kale kiri ارسال شده در 20 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت صاحب خانواده این یه داستان ترجمه شده است اواخر یک عصر گرم تابستانی بود؛ آخرین پرتوهای خورشیدِ در حال غروب، شکلهای نارنجیرنگی روی دیوار اتاقخواب میانداختند. «این ماه دختر خیلی خوبی بودی» بول گفت. «ورزشهاتو انجام دادی، همیشه درست خطابم کردی، و برای هر کاری که کنترلش دست منه اجازه گرفتی. آفرین دختر خوب.» مارینا جلوی او زانو زده بود و فقط شورت تنش بود. وقتی او موهایش را نوازش میکرد گفت: «ممنونم قربان.» بول شورت باکسر مشکی و یک تیشرت مشکی تنگ پوشیده بود که بازوها و پشت عضلانیاش را بهخوبی نشان میداد. گفت: «یه جایزهٔ خاص برات دارم.» و دو بار انگشتهایش را به هم زد. شوهر، که پشت در منتظر بود، وارد اتاق شد، در را پشت سرش بست و بعد ایستاد تا دستور بگیرد. او کاملاً لخت بود و چستیتی به تن داشت. بول به شوهر گفت: «اسباببازی کوچولوی من خیلی دختر خوبی بوده، برای همین جایزه میگیره»؛ با اینکه میدانست شوهر با دقت پشت در گوش میداده. بول گفت: «چستیتیش رو باز کن.» مارینا کمی گیج شد — کار کردن با آلت شوهرش برایش جایزه محسوب نمیشد — اما کاری را که به او گفته شده بود انجام داد. بول یک ملحفهٔ نخی از کمد برداشت و روی تخت پهن کرد و به شوهر گفت به پشت، روی لبهٔ تخت دراز بکشد و دستهایش را کنار بدن بگذارد و کف دستها را روی رانهایش صاف کند. وقتی این کار را میکرد، مارینا دید شوهرش داشت نعوظ میگرفت. بعد بول چند بار شوهر را غلط داد و محکم داخل ملحفه پیچید، طوری که مثل یک مومیایی مصری از سر تا پا پیچیده شده بود. نعوظش از زیر ملافه کاملاً مشخص بود. بول دوباره او را غلت داد تا دمر و وسط تخت قرار بگیرد. بول شورت مارینا را درآورد، بعد او را روی تخت گذاشت و دمر، روی بدن شوهرش خواباند. سرِ پوشیدهشدهٔ شوهر را چرخاند تا مارینا بتواند سرش را روی آن بگذارد و پاهایش را طوری تنظیم کرد که دو طرف پاهای پیچیدهشدهٔ شوهر بیفتد. پرسید: «راحتی؟» او جواب داد: «خیلی راحت، قربان.» بول چند شمع از کیفش درآورد و دور اتاق گذاشت. بعد از روشن کردنشان چراغ اصلی را خاموش کرد. موسیقی آرامی پخش کرد و یک شیشه روغن نارگیل از کیفش بیرون آورد. کمی از روغن گرم را روی شانههای مارینا ریخت و شروع کرد به ماساژ گردن، شانهها و پشتش. شب قبل بد خوابیده بود و روز کاری بدی داشت، برای همین ماساژ واقعاً یک جایزهٔ عالی بود. وقتی بول خشکی شانههایش را باز میکرد، مارینا آهسته داخل گوش شوهرش ناله میکرد. یکی از چیزهایی که دربارهٔ بولش دوست داشت این بود که همیشه میخواست در هر کاری عالی باشد، از جمله ماساژ دادن. آن را یاد گرفته بود و زیاد روی زیردستهایش تمرین کرده بود، و واقعاً هم در آن خیلی خوب بود. ساقها و پاهایش را ماساژ داد؛ وقتی انگشتهای روغنیاش را لای انگشتان پای او میکشید و بند انگشتش را روی کف پاهایش میلغزاند، بدنش کمی لرزید. شوهرش یک تخت ماساژ بسیار راحت بود؛ باسن لاغرش زیر لگن مارینا قرار داشت و آن را بالا نگه میداشت. بول رانها و باسن او را ماساژ داد. مارینا دیگر خسته نبود؛ کاملاً ریلکس، سرحال، و هر لحظه تحریکتر میشد. وقتی شروع کرد به ماساژ داخل رانهایش، نالههایش بلندتر شد. بول بلد بود چطور تحریکش کند و عمداً وقت میگذاشت؛ کمکم دستهایش را بالاتر میبرد تا جایی که بهنرمی لبهای کسش را لمس میکرد. خیس و متورم بود و آرزو میکرد انگشتهایش بین پاهایش بروند. بعد بول دو زانو روی او نشست تا بتواند با هر دو دست روی پایین باسنش تمرکز کند. با کف دستهایش ماساژ میداد و با هر حرکت، باسن او را بازتر میکرد و کاملاً در معرض خودش قرارش میداد. مارینا بلندتر ناله میکرد، دیوانهوار منتظر لمس صمیمی. بول به جلو خم شد و در گوشش زمزمه کرد: «اسباببازی کوچولوی من چی میخواد؟» مارینا با نفسنفس داخل گوش شوهرش گفت: «لطفاً کسمو لمس کن قربان… با اسباببازی کوچولوت بازی کن، خواهش میکنم.» بول گفت: «بیشتر از اینو میخوای، نه؟ کثافتِ هرزه؟» او ناله کرد: «کونمو هم… هر کاری میخوای بکن، لطفاً.» بول پرسید: «مال کی هستی؟» «مال توام. تو بول و قربان منی. هر جور دلت میخواد میتونی ازم استفاده کنی. لطفاً لمسم کن.» بول گفت: «دختر خوب… چه هرزهٔ کثیفی هستی. به شوهرت بگو دارم چیکار میکنم.» مارینا در گوش شوهرش زمزمه کرد: «اوه خدای من… داره کسمو با انگشتهاش میگرده، خیلی خوبه.» نفسش تندتر شد. «انگشت شستش رو کونمه، داره میچرخونتش. کلیتمو لمس میکنه. اوه خدای من، داره شستشو میکنه تو کونم.» نفسنفسزنان گفت: «داره میره داخل… شستش تو کونمه و کلیتمو لمس میکنه. اوه خیلی خوبه… دارم میام.» با شنیدن اینها، بول ایستاد. با دقت شستش را بیرون کشید و از تخت پایین آمد. باکسر و تیشرتش را درآورد، کمی روغن نارگیل برداشت و روی آلتِ حالا کاملاً سفتش مالید. بعد روی مارینا سوار شد؛ روی رانهای شوهر، بین پاهای باز او زانو زد. یک دستش را روی تخت گذاشت و با دست دیگر سر آلتش را روی کون مارینا تنظیم کرد و بعد مچهایش را محکم گرفت. آرام سر آلتش را داخل کون او فشار داد. مارینا نفسزنان گفت: «اوه خدای من… داره آلتشو میکنه تو کونم. داره فشار میده به ورودی… آه، کونم داره باز میشه، سر آلتش تو منه… داره کل آلتشو میکنه تو من. اوه خدای من، آلتش عمیق تو کونمه.» بول کمی صبر کرد تا کون مارینا به آلتش عادت کند، بعد دستهای او را گرفت و روی باسنش گذاشت و مارینا باسنش را باز کرد تا او عمیقتر داخل برود. «اوه خدای من، داره عمیقتر میره… دارم لپهای کونمو براش باز میکنم. میخوام کامل تو من باشه. خیلی خوبه.» بول یک دستش را دور گلوی او انداخت و با دست دیگر موهای پشت سرش را نزدیک ریشه محکم گرفت و بعد آلتش را تا جایی که میشد عمیقتر فشار داد. لحظهای همانطور ماند. ضربان قلبش را حس میکرد که با هر تپش، آلتش سفتتر و بزرگتر میشد و کون مارینا برای جا دادن آن بازتر. مارینا آرام و منظم نفس میکشید؛ تمام بدنش لب مرز ارگاسم بود. بول شروع کرد به کوبیدن داخل او، با هر ضربهٔ محکم یک نعرهٔ بم میکشید. مارینا هنوز باسنش را با دستها باز نگه داشته بود. از شهوت دیوانه شده بود. بول حس کرد کونش شل و کاملاً آماده است، پس ضربهها را سنگینتر و سریعتر کرد. جیغهای کوتاه مارینا با هر ضربه زیرتر میشد. تخت زیر ضربههای بول میلرزید. عرق روی پشت و باسن عضلانیاش برق میزد. شوهر نالههای خفهای میکشید وقتی بدنش زیر وزن مارینا و بول به تخت کوبیده میشد. آلت شوهر به ملحفهٔ نخی زیرش ساییده میشد. مارینا فریاد زد و تمام بدنش لرزید؛ ارگاسم موجموج از او عبور کرد. بول همچنان داخلش میکوبید، موهایش را میکشید و گلویش را فشار میداد، ضربان تند قلبش را زیر انگشتهایش حس میکرد. نعرههای بول قویتر شد تا اینکه ناگهان غرید و منی داغش را داخل بدن لرزان مارینا شلیک کرد. بارها ناله کرد و عضلات شکمش منقبض شد، لگنش را جلو میزد و با هر شلیک منی، آلتش را عمیقتر داخل کون او فرو میبرد. بالاخره نفس کشیدن هر سه آرام شد و بول همانطور که آلتش هنوز داخل کون مارینا بود، ایستاد. گفت: «چطور بود؟ به شوهرت بگو.» مارینا نفسش را جمع کرد و در گوش شوهرش زمزمه کرد: «خیلی خوب بود. عاشقش شدم. من هیچوقت با سکس مقعدی ارضا نشده بودم؛ تو هیچوقت نتونستی این کارو بکنی. کل بدنم لرزید. من هیچوقت اینجوری با تو ارضا نمیشم. عاشق اینم که آلت بولم تو کونمه. هنوز هم توشه. خیلی حس خوبی داره. کونم پر از منیشه. دوست دارم منیش تو من باشه.» مدتی همینطور زمزمه کرد تا اینکه بول با دقت خودش را بیرون کشید و گفت میخواهد دوش بگیرد و او باید شوهرش را باز کند، بهش بگوید تمیزکاری کند و بعد به او در حمام ملحق شود. بول رفت و مارینا شوهرش را غلط داد. ملحفه از عرق خیس بود و یک لکهٔ بزرگ خیس از منی شوهر روی آن دیده میشد. او را باز کرد و دید داخلش غرق عرق است، میلرزد و مثل یک احمق لبخند میزند. «واو» تنها چیزی بود که گفت. نوشته: دوناتلو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده