رفتن به مطلب

داستان آنال سکس با دوست دختر

kale kiri

ارسال‌های توصیه شده

دوست دختر اسکینی

سلام دوستان وقت بخیر
اصلا حوصله دروغ بافی الکی ندارم که بخوام وقت خودم رو شما رو بگیرم
ترم ۱ دانشگاه بودیم تو فاز دختربازی اینا بودیم ی روز اتفاقی سر کلاس روانشناسی بودیم دیدیم ی دختر قد ۱۵۰ سانتی اومد خیلی کیوت و ناز خوشگل ی سلام ناز و یواش به استاد کرد رفت نشست این حرکتش خیلی ناز بود رفت نشست با چشم دنبالش کردیم موقع حضور و غیاب فهمیدیم اسمش دنیاست.
این دنیا خانوم ما ۱۵۳ سانت قد حدود ۶۵ کیلو وزن و توپر ممه ۷۵ فوق العاده سکسی یعنی سفید موها خرمایی چشا قهوه ای
خودم علی قد ۱۸۰وزن ۸۲ بدن ورزشکاری سایزم ۱۷ کلفت و رگ دار
گذشت که چند وقت اینا ما تونستیم باهاش سر بحث رو باز کنیم اینا تو بحث اینا گفته که خیلی حشری اینا ما تونستیم با هزاران سختی مخ این دختر رو بزنیم مخش رو زدیم یه چند بار رفتیم دیت دیدم نه خانم واقعا حشریه اینا
یه بار بعد دیت گفت وایی دیروز اینقدر خودم رو خیس کردم نگو گفت برا چی گفت شق کرده بودی داشتتم میمردم خندیدم چیزی نگفتم بعدش یه پست تو اینستا براش فرستادم که پروتئین واقعیی تو ممه است این دید و گفت الان داری میگی ممه میخوای گفتم اهههه میدی گفت باشه بعد از ظهر بریم بیرون برگام‌ریخته بود بعدازظهر ساعت ۲ رفتم باشگاه سینه زدم قشنگ دم انداخت بدن بعدش رفتم
با ماشین دنبالش اومدم سوار شد یه نگاه بهش کردمممم گفتم وایی چه دافی گفت بروو زبون نریز فقط ممه گفت پس صبر کن در داشبورد رو باز کردم یه قرص در اوردم خوردم گفت چیه گفتم تقویت برا بعد باشگاه گفت عه باشگاه بودی گقتم‌اره گفت خسته نباشی منم برا اینکه وقت بخرم قرص اثر کنه هی میچرخیدم گفت مکان نداری گقنم چرا مکان دارم میخوام وسیله بگیرم ببرم منتظرم رفیقم بیاد در مغازه گفت این همه مغازه گفتم فقط اون داره گذشت یه ۴۵ دقیقه رفتم در یه مغازه کلی خوراکی گرفتم اوردم شروع کرد به خوردن تو مسیر باغ بودیم گفتم بهش که با یقه اسکینی میخای ممه بدی گفت برو فضولی نکن بعدش گفتم نه بگو دیدم گفت زیپ داره یقش دقت کردم دیدم اره گفتم ای کلک رسیدم در باغ حدود ۱ساعت ۱۵ دقیقه از قرص گدشته بود قشنگ گرفته بود رفتیم تو باغ تا رفتیم تو خونه از پشت بغلش کردم یه بوس بزرگی ازش کردممم گفتم بریم بالا گفت بالا چیه رفتیم دید یه اتاقک خوشگل با تخت اینا(این اتاق کلا برا این کار یعنی فقط کارایش برا سکس همه چیز هم توش پیدا میشه) گفت اینجا چرا انقدر خوبه گقتم ارزش یه داف اینه خانم خوشگله خندید رفت نشست لبه تخت گفت نگاه اون رو شلوارت رو پاره کرد یه نگاه به کیرم دیدم بله انقدر شق شده از رو شلوار معلوم معلومه
اومدم بلندش کردم به لب گرفتن اینا دست رو بردم سمت کمرش بعدش نرم بردم سمت کونش یهو گفت قرارمون ممه بود گفتم میخوام بمالم شروع کردم به مالیدن کونش دستم رو بردم لا پاش یهو ی چیز بزرگ گرم خورد به دست گفت اینم میخای بمالی خندیدم گفتم اره جدا شد گفت بیا ممه ات رو بخور تا نکردیمون خودش کتش رو در اورد دیدم زیپ یقه اسکی رو کشید پایین گفت چاک سینش معلوم شد دست بردم بگیرمشون گفت وایساااا الان لباسم رو جر میدیدی یهو دست انداخت شروع کرد به در اوردنش منم کمکش کردم وقتی لخت شد دیدم یه سوتین مشکی داره رو اون بدن خودنمایی میکنهه انقد خوب بودکه هنگ کرده بودم یهو گفت میخوای فقط نگاه کنی گفنم نه گفت نگاه دیدم سوتینش رو از جلو باز کردم درازش کردم افتادم تو بغلش به ممه خوردم و لب گرفنم یهو بلند شدم دیدم کیرم بد جور منم پیرهن در اوردم و شلوار شرت پام بود گفت اوععع این چقد شده گفتم باهاش بازی کنی بیشتر هم میشه یهو گفت درش بیار ببینم گفتم بشین زیرش شرتم رو در بیار نشست همینطوری شرت رو کشید پایین کیرم زد تو صورتش گفت چه بیشور گفتم ببخشید در