poria ارسال شده در 26 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت اولین لـــز من من اسمم یاسمینه. ۳۱ سالمه. قد بلندم و هیکلم درشته. سالن زیبایی کار میکنم. یه روز یه مشتری اومد برام. یه دختر ۳۹ ساله به اسم آرزو. که خیلی گوگولی و آروم و معصوم به نظر میرسید. نمیدونم دقیقا چطور شد که ما باهم خیلی صمیمی شدیم. اون خیلی راحت اینکه چقدر حشریه حرف میزد. یکی دوبار هم باهم بیرون رفتیم و کمکم از تریسام و لز و همه چی حرف زدیم… قرار شد باهم بریم شمال. شب قبل سفر رفتم خونشون و گفتم ببینم چه لباس هایی میخوای بیاری اونم رفت دونه دونه پوشید و میومد که ببینم خوبه یا نه. یهو اومد بیرون دیدم یه ست سوتین و شورت و جوراب شلواری قرمز توری پوشیده. نوک سینه هاشو هم ازش معلوم بود. گفتم وای به به چقد تو هیکلت سکسیه دخترررر گفت راست میگی؟ گفتم آره حتما این لباسها رو هم با خودت بیار شاید لازمت شد. بعد با هم خندیدیم و رفت عوضشون کرد. اون شب وقتی برگشتم خونه بهش پیام دادم گفتم دختر منو حشری کردی خوابم نمیبره. با هم یه کم چت مسخره بازی کردیم و خوابیدیم. چون میدونستم اون داره با دوست پسرش سکس چت میکنه. چند روزی گذشت… یه روز مثل همیشه من رفته بودم خونشون که باهم وقت بگذرونیم. اینجا اینو توضیح بدم که آرزو برعکس من قدش کوتاهه ولی بدنش پره. من سینه هام کوچیکه و نوک بزرگی داره. سینه های آرزو ۸۵ و گرده و نوکشون کوچولوعه. نشسته بودیم قلیون میکشیدیم. یه کم که گذشت دوباره مسخره بازی های ما شروع شد. ایندفعه آرزو گفت من میام ممتو میخورما. منم گفتم بیا اون گفت من عاشق ممه م اومد جلو یقه تاپم رو داد پایین و سینه م رو از سوتینم درآورد. دیدم حسابی حشری شده. یه کم نوک سینه مو که حالا تیزتر هم شده بود میک زد بعد سرشو آوردم بالا از هم لب گرفتیم. با دستم هم داشتم سینه هاشو میمالیدم تاپش رو دادم بالا سینه های گردش افتاد بیرون نوک یکیشونو میخوردم و با دستم با اون یکی بازی میکردم بهش گفتم بریم توی تخت ؟ و دوتایی رفتیم همدیگه رو بغل کردیم و کلی لب گرفتیم اون سینه های منو میخورد بعد من میرفتم سراغ سینه های آرزو همزمان دستم رو برده بودم توی شورتش و چوچولش رو میمالیدم. اونم دستش رو برد توی لگ من و جفتمون داشتیم تند تند چوچول اون یکی رو میمالیدم همزمان هم لب میگرفتیم هم سینه های همدیگه رو میخوردیم چند دقیقه ای توی اوج بودیم من سعی کردم کم کم ارومش کنم چون میدونستم روز اول پریود میشه و نمیشه بیشتر ازین جلو رفت و این اولین تجربه ی لز برای من بود و بنظرم تا همینجا کافی بود. همدیگه رو بوسیدیم و بغل کردیم و نوازش کردیم تا آروم شدیم… بعد هم رفتیم تو پذیرایی و ادامه ی قلیون 😬 اینم اولین تجربه ی من بود و اولین داستانی که نوشتم. نوشته: یاسمین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده