رفتن به مطلب

داستان آنال سکس با زن کون گنده همسایه

gayboys

ارسال‌های توصیه شده

لیلا خانم همسایه کون گنده

اسامی عوض شدن

چند سالی هست داخل طبقه اول آپرتمانی اجاره نشین هستم و یه همسایه روبه مون هست که ۴ سال هست همسایه ایم، رابطه خوبی داریم از رد و بدل غذا و کمک در شرایط اضطراری، هیچ وقت حسی به خانم همسایه نداشتم تا یه روز که با شوهرش داخل پارکینگ دیدمشون و لیلا خانم یه تیشرت و شلوار تنش بود بدون مانتو، برای اولین بار هیکلش کامل مشخص بود، یه کون بزرگ و خوش فرم بدون شکم، از اون موقع شعله ای داخل ذهنم روشن شد و جور دیگه نگاهش میکردم. نقطه ضعف من کون گنده و خوش فرم هست. گذشت بعد چند ماه به رفتارهاش بیشتر توجه میکردم و متوجه شدم برخوردش یه مقدار زیادی صمیمی تر از حد معمول هست و من اینو به فال نیک گرفتم و تصمیم گرفتم بیشتر بهش نزدیک بشم ولی اون موقع هیچ ایده ای داخل ذهنم نبود، گذشت تا چند وقت بعد شماره لیلا خانم روی گوشیم افتاد، گفت خانم فلانی هستم همسایتون کولرمون خراب شده شوهرم گفتن به شما زنگ بزنم یه نگاهش بکنید، شوهرش به خاطر شرکت نفتی بودن ۱۴ روز نیستن خونه و اگر کار خاصی پیش بیاد به من زنگ میزنن.ولی این بار خود خانمش زنگ زده بود.
اون روز رفتم درب زدم لیلا خانم با یه تیپ کامل سکسی، یه شلوار نازک و یه تیشرت که یه مقداری از شکمش بیرون بود دربو باز کرد، تو یه لحظه کامل اسکنش کردم شکم تخت، کمر باریک بالاتنه حجیم با سینه های ۸۰ یا ۸۵ و کون رویایی، موهای مشکی که تا بالای کونش آویزون شده بودن و قد متوسط حدودا ۱۶۵. رفتم داخل کولر رو چک کردم چیز خاصی نبود کابل برقش ذوب شده بود شروع کردم به درست کردنش در حال تعمیر کنارم ایستاده بود و من هر لحظه که زمان پیدا میکردم یه وراندازش میکردم ولی خیلی سوسکی، اون کون لعنتی باعث شده بود کیرم نیم خیز بشه و کم کم کنترل از عقل داشت فرمونش رو به کیر میداد و متوجه شدم یا باید الان کاری کنم یا هیچ وقت و همه چیز میره روال قبل، با اسم کوچیک صداش زدم لیلا خانم ببخشید شما باشگاه میرید و با این جمله مسیرو رسیدن به کون رو استارت زدم، اول یه مقدار جا خورد و بعد با ذوق خیلی زیاد گفت چطور مگه؟ گفتم آخه بزنم به تخته هیکل خیلی خوبی دارید و شروع کردم به تعریف از هیکلش. با ذوق مجدد گفت نه ژنتیکی هست هیکلم با مامانم برده ولی اونقدرم خوب نیست که شما میگید. گفتم نه بابا شکست نفسی میکنید فرم بدنتون فرم رویایی منه و خیلی خوبه خدا شما رو آفریده ما رو چیکار کرده. با این جمله میخواستم نظرشو درمورد خودم بگیرم و اینکه اگر ادامه داد میفهمیدم که بدش نمیاد، اونم گفت ای بابا اقا سجاد نگو ماشالا شما که قدتون فرم بدنتون و چهرتون تکه اتفاقا خواهرم چند باری شما رو دیده همیشه تعریفتون میکنه.
منم هیکلم متوسطه قدم ۱۸۰ وزن ۹۰ و ورزش هم میکنم قیافه نسبتا خوبی دارم ولی برگه آس من کیر کلفت و ۱۸ سانتیم هست که بعدا فهمیدم که اون نیم خیز شدن زیر شلوارم بی تاثر در جذب لیلا خانم نبود. اون روز رو حسابی لاس زدیم و گذشت تا چند شب بعد میدونستم شوهرش خونه نیست و به بهونه کولر بهش پیام دادم و ارتباط ما از اونجا شروع شد، پیام بازی رو ادامه دادم و اونم همکاری میکرد بعد از یک ماه چت ها خیلی صمیمی شد و با اینکه برای رسیدن بهش لحظه شماری میکردم ولی مواظب بودم خیلی سریع پرده ها رو کنار نزنم و کاری کنم که کشش پیدا کنه سمتم، خلاصه چتمون کم کم سمت مسائل خصوصی زندگی هامون کشیده شد و من به بهونه مشاوره دادن کشوندمش سمت موضوع ها سکسی و بهش گفتم که من خیلی هاتم ولی خانمم پابه پام نمیاد نمیدونم باید چیکار کنم، اونم انگار منتظر همچون موضوعی بود انواع روش ها رو پیش کشید و شروع به درد دل که آره شوهر من بعد ۱۴ روز که از سر کار میاد حداکثر دوبار سکس داریم، گفتم حیف اگه مال من بودی روزی دوبار … گفت دوبار چی؟ با خنده😄
گفتم میخوردمت. یه شکلک خجالت فرستاد و من دیگه فهمیدم که کار تمام شده است. گفتم دوست دارم بیام پیشت و ادامه صحبت ها رو حضوری انجام بدیم😛. همش دوتا درب بینمون هست.با اینکه انتظارشو نداشتم گفت بزار پسرم رو بخوابونم یه ساعت دیگه خبرت میکنم، پس خانمت چی? گفتم خونه نیست، دیگه پیامی نداد من سریع رفتم یه دوش گرفتم و یه دستی به سر و روی کیرم کشیدم و اسپری تاخیری زدم روی کیرم که آماده باشم و بلوف برم که کمرم سفته. حدودا بعد یه ربع که آماده شدم پیام داد درب رو میزارم باز بیا منم هرجوری نبود کیرم رو صاف کردم زیر شلوار و رفتم داخل خونشون، ضربان قلبم روی هزار بود وقتی وارد شدم خونه رو نیمه تاریک کرده بود و با یه دامن خیلی کوتاه توری مشکی بدون شرت و یه سوتین ست دامن وایساده بود جلوی درب منتظر من، یه دقیقه بدون هیچ حرکتی بهش زل زدم بهش و بعد رسیدم بدون هیچ حرفی که پسر دوسالشو بیدار نکنم بغلش کردم و لباشو بین لبام گرفتمو چفت تنش شدم اونم بدون درآوردن ادای تنگا منو بغل کرد از کون تا پشت کمرمو ماساژ میداد که یه حس عجیبی با لمس دستاش تو کل بدنم میچرخید،منم دستامو از زیر دامن رسوندم به کونش و حسابی مالوندم کم کم رفتم پایین زاونو زدم و دامنشو دادم بالا دستامو قفل کونش کردم و رسیدم به کس تمیز و خش فرمش که یه خط تمیز بود همش زبونمو آروم فرستادم لای چاک کسشو باز کرد و با خیلی وسواس بالا پایین میکردم، موهامو چنگ زد بود و به خودش فشار میداد، با دستاش تیشرتمو درآورد و کشیدم بالا خودش نشست و شلوار و شرتمو کشید پایین کیرم پرید جلوی پیشونیش نتونست هیجانش رو کنترل کنه و اولین جمله رو با گفتن این چیه دیگه نشون داد با یکی دستاش تخمامو گرفت و اون یکی ریشه کیرم و شروع کرد به زبون کشیدن، یه تف ابدار با لباش انداخت رو تخمام و با دست میمالید و سر کیرمو کرد تو دهنش، به زور از شدت لذت روی پاهام بند شده بودم موهای دم اسبیشو فشار میدادم هرچی تلاش کرد چند سانت بیشتر از کیرمو نمیتونست ساک بزنه کشوندمش بالا رفتم پشتش و کیرمو دادم لای چاک کونش و تا کسش عقب جلو میکردم، حجم کونش انقدر بود که دامن چیزی زیادی ازش نپوشونده بود، همزمان سینه هاشو میمالوندم و ولع زیادی انجام میدادم خواست بندازمش روی مبل که با حرکتش بهم فهموند که بریم اتاق خواب که با اتاق پسرش فاصله داشت، کنار تخت که رسیدیم به شکم خوابوندمش روی تخت و خودم یک دقیقه ای زل زده بودم به فرم دیوانه کننده بدنش که قوس کمر در کنار حجم کون و رون های گنده تکان های جدیدی مینداخت به کیرم با خنده روشو برگردوند و آروم گفت چیکار میکنی بیا دیگه، رفتم روش نشستم روی رون هاش و کیرم فشار دادن روی کسش، خیس خیس شده بود خیلی آروم کیرمو فرو کردم و لمبر های کونشو با دستام چنگ زدم، تا آخرم کیرمو نشوندم و تخت شدم روش، شهوت زیاد احتیاط رو از رفتارم دور کرده و تلنبه ها رو محکم کردم بهترین ساز دنیا از برخودم کیرم و بدنم با لمبرهای کونش شروع به نواختن کرد بعد چند دقیقا تلنبه چرخید و به پشت و پاهاش داد بالا رفتم بین پاهاش رون های گندشو بغل کردم و کیرمو فرو کردم تخت شدم روش و گهی تند گهی آهسته تلنبه میزدم کله کیرم میرفت تو دهانه رحمش یه حال عجیبی میداد، لیلا خانم از شدت شهوت کتف منو گاز گرفته بود و من گردنشو میخوردم کسشو میکردم که ابش با حجم زیاد اطراف کیرم پاچید بیرونو منو چفت خودش کرد، اولین بار بود میدیدم یه زن این حجم اب بده بیرون و مرحله آخر داگیش کردم که یه مقداری براش درد داشت ولی میگفت ادامه بده، به لطف تاخیری ۲۰ دقیقه ای کردمش که یه بار دیگه ارضا شد و با حجم زیاد آبش پاشید بیرون و کمتر از چند ثانیه منم بدون اینکه بهش بگم کل آبمو خالی کردم تو کسش همونطور دارز شدم روش تا کیرم خوابید با دستمال دوتامون رو تمیز کردم و رفتیم لخت رفتیم زیر پتو، قاشقی بغلش کردم از چسبیدن کونش به بدنم طولی نکشید که دوبار کیرم سیخ شد بین پاهاش، به همون حالت قاشقی شروع کردیم به صحبت و میگفت که بعد از ازدواج اولین باره اینطور ارضا شدم و هیچ وقت با ارضا آبم نمیپاشید در حین صحبت آروم کیرمو کردم تو کسش و این بار یه سکس یک ساعته داشتیم و کامل تو همون پوزیشن بودیم خیلی اروم میکردم تو کسش و یه دستمو زیرش رد کرده بودم و کل بدنشو به خودم چسبونده بودم هر موقع به ارضا نزدیک میشدم چند دقیقه ای بدون حرکت کیرمو توی کسش نگه میداشتم و صحبت میکردم و از این میگفت که من از اول تو نخت بودم داستان خواهرمم الکی گفتم نظر خودمو گفته بودم ولی تو داخل این چند سال هیچ توجهی به من نمیکردی، گفتم آخه هیچ وقت این کون خوشکلت رو من ندیده بودم به خاطر لباس هایی که میپوشیدی. دیگه نزدیکای صبح من رفتم واحد خودم و سکس های ما همچنان وقتی موقعیت گیر بیاد ادامه داره.
من داستان نویس نیستم این یه خاطره بود اگر لذت نبردید فحش ندید

نوشته: سجاد

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18