رفتن به مطلب

داستان سکسی برادر بزرگ

gayboys

ارسال‌های توصیه شده

بلاخره کار خودشو کرد

سلام من ساناز هستم، مجردم و ۳۱ سالمه، یک برادر بزرگتر دارم ۳۳ سالشه، این داداش گل من متاسفانه از وقتی که یادمه رو من محشره! اصلا درکش نمیکنم چرا زنی دوست دختری نمیگیره، حتی به حرف اومدم و چندتا از دوستامو براش براش جور کردم، بازم وقتی خونه میاد منو با چشم میخوره! اولا خیلی بدم میومد، ولی الان دیگه احساس قدرت بهم میده، یکمم این چندسال اخیر خودمم وقتی که تنهاییم کرم میریختم و لباس باز میپوشیدم، اونم تا میومد زیاده روی کنه حالشو میگرفتم، بعد از اینکه خواستگار دیگه برام نمیاد یکم اعتماد به نفسم پایین اومده بود، که این داداش گلم داره جبران میکنه، خب نه اون زن گرفته نه من شوهر کردم ولی واقعا فکرشو نمی‌کردم اگه زیادی رو بدم میگیره منو میکنه! یکبار که خونه تنها بودیم دلم خواست حسابی آمپرشو ببرم بالا، یک تیشرت بلند داشتم تا سر زانو، بدون سوتین پوشیدم و شلوارمم درآوردم، تو آینه اتاقم نگاه کردم قشنگ نوک نیپلم رنگش مشخص بود، این احساس که برادرم ببینه چیکار میکنه یک لحظه حسابی حشریم کرد، نیپلام سیخ شده بود، رفتم تو پذیرایی منو دید انگار برق گرفتتش، یکدفعه پاشد گفت سلام! از صبح خونه بودیم سلام چرا کرد!:) سلام کردم رفتم آشپزخونه، اونم اومد، شروع کرد زبون ریختن که چقدر بهت میاد لباست و خوشگل شدی، همینجوری که پشتم بهش بود خم شدم دنبال وسیله بگردم و قشنگ گذاشتم کصو کونمو از رو شرت ببینه، برگشتم فهمیدم کامل شق کرده، دلم هم میخواست حالشو بگیرم و دعواش کنم، هم اینکه کرم ادامه دادن داشتم، ادامه دادم، متوجه شدم داره از پشت بهم نزدیک میشه و بغلم کرد، قبلا هم میکرد اینکارو ولی هیچوقت کیرشو به چاک کونم نمیزد، یکدفعه قشنگ لای پاهام احساس کردم و تا اومدم چیزی بگم با جفت دستاش ممه هامو گرفت و شروع کرد خوردن گردنم، کیرشو از پشت به کصم فشار میورد و من اون لحظه فهمیدم دیگه نمیتونم کنترلش کنم، دستاشو برد زیر پیرهنم یکی بر سمت ممه هام یکی روی شرتم، کصمو از جلو با دست میمالید از پشت با کیرش تلمبه میزد روش، خوردن گوش و گردنم و تحریک نیپلمم منو کامل شل کرد، بعد چند دقیقه منو چرخوند پیرهنمو درآورد و ازم شروع کرد لب گرفتن، باز شروع کرد همون‌جوری گردنو خوردن و رفت پایین، ممه هامو شروع کرد خوردن خیلی حال عجیبی بود، نیپلمو میک میزد داخل بعد با زبون بازیش میداد، اون یکی ممه هم تو دستش بود و حرفه‌ای نیپلشو تحریک میکرد، تازه فهمیدم این داداش بکنم حسابی ترتیب رفقامو که معرفی کردم داده! بعد اینکه از خودن ممه هام سیر شد نشست جلوم و شرتمو کشید پایین، با دست جلوشو خواستم بگیرم ولی انقدر سر خوردن ممه هام تحریک شده بودم توان نداشتم، به کصم دست زد بررسی کرد و لاشو باز کرد، زبونشو روی چوچولم که گذاشت شروع کرد بازی کردن شروع کردم ناله کردن، کم کم شروع کرد میک زدن چوچولم و تو دهنش با زبون تحریکش میکرد، هراز گاهی زبونشو لای چاک کصم میکشید و چندبار تو کصم کرد و با زبون تلمبه میزد، من ارضا شدم و هرکاری میکرد التماس که نخوره انگار بیشتر تحریکش میکرد ادامه بده، یک لحظه یک ارضا بد شدم یک ناله جیغی زدم و احساس کردم یک مایع از کصم ریخت دهنش، نمیتونستم وایسم و فشار وزنم رو سرو شونش بود، پاهام میلرزید، تاحالا هیچوقت اینجوری ارضا نشده بودم، بغلم کرد نگهم داشت و من میلرزیدم، کیرشو لای چاک کصم میکشید یکی از پاهامو کشید بالا و کاری که نباید کرد، کیرشو فرو کرد تو کصم، قشنگ تا ته کرد نگهداشت، شروع کرد خوردن لبم و تلمبه شروع شد، فقط ناله میکردم و توان وایسادن نداشتم، کامل منو بلند کرد و همون‌جوری که کیرش تو کصم بود بردتم اتاقش آروم منو گذاشت رو تخت و رفت یک کاندوم اورد، وقتی دوباره فرو کرد فهمیدم خارداره و چندتا تلبمه باز ارضا شدم، همش میگفتم دیگه نمیتونم توروخدا بسه ولی باز ارضا میشدم، یادم نمیاد چندبار شدم تا آبش اومد و بیحال شدیم تو بغل هم، نفسمون که جا اومد تازه فهمیدم پردم رفت! گریم گرفت اونم دلداری میداد خودم شوهرتم! پاشدیم، دیدم خون نیومده، بهم گفت یا ارتجاعی هستی یا مال تحریک زیاده، سردرد داشتم و کصمم درد میکرد، بیجنبه داغونش کرده بود! دیگه همون شد، خونه تنها می‌شدیم یا بعضی شبا با احتیاط داداشم ترتیبمو میده.

نوشته: ساناز

• Like 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18