رفتن به مطلب

داستان بی غیرتی و سکسی زنم تو یک شب جنده شد

minimoz

ارسال‌های توصیه شده

زنم یک شبه تبدیل به جنده شد 1

سلام .
اول میخوام خودم و زنمو معرفی کنم خودم آرش 29 سالمه و 75 کیلو وزنمه و زنم الاهه خانومه خشکلمونم 22 سالشه وزنشم 60 کیلو سینه هایه 85 واقعی و کون گردو خشکلی داره قده شم 161 ثانته از زیبایش بخوام بگم مثل همه خانوما خیلی ب خودش میرسه همیشه کاشت ناخون و پا انجام میده خیلی هم حشری و هات هستش خوشبختانه .
ما 4 سال میشه که ازدواج کردیم
الانم میخوام داستان اینکه این 4 سال رو چطوری گذروندیم تا اینجا رو براتون بازگو کنم …
چونکه من قبل ازدواج چند باری دستمالی شده بودم و حتی ب مرحله دادن هم رفته بودم ولی نتونستم دردشو تحمل کنم و ب همون ساک زدن و لاپایی کارم راه افتاد چند نفری بودن که خیلی دورو برم بودن شاید بگم تا قبل ازدواج واسه بیشتر از 20 نفر ساک زدم و کیرشونو لاپایه خودم کردم خیلی هم لذتشو بردم عاشق ساک زدن بودم کلا هرجا فرصت میشد کیر یکی رو میخوردم البته فقط تا سن 15 سالگی بود بعدش خیلی کم پیش اومد فقط با دو سه تاشون پایه بودن ادامه داشت به همین دلیلم کم کم ب سمت بی غیرتی رفتم و داستان های کونباز رو همیشه میخوندم پیش خودم میگفتم حتما وقتی زن بگیرم آزادش میزارم و میگم دوست پسر بگیره تا اینکه ب سن 25 سالگی رسیدم که خیلی اتفاقی یکی از آشناها دوست یه دختر بهم معرفی کرد و ما هم با خانواده بدون هیچ رابطه قبلی که داشته باشیم رفتیم واسه دیدن از همون اول چشمم گرفتش و کار ب خواستگاری ازدواج رسید خیلی هم زود ازدواج کردیم تو یه مراسم خیلی ساده …
چون هیچ شناختی ازش نداستم کم کم جلو رفتم اعتمادشو جلب کنم و از همون اول این فکرایه بیغیرتی تو ذهنم بود ولی گفتم ب وقتش جلو برم تا اینکه فهمیدم قبل من دوست پسر مجازی داشته وه واسشون عکس و فیلم لختی فرستاده بوده ولی در همین حد ن دستمالی ن اینکه رابطه ای داشته باشه که ایکاش داشته بود تو رابطه بهش میگفتم اگه رابطه ای هم داشته بودی من مشکلی نداشتم ولی بهش برمیخورد یا هرچی میگف ن اصلا اینجوری نیست تا کم کم وقتی که رابطه شروع میشد حرفامو بهش میزدمو اونو ب سمتش میبردم تو رابطه مشکلی نداشتو همراهمیم میکرد میگفت آره منم دوستدارم آزاد باشمو دوست پسر داسته باشم میگفتم جون تا اینکه بعد 6 ماه یه بار بعد از تموم شدن رابطه مون اینبار خودم حرفو پیش کشیدمو گفتم واقعا این حرفارو که گفتی واقعیه یا اینکه الکیه میگفت ن واسه تو گفتم منم گفتم منکه مشکلی ندارم حتی دوست دارم که آزاد باشی لباسایه باز بپوشی به چشم بیای گفت یعنی تو مشکلی نداری که تو بازارو اینجور جاها من لباس باز بپوشم گفتم نه اصلا دوستم دارم که اینقد آزاد باشی که حتی علاقه هم دارم که بیشتراز بقیه انجام بدی دستشو آورد کیرمو گرفتو داشت ماساژش میداد که گفت خوب شاید یکی بیاد اذیتم کنه که کم کم کیرم راست شد با حرفاش گفتم خوب تا هرجایی که خودت دوست داشته باشیو مشکلی پیش نیاد آبروریزی نشه چه اشکالی داره آدم باید لذتشو ببره که دیگه کیرم به حد سیخ شدن رسیدو رفت یه ساک واسم زد که دستشو گرفتم ب سمت کونم بردم که انگشتم کنه دیگه واداده بودمو اونم خوب داشت جلو میرفت گفت یعنی بفهمی که من با یکی رابطه داشته باشم تو مشکلی نداری گفتم نه بهت گفتم که علاقه هم دارم که دیگه کم کم به ارضا رسیدمو جلوشو گرفتم ولی اون گفت دوستدادم انگشتم تو کونت باشه درش نمیارم ولی ساک نمیزنم که ارضا نشی منم مشتاقانه ب حرفاش گوش میدام گفت حالا ببینم فک کن من با یکی از دوستات وارد رابطه بشم چجوری شروع کنم چجوری بهش بگم گفتم فک کنم یکیشونو مد نظر داری که گفت آره از اون دوستت که مجرده و رفیقه همیشگیته میاد خونمونو قلیون میکشید خوشم میاد ولی تا حالا نفهمیده بودم که تو هم علاقه داری گفتم خوب کاری نداره هر وخت میاد اینجا لباس باز بپوش و بیشتر باهاش شوخی کن دیگه خودش کم کم راه میاد میفهمه جریانو گفت میخوام الان باهاش تماس بگیری واسه فردا بگی بیاد اینجا ببینم راست میگی گفتم باشه گوشی رو آوردم باهاش تماس گرفتم تو همین حین الهه داشت انگشتشو تکون میداد واسم ساک میزد بهرام امون دوستم جواب داد و بعد سلام احوال پرسی گفتم کجایی گفت تو بازارم دارم دور میزنم الکی حوصله م سر رفته گفتم بیا اینجا خوب یه قلیون بکشیم کیرم به آخرین حدش رسیده بود که کم کم داشتم به آرزوم میرسیدم گفت باشه الان میامو گوشیرو قط کرد یه هو الاهه راخوردو گفت الان من چیکار کنم گفتم سریع برو حموم مثلا تو نمیدونی اون که اومد من میگم الاهه حموم بوده وقتی باهات تماس گرفتم اون حموم بوده بعدشم به بهمونه زغال میرم بیرون مثلا میام ب تو میگم تو هم با حوله بیا بیرون بگو ببخشید لباس نبرده بودم نفهمیدم میای اینجا دیگه بقیه ش با خودت گفت باشه اون رفتو بعد ده دقیقه دوستم زنگ زد که گفتم بیا بالا اومد گفت الاهه کو گفتم حمومه وقتی باهات تماس گرفته بودم تازه رفته بود از تو چه پنهون امشب شبمون توپ توپ گذشته بود ماهم حوصله مون سر رفته بود گفت که آره دیگه خوشیاشو رفتید واسه سرگرمی با من تماس گرفتی بیام گفتم آره تا چشت دراد…
با صدای بلند گفتم الاهه بهرام اومده اینجا زود تموم کن بیا گفت باشه الان میام من گفتم تا الاهه میاد بیرون برم یه قلیون بچاقم رفتمو گفتم ای وای اینقدر سرگرم بودم که نفهمیدم بگم زغال بیار تموم کردم که گفت اشکال نداره نمیخواد بیا بشین که گفتم نه قلیون بعد رابطه یه چیز دیگه س الان میرم زغال میگیرم تا الاهه بیاد بیرون تو هم قلیونو آماده کن که گفت ن من میرم که گفتم ن اصلا برم یه بادی به سرو کله م بخوره زود میام بهرام گفت خو منم میام گفتم نه الهه میترسه تنها باشه نکنه بیاد بیرون توباش تا من میام من رفتم به الهه گفتم که گفت وای بخدا پشیمون شدم میترسم گفتم ن دیگه … جلو در حموم دستمو بردم کسشو گرفتم که خیس خیس بود گفتم معلومه که پشیمونی برو ببینم چیکار میکنی من رفتم بیرونو بعد یه ربع که شد الاهه زنگ زد گفت چرا نگفتی میرم بیرون لباس نبرده بودم جلو بهرام زشت شد با حوله اومدم بیرون که شنیدم بهرام گفت من که گفتم خودم میرم اون نذاشته منم ب الاهه گفتم گوشیرو قطع نکن بزار نزدیکت میخوام گوش کنم گفت باشه خداحافظ الکی گفت یه خورده میوه هم بیار گفتم باشه اون مثلا گوشیرو که قطع کرد الاهه گفت من عادت ندارم بعد حموم باید حتما خشک بشم بعد لباس بپوشم که بهرام گفت ن راحت باش که الاهه شیطونی کردو گفت آره دیگه به توام که بد نمیگذره بهرام گفت آره تا حالا اینجوری ندیده بودمت فک کنم دیگه راست کرده بود برا الاهه گفت من که مشکلی ندارم راحتم بعدم گفت این تنباکو کجاست پیداش نمیکنم خودم الکی تنباکو رو گذاشته بودم یه جا که سخت پیدا کنه که الاهه گفت اونجاس بغل قلیون گفت نه نیست میشه بیای بگی کجاست که اومدو گفت همینجا بود کیرم به آخرین حد خودش رسیده بود فکر اینکه زنم الان تو خونم با یه حوله دور بدنش الان ساق پاشو موهایه لختش جلو دوستمه دیونه کرده بود که یه هو الاهه گفت ای وای ببخشید بخدا نمیدونم چیشد که گفت اشکال نداره خوب چیزی نشده اول خوب ندیدم الان دیدمت خیلی خوبی تو هم خوب چیزی هستی ها که الاهه گفت آرش نفهمه توروخدا زشت شد داشتم گوش میدادم که بهرام گفت چه زشتی بابا راحت باش که فک کنم رفت پیش الاهه گفت آها اینم تنباکو خوب شد پیدا شد ولی ایکاش یه کم دیگه باهم میگشتیم شاید یه بار دیگم اون اتفاق افتاد منم چشمام بیشتر بعضی جاهارو میدید که الاهه گفت بی ادبی نکن اون یه بارم شانسی بود حوله ام افتاد ای وای یعنی الاهه جلو بهرام حوله ش افتاده و بهرام همه جاشو دیده داشتم دیونه میشدم که بهرام گفت حالا نمیشه یه بار دیگه شانسی بشه تا آرش نیومده ببینم واقعا سینه هات محشر بودن فک نمیکردم اینقد بزرگ باشه که الاهه خندیدو گفت پررو نشی یه وقت آرش بفهمه میکشه هردومونو اونم گفت حالا آرش که نیست بیا یه بار دیگه بخدا دست نمیزنم فقط ببینمشون که الاهه گفت ن زشته برم ببینم آرش کجاست نیومده که اومد با من مثلا تماس بگیره گفت کجایی گفتم مغازه ها بسته س زغال نیست دارم میگردم گفت باشه کی میای قبلش تماس بگیر دیگه فهمیدم که میخواد اونم بره تو کار با این حرفش گفتم باشه ولی قط نکن گوشیتو بزار رو اپن بزارش رو ساعت بیست دیقه دیگه مثلا زنگ بخوره که مثلا من زدم دارم میام من نیم ساعت دیگه میام که بفهمم چیکار میکنی که گفت باشه زود بیا یادت نره قبلش تماس بگیری ها حتما گفتم باشه جنده یه خودمی برو که رفتو بهرام گفت چرا گفتی قبل برگشتنی تماس بگیره که الاهه گفت نمیخوام وقتی اومد با حوله ببینه که جلو تو بودم فکر بد بکنه که همون موقه بهرام فک کنم نزدیکش شده بود گفت حالا الاهه خانوم نمیخواد زیبایاشو نشون بده که الاهه گفت چیکار میکنی زشته نکن نکن که دیگه فک کنم حوله شو بهرام برداشته بود گفت وایی چه سینه هایی خیلی زیبان منم شانس بیارم مثه آرش از این سینه ها گیرم بیاد عالی میشه که الاهه گفت نکن زشته مگه نگفتی دست نمیزنی که صدایه ملچ ملوج اومد الاهه گفت نکن دارم حشری میشم توروخدا نکن بهرام گفت ناز نکن از اون موقع اومدی بیرون با حوله دیدمت بدجور تو کفتم الاهه گفت زود باش توروخدا الان آرش میاد بهرامم گفت مگه نگفتی قبلش زنگ میزنه وقتی اینو گفتی خیالم راحت شد که خودتم دوستداری پس ناز نکن بزار منم یه حالی ببرم دیگه که الاهه گفت وایی توروخدا زودباش نخور کارتو زود تموم کن مثلا میخواد بگه زود منو بکن اینو گفته بود اونم سریع گفت ای به چشم دیگه من همش صدایه آهو ناله الاهه و بهرامو میشنیدم که داشت فک کنم سینه یا کسشو میخورد فقط صدایه آهو ناله میومد که یه دفعه الاهه گفت زود لباساتاو درار بزار توش الان میاد آرش اونم گفت چشم ولی گفت دلم نمیاد از این کلوچه بگزرم ال حق که خوب کسی داری دوسدارم فقط لیسش بزنم الاهه هم شیطون شد گفت حالا وقت نداریم بزار یه بار به وقتش میدم بخوریش که فک کنم اینجوری چراغ سبز رابطه هایه دیگشو بهش نشون داده بود بهرام گفت یعنی بازم میزاری باهم رابطه داشته باشیم الاهه گفت تا وقتی آرش نفهمه و خودم بخوام آره ولی باید سیرم کنی آرش نمیتونه منو خوب سیر کنه ای کلک زنم جنده شد رفت نگاه گوشی کردم که داشت نزدیک بیس دیقه میشد که یکی دو دیقه بعدش صدا قطع شدو الاهه اومد تماس گرفت گفت آرش کجای گفتم نزدیکم ده دیقه دیگه میام الاهه گفت برو میوه بگیر که گفتم الان از کجا میوه بیارم گفت نمیدونم بهرام که این جاس یه خورده وسایل بگیر تا نیم ساعت دیگه حتما بیا ای کلکدقیقا یعنی گفت تا نیم ساعت دیگه نیا فک کنم کیرش ب دهنش نشسته بود که دوست نداشت زود تموم شه گفتم باشه گوشیو قط نکن فقط که گفت خداحافظ ولی داشتم میشنیدم که بهرام گفت خوب کاری کردی ایکاش میگفتی امشبو اصلا نیاد الاهه خندید گفت ببینم ارزششو داشتی یا نه بببنم اون کیرتوکه گفت چشم فک کنم بهرام کیرشو بیرون آورده بود و الاهه گفت وای این چرا اینقد کلفته سرش اینجوریه من که نمیتوتم اینو تو خودم جا بدم که بهرام گفت اونش با من تو فعلا بخور برام که صدا ساک زدن الاهه اومد داشت میخورد واسش وه هی اوق میزد یکی دو بار صدا سیلی اومد دیگه نفهمیدم کی به کی میزد ولی الاهه گفت نکن خفه شدم بزار خودم بخورم فک کنم بهرام تو دهنش داشت تلمبه میزد داشتم دیونه میشدم دوستداشتم یه هو برم خونه و تو اون حالت ببینمشون ولی نمیشد الاهه گفت زود باش بکن که دارم دیونه میشم بهرام گفت دهنت که خوب بود بزار ببینم کستم مثه دهنت خوبه که فک کنم داشت کیرشو مینداخت تو کسش الاهه گفت یواش بکن تا جا باز کنه ولی هی آهو ناله میکرد دیگه فک کنم کم کیرشو جا داده بود تو زن ما این بهتیرین اتفاق زندگیم بود خیلی تو حسش رفته بودم تو خیالاتم الان داشت انجام میشد بهرام گفت وای دختر تو چرا کست اینقد آب انداخته خیلی داغه ایکاش میشد بیشتر میکردم ولی الان آرش میاد الاهه گفت زود آبتو بیار واسه سری بعد هماهنگ میکنم بیشتر کیرتو تو خودم نگه دارم الان نمیشه که بهرام گفت چشم دیگه صدایه تق تقو آهو ناله هردوتاشون میومد الاهه میگفت جون جون بکن کیرتو بزن تو کسم بزار خوب حال بیاد آرشو فرستادم نخود سیاه بهرام زود بکن منو جر بده زود باش بهرام گفت جون میکنمت دارم زن آرشو جر میدم گشادش میکنم براش کجاست ببینه دارم زنشو میکنم از اول هم میدونستم این کونی زن بگیره زنشو میکنم که الاهه گفت چرا گفتی کونی که بهرام نامرد گفت مگه نگفته بهت کل محل کیرشونو گذاشتن تو دهنش عاشق ساک زدن بود فقط نمیدونم چرا با من راحت نبود همه محل میدونستن که کونیه ولی خوب شد آرش نصیب اونا شد زنش نصیب من که الاهه گفت نگفته بود بهم یکی دو دیقه صدایه الاهه نیومد فک کنم شوکه شده بود ولی بعدش صدا آهو ناله هاش اومد دیگه میکفت بکن از ابن به بعد دیگه باید همیشه بکنی یه کاری میکنم جلو خودش بکنی منو اون کونی نگفته بود به من فک کنم امروزم خودش رفت بیرون منو با تو تنها بزاره که اینجوری بشه خوب شد حوله مو باز کردم منم خودم از قسد حوله رو باز کرده بودم که یه کیر دیگه داشته باشم بکن منو جر بده این کسو وقتی اومد جلوت لباسه باز میپوشم بفهمه که دیگه زنش کم کم باید کیر تو رو راست کنه میدونم که دوست داره بکن منو که بهرام گفت آره اصلا چرا نمیزاری بیاد جلو خودش همینجوری ببینه که دارم تو رو میکنم که الهه گفت ن بذار کم کم تو موقعیتش پیش بریم که بهرام گفت جون پس قراره بیشتر لذت ببرم من … خوش ب حال من الهه دیگه آه و ناله ش با جیغ و فریاد رسیده بود فک کنم ارضا شده بود که بهرام گفت جون چه خوب میلرزی ارضا شدی زیر کیرم زن آرش زیرم ارضا شد الهه گفت اوففف خیلی حال داد زود باش آبتو بیار بهرام گفت دارم میام کجا بریزم الاهه گفت بریز دهنم میخوام وقتی برگشت دهنم بویه آب کیرتو بده جلویه تو بدم لب بگیرم ازش تا کم کم راه بیاد که پیشت راحتم زنم دیگه رسما جنده شده بود داشت جندگیشو نشون میداد فک کنم بعد از اینکه بهرام گفته بود آرش واسه همه ساک زده اینطوری شده بود که آرش فک کنم از کسش کشید بیرو گفت بیا جلو کیرم بخورش آبمو جنده از این ب بعد جنده خودمی الهه…
چون الاهه گفت آره بیار آبتو بریز تو دهنم که بویه آبکیرتو بگیرم عرق کردم زیرت میخوام بفهمه که کلی عرق کردم زیرت اون کونی باید زودتر کیرتو جور میکرد واسم بهرام گفت زودباش اومد که دیگه صدایه بهرام میومد که میگفت آه جون بخور جنده همشو بزار تو دهنت باشه بزارش لا دندونات بویه کیرمو بگیره بعد برو اون شوهر کونیت لب بگیره ازت آب کیرمو تو دهنتون حس کنین اوففف چقد خوب بود الاهه گفت واقعا عالی بود کلی عرق کردم ولی هنوز آب کیرت تو دهنمه نگاه کن که بهرام گفت وایی بزار باشه خوب بو بگیره دهنت واسه شوهر کونیت الاهه گفت آره بیا دیگه جم کنیم منم زنگ بزنم کونی خان زود بیاد تو هم قلیونو زود آماده کن دیگه اومد گوشیرو برداشت بهرام گفت لباس نپوش همونجوری لخت بگرد جلوم تا اون میاد میخوام ببینم چه زنه سکسیو جذابیرو کردم الاهه هم خندیدو گفت چشم از این بعد باید بیشتر به خودت برسی کلی میخوام اذیتت کنم بهرام گفت تا باشه از این اذیتا که الاهه گفت الو آرش کجایی چرا نمیای نمیتونم سوتینمو ببندم زشته جلو بهرام اینقد با حوله گشتم منم فهمیدم منظورشو که گفتم خوب یا بگو اون ببنده برات یا اصلا نبند که گفت خوب زشته نبندم نوکشون میزنه بیرون پیدا میشه جلو بهرام گفتم باشه جنده الان میام نمیخواد ببندی یه لباس سکسی بپوش که دارم میام گفت باشه ده دیقه دیگه میرسی که گفتم آره بعد قط کرد مثلا که گفت دیدی بهرام گفت بگم بهت یا تو سوتینمو ببندی یا اصلا نبندم بدون سوتین باشم که بهرام گفت اوففف اون سینه هات محشر میشه اصلا نبند بزار ببینم کلی حال کنم شرتم پات نکن اون پا بندی هم که میشه میبستی به پات ببند که ساق پاتو خوشکل میکنه برام بزار کمکم عادت کنه اونکونی که زنشو دید بزنم جلو خودش بعدش خندیدن با هم دیگه من کیرم که تا حالا آبم یکی دوبار اومده بودو تو ماشین درست کردمو شرتمو از پام کندم پرتش کردم بیرون ساعتو نگاه کردم نزدیک یک ساعت بود که من اومده بودم بیرون دیگه داشت خیلی تابلو میشد برگشم خونه دیدم الاهه با یه تیپ خیلی خفن یه تیشرت تنگ تنش کرده بود بدون سوتین یه ساپورت سفیدم پاش کرده بود که تا زانوهاش بود میدونستم شرتم نپوشیده پابندشم بسته بود به پاش سکسیش کرده بود باز داشت حس بی غیرتی میومد سراغم که زنم همین یه ساعت پیش چی بوده الان چی شده تا همین چن دیقه پیش زیر کیر بهترین دوستم بوده الانم با این تیپش میخواد به بهرام بفهمونه که من چیزی نمیتونم بگمو راحتم با کارایه الهه خونه بویه عرق میومد بویه شهوت میومد اومدم گفتم الهه چرا سرو وضعت اینجوریه عرق کردی خونه بویه عرق میده الهه گفت اینقدر اومدمو رفتم خونه هم گرم بود کلی کارهای خونه رو انجام دادم تا تو بیای بشینم باهاتون عرق کردم منم تو دلم گفتم آره جون عمه هردوتاتون میدونم این بوها واسه عشق و حالتونه بهرامم گفت آره تو رفتی تا الان الهه داشت کار میکرد پذیرای میکرد منم گفتم مغازه ها بسته بود یه زغالو چند تا چیپس و فک آوردم که امشب با هم بخوریم که هردوشون خندیدن گفتن یه ساعت رفتی اینارو بیاری کجا بودی … که گفتم پنچر شدم رفتم پنچری بگیرم دیر شد ببخشید بهرام جون امشب اینطوری شد که بهرام یه نیش خند زدو گفت نه اتفاقا الاهه جون کلی پذیرای کرد ازمو لازم نبود که منظورشو فهمیدمو الاهه هم یه خنده کردو گفت دیگه چیکار کنم تو دیر اومدی مجبور شدم از همین چیزای که داشتیم تو خونه از بهرام چون پذیرای کنم من که منظورشونو فهمیده بودم گفتم خوب کاری کردی بهرام بهترین دوستمه نباید واسش کم بزاری اوناهم خندیدن بهرام گفت مرسی واقعا سنگ تموم گذاشت من رفتم زغال بیارم که الاهه اومد پیشم گفت باید جلو بهرام ازم لب بگیری دهنم هنوز بویه آب کیرشو میده گفتم جون بیا ازت لب بگیرم که گفت نه جلو اون باید بگیری منم زغالو آماده کردم رفتیم نشستیم که الاهه اومد پیش ما نشست رو مبل پیش من روبرد بهرام منم گفتن این الاهه جون خیلی دوسداشتنیه میزاره با دوست خوبم رفت آمد کنم مثه بعضی زنا نیست از رفیق بازیم بدش بیاد که الاهه اومد نزدیکمو یه لب ازش گرفتم که بهرام خندید گفت اوه اوه خوبه مراعات منو نمیکنید منم گفتم زنمه دوسشدارم تو هم رفیقمی بهت اعتماد دارم که الاهه گفت آرش جون از اون آدامسی که خریده بودی خوردم بوش خیلی خوبه منم گفتم آره اتفاقا طعم لبت محشر بودو یه لب دیگه ازش گرفتم که بهرام گفت بابا بس کنین منم آدمم دیگه نکنین یه هو منم دلم میخواد منم گفتم خودت وقتی زن گرفتی لباشو بخور الاهه مال خودمه اونم خندید فک کنم به این میخندید که آره جون خودت چن دیقه پیش آبمو تو دهن زنت خالی کردم اون طعمه لبه زنتم طعم آب کیر من بوده دوست داشتی دیگه اون شب کلی خوش گذشتو الاهه کلی خودشو به نمایش میزاشت چنباری هم قلیونو از دست بهرام گرفت کشید میگفت دیگه بهرام از خودمونه راحتم جلوش مگه نه آرش منم گفتم آره عشقم الاهه هم گفت من با کسایه دیگه اینجوری نیستم لباس راحت بپوشم بهرامم گفت آره راحت باش منم راحتم منم خندیدم گفتم تو بهترین دوستمی اشکال نداره بهت اعتماد دارم اون شب کلی خوشگذشتو بعد رفتن بهرام الاهه اومد و کلی با هم حرف زدیمو از حسو حالش گفت که ادامه داره حتما تو قسمتایه بعدی مینویسم اگه خوشتون اومد ببخشید که خیلی طولانی شد مرسی ممنون …

نوشته: آرش و الهه

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

زنم یک شبه تبدیل به جنده شد 2

خوب قسمت قبل گفتم که تو یه شب زن من الهه خانومه خوشگل چجوری تو یه شب به یه جنده تبدیل شد و با دوست صمیمیم وارد رابطه شد تو قسمت دوم ادامه ماجرارو واستون میگم امیدوارم که خوشتون بیاد
خوب بعد اون شب که الاهه با بهرام وارد رابطه شد دیگه خیلی تغییر کرد و تو رابطه بیشتر اون عمل میکرد تا من و همیشه هم با ساک زدن شروع میکرد و حرفایه اون شبو میگفت که چطوری گذشته واسش و منو حشری میکرد وقتی که من کاملا حشری میشدم انگشتشو تو کونم میکردو سوراخ کونمو لیس میزد گفت آرش تو قبلا انگار رابطه داشتی چرا سوراخت اینقد گشاده انگشتم راحت میره توش گفتم عشقم اولا نزدیک به 6 ماهه تو منو انگشت میکنی دوما منم دیگه واداده بودمو بهش گفتم که قبلا من واسه چند نفری ساک زدم و با خودم زیاد ور رفتم تو مجردی الاهه گفت اینو که بهرامم گفته بهم چرا خودت نگفتی گفتم نمیدونستم بهرامم میدونه که من اینطوری بودم اون ناکس نمیدونم از کجا فهمیده بود من میخواستم خودم کم کم بهت بگم میترسیدم ناراحت بشی که الاهه گفت نه چرا ناراحت بشم این یه چیزیه که تو بهش علاقه داری باید با من راحت باشی خوب هنوزم با کسی اینکارو میکنی که گفتم آره الان خیلی کم شده و کم پیش میاد فقط دوسه تا از او دوستام که دهنشون چفتو بند داره و خیالم ازشون راحته باهاشون هستم خیلی کم ولی رابطه عقب تا حالا نداشتم همون در حد لاپاییو ساک زدنه چون درد داره نمیتونم تحمل کنم که الاهه گفت دوسداری از عقبم رابطه داشته باشی که گفتم آره ولی به دردش نمی ارزه که الاهه گفت خودم یه کاری میکنم فقط باید تو بخوایی که گفتم چطوری گفت تو بگو کاریت نباشه گفتم باشه میخوای چیکار کنی رفت از یخچال یه خیار کوچیکو یه دونه بزرگتر آورد با روغن گفت قمبل کن برام تا خودم راهشو برات باز کنم عشقه کونیه خودم منم حشری بودم شدید براش قمبل کردم اول اومد کلی سوارخ کونمو لیس زدو بعدش با انگشت وارد سوراخم کرد کلی عقب جلو کرد دردی خیلی کمی داشتم بعد گفت الان میخوام این خیار کوچیکه رو وارد سوراخت کنم منم حشری بودم گفتم هرکاری میخوای بکن من در اختیار زن جنده خودمم ایکاش کیر داشتی الان بهت میدادم اونم گفت کیرم برات میارم فعلا بزار سوراختو آماده کنم یه کیر میارم هردومونو باهم بکنه منم آبم همینجوری داشت میومد اگه دست به کیرم میزدم ارضا میشدم با این حرفش گفت حق نداری ارضا بشی باید نگه داری وقتی گشادت کردم اون خیار بزرگرو تو کونت میکنم تو هم باید منو بکنی آبتو بریزی تو کس من منم گفتم چشم جنده زود باش خیار کوچیکه رو چربش کردو سوراخ کونمم چرب کرد اول با انگشت بعد خیارو کم کم وه خیلی آروم وارد کونم کرد گفت تحمل کن تا جا باز میکنه بعد چن دیقه کم کم عقب جلوش کرد در میاورد و از اول میزاشت تو کونم میگفت سوراخت الان باز شده آماده خیار بزرگه س ولی تکون نخوری تا اون خیارو چرب کنم بزارم تو کونت منم گفتم جنده خودمی تو چرا تا حالا اینکارو نکردی گفت خوب نرفته بودم زیر کیر بهرام تا بهم بگه تو کونی بودی الان میدونم خودم گشادت میکنم بری راحت به دوستات کون بدی اینقد حشریم کرده بود که با یه اشاره آبم میومد خیارو چرب کردو خیلی آروم گذاشتش تو سوراخ کونم اصلا یه جوری بودم هیچ دردی احساس نمیکردم گفتم تکونش بده دستت خیلی خوبه اصلا درد ندارم همینکارو کردو چند ثانیه یه بار کامل خیارو در میاورد و دوباره میزاشت تو کونم گفت میخوای برم یه بادمجون بیارم قشنگ گشاد بشی وقتی خواستی بدی دیگه کونت درد نگیره گفتم آره هرکاری میکنی بکن فقط کونمو گشاد کن جنده من خیلی ساله که عاشق کون دادنم الاهه رفتو یه بادمجون بزرگتر آورد گفت الان میخوام اینو بکنم تو کونت گفتم بکن جرم بده جنده یه خودم بادمجونو چرب کردو اونم کم کم خیلی آرو گذاشت تو کونم یه خورده درد داشتم ولی می ارزید به گشاد شدنم گفت بزار جا باز کنه تا کم کم تکونش بدم بعد چند دیقه اومد بادمجونو تو کونم عقب جلو میکرد میگفت سوراخت خیلی گشاد شده الان آمادس بری بدی داشت ازم لب میگرفت گفت دوسداری الان منو بکنی یا بری به اون دوستات که میگی کون بدی گفتم نمیدونم فقط میخوام ارضا بشم تو همین حرفا بودیم که گوشی الاهه زنگ خورد بهرام بود الاهه گفت وایسا تکون نخور تا بیام رفت گوشیرو جواب دادو اومد گذاشت رو اسپیکر وه بادمجون تو کونم عقبو جلو میکرد بهرام گفت الاهه خوبی چه خبر کجایی که الاهه گفت هیچی خونم دارم با خودم ور میرم خیلی حشریه م بهرام گفت جونن کسو خانوم دوسداری بیام سوراختو حال بیارم الاهه هم که داشت بادمجونو هی بیرون میاورد وه بازم میکردش تو کونم گفت دوسدارم ولی بهرام حمومه الاناس که بیاد بیرون بزار ببینم نمیفرستمش بیرون تا خبرت کنم بیای اینجا خیلی کسم میخواره کیرتو میخواد با حرفاش کونم مور مور میشد دست ب کیرم میزدم ارضا میشدم تلفنو قط کرد گفت آرش میخوایبری تو به دوستت کون بدی الان دیگه آماده شده سوراخت قشنگ گشاد شده منم به بهرام میگمم بیاد اینجا منم یه حالی میبرم گفتم خودت چی میخوای گفت آره