیم پر عکس هاش شده بود با هر عکسی که می‌فرستاد هزار بار قربون صدقه اش میرفتم پیام هامون سکسی شده بود از پشت تلفن بوی تن شو حس میکردم
قرار شد فرداش ظهر برم خونه شون و بغل ناتمام دیروز و تمام کنیم دلم پر می‌کشید براش
به اصرار من قرار شد جای شیرینی ، ناهار بگیرم با هم بخوریم
سخت ترین کار دنیا، توضیح دادن دلیل مرخصی ام به محمد بود از بس راجع به همه چی می‌پرسید یا هر جایی رو که میگفتم کار دارم یه کاری اونجا داشت
ظهر از شرکت راه افتادم غذایی رو که تلفنی سفارش داده بودم و گرفتم و کیف پولی رو که واسه تولد آذر گرفته بودم و بهش ندادم رو برداشتم تا به سمیرا بدم
از پله های خونه شون که بالا میرفتم چندتا افکار منفی اومد سراغم که داری چیکار میکنی؟! محمد دوستته، اینم زنشه، زن شوهرداره ، اگر یه دفعه بیاد خونه اگر دوربین تو خونه باشه اگر فلان اگر بیسار، ولی به همه افکار منفی ام گفتم کس ننتون هر مشکلی دارید با کیرم صحبت کنید!
یه نگاه ام به آسمون کردم و گفتم اوستا علم! این یکی و بکش قلم !
سمیرا تو چارچوب در وایساده بود چقدرم آرایش کرده بود، یه لگ مشکی با تاپ آبی روشن پوشیده بود که نگم،ماشالا به این اندام
دست دادم و روبوسی معمولی تا رفتم تو ، در و که بست غذا ها رو گذاشتم رو اوپن گفتم قربونت برم نفسم بیا بغلت و بهت بدم اومد تو بغلم سفت چسبیدیم به هم، محکم بغلش کرده بودم شروع کردم بوسه های ریز از سرش میکردم صورت مو چسبوندم به صورتش بین گوش و گونه شو بوسیدم خیلی حشری بودیم یه دستی به کیرم کشید و زود دستش و کشید عقب ، تو چشماش خیره شدم خیلی آهسته رفتم تا لباش و ببوسم هر دومون چشمامون و بستیم هم پای من که لباش میخوردم اونم لبای من میخورد زبونش تو دهنم میچرخوند بدون اینکه جدا شیم قدم قدم تا تخت رفتیم به شوخی گفتم ناهار گرفتم من نخوری تموم کنی
خیلی ناز می‌خندید
افتادیم رو تخت از لباش سیر نمیشدم کم کم لباس هاشو که در آوردم آفرین به این بدن ، هر جا رو که میدیم سوپرایز میشدم ، نوک سینه اش مثل آذر خیلی کم رنگ و کوچیک بود همونجور که من خیلی دوست دارم، لگ شو از پاش در آوردم یه شورت بندی آبی سفید پوشیده بود از رو شورت کوسش و گاز گازی میکردم از کنار بندش زبونم فرستادم تو ، جاااان به این کوس
شورت شو در آوردم کوسش و بوس بوسی کردم حال جفتمون خراب بود هر هنری تو خوردن داشتم و واسش رو کردم، کیرم و در آوردم گفتم طاقت ندارم بکنم توش؟ پا شد بدون اینکه حرف بزنه شروع کرد کیرم و خوردن ، عاشقتم سمیرا ، نفسم میره اینجوری میخوریش
خوابوندمش چندتا لب گرفتیم و کیرم و گذاشتم دم کوسش ، سمیرا هم تنگ بود و دردش گرفته بود اما نه اندازه آذر ، دیدم خیلی درد داره من خوابیدم تا اون رو بشینه تا کمتر دردش بیاد ، چقدر وارد بود چقدر خوب کمر شو بازی میداد چه صدای راه انداخته بودیم خسته شد دوباره خوابید اومدم روش شروع کردم تلمبه زدن چند بار ارضا شده بود با ریتم یواش شروع کردم و آخر کار با هر ضربه ای جیغ میکشید
تو گوشش گفتم دارم ارضا میشم نفسم
بوسه بارونش کردم
پا شدم لباس پوشیدم اومدیم ناهار خوردیم که دیدم گوشیم سایلنت بوده محمد ۳۰ بار زنگ زده،ترسیدم اومدم بیرون تو ماشین بهش زنگ زدم دیدم کار مهمی نداشته دنبال یه مهر میگشته و خیالم راحت شد
رفتم بالا با سمیرا دوباره رفتیم تو تخت تو بغل هم، گفتم سمیرا دلم برات تنگ شد دوباره میخوامت، لباشو بوسیدم کیرم و از بغل شورت آوردم بیرون گرفت دستش چندبار عقب جلو کرد بعد شروع کرد به خوردن منم شورت شو در آوردم گفتم بچرخ منم واست بخورم با زبون و انگشتم ارضاش کردم دیگه پاهاش جون نداشت خوابوندمش رو شکم ، دلم خواست مثل آذر بکنمش ، یه بالش گذاشتم زیر شکمش و دوباره شروع کردم
با لبای بسته ناله می‌کرد
یکی از بهترین پوزیشن ها واسه کردن این مادر و دختر همین بود
احساس کردم داره ارضا میشه تند و محکم زدم و منم
ارضا شدم نیم ساعتی کنار هم بودیم با سرانگشتام نوازشش میکردم ،گفتم خدا رو شکر می‌کنم که تو رو تو مسیر زندگی من گذاشت اومد و لبام و بوسید
دلم نمیومد جدا شم ازش ولی چاره ای نبود
خیلی از روزها کارم شده بود همین، ۲_۳ ساعت مرخصی میگرفتم و میرفتم پیش سمیرا
تقریبا همه تو شرکت متوجه تغییر رفتار من شده بودند من حدود ۵ سالی تو این شرکت حتی مرخصی های خودم رو هم نمی‌رفتم الان تند و تند مرخصی به بهانه های مختلف
ولی عشق سمیرا اونقدر شیرین بود که به همه چی می ارزید
فقط ام سکس نبود یکی رو پیدا کرده بودم که دوستم داشت و دوستش داشتم
با اصرار محمد چندتا پنج شنبه رفتیم خونشون و ۳ تایی مشروب خوردیم حتی یه شب ام که محمد سیاه مست شد چپ کرد بالا سرش سکس کردیم که خیلی لذت داشت
تو شرکت همیشه یه تعدادی از محمد گلایه داشتند که کار نمیکنه یا تو کار بقیه دخالت میکنه یا نمیذاره بقیه کار کنن اما با صحبت رفعشون کرده بودم که به گوش مدیریت نرسه ، اما میدونستم که دیر یا زود میرسه
یه روز ظهر دعوت شدم دفتر مدیریت و دقیقا علت شو میدونستم ، یه کمیته انضباطی غیر رسمی بدون حضور محمد تشکیل داده بودند که اخراجش کنند، چقدر اولش از من تعریف کردن که تو این ۵ سالی که تو این شرکت هستم چقدر در راه منافع شرکت قدم برداشتم ولی من میدونستم به کجا میخوان برسن، حرف که از محمد شد گفتن ضررش واسه شرکت بیشتر از نفع شه خواستیم با شما ام مشورت کنیم چون شما باهاش رفیق تری بعد اخراجش کنیم ، گفتم من حرفی ندارم بچه شوخ و سر به هواییه، اما اخلاق های خوبی هم داره
نذاشتن حرف هام و کامل کنم پریدن وسط حرفام که اصلا یه اخلاق خوب هم نداره اون از شوخی هایی که میکنه اینم که جدیدا عکس کونشو فرستاده به چند تا از بچه ها، شما ام آدم با آبروی هستی وقتی باهاش میگردی واست حرف در میارن چون این محمد کونیه، خندم گرفت گفتم اون شوخی میکنه اونجور که شما فکر میکنید نیست، خلاصه قرار شد یه جلسه دیگه بزاریم خود محمد ام باشه بعد تصمیم بگیرن، ولی همش تو فکر بودم پر بی راه نمیگفتن، محمد چندبار شلوار شو جلو من کشیده بود پایین که ببینم تو کونش جوش زده یا چی یا خودش و می‌مالوند بمن، ولی من تو باغ نبودم
ما دهه شصتی ها از بس محدودیت بود با کون کردن بزرگ شدیم ولی خوب اونا بچه خوشگل بودن محمد سرش کچل بود و بجاش بدنش پر مو بود اصلا کیر واسش راست نمیشد
تو همین فکر ها بودم که یکی از بچه ها رو مدیریت فرستاده بود بیاد با من صحبت کنه ، شروع کرد تعریف کردن گفت زمان استراحت تو اتاق تنها بودیم محمد باهام شوخی زشت کرد گفتم پا میشم میکنمت ها ، گفت کوس ننه هر کی نکنه ، شلوار شو کشید پایین قمبل کرد منم از اتاق زدم بیرون
خداییش تعریف میکرد نمیتونستم نخندم قیافه شون میومد جلو چشمم، راست میگفتن من تو باغ نبودم
ولی باید یه کاری میکردم اخراج نشه چون اینجوری من که مرخصی میرفتم نیرو جایگزین ام محمد بود و خیالم راحت بود ولی مدیریت زوم کرده بود روش
به محمد گفتم بعد کار من تا خونه میرسونمت تو ماشین سر حرف و باز کردم گفتم تو شوخی میکنی ولی همه جدی گرفتن امروز من و خواستن راجع به تو صحبت کردن که شوخی دستی میکنی عکس میفرستی واسه بچه ها ، خجالت کشید ولی خیلی پرو بود هی مینداخت تو خنده، گفتم صحبت اخراج تو میکردن ، جای دفاعی هم واسه من نزاشتی، سر سنگین باش با کسی شوخی نکن
شبش خیلی تو فکر بودم مثل پازل همه چیزها رو کنار هم چیدم دیدم این پسر چقدر از من خواسته بکنمش، ولی من نفهمیدم ، خیلی وقتها میشد ازم می‌پرسید کیرت چقدره، یا به شوخی میگفت بده برات ساک بزنم یا میومد تو بغلم می‌چرخید کون شو میمالید بهم یا ازم میپرسید تو چجوری دوست داری یا کون چجوری باشه میکنیش؟،ولی واقعا تو ذهنمم نیومده بود که این واقعا دلش کیر میخواد
فرداش با سمیرا قرار داشتم چیزی هم دوست نداشتم بهش بگم ولی خود محمد بهش گفته بود و دعواشون شده بود ، سمیرا از من خجالت می‌کشید ولی دیگه دیدم همه چی رو میدونه منم بهش گفتم. اونم گفت چندتا از بهترین دوستاش و بخاطر محمد از دست داده محمد به شوهر دوستاش پیشنهاد سکس میداده اونا هم قطع رابطه می‌کردن، به سمیرا گفتم الانم تو شرکت وضعش خوب نیست میخوان اخراجش کنند، باز من صحبت میکنم ولی باید خودش حواسش باشه
با خنده گفتم خوبه بمن چشم نداره
سمیرا شب اولی رو تعریف کرد که رفتم خونشون به سمیرا گفته بود اگر مادرت نبود شب پیش هم میخوابیدم کیرشو می‌کرد تو کون من منم کیرم و میکردم تو کوس تو، عقب و جلو که میکردم میرفتم تو بهشت! که سمیرا باهاش دعوا کرده بود و گفته بود بزار یه دوست واسمون بمونه! تهدیدش کرده بود که اگر محمد بمن چیزی بگه قهر کنه بره
شبش هزار تا فکر اومد تو سرم ، اگر محمد و میکردم سر کار میموند و به کس دیگه ای پیشنهاد نمی‌داد سمیرا رو هم داشتم و اگر سه تایی سکس میکردیم میتونستم خیلی راحت برم و بیام شب بمونم
اما چجوری باید با سمیرا مطرح میکردم حتما ناراحت میشد
بین دو راهی گیر کرده بودم از طرفی محمد گفته بود که اخراج شه میره کارخونه یکی از فامیل هاشون تو کاشان کلا اونجا زندگی کنن که سمیرا رو از دست میدادم
تصمیم مو گرفتم سخت نبود مصلحتی میکنمش!
پایان قسمت دوم

نوشته: شایان

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• آخرین مطالب ارسال شده در انجمن

• kale kiri
      دومادمون منو هم کرد!!   سلام اسم من میلاد هستش الان ۳۴ سالمه ولی داستانی که میخوام براتون تعریف کنم مربوط میشه به ۲۲ سالگیم اینم بگم که من زیاد خوشگل نبودم ولی کون و بدن خیلی خوبی داشتم ما ساکن شهرستان بودیم دامادمون آقا مجتبی ساکن تهران بود و یه مغازه کفش فروشی بزرگی داشت که معمولا دم عید خیلی سرش شلوغ میشد که یه سال دم عید خواهرم اینارو آورد گذاشت شهرستان رفتنی به من گفت میای بریم تا نیمه اول عید کمکم کنی حقوق خوبی بت میدم منم که بیکار بودم قبول کردم باهاش رفتم سه چهار روز اول همه چی خوب بود صب میرفتیم مغازه تا ده یازده شب،صبحونه و ناهار و اونجا میخوردیم برگشتنی غذا می گرفتیم می آوردیم خونه میخوردیم بعدش هر کدوممون دوش می گرفتیم و خوابیدیم صبح باز می رفتیم مغازه تا اینکه یه روز که خیلی سرمون شلوغ بود و خیلی خسته بودیم اومدیم خونه بعد شام دامادمون همونجور که دراز کشیده بود بهم ‌گفت میلاد خیلی خستم بلدی ماساژم بدی کمی خستگیم در بیاد بعد برم حموم ،منم گفتم زیاد بلد نیستم گفت عب نداره یه کم مشت و مالم بدی حله گفتم باشه دامادمون رو شکم چرخید و من رفتم پشتش چون زیاد بلد نبودم زیاد نتونستم خوب ماساژ بدم که دامادمون گفت کافیه ماساژ نمیدادی بهتر بود . وقتی بلند شد که بره حموم گفت بیا من ماساژت بدم تا یاد بگیری که منم قبول کردم و دراز کشیدم،گفت لباساتو در بیار فقط یه شورت تنت بزار بمونه که منم گفتم آخه گفت آخه نداره از رو لباس نمیشه که منم لباسامو در آوردم با یه شورت پادار دراز کشیدم شروع کرد ماساژ دادن که خدایی خیلی خوب ماساژ میداد،خیلی حال میداد،نمیدونم چرا ولی وقتی باسنمو ماساژ میداد کیرم سیخ سیخ شده بود،کارش که تموم شد گفت پاشو تو اول برو حموم من بعد تو میرم که وقتی من پاشدم دید که من بلند کردم خودمم خیلی خجالت کشیدم .خلاصه رفتم حموم و در اوردم اونم رفت دراومد اون شبو خوابیدم و صبح رفتیم سرکار. ولی سرکار هی می دیدم که دامادمون زیاد داره منو نگاه میکنه منم خجالت میکشیدم،خلاصه شب شد اومدیم خونه شام خوردیم بعد شام دامادمون بهم گفت ماساژ دیشب رو دوس داشتی گفتم آره خیلی خوب بود گفت دوست داری بریم حموم اونجا ماساژت بدم . منم که بدم نمیومد گفتم بریم خلاصه با کلی خجالت لخت شدم با یه شورت رفتم حموم اونم لباساشو کند اومد تو،کیرش یه کم بلند شده بود قشنگ از رو شورت معلوم بود،بعد شروع کردیم به شستن خودمون که بهم گفت دراز بکش تا ماساژت بدم منم دراز کشیدم اومد نشست رو باسنم و شروع کرد به ماساژ که من همینجوری کیرشو رو کونم حس میکردم ،خودمم شق کرده بودم وقتی رسید به کونم شورتمو داد بالا کامل انداخت لای کونم،باسنم کامل بیرون بود باسنمو خیلی مالید بعد بدون اینکه بهم بگه آروم شورتمو داد پایین که دستمو بردم نزارم دستمو گرفت همزمان شورتمو داد پایین شروع کرد به مالیدن سوراخم منم دیگه مقاومت نکردم چشامو گذاشتم رو دستم انگار که خجالت میکشم گذاشتم کارشو بکنه اونم خدایی کم نذاشت حسابی سوراخ کونمو مالید و لیس زد هراز گاهی هم چک سکسی میزد رو باسنم بعدش یه تف انداخت رو سوراخم و کیرشو گذاشت دم سوراخم آروم آروم اینقد عقب جلو کرد تا کامل تو کونم جا کرد ولی چند تا تلمبه که زد آبش اومد ریخت رو باسنم بعدش خودمونو شستیم اومدیم بیرون ولی فرداش مغازه همش به دیشب فک میکردم اونم هردفه نگام میکرد میگفت امشب باز برنامه داریمااا باشه منم با سر تایید میکردم . واسه همین اون شب خیلی زود مغازه رو بستیم رفتیم خونه که تا رسیدیم بهم گفت سریع دوش بگیر کارت دارم منم رفتم دوش گرفتم در اومدم سرمو سشوار میکشیدم که اومد گفت امشب میخوام مث یه تازه عروس بکنمت دستمو گرفت برد رو تختی که با خواهرم میخوابید گفت میشه لباس خواب خواهرتو بپوشی برام منم گفتم باشه لباس خواب خواهرمو پوشیدم اونم حسابی منو کرد زیر گوشم میگفت خیلی دوست دارم پیش خواهرت بکنمت حیف نمیشه .خلاصه قبل عید و هفته اول عید رو هرشب منو میکرد دیگه جوری شده بود که فیلم سکسمون رو میگرفت بعد با هم نگاه میکردیم.امیدوارم خوشتون بیاد نوشته: Milad.b
    • kale kiri
      جنده دانشگاه 2 سارا از دانشگاه متنفر بود. هر صبح که از خوابگاه بیرون می‌زد، حس می‌کرد داره می‌ره توی جهنم. راهروها پر از نگاه بود. نیلوفر اولین کسی بود که می‌دیدش. همیشه با اون لبخند کثیف و صدای بلندش: «آها، جنده‌ی دانشگاه اومد. کس‌ت هنوز از دیشب سامان می‌سوزه؟» دخترایی که توی کمپ نبودن هم فهمیده بودن. یکی‌شون یه بار توی سرویس بهداشتی گفت: «شنیدم شب کمپ همه کردن‌ت. حتی کونت رو هم.» سارا جوابی نداد. فقط سرش رو پایین انداخت و رفت. پسرا هم دست برنمی‌داشتن. کیان وقتی رد می‌شد شونه‌ش رو به شونه‌ی سارا می‌زد و آروم می‌گفت: «شب خونه سامان؟ یا امشب نوبت منه؟» پویا مستقیم‌تر بود. یه بار توی بوفه دستش رو گذاشت روی کمر سارا و فشرد: «کونت هنوز شله یا سفت شده؟» و سامان… سامان دیگه صاحبش شده بود. چت‌ها تموم‌نشدنی بودن. صبح، ظهر، شب. عکس و فیلم. فیلم‌هایی که خودش از سکس‌هاشون گرفته بود. سارا روی چهار دست و پا، کیر سامان تا ته توی کونش، صورت خیس از اشک و آب دهن. یا سارا که دهنش پر بود و سامان موهاش رو گرفته بود. زیر فیلم‌ها همیشه یه جمله بود: سامان: «اینو بفرستم گروه؟ یا خودت امشب میای خونه؟ انتخاب کن جنده.» سارا راضی نبود. هر بار که پیام می‌اومد، دلش می‌خواست گوشی رو پرت کنه و همه‌چیز رو بگه. ولی نمی‌تونست. سامان فیلم‌ها رو داشت. و هر بار که سارا مقاومت می‌کرد، یه عکس جدید می‌فرستاد یا تهدید می‌کرد که برای نیلوفر و الناز و حتی آراد می‌فرسته. پس سارا می‌رفت. خونه‌ی سامان. تخت سامان. کیر سامان. شده بود سکس‌پارتنر اون. نه دوست‌دختر، نه هیچی. فقط چیزی که وقتی سامان می‌خواست، پا می‌شد و کس و کون و دهنش رو می‌داد. آراد نگاش عوض شده بود. دیگه اون نگاه آروم اول ترم نبود. حالا وقتی سارا رو می‌دید، نگاهش سنگین و ارزیابی‌کننده بود. گاهی توی راهرو می‌ایستاد جلوش و با صدای بم، طوری که فقط خودش بشنوه، می‌گفت: «الناز حداقل وقتی می‌کنمش ناله می‌کشه قشنگ. نیلوفر جیغش بلنده. تو فقط ساکتی و تحمل می‌کنی. جنده‌ی بی‌صدا.» یه بار دیگه مقایسه کرد: «الناز کس‌ش تنگه و خودش درخواست می‌کنه. نیلوفر هر چی بگی می‌ده. تو… تو فقط چون مجبوری می‌دی. ولی کونت از هر دوشون شل‌تره.» سارا چیزی نمی‌گفت. فقط سرش رو پایین می‌نداخت و می‌رفت. جمعه شب، خونه‌ی سامان. سارا زودتر رسیده بود. سامان در رو باز کرد، فقط شورت پوشیده بود. بدون حرف سارا رو کشید داخل و هلش داد وسط پذیرایی. پویا و کیان هم بودن. هر سه لخت از کمر به بالا، کیرهاشون از قبل سیخ و آماده. هستی روی مبل بزرگ نشسته بود، فقط یه تی‌شرت سفید گشاد تنش بود که تا بالای ران می‌رسید. زیرش هیچی نبود. وقتی سارا اومد تو، هستی سرش رو بلند کرد و نگاه کوتاهی انداخت، بعد دوباره به سامان چشم دوخت. سامان به سارا اشاره کرد: «لباس دربیار. کامل.» سارا اطاعت کرد. لباس‌هاش رو یکی‌یکی درآورد تا کامل لخت شد. سامان اومد پشت سرش، دستش رو گذاشت روی سینه‌هاش و نوک‌ها رو بین انگشتاش فشرد. همزمان کیر سیخش رو مالوند به باسن سارا. «برو پیش هستی. پاهاش رو باز کن.» سارا رفت. هستی رو کمی خوابوند روی مبل و پاهاش رو از هم باز کرد. کس هستی از قبل خیس و متورم بود، لب‌هاش براق. سارا خم شد و زبانش رو از پایین به بالا کشید روی کس هستی. هستی ناله‌ی کوتاهی کرد. سارا لب‌ها رو مکید، بعد نوک زبانش رو برد روی کلیتوریس و دایره‌های کوچک و سریع کشید. همزمان دو تا انگشتش رو آروم فرو کرد داخل و شروع کرد به درآوردن. پویا اومد پشت سارا، زانو زد و بدون هیچ مقدمه‌ای سر کیر کلفت و رگ‌دارش رو گذاشت روی کس خیس سارا و با یه فشار محکم تا ته فرو کرد. سارا ناله‌ش توی کس هستی خفه شد. پویا دستش رو گذاشت رو کمر سارا و شروع کرد به کوبیدن. عمیق، سنگین، هر ضربه باسن سارا رو به جلو می‌روند و صورتش رو بیشتر توی کس هستی فشار می‌داد. کیان اومد بالای سر هستی، کیر بلندش رو گذاشت روی لب‌های هستی. «باز کن.» هستی دهنش رو باز کرد و کیان تا ته فرو کرد. دستش رو گذاشت پشت سر هستی و شروع کرد به کوبیدن گلوش. همزمان سامان اومد کنار پویا، انگشتش رو برد عقب و دو تا کرد توی کون سارا. باز کرد، چرخوند، بعد سر کیرش رو گذاشت روی سوراخ و با یه حرکت محکم تا نصف فرو کرد. جیغ سارا بلند شد. حالا دو تا کیر توی بدنش بود؛ پویا توی کس، سامان توی کون. دیواره‌ها از دو طرف فشرده شده بودن و هر حرکت یکی، اون یکی رو بیشتر فشار می‌داد. پویا و سامان ریتم‌شون رو هماهنگ کردن. گاهی با هم عمیق می‌رفتن، گاهی یکی بیرون می‌اومد و اون یکی تا ته فرو می‌کرد. صدای خیس برخورد پوست به پوست توی اتاق می‌پیچید. سارا بین دو کیر گیر کرده بود و فقط می‌تونست ناله و جیغ‌های خفه بکشه درحالی‌که هنوز زبانش روی کس هستی حرکت می‌کرد. کیان سرعتش رو بیشتر کرد توی دهن هستی. آب دهن از گوشه‌ی لب‌های هستی می‌ریخت پایین روی سینه‌هاش. پویا یکی از دستاش رو آورد جلو، موهای سارا رو از پشت گرفت و سرش رو عقب کشید. «بلندتر ناله کن.» بعد کف دستش رو چند بار محکم زد رو باسن سارا. جای قرمز ماند. سامان کیرش رو کامل تا ته توی کون سارا فرو کرد و چند ثانیه همون‌جا نگه داشت، بعد شروع کرد به تلمبه‌های کوتاه و سریع. «کونت داره شکل کیرم رو می‌گیره جنده.» همزمان پویا زاویه رو عوض کرد، پاهای سارا رو کمی بالاتر آورد تا عمیق‌تر بره توی کس. هر دو با تمام قدرت می‌کوبیدن. سارا بدنش می‌لرزید، پاهاش ضعیف شده بود و فقط با کمک دستای پسرها روی چهار دست و پا مونده بود. بعد از چند دقیقه سامان کشید بیرون از کون سارا، کیر براق و خیسش رو آورد جلو و کرد توی دهن سارا که هنوز بالای کس هستی بود. طعم مخلوط شیره‌ی خودش و کون سارا. همزمان پویا هنوز توی کس سارا بود و محکم می‌کوبید. کیان هم از دهن هستی کشید بیرون و اومد پشت هستی. هستی رو کمی بالاتر آورد و از پشت وارد کس‌ش شد. حالا سارا زیر هستی دراز کشیده بود و کس خیس و باز هستی رو می‌لیسید درحالی‌که پویا از پشت کس سارا رو پر می‌کرد و سامان گلوی سارا رو. کیان دستش رو گذاشت رو کمر هستی و شروع کرد به کوبیدن وحشیانه. هر ضربه سینه‌های هستی رو می‌لرزوند و کس‌ش رو بیشتر به صورت سارا فشار می‌داد. سارا زبانش رو برد داخل، لب‌ها رو مکید، کلیتوریس رو تند تند لیسید. هستی ناله‌هاش بلند شده بود. سامان ناگهان سارا رو کشید بالا. پویا هم کشید بیرون. سارا رو خوابوندن رو مبل، پاهاش رو باز. پویا از جلو وارد کس سارا شد، سامان از کنار اومد و کیرش رو کرد توی کون. دوباره دی‌پی. این‌بار سارا رو کمر بود و می‌تونست هر دو رو ببینه که چطور همزمان فرو می‌رن و بیرون می‌آن. کیان هم هستی رو آورد بالای صورت سارا. هستی زانو زد دو طرف سر سارا و کس خیس‌ش رو گذاشت روی دهن و بینی سارا. «بلیس. همزمان.» سارا بین دو کیر و کس هستی گیر کرده بود. پویا و سامان سرعت‌شون رو بالا بردن. هر ضربه عمیق‌تر و محکم‌تر. سامان کف دستش رو پشت سر هم می‌زد رو ران و باسن سارا. پویا یکی از دستاش رو آورد پایین و کلیتوریس سارا رو محکم می‌مالید. سارا جیغ‌هاش خفه می‌شد توی کس هستی. بدنش قوس برمی‌داشت و می‌لرزید. کیان از پشت هستی رو محکم‌تر می‌کوبید و گاهی دستش رو می‌آورد جلو و سینه‌های هستی رو می‌فشرد. «کس‌ت چقدر شل شده… هر دوتاتون جنده‌ین.» ساعت‌ها همین‌طور ادامه پیدا کرد. پسرها چند بار جا عوض کردن. گاهی هر سه روی سارا بودن؛ یکی توی دهن، یکی توی کس، یکی توی کون. گاهی روی هستی. سارا مجبور شد چند بار کس و کون هستی رو بلیسه درحالی‌که خودش پر بود. پسرها سیلی می‌زدن، مو می‌کشیدن، فحش می‌دادن و فیلم می‌گرفتن. نزدیک پایان، پویا داخل کس سارا خالی کرد، سامان داخل کونش، و کیان روی صورت و سینه‌های هستی. هر سه دختر و پسرها عرق‌کرده، نفس‌نفس‌زنان روی مبل و زمین افتاده بودن. شیره‌ها از بین پاهای سارا و هستی روی پارچه‌ی مبل می‌ریخت. نیم ساعت بعد در زده شد. آراد و الناز اومدن تو. هر دو لباس مرتب پوشیده بودن. الناز نگاه کوتاهی به صحنه‌ی به‌هم‌ریخته انداخت و فقط ابروهاش رو بالا داد. آراد هم چیزی نگفت. فقط نشست روی صندلی روبه‌رو. سامان سیگار روشن کرد و خندید: «دیر اومدید. تموم شده بود.» الناز موهاش رو پشت گوشش زد و پرسید: «نیلوفر کو؟ امشب نیومد؟» پویا شونه‌ش رو بالا انداخت: «پیام داد حال نداره.» الناز گوشی‌ش رو درآورد، یه عکس نشون داد. پسر جوون، خوش‌تیپ، ساعت گرون به دست، کنار یه ماشین خارجی. «با این دوست شده. بیرون دانشگاه. داره سعی می‌کنه کمتر… خب، کمتر جندگی کنه. انگار جدی گرفته.» سامان دود سیگار رو فوت کرد بالا و پوزخند زد: «جدی؟ پس باید یه کاریش کنیم. مثل سارا. یه کم تهدید، یه کم عکس، برمی‌گرده تو گروه.» آراد سرش رو تکون داد: «نه. بذار باشه. شاید این‌دفعه واقعاً خوشبخت بشه.» الناز هم خندید: «آره، بذار حداقل یکی‌شون نجات پیدا کنه.» همه ترکیدن از خنده. حتی هستی که هنوز لخت روی مبل بود، صورتش رو با دست پوشوند و خندید. آراد بلند شد، رفت سمت سارا که هنوز لخت و خسته گوشه‌ی مبل نشسته بود. دستش رو دراز کرد و سارا رو کشید بالا. آوردش بین خودش و الناز. دستش رو گذاشت دور کمر سارا، الناز هم از اون طرف دستش رو انداخت دور شانه‌ی سارا. هر دو به هم نگاه کردن و خندیدن. آراد با صدای آروم گفت: «امشب میای با ما. خونه ما می‌خوابی.» الناز هم خندید و موهای سارا رو از صورتش کنار زد: «آره. امشب مال مایی.» سارا چیزی نگفت. فقط سرش رو پایین انداخت. سامان از روی مبل نگاه می‌کرد و سیگار می‌کشید، ولی چیزی نگفت. نوشته: زیبای خفته
    • arshad
      سکس میلف خوشگل وطنی (تصاویر) .   کلیپ اول تایم: 00:10 - حجم: 1 تماشای آنلاین فیلم لینک دانلود فیلم کلیپ دوم تایم: 00:30 - حجم: 3 تماشای آنلاین فیلم لینک دانلود فیلم
    • arshad
      عکس های سکسی و لخت میلف ایرانی 11/11 برای تماشای تصاویر در سایز اصلی روی هر عکس کلیک بکنید     
    • arshad
      عکس های سکسی و لخت میلف ایرانی 10/11 برای تماشای تصاویر در سایز اصلی روی هر عکس کلیک بکنید     
  • اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18