رو دیر باز کردی خندید و نگاهی بهش کرد دست انداحتم پشت سرش که بخورش یکم‌مکث کرد شروع کرد به ساک زدن انقد بد ساک زد و دندون زد همون شد بهش گفتم ول کن بلند شو در بیار ببینم چی داری گفت نه قرارمون نبود گقتم ببینم فقط گفنم وایسا خودم در بیارم دکمه شلوارش رو باز کردم نرم کشیدم پایین به کونش گیر کرد تکون خورد یکم در اومد بعدش دیدم شرت مشکی گفتم ست پوشیدی برام گفت اره عشقم واییی نفهمدیم چطوری انداختمش رو تخت دوباره لب گرفتم همینطوری ازگردنش خوردم اومدم پایین رسیدم به شرتش گفت نه علی گفتم فقط بخورمش با اکراه اجازه داد کشیدم پایین دیدم یه کص تپلی خیس صورتیییییییی جلوم شروع کردم به لیسیدن کصش رو انقد خوردم که ارضا شد و بغلش کردم تا اروم اروم در گوشش گفتم ای کاش میشد بکنم توش گفت اولا پرده دارم دوما خیلی بزرگه سوما قرارمون ممه بود گفتم پردت رو میزنم و میگیرمت بعدشم ژل دارم بعدشم دوس دارم بکنمت گفت ژلت کو گفتم پاشو رفتم ژل اوردم گفت ژل رو ولش کن انقد خیس که نگو گفتم برا کون کردن خوبه گفت کاندوم داری گفتم اره رفتم ی بسته کاندوم اوردم گفت چرا همه چی داری گفتم فقط کص ندارم گفت حموم که ندارید و خندید گفتم پایین داریم
گفت یعنی میخوای بکنی گفتم آره گفت باشه بیا گفتم کس و کونت یکی میکنم گفت حیوون یواش و خندیدیم
گفتم داگی شو گفت مگه نمیخای کص بکنی پس چرا داگی گقتم کون هم میخام گفت یکی رو باید بکنی گفتم دوتا گفت پرو نشووو یکی گفنم باشه قندون رو میگام گف باشه پوزیشن صدف باز شد یکم کصش رو مالید با کیر دم درش بازی کردم باهاش یهو کله کیرم رو فشار دادم توش ی اخ خیلی بلندی گفت اخش تموم با تمام قدرت کردم توش صدای عاییش رفت تااا ناکجا اباد صداش افتاد شروع کردم تلمبه زدن ی ۱۰ تا زدم ولی محکم کیرم رو در اوردم پر خون بود داشت زار میزد بلندش کردم بردمش شستمش اوردم هنوز داشت گریه میکرد گفنم غصه نخور دیگه باز باز شدی گفت بمیری ایشالا گفتم حالا داگی شو گفت بکنی تو کونم میکشمت گفنم اونم به وقتش برگشت دیدم یا خدا کونش از کصش صورتی تررههه ریده بودم گفتم الان کون بکنم نمیزاره کص بکنم دوباره کردم تو کصش اینبار یواش تر گفت اول اینطوری میکردی شروع کردم به تلمبه زدن صدای تلمبه میپیچید تو اتاق فضا سکسی تر میشد یهو گفت اخخخ لرزید نشست کلا منم دوباره کردمش توش گفت نه شروع کردم به کردن میزدم انقدر با سرعت مبزدم دوباره ارضا شد ولش کردم ۱۰ دقیقه اصلا به حال خودش نبود بلند شد گفت جنبه نداری ولی خوب میکنی گفتم بدو سوارش شو ببینم گفت باشه اومد سوار شد گفت میخای کاندوم بزنی گفتم قرص خوردم فعلا نمیاد راحت باش گفت اون قرص گفتم اره خندید و سواری داد تا ارضا شد گفت خو ارضا شو دیگه گفتم کون بدی سریع میپاچم گفت درد داره گفتم ژل گفت یواش بکن توش گفتم باشه داگی شد خودش گفتم افرین یاد گرفتی گفت بدو بکن میخام اب کیر بخورم خندید کلی ژل زدم به سرش و درش گفت بکن‌توش سرش رو به زور دادم تو گفت اخ نگه داشتم کیرم تو ۵ دقیقه سانت سانت فرستادم تو ی طوری که اصلا نفهمید نگه داشتم باز کرد قشنگ شروع کردم یواش زدن دیدم واقعا کون اثر دارههه با تمام قدرت میکوبیدم گفت دارم میشم گفتم خالی نکن داره میاد گفت اخ جوننننن یهو با هم ارضا شدیم کل جونم رفت گفت سوخیدمممممممممم گفتم جون
درش آوردم شل بود گفت بخواب دیدم گفت ۶۹ بریم گفتم ساک بد میزنی بعدشم پر کونت ابمه گفت وایسا سریع رفت شست اومد گفتم بیا ۶۹ شدیم دیدم وای چه ساکی میزنه گفتم چرا اول نزدی گفت دلت میخواست دیدم ارضا
شدیم باعممم اونم اب رو خورد نشست رو صورتم شاشید

نوشته: علی

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• اضافه کردن...

اطلاعات مهم

لطفاً اگر به سن قانونی نرسیده اید این سایت را ترک کنید Please Leave this site if you are under 18