خیلی کیرش کلفته کسمو پر میکنه عاشق کیرش شدم فککنم بری بهتره که گفتم بزار منم به دوستم زنگ بزنم ببینم چی میگه زنگ زدم احسان دوستم گفتم کجایی گفت خونم خانومم رفته خونه باباش تنهام میتونی بیای اینجا یه ساک پر تف بزنی برام که الاهه یه هو خندید و بادمجونو تند از تو کونم در آورد که من یه آی گفتم احسان گفت چیشد چیکار میکنی الاهه اشاره کرد گفت بگو دارم خودمو آماده میکنم سوراخمو گشاد میکنم احسان گفت الو آرش چرا جواب نمیدی گفتم احسان اگه یه چیزی بگم باورت نمیشه دارم با خودم ور میرم یه بادمجون کلفت الان تو کونمه خیلی حشریم گفت خوب درش نیار تا الان من میام خونت زنت خونه نیست که گفتم نه خونه نیست ولی الاناس که برگرده با مادرش رفته بیرون خرید گفت خو سریع بیا اینجا ولی خاهشا بادمجونو در نیار این چند سال تو کف اون کونتم خیلی خشکله کونت اصلا مو نداره عاشقشم بیا با کیرم پرش کنم برات گفتم باشه ببینم میتوتم بیام الاهه بازم بادمجون تند چپوند تو کونم گفتم آییییی احسان گفت جوننن کونی بیا سریع که میخوام تا صبح جرت بدم به زنت بگو امشب نمیام میرم به دوستم کون بدم که الاهه خندید احسان گفت آرش کسی پیشته صدا میاد گفتم خودم بودم با حرفات خندم گرفت گفت سریع بیا یعد قطع کرد الاهه گفت خو میگفتی زنم داره کونمو گشاد میکنه برات گفتم فک کنم مزه کیر به دهن الاهه خانوم نشسته گفت آره عکسشو نداری گفتم چرا عکس خودش یا کیرش گفت هردوشونو رفتم تو گالری مخفیم یه چند تا عکس که وقتی داشتم براش ساک میزدم با گوشی خودم گرفته بودم بهش نشون دادم با یه کلیپ یه دیقه ای که داشت کیرشو لاپام میکرد الاهه گوشیرو ازم گرفتو گفت وا چرا اینارو به من نشون ندادی تا حالا گفتم میترسیدم از دستت بدم الاهه گفت چرا از دستم بدی تازه من تورو الان پیدات کردم قراره کلی حال کنم باهات داشت با دقت کیر احسانو نگاه میکرد گفت وای چقد کیرش بلنده کیرش راحت بیست ثانت میشد گفت آرش یه چیز بگم بدت نمیاد من کیر اینو خیلی دوسدارم ببین نمیتونی یه کاری بکنی جورش کنی برام من خیلی تو کفه شم گفتم میبینم که قبلا راضی نمیشدی میگفتی زشته الان دوتا دوتا کیر میخوای گفت چیکار کنم خودت هوسیم کردی گفتم فعلا با کیر بهرام امشب خودتو راضی کن اگه دوسداشتی من شب پیش احسان میمونم توهم با بهرام کلی عشقو حال کن گفت وای توروخدا راست میگی گفتم آره ولی به یه شرط که از سکستون تا آخر فیلم بگیری برو اون دوربین فیلم برداری که داریمو بیار بزارش یه جا به بهرامم بگو میخوام از سکسون فیلم بگیرم بعدا نگاه کنم بزارمش تو کامپیوتر شاید آرش بره ببینه بدونه به دوستش کس میدم ببینم نتیجه ش چی میشه اگه گفت نه بگو من میدونم آرش دوست داره من کس بدم و همیشه بهم میگه برو کس بده میدونم چیزی نمیگه فیلم بگیریم…
گفت باشه من میگیرم ولی تو هم از کون دادنت فیلم بگیر گفتم باشه دیگه من کم کم حاضر شدمو بادمجون تو کونم بود ولی چون چرب بود هی میخواست بیاد بیرون ولی بازم میزاشتمش سر جاش من رفتمو الهه هم خودشو حاضر کرد و به بهرام زنگ زد گفت ده دقیقه دیگه بیا اینجا آرش داره میره پیش دوستش احسان که بهرام خندید گفت مطمئنم میخواد بره بهش بده اون احسان گفته بود که آرش هنوزم میاد اینجا واسم ساک میزنه من باورم نشده بود ولی الان مطمئنم میره بهش بده باشه الان میام …
الاهه گفت نگاه اون دوستت که میگفتی مطمئنه رفته به بهرام گفته ولی من الان باید بدونم که شوهرم کونی تشریف دارن زود باش برو تا بهرام نیومده منم اومدم ازش یه لب اساسی گرفتم دستمو بردم کسشو گرفتم دیدم دریاچه شده اینقد حشریه گفتم میبینم که لحظه شماری میکنی به بهرام کس بدی گفت آره از همین الان کیر احسانم دارم تو خودم احساس میکنم باید کیر اونم برام جور کنی بهم قول بده گفتم چشم اونم به موقه ش من رفتمو سریع گازشو گرفتم به سمت خونه احسان تو راه به اینکه الاهه امشب واسم فیلم دادنشو میگره و خودم بعد چند سال دارم به بهترین کیری که آرزوشو داشتم میرسم خیلی حشری بودم دست به کیرم میزدم آبم میومد تو راه رفتم یه اسپری تاخییری گرفتم و ب رگ زیر کیرم زدم که آبم زود نیاد حسم بپره نزدیک خونه احسان شدمو زنگ زدم که درو بزنه برم پیشش که گفت چشم کونی خان زود بیا بالا که کیرم هلاک کونته گفتم باشه رفتم داخل درو برام باز کرد راستی از احسان بگم که اون موقع 32 سالش بودو یکی دوسالی میشد که زن گرفته بود قدش 175 و کیرشم که خوشتراش و 20 تا 21 ثانت میشد ولی خیلی کلفت نبود منم عاشق همینش بودم همینکه درو باز کرد گرفتم تو بغلشو برمگردوند شلوارمو از پام دراورد گفت وقتی گفتی بادمجون کردی تو کونت باورم نمیشد باید زود ببینم که سوراختو گشاد کردی برام گفتم باشه عجله نکن بخدا الانم بادمجون توشه سریع شلوارمو از پام درآورد خودشم یه شورت پاش بود بادمجونو که دید گفت وایی آرش اینو چجوری تو کونت جا دادی که گفتم دیگه اینشو