رفتن به مطلب

داستان سکسی زن بهترین رفیق

gayboys

ارسال‌های توصیه شده

زن حامد 1

سلام دوستان
اسمم مهدی و ۳۳ سالمه یه رفیقی دارم اسمش حامد که حدودا از ۱۵ سالگی میشناسمش و بهم رفیق هستیم ولی اوج رفاقت ما از دو سال پیش شدت گرفت چون یه جورایی باهم همکار شده بودیم و یه محصولی که من میفروختم و اونم توش وارد شده بود و ازم به قیمت همکاری میگرفت به مشتری هاش میداد .
حامد از بچگی هم زیاد آدم تو کون برویی نبود اخلاق خاص که یه جور گند بود و داشت از اول هم خسیس بود و همیشه با جمع دوستا بیرون میرفتیم سر دونگ دو ساعت بحث می‌کرد و در کل آدم زیاد اجتماعی نبود و دوستا قدیم زیاد بهاش حل نبودن و منم این دو سال آخر بیشتر به خاطر کار بهاش رابطه زیاد داشتم .
بریم سر قضیه . حامد پنج سال بود ازدواج کرده بود و خانمش در واقع دختر دایش بود ولی با خانواده دایش زیاد هم خوب نبودن مخصوصا بعد ازدواج اینا که سر ارث مادرش باهم یکم بحث کرده بودن . به خاطر شرایط مالی و بهتر بشنوید خسیس بودن حامد بعد که حسابی مشتری جمع کرد تصمیم گرفت دفتر کارش جمع کنه و به قول خودش تلفنی بفروشه به خاطر همین بعضی وقتا که فاکتور هامون باهم نمیخوند یا اون میومد دفتر من یا من مجبور برم خونشون . اولین بازی که رفتم خونشون زنش رو اولین بار بود از نزدیک میدیم و حتی صداش رو میشنیدم . وای که چه خوشگل بود و ناز قد حدود ۱۷۰ و یکم پر نه چاق بدنش سفید بود . رفت آمد هام که بیشتر شده بود معصومه زن حامد راحت تر بود و بعضی وقتا که چایی میاورد پیش ما مینشست و نگامون می‌کرد . تپیش خیلی عادی با حجاب درست بود نه لختی بود نه خودش میپوشوند ولی حامد خودش یکم مذهبی طور بود . بیشتر وقتا سر حساب کتاب با حامد بحث بود و همیشه یه مبلغی از فاکتور ها رو نمیداد و برای خودش تخفیف میذاشت یه روز به معصومه گفتم از دستش چی میکشی که یه خنده غصه دار کرد . گذشت و یه روز زنگ زدم حامد خونه بود زنش جواب داد که نیستش و آمد میگم تماس بگیره منم گفتم اون تماس بگیره اون خسیس زنگ میزنه با آدم یکم بهاش به شوخی حرف زدم که دیدم اونم ادامه میده انگار دوست داره لاس بزنه منم یه اخلاقی دارم هم سر نترسی دارم تو این موضوع ها هم همیشه میگم دخترا یا حالا زنا از پسرای پرو بیشتر خوششون میاد شاید تو ظاهر انکار کنن . منم دیدم دوست داره لاس بزنه گفتم تو همه چیز خسیس هستش یا فقط مالی گفت آدم خسیس تو همه چیز خسیس هستش و … از اونجا فهمیدم معصومه بر خلاف چیزی که جلو رو نشون میده ولی اهل خل بازی هستش یعنی دوست داره لاس بزنه . اون روز به سرم زد یکم تستش کنم بینم چند چنده در واقع از خدام بود که بکنمش ولی خب نمیشد یهو زد به آب شاید اشتباه فکر کرده باشم . رفتم گشتم از پیج شوهرش پیجش رو پیدا کردم وقتی که فالو کردم و بک داد فهمیدم ۲۰ درصد حدسم درست بوده ولی وقتی یکی دوبار براش پست کلیپ فرستادم و سین کرد و هیچ واکنشی نداشت دوباره حس کردم اشتباه فکر کردم . یه شب تنها بودم دوباره گفتم بزار یه خارشی بکنم ببینم چی میشه تو اینستا آن بود یه چیز خیلی عادی فرستادم سریع یه استیکر خنده فرستاد جواب دادم چه عجب گفت عجب دار باشی و گفتم چه خبر از خسیس خان چه خبر که گفت امشب آمدم خونه مامانم اینا شب میمونم چون میدونستم حامد نمیرفت و معصومه هروقت میرفت تنهایی میرفت خونه باباش . گفتم پس همون حامد نیستش جواب مارو میدی که گفت اره دوست نداره حامد ببینه بهش پیام میدی بعدش فهمیدم پیام ها که میدادم یه طرفه پاک می‌کرد شوهرش نبینه . خلاصه اون شب حسابی باهم لاس زدیم و منم هی پا فراتر میذاشتم ببینم تا کجا میره میدونستم چیزی به کسی نمیگه بیشتر به خاطر ترسش . بهش گفتم بیا تلگرام بازی کنیم شماره دادم آمد گفت بازی چی . اون شب منم تنها بودم و بعد شام خونه خانومم گفت من امشب میمونم اینجا . ساعت ۱۲ شب بود . معصومه تو تلگرام گفت بازی چی گفتم جرعت حقیقت تا حالا بازی کردی . بلد نبود یادش دادم یه نمونه سوالت هم داشتم آوردم پین کردم بالا . توش همه جور سوال بود و چند تا سوال سکسی . اولش گفت این سوال ها چیه که گفتم بابا سواله دیگه مزش به چالشش هستش و یکم من من قبول کرد بازی کردیم شماره سوال ها رو به صورت شانسی انتخاب میکردیم و طرف مقابل جواب میداد . منم بعد ده دوازده سوال معمولی رفته بودم سراغ سوال های سکسی که یکی از سوال ها این بود که دوست داری باهم سکس کنیم ؟. وقتی تا این مرحله رسیده بودیم من ۹۹ درصد مطمئن بودم معصومه دلش می‌خواد بکنمش ولی از قصد این سوال رو پرسیدم که بدونم صد در صده کردنش . با کلی پیچوندن آخرش گفتم جواب باید بدی نمیشه در بری گفت دوست داری چی جواب بدم گفتم اسم بازی روشه حقیقت گفت حقیقت بگم یا چیزی که دوست داری گفتم شاید حقیقت همونه که دوست دارم باز کلی پیجوندن گفت اره . منم دیگه مطمئن شدم رفتم برای نقشه دوم .

نوشته: مهدی

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18