بعدا بهت میگم فعلا بیا امشب این سوراخمو که سالهاست هلاک کیرته پر کن با اون کیرت که دارم میمیرم از حشر گفت چشم فعلا بیا کیرمو یه پر تف بزن که آماده بشه بلندم کرد گردنمو میخورد و گفت میخوام امشب همه جاتو کبود کنم الاهه جوون بفهمه که امشب یه خبرایی بوده خیلی حشری شدم با حرفش گفتم آره یه کاری بکن که بفهمه کونیم سوراخمو جر بده همینجوری داشت لبو گردنمو میخورد که یه گاز از گردنم گرفت گفتم آییی نکن کندیش که گفت بیا نگاه کن چه جایی کبودی گذاشتم رو گردنت زنت بفهمه بردم جلو آینه احسان خیلی عجیب غریب بود اصلا تو این مدت همچین رفتاری ازش ندیده بودم نمیدونم واسه کون کردنش بود که قرار بود بکنه یا چی نمیدونم منو برد جلو آینه گفت آرش یه جیز بگم ناراحت نمیشی گفتم نه بگو منو تو که این حرفارو نداریم باهم گفت میخوام امشب از زنت بگی برام عکسشو بهم نشون بدی گفتم باشه تو جون بخواه فعلا بیا منو بکن که خیلی هلاک دادنم گفت چشم رفت از تو شلوارم گوشیمو آورد گفت میخوام ازت فیلم بگیرم اجازه هست با گوشی خودته بخدا گفتم بگیر باشه گفت قبلش یه عکس از الاهه نشونم بده منم اینقد حشری بودم رفتم تو گالری یه عکس لختی که با شورتو سوتین بودو بهش نشونش دادم گفت واییی آرش این چرا اینقد سکسیه سینه هارو ببین عجب دافیه این من اینو خیلی میخوامش باید یه جوری برام ردیفش کنی گفتم اونم به وقتش الان من کیر میخوام که گفت قول بده گفتم قول میدم زود باش که اونم یه ماچ از کونم کردو داشت فیلمم میگرفتو آروم آروم خواست بادمجونو از تو کونم در بیاره که گفتم درش نیار یه خورده عقب جلو کن بزار جاش روون شه بعدش بیا برات ساک بزنم کیرتو خیس کنم برا کونم اونم همین کارو کردو هی سیلی میزد به کونم قشنگ کونمو سرخ کرده بود داشت میسوخت ولی دوسداشتم سوزششو مسخواستم الاهه ببینه احسان گفت میخوام کونتو سرخو کبود کنم الاهه جون عشقم بفهمه که شوهرش زیر خواب منه شاید یه فرجی شد این کیر ما نصیب الاهه خانوم شد اونم یه لذتی از کیر ما برد منم گفتم حتما میخوای هردومونو باهم بکنی گفت اگه بشه چی میشه گفتم ببینم میتونم برات یه کاری بکنم الاهه رو برات جور کنم خودمم کم کم میام تو کار رفتم کیرشو بیرون آوردم از تو شورتش کلی بو کردم بویه همیشگیشو میداد گفتم احسان من عاشق کیرتم میپرستمش خیلی خوبی تو اونم داشت فیلم میگرفت گفت امشب سوراختو خودتو دهنتو میخوام جرواجر کنم امشب یه حالیم عجیب نمیدونم چرا این چند سال که کیرمو خوردیو لاپایی زدم تا حالا نکردمت از این به بعد همیشه میکنمتون هردوتونو خودتو زن جندتو باهم میکنم گفتم اوه اوه واسه سحر خانومم وقت بزار گفت اونم میکنم همه تونو باهم میکنم کیرشوگذاشت تو دهنم تا آخر سرمو نگه داشت چسپیدم به آینه داشتم خفه میشدم ولی دوسداشتم داشت فیلم میگرفت تو دهنم تلمبه میزد گفت با عکس الاهه خیلی حشری شدم بدنش خیلی عالیه زنت یه جنده تمام عیاره تو نمیتونی سیرش کنی باید بدی سیرش کنم برات خیلی حشری بودیم هردومون گفتم اومممم جرمون بده سیرمون کن با کیرت تو دهنم داشت تلمبه میزد دیگه داشتم خفه میشدم بلندم کردو بادمجونو از تو کونم در آورد گفت برو تو دسشویی قشنگ شیلنگ آبو بکن تو کونت دوسه بار با فشار بعدش خالی کن امشب باهات کار دارم برات برنامه دارم کونی منم گفتم چشم رفتمو همون کارو کردم و برگشتم دیدم احسان داره آب قند درست می کرد اینو چرا میخوای نکنه از هوش برم اینو میخوای بهم بدی گفت نه کار دارم تو بیا رفتم پیششو گفت بخور کیرمو بازم داشت فیلم میگرفت گفت کونتو تمیز کردی آرش جون گفتم آره گفت خوبه امشب در اختیار منی باید جرت بدم برگشتی زنت بفهمه کردنت باید بهش بگی که من کردمت یه هفته فرصت داری جورش کن برام مگه نه خودم بهش میگم خبر نداشت که الهه خودش کونمو چرب و چیل کرده براش اگه اینو میفهمید دیگه چی میشد بلندم کرد برد رو تخت گوشیم تو دستش بود گفت یا فیلم نگیرم یا چندتا عکس الهه رو بفرست برام میخوام وقتی میکنمت عکس زنه جندتو نگاه کنم منم چونکه میترسیدم گفتم نه با گوشی خودت فیلم بگیر از تو گوشیه من عکسارو نگاه کن گفتم عکس الهه رو براش بفرستم یه وقت دردسر نشه اونم همین کارو کرد و گفت برو تو گالریت همه عکسارو بزار تو یه پوشه میخوام همه شونو نگاه کنم خودشم فیلم میگرفت کیرشو کرد تو لیوان آب قند تعجب کردم بعدشم آورد کم کم گذاشتش تو کونم کیرشو… اصلا درد نداشتم چونکه اسپری هم زده بودم کیرمم حسه زیادی نداشت خیالم راحت بود که آبم فعلا نمی آد اون داشت منو میکرد گفت آرش عجب کونی داری از کس زنمم بهتره خیلی خوبه نکنه قبلا دادی گفتم نه به خدا تو اولین نفری هستی که میکنی امشب قبل اومدن یه ساعت با خودم ور رفتم تا گشادش کنم برات داشت تند تند میکرد هر یکی دو دیقه یه بار در میاورد و از آب قند میکرد تو کونم حس خیلی خوبی داشتم گفتم چرا اینکارو میکنی گفت با این کارم دیگه همیشه کونت میخواره باید بیای پیش خودم تا خارششو برات کم کنم گفتم آها لازم به این کار نبود از این به بعد همیشه میام پیشت بکنی زیر خواب خودتم داشت مثه وحشی ها میکردو عکسارو هی نگاه میکرد رسید به یه عکس که الاهه لخت بود هیچی تنش نبود خودم ازش خواسته بودم ژست بگیره ازش عکس بگیرم میدونستم یه روزی جنده میشه اینارو لازم داشتم تا کیر برا‌ش جور کنم احسان گفتت اوففففف آرش چه زنه جنده ای داری کیرم تو همه جاش خیلی سکسیه خیلی دافه ناخوناشو نگاه چقد خشکلش کرده پابندم بسته برات جنده خانوم باید همین جوری ردیفش کنی بیاد زیر خودم جر بخوره دیگه داشتم به همه آرزوهام میرسیدم کیراحسان تو کونم عکس لختی زنم جلو چشایه احسان که الان کیرش تو کونمه زنمم که الان داره به بهرام کس میده حتما… خیلی حشریییم کرده بود صداهایه عجیبی از خودم در میاوردم مثه یه زن داشتم براش آهو ناله میکردم احسانم کل آب قندو تو کونم کرده بود تختشون کلا خیس شده بود از آبی که از کونم میومد گفتم احسان زنت برگرده میفهمه گفت یه چیز بگم گفتم بگو گفت زنم میفهمه که من تورو میکنم یه فیلم.که خودت برام فرستادیرو بهش نشون دادم که داری برام ساک میزنی فقط ازم قول گرفته یه روز جلو خودش بکنمت با این حرفش بدم نیومد هیچ خیلی هم خو‌شحال شدم گفتم اوففف میخوای جلو زنت منو بکنی گفت آره ولی حق نداری بهش نظر داشته باشی کونی اون فقط مال خودمه گفتم چشم تو هرکاری میخوای با من بکن فیلمو قطع کرد داشت به یکی زنگ میزد زنش جواب داد گفت الو احسان چیشد آرش اومد گفت آره الان دارم میکنمش صداتم تو بلندگوه کیرم تو کونشه خودش یه بادمجون کرده بود تو کونش اومده اینجا من بکنمش گفت باشه منم تا یه نیم ساعت دیگه میام خیلی دوسدارم وقتی میکنیش ببینمتون گفت بیا تا تو بیای واسه راند دوم آماده میشم امشب نمیزارم بره خونه ش تا صبح جلو چشات میکنمش گفت مگه نه آرش گفتم چرا سحر خانوم زود بیا که منم مشتاقم ببینی منو کیر احسان خیلی خوبه خوش ب حالت که همیشه داریش سحر خندید گفت میام عجله نکن کونییی خان فعلا لذت ببرید تا من میام احسان تلفنو قطع کرد بازم فیلم گرفت داشت مثه وحشی ها گردنمو میخورد یه جا از گردنم نبود که کبود نباشه کونمو سرخ و کبود کرده بود اگه برمیگشتم الاهه منو تو این وضعیت میدید دیگه میفهمید که جر خورده همه جام تو پوست خودم نمی گنجیدم خیلی خوشحال بودم آرش کیرشو رگباری تو کونم میکرد میگفت کونی سوراخت اندازه غار شده کیرشو در میاورد میچپوند تو کونم دیگه اسپریه تاثیرش رفته بود گفتم احسان آبم میخواد بیاد گفت قلط کردی نمیخواد بیاد باید بمونه این حست وقتی زنم اومد پشیمون نشی رفت از تو کمدشون یه اسپری آورد به همه جایه کیرم زد وحشی شده بود گفت امشب تو برده مایی باید تا لحظه آخر آبت نیاد کونییی نمیدونی تو این دوسال که زن گرفتم چقد نقشه کشیده بودم واسه همچین شبی الان نمیزارم ارضا شی باید حس کونی بودنت تا آخر باهات باشه ازش کم نشه الان بیا فعلا آبه من نزدیکه همشو باید تا قطره آخر بخوری ازت فیلم بگیرم بعدا زنت ببینه فیلمو بدونه چطوری شوهرشو کردم درونم پر بود از حس حقارت این حسو دوست داشتم دوستداشتم امشب به آخرین نقطه حقارت زیر دست احسانو زنش برسم احسان کیرشو آورد کردش تو دهنم تند تند تو دهنم تلمبه میزد به صورتم سیلی میزد کیرشو تا اخر میزاشت تو دهنم نگه میداشت تا سرخ میشدم بعد درش میاورد لحظه آخر گفت آماده باش که میخوام آبمو بریزم تو دهنت منم دهنمو باز کردم احسانم داشت فیلم میگرفت گفت آره همینه بخور آبمو آبش با سرعت پاچید تو دهنمو سرو صورتم احسان نعره بود که ازش در میومد خیلی لذت برده بود گفت آبمو از تو سرو صورتت جم کن همشو بخور دوسداری گفتم آره چراکه نه این بهترین شبه زندگیم بوده احسان فیلمو قطع کرد گفت بسته دیگه فیلم بیا اینم گوشیم فیلمو اگه میخوای یا حذف کن یا بفرست براخودت بعد حذف کن الان شده بود همون احسانه همیشگی گفت نمیخوام بترسی اون فیلمیه م که به زنم نشون داده بودم خودت فرستادی برام مگه نه من هیچ فیلمی ازت نداشتم خیالت راحت بعدش احسان رفت حموم منم همون کارو کردمو بعدش به الاهه یه زنگ زدم که صداش یه جوری بود فک کنم بهرام داشت میکردش گفتم خونه ای گفت اومم آرههههه گفتم چرا اینطوری حرف میزنی گفت دارم با خودم ور میرم صدا گوشی رو بلندگوه فهمیدم که میخواد چیزی نگم بهرام بفهمه که من خبر دارم منم گفتم باشه عشقم من امشب احسان میگه تنهام پیشش میمونم الاهه گفت حتما خوش میگذره بهتون که برنمیگردی گفتم آره جات خالی گفت باشه منم یه کم دیگه میخوابممم آرش جون بعد تلفنو قطع کرد دوستان داستان خیلی طولانی شد قسمت سومشو یکی دوروز دیگه میزارم که زن احسان برگشتو با هم چه خاطره های که ساختیم اون شب براتون میگم ممنون از اینکه وقت گذاشتید خوندید مرسی …

نوشته: آرش